Borde jag ens fortsätta försöka?..


Weekend's

Ojojoj, dålig uppdatering den här helgen. Men jag har varit rätt så upptagen med vännerna .
Helgen har varit en av dom bästa på riktigt länge! Jag har fått vääärsta randen, och verkligen fått färg i ansiktet.
I fredags var jag med Bea, kristina och rebecka med killkompisar först i Riddersvik & sen en kortis i Allmäna.
Sen i lördags solade jag med Kristina & Bea på förmiddagen i Lövsta , och på kvällen var vi vid Allmäna , men det var inte så livat där kan man säga , så jag och bea drog hem till henne i Backlura och där vid 23.30 tiden kanske så sa vi hej en snabbis till Pontus, Anton & deras andra polare. Nu idag harjag och ´Bea varit i Kanan och solat i hela 4 timmar.
Kortfattat och riktigt kul , måste plugga till matteprovet & öva inför So-redovisningen som ska framföras alldeles själv nu, vi hörs darlings! /julia


rand redan då, ju..

Lördags; Bea, patricia & Sopihe.



Inte dom intressantaste bilderna direkt , men alltid något.
puss

i be whaiting all nigth

haha skriver nya inlägg varje sekund men nu får det räcka.. Det var ju mors dag idag! sa faktist lite grattis hihi. Ska nog ta och lägga mig nu, trött ju !
See yah / Johanna <3

avslutningsklänning ..?


KAN JAG VERKLIGEN HAAA DEN HÄÄÄR ... ångest
komentera


 / johanna..

helt ofixat vs plattat / joh


vad är finast?

bullandö



underbar helg fullt med skratt och sol!
/ Johanna

myspys med thilda mitt i natten


/ johanna

Rebecka gästbloggar.... ;)

hej, rebecka hillerbo här!:D Jag , julia, bea och kristina ska snart möta några kompisar. ska bli jättekul! vad vi ska göra är ännu oklart, men vi hittar säkert på något. nu ska jag försöka få låna kläder av nån för jag ser hemsk ut.... tihi, nu måste jag gå:) puss på alla söta bloggläsare!

I KNOW YOU LOOOVE MEEEE FÖR JAG ÄR BÄST I HEEEELA VÄRLDEN!
(host, oj så seriös jag är...)

fredag

Åh , Mathilda har tagit näspeircing nu ! vill också haaaaaaaa ...

like you will never see me again

Gud, jag känner verkligen att jag inte varit bra på att skriva i bloggen nu .. Idag hade jag ju så kallad idrotsdag .. Jag tyckte inte det var någe vidare .. vädret förstörde ju f*n allting! Och jag frös som ett svin och om jag inte hoppat in under folks paraplyn skulle jag troligtvis dött.. eller liknande. Åh ! imorgon är det ju fredag :D ska träffa Mathilda då , och på lördagen ska vi till hennes landställe, kulkul! Antar att jag måste lägga mig nu .. Jag har vaknat aldeles försent senaste dagarna pga att jag varit så hiimla trött nuförtiden på morgonen . Kan skylla på att jag behöver sommarlov.
Vet ni .. jag har blivit beroende .. av Alicia Key ..

Puss & Godnatt
/ johanna

Träningspass (?)

Woho vad jag är grym! (för att vara jag) jag tror själv ni andra skulle klara detta galant , men om man pratar om kondition.. *host*. Jag har i allafall gjort ett eget "träningspass" , fast bara när det gäller kondition, ingen yoga eller nåt sånt, då jag joggar på stället , gör såna där rörelser när man typ går ut med armar och ben samtidigt, höga knän osv. Gamla hedrade trännings övningar helt enkelt. Jag vill också inte behöva ha dåligt samvete över min vikt till sommaren, så jag försöker hålla mig undan från sötsaker, men äter normalt,.. sedan tränar jag. Då springer man ju bort kalorierna.
Jag vet inte hur många gånger jag har sökt efter olika tränningar , men jag hittat aldrig något. Sämst!
Så jag gjorde mitt eget , vilket ni aldrig kommer förstå allt hur man gör, för det är ju till mig , då räcker det med att jag kan det ;)
1. Jogga på stället - 200 steg - 1 för två steg.
2. ut med armar och ben åt sida - 100 gånger - 1 gång när du särar på ben och armar.
3. [padegore] stavning(?) 50 gånger 1 steg - 50 gånger 2 steg.
4. Lottas steg. (höga knän mellan armarna) - 50 gånger.
5 jogga på stället - höga knän - 50 gånger.
&6. Jogga vanligt - 100 gånger.

 
haha,  wellwellwell .. Jag kanske är slö & amatör , men min kondis är sämst , och jag klarar inte av mer än detta ! (:
kiss&hugs, Julia


kort dag

ska dra igenom dagen kort, det blev ingen vandring eftersom det regnade.
- skola
- film
- hemma hos felica
- hem
 &  här näst ska jag gå till frisören , jag vill inte ! men jag måste , annars kommer jag never ever få lång hår, och det vill jag ju såklart nån gång i framtiden. Just nu är jag mer eller mindre besatt av mitt löshår. Men som jag har sagt tidigare så ska jag verkligen börja vårda & sköta om mitt hår nu. Är iallafall skitnervös inför klippningen, för mina toppar är så sjukt slitna. Och håret är tunnt ...................

I HATE THIS
/julia

Vandring...i regnet

Japp, nu sitter jag här i regnjacka, förberedd på årets tragiska dag, Vi ska vandra från hässelby till ängby , i regnet !
Det spö regnar fan, dom plågar oss till högsta grad. Inte speciellt taggad för den här dagen ;(
/julia

tänk att gå runt med nån sån där ..



/  johanna

hej bloggen

Nu är jag nyduschad och helt fräch. Solade ju med Julia för någon timme sen, kan inte säga att det blev en sån jättestor skillnad. Jag har ju inte as lätt för att bli brun direkt :@ Menmen! Min syster har bakat cocosbollar XD mästerkock som hon är, så jag fick självklart smaka... och jag har inte så bra samvete för det direkt .. Känns som jag äter tjockisgrejer 24 och ja .. det är inte bra direkt. Antagligen blir jag nått sånt här om inte lång tid om jag inte slutar ..


 


Jaja, folk säger att jag inte borde "oroa" mig för att äta mycket. Jag väger 43 kilo, vet inte om det är mycket eller lite men jag känner mig iaf aldrig nöjd med min kropp .... Jaja. Imorgon har jag idrottsdag i skolan .. känner mig inte så jättesugen på det direkt, det ska tydlgen bli regn och grejer så jag ser inte fram emot det iallafall. hehe..
Ha det bra babes <3
/ Johanna

I'm home

Så, nu är jag hemma från solariumet. Jag har tvekat så många gånger innan på om jag skulle göra det. Men sola solarium ska jag absolut göra oftare , det gör skillnad. Som iaf håller för ett tag,haha. 15 minuter för 60 :- , kan tyckas är lite dyrt .. men, vad gör man inte för att bli? Jag gillar det i alla fall ,men ska verkligen inte missbruka det.

min hud är lite prickig & har en konstig konsistens.
/julia


tjululu

NU ska jag åka till vällingby och sola med Julia , vi hörs !
/ johanna

tjänna

Tjaaaa bloggen!
Har inte gjort mycket jag kom hem från skolan, kikade på klännigar med mamma bara till skolavslutningen.
Vid 7 ska jag möta Johanna och sola, sen vet jag inte vad vi gör, antagligen åkte jag direkt hem.
imorrn ska vi vandra, och just imorrn ska det tydligen regna. Mycket. Men det är torsdag, och bara en dag före fredag, vilket jag älskaaaar. På fredag blir det utekväll med kompisar. Can't wait. Men sen ska jag till pappa, som gör att glädjen sjunker något. Jag kan aldrig vakna hemma hos någon och sen bara känna att jag inte har nån tid att passa, aldrig!
Så irriterande , menmen, vad ska jag göra -.-
Aja, ska kolla busstider & fixa pengar nu. Så vi hörs sötnosar! / julia



Jag & josefin. Inte den snyggste precis.


 


Nu ; plugg

Ekvationer .. lust att plugga till?

tror inte det

/julia

sannslöst underbar dag.

Idag är det tisdag, en dag som jag älskat mer än många andra. Som  jag har sagt tidigare så är det också dels för att det snart är sommarlov! Men idag för vädrets skull också , det har varit skithärligt rent utsagt.
Hade ingen spanska heller, så vi fick längre lunch. lyx. Vi kan inte heller göra särskillt mycket mer på dom lektionerna eftersom vi redan har lämnat in dom böckerna! najsnajs.
Efter skolan gick jag iaf direkt hem & gjorde sällskap en bit med Lotta, snäll som jag är. Hihi. När jag var hemma satte jag på mig min gamla bikini och sprang ut på tomten, och softade på en solmadrass, för jag var ändå ganska trött.
Jag behöver en ny bikini N U.

Senare ikväll ska jag plugga matte inför diagnosen imorrn , Och lite SO- arbete som vi ska redovisa inför klassen nästa veckan , är nervös som fan. Det är nog bara det.
cya / julia


mobbad bild.


tvillingsystersoulmatemittallt


NU : plugg ..

hugs / Johanna

min nyckel..


Jag har tappat bort den säkert 30 gånger, den har vart i andras väskor massa gånger, den har varit anledningen till att jag inte kommer hem för jag glömmt den inne och fått väntat i timmar,den var borta i flera månader för nått år sen. Och idag glömde jag den på skoltoaletten.OCH det är en hund på. Hahah ointressantaste inlägget men jag har tråkigt ..

 / johanna

tisdag

Tunika - BON A'PARTE
Kofta - H&M
Kortbyxor - Åhlens



























































SES ! / johanna


nu går jag och lägger mig!

Funderar på att ha schorts ( eller hur det stavas ) imorgon, men problemet är att mina ben är inte alls bruna! Så vi får väll se hur det blir med det. Har lite panik också för har inte hittat någon avslutningsklänning (!) men ska fixa det till veckan. Juste jag måste plugga också.. FAN det känns som jag skjuter upp preics allting, måste ta mitt liv på alvar!.. eller nått.
Godnatt underbaringar! / johanna



Blogg

Jag är så finurlig ibland tycker jag! 
Jag har tänkt på en ganska så ointressant sak egentligen , det handlar om bloggar. Alltså den sorts blogg som jag skriver i just nu. Varför bloggar man? Det är nog det jag går runt och tänker på nästan hela tiden. Samma svar kommer fram hela tiden ; "för att dela med sig av sin vardag". Det kanske är så, inte vet jag. Men det är så jag ser det. Jag är ingen specialist på att blogga, men jag har kommit fram till att jag gillar det. Jag älskar att skriva om vad jag gör om dagarna och berätta om vad jag har i huvudet och tänker på. Som jag då gör nu tillexempel.
När jag läser andras bloggar letar jag oftast efter såna som är lika mig, och som jag känner igen mig med. Har hittat fåtal sånna, men när jag väl hittar nån som skriver om något den har vart med om eller vad som helst som jag själv finner mig i , så blir jag glad. Sen är det ju inte mycket mer än så. Men det räcker. Såklart man kan få tips om kläder, prylar och saker också, vilket är supersmart. Jag tycker att alla borde blogga, så man kan se vad dom har gjort på dagarna tex. Det är jätte smart ju, så man kanske slipper ringa & fråga och sånt. Istället kan man bara gå in på en sida där det står om vad personen gör och tänker. Tänk om det var så .. att alla tävlade mot varandra. Alla vill ha kändaste bloggen och tjäna pengar på den. Det skulle bli en ny del av livet, kanske? ¨
Blogg är iaf väldigt smart , man delar med sig av sig själv. Hela personen som skriver, om man skriver på rätt sätt dvs.
Ganska så självklart undrar jag , varför bloggar man?
puss /julia

today's

Hej babes!
Just nu sitter jag med en Solero glass, mumms. Dagen har varít heelt okej, jag blir bara gladare & gladare för varje dag som går eftersom det närmar sig sommarlovet allt mera, så det kvittar nästan vilket väder det är. Men idag har det varit så jävla varmt asså. Svett attacker flera gånger om fick jag! Men det är det värt. Jag verkligen älskar sånt här väder.
Efter skolan gick jag och Malin hem till Lotta där Felica & Hanna redan var. Vi satte direkt på oss bekini och gick ut till altanen. Skit mysigt var det. Haha, Lotta är tydligen skiträdd för stora getingar (bålgetingar) så en massa skrik från henne och dom andra hördes ju en del.
Sen efter det gick jag hem, och sedan till Backlura där jag spelade piano. Det har varit min dag idag.

fortfarande likblek ..

/julia <3

rullar på

Hemma nu från Vällingby med Fanny & Elin, det var mysigt!
lite bilder från idag:





  kram / johanna
<3

monday

I can see you're sad, even when you smile, even when you laugh
I can see it in your eyes, deep inside you want to cry

Kan man verkligen se ut såhär idag .. ?


 

Hörs senare ! / Johanna <3


Sommarkänslor

Nu har jag varit ute i den uuunderbara solen ! Det är så himla varmt ute på vår uteplats så jag orkade inte vara kvar där hähä. Nu ska jag bara fixa klart mig sen drar jag till skolan.. Slänger in en dagens outfit snart.

 / johanna

tycker den här låten är så härlig !

Söndag kväll, jobbig känsla


Maha titta vad jag fick av pappsen nyss! vi äter alltid glass när det är bara vi hemma! oftast just ett paket gräddglass med chockladkross delad på mitten  ..  XD faties..
Fick nyss reda på att vi börjar fem i halv tolv imorgon ! TJOCKT nice.

Ska nog lägga mig nu, & be a good girl.
/ johanna <3

Säg hej till bloggens nya header ;)

Nu laddar jag över en massa underbar musik till mig älskade mp3. Åh jag blir så glad av bra musik! Om jag hör en bra låt en dag, så blir det som min dags "stora grej" och jag är superglad resten av dagen. Om jag inte lyssnar på musik på en dag då blir jag istället deprimerad och ja .. inte kul. Det är som mitt liv kretsar runt just musik haha ...

Men säg vad ni tycker om headern ! Var den fin eller ful eller ja, säg vad ni tycker helt enkelt. Och jag vet att jag ser lite knasig ut, menmen.  

CYA  / Johanna <3


Härmed säger jag GONATT BLOGGEN


KNASPÅBUSSEN


haha , i Lördags när jag & johanna skulle åka hem till mig så kom ett gäng underliga killar, eller män kanske man ska säga, fram och sätte sig hos oss.
Trodde alla var bögar först när jag kollade på deras kläder, men dom skulle på en 25års fest & gjorde sällskap med oss en bit. Dåliga bilder, men var ju tvungen att ta dom diskret. Själv kom vi med på ett par bilder som dom tog på bussen .. haha. Här är dom ;



Var ju tidigare i Vällingby för att köpa puder. Köpte denna för endast 100:- på pricken.



hare gött annars / julia (:



when love takes over


Jag knarkar den här låten! Så j*vla bra .. Höj volymen och basen till max och njuut!
Gillar egentligen inte så jätte mycket house musik och så men den här låten
.. åh!

 / johanna

I LOVE THE WORLD 2 DAY

Hej ! :) Hemma nu från Vby. Där var det lite mysigt. Och ääntligen är jag hemma hos pappa efter en vecka hos mamma på Ekerö...Haha det är faktist inte så roligt att vara där. So im glad to be here.



hehe fula mej med dålig webb i dagens "halva outfit".
Randig tröja & lite örhängen. Till det ljusa jeansleggings.

sist men inte minst dagens lilla köp! en liten smink.. grej för ynka 9.50 från HM

 
Ha det underbart nu alla sötnosar som läser!  Kiss & hugs / eran Johanna

på tal om HÅR

Jag är jävligt sur just nu, det sitter en stor klump av gråt i halsen. Jag tog ut mitt löshår precis , och tänkte sätta om det.
Då såg jag hur lite hår jag faktiskt har. För ett tag sen var det hyfsat långt (mellanlångt) och inte överdrivet tunnt. det funkade helt enkelt. Men nu, mina toppar ramlar av och mitt hår känns som luft. Jag har insett att jag måste börja sköta mitt hår på riktigt nu. Jag ska till & börja med klippa topparna , för det är dom som gör så jag nästan inte har något hår kvar, sen ska jag platta håret så lite som möjligt, inte borsta när det är blött, köpaspray som man tar innan man plattar och köpa special balsam som förstärker håret. Tyvär är löshåret ett måste för mig, men jag vet att det också sliter på håret. Sen är jag en sådan person som är besatt av att ha uppsatt, nästan hela tiden, för det är så grymt störande när håret flyger hit & dit. Såklart fick jag höra att det också sliter på håret. Det känns som jag har/gör allt  som får håret att falla av.
Nu släppte klumpen någon när jag har bestämt mig för hur jag ska vårda mitt hår. Ta vara på ditt hår snälla, du anar inte hur mycket du kommer ångra dig när du väl börjar färga, platta och andra saker som sliter på håret. Man blir besatt.
Jag önskar så mycket att jag aldrig ens hade börjat röra håret, bara ha min egen fina färg, långt & tjockt. Men nej, istället har jag färgat det svart. Jag kan lika gärna berätta vad jag har gjort med håret.
När jag gick i sexan bestämde jag mig för att ha håret brunt, så jag tonade håret brunt. Sen insåg jag att jag hellre ville ha blont, så ungefär några månader senare gick jag till frissan och slingade hela håret kritblont. Sen dess hade jag inte rört håret sen i början av sjuan. Då klippte jag topparna och slingade håret igen. ´Sen köpte jag löshår , och färgade håret blondare.  Sen igen, färgade jag håret mer. Såklart blev jag inte nöjd då heller, så varför inte färga håret en gång till? vilket jag gjorde. Sen ville jag , efter alla dessa försök att få de blonda håret jag ville, så bestämde jag mig för att färga brunt. så jag färgade brunt igen.  Sen en gång till. Och en gång till ... Nu, för ungefär tre, fyra veckor sen färgade jag svart.  Och sen dess har jag inte rört håret, ochd et ska jag fan inte göra heller. Har också köpt nytt löshår. "super" bra -.- .
Aja, ni ser ju. Jag har gjort en del med mitt hår , men nu är det nya ljusa tider håret!

                                     
/julia

mot vällingby

hej alla , jag sitter hemma hos mig , fortfarande med Johanna som precis började fixa sitt hår (igen) .
vi tönkte dra till Vällingbym för jag behöver nytt puder , foundation & rosche. Mest puder så det blir nog bara det. Sen börjar det ju dra sig mot kvällen , och det är söndag ;( så kan nog inte göra så mycket mer, Johanna behöver väl antagligen också åka hem. Senare kanske jag skulle träffa Simon, jag vet inte om jag hinner eller orkar. Men vi får se med det med. Har inte så mycket mer att säga .. Dagens outfit är en rödvitrandig tröja, jeansleggings och till det ett hjärthalsband. (bild kommer sen)
vad ska ni själva göra idag? denna underbara söndag ... *tårar rinner*
hugs/julia

gammal bild från landet.

Johanna want's ..



Nån mer som tycker dessa peace halsband/arband örhängen m.m är jätte snyggt?! Me love.
kisses

Tillfällig design!

fin ? :)


3pictures





lalala

Tja bloggen! Sitter hemma hos Julia, vi är uppe lite sent hihi men jaja. Tidigare träffa vi Mathilda, Becca och Amanda och även en Samir och nån Saaid i stan och sen lite överallt, ruligt! Vi har ju försökt fixa en bra header en lång tid, men vi är ju rätt oerfarna så det har inte gått så bra .. Men NU äntligen har vi fixat en liten halvbra header! bortsätt från att jag ser lite sär ut men annars blev den rätt bra! Lite tjejig sådär ;)
Säg vad ni tycker om den!
 Ingen av oss blev speciellt bra på bilden som sagt men det är bara en liten test!


 



 Seee yah !
/ Johanna <3

slag i huvudet

Nu städar jag, julia. Mycket märkligt, men det behövdes. Soooo badly! det såg rent utsagt hemskt ut, så nu stor- städar jag verkligen. Dansade för ett tag sen med sopa på hela golvet med hög musik,  grymlings vad kul det var. haha, hade aldrig gjort det om jag inte var ensam hemma. Nu sitter jag iaf på golvet vid datan & funderar på vad jag ska göra här näst med städningen.
ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa några. Rasmus frågade om vi kunde ses med felr så jag får se hur det blir, måste städa klart och så ju, sen fixa mig och troligtvis duscha. Menmen, får höra mer om det sen.
More cleaning now , vi ses .Puss julia

Adore her eyes

efterlängtat inlägg

Hej , är hemma hos mig med Jossan nu. VI ska gå till åkermyntan och tanka på mobilen alldeles strax.
Sen ska hon åka hem, och jag ska stanna hemma med mamma för myskväll .
hinner inte skriva mer nu , vi hörs / julia

NOT TELL ME IM UP LATE

nej nu ! godnatt !!


GOODNIGTHPEOPLES

ibland saknar jag mina gamla ögonbryn.. jag tror dom såg mer naturliga ut om man säger så, som dom var lixom.

'

/ johanna

Here i go again..

Hello bloggish. No im sitting in Mathilas new nice bed, we has speak english in ours now. Well  well back to the thing. Julia, we don't diss you, it was just a  litle bit cepe. I love you, don't forget that.
Juste ! jag har klippt  mig (!) det känns som hon klippte en decimeter typ men hon klippte bara bort  dfet slitna, som var ganska mycket men då skulle det bli väldigt kort och jag ville inte det hehe, Men jag har bestämt att jag ska "ta hand" mer om mitt hår ... inte platta det om jag inte behöver, ta balsam när jag tvättar håret och inte göra onödiga saker som sliter  på håret. Skriver mer sen.
Kramar / johanna

22.44

Tjoo bloggen!

sitter här med en stor godispåse , mumms. tuggar tusentals tuggumin och håller på att spy + att jag är skiiiiit törstig!
aja , idag har jag inte gjort mycket. Blev dissad av Mathilda & Johanna .. (jag vet att ni gjorde det) ;) , så med dom var jag inte , vilket jag ville . Men men , imorrn ska jag träffa min egna Josefin , äntligen. 
Ska kolla på en film nu tror jag, så hejdå. pusspuss / julia


har saknat dig randomunge!


nästan tio a' clock

Då blev det plötsligt kväll & jag är väldigt trött. Ska nog tvätta bort sminket och gå och lägga mig, jag vet inte. Jag har ändå gjort allt man kan göra på datan;
- playahead
- MSN
- youtube, disco dance
-  piano play
- spotify
- blogg
- bilder/foton

osv ...

tog några pictures med lillsis' förut också , måste säga att hon blir rätt skön på bilder ;).




syskon kärlek!
/julia

Jag hatar att vara olyckligt kär.

All this feelings that I'm to weak to show,
It makes me so much more than just low
I want you to tell me exactly how you feel
Then maybe all the emotions can be real
I just can't find the words to explain
You say it's hard and it's goin me insane
So what am I suppose to do?
When I begin to fall in love with you ...

julia

Lose control

Jag diggar verkligen Finlans bidrag, speciellt i versen!


julia


tjingeling

Gokväll gott folk!
Sitter bara vid datan just nu, gör inget speciellt & har allmänt tråkigt. Dagen har annars varit kul, vi var ju på Tekniska museet , vilket kunde ha varit så mycket roligare än vad det var haha. Vi fick 30 frågor, kan ni inse? 30 frågor , och i mina öron låter det för överdrivet. Hallå? vi är på ett jävla museeum, låt oss ha kul fan ;o Aja, behövde ju själv inte svara på så väldans många (undvek) så det gick bra ändå. Efter skolan gick jag hem till Hanna med Malin och kollade på hennes video när hon tävlar i disco. Hon är grymmast av alla! och jag menar det, hon är verkligen skitduktig! *my dream* , så ska satsa på disco själv , då kanske jag är på samma nivå som henne om 5 år .. haha vilket skämt.
ingen skola imorrn. Det pirrar i magen när jag tänker på det, jag ska få soooooova!  Gud så underbart. Sen på kvällen ska jag antaligen träffa Kristina och Rebecka, och vi ska ut! längtar...

/julia

In julias head

Herremingud!  det måste vara första gången i värlsdhistorien jag inte kollar på DH.
men jag orkar bara inte .. någonting stämmer inte i mitt huvud just nu tror jag!

detta är kärlek , till alla som inte visste.


min fläta

Jag tror inte jag är den ända som funderar på hur man ska ha flätan i luggen.Om man ens ska ha den i luggen? Självklart är det bara att sätta den vart man vill, men vilka alternativ finns det?
kollade själv på hippie- flätor & lite liknande , så jag testade några försök själv. Vettefan om jag passar i nån av dom, men alltid kul att testa.

denna har man ju sett mycket av. Man ska nog ha en latte i handen också?
att dra bak luggen är ju ganska bekvämt , och riktigt gulligt på vissa. Dock inte mig.

haha , sen en bara bakom luggen, den gillar jag nog mest av alla.
Den ser typ ändå likadan ut som den innan, men den är ändå mer .. fin på något sätt.

men jag har fortfarande en kvarstående fråga . Hur fan ska jag ha min ?!
/julia

låång dag

Hej, känns som att det har varit en lång dag idag. Först åkte vi ju och vandrade i stan .. inte det roligaste precis. Men sen gick nästan alla till Macdonald's &  åt där, vilket var roligt. Vi satt där i mer än 1 timma tror jag. Efter det gick jag, Lotta, Malin, Hanna och Felicia runt i stan mera, förbi åhlens city, hötorget och gallerior tror jag ;) inget köp för mig inte, eftersom jag alltid lyckas köpa upp alla pengar så fort jag får dom. inte bra.  Men men, tjugo i 5 ska jag dra mig till pappas skola för att sen åka hem till han. Ska inte göra något speciell, vi har ju inga läxor den här "veckan" .

I stan i allafall, så hittade jag en ny bikini som jag blev lite förtjust i. Fortfarande på H&M , men jag gillar deras bikinisar.
den var guldig och asfin form & allt, men den finns inte på deras sida! :@ aja , om min mobilkamera någonsin kommer börja fungera så lovar jag att ta kort, och kanske till och med köpa den,
pusspus, julia

annars har det varit en toppen dag !

mynewshoes

nyköpta skor idag, enkla.
julia

När det gäller vikt & kropp ..

.. så tycker jag tycker själv att man ska njuta av livet och äta vad man vill, skita fullständigt i hur man ser ut kroppsmässigt (men ändå behärska sig, såklart) Man ska få unna sig en godbit några gången i veckan, för det händer inget så länge man äter normalt. Men, det är svårt. Det vet jag. Jag hatar själv när folk säger "du är ju smal" . Asså vafan? man har ett eget motto med sin kropp som man själv är van vid och trivs i. Man får ha sitt egna tycke om sin kropp, göra vad man vill med den så länge det inte påverkar andra. Det jag menar är att, vill man gå ner i vikt när man är i 14-års åldern, så är det upp till en själv om man har bestämt sig för att bli smalare. Man kanske slutar äta helt, anordnar ett schema, slutar bara med sötsaker, eller något likande. Om bara folk kunde sluta bry sig .. ska jag vara riktigt ärlig till dig, så ger det en bara mer lust att bli smalare när folk säger till. Det handlar nog om att man vill bevisa att man kan gå ner i vikt, man kan bli smalare, man kan sluta äta! Alla är olika, alla klagar på olika saker, gör saker som andra egentligen´skulle kunna klaga på, men som inte märks. En sak också, att dom som säger till att man inte behöver gå ner i vikt, tror att man vill bli annorexia- smal? Neej .. man vill bli smalare .
Ännu en sak, som jag nästan skäms för att tycka är att, man påverkas ju av allt som händer inom modet óch alla artiklar och tidningar som säger hur man ska se ut. Iaf, jag nästan njuter av att det är så. Dert känns som att jag fåt en chans att förändra mig, vilket jag älskar. Visst, det är svårt att vara nyttig. Det är hemskt svårt, but I like it.
tro inte att jag vill bli som på bilden!  Jag vill bli smalare än vad jag är just nu. försök gärna att skilja på det.


hon på bilden till höger, jag skulle kunna se ut som om jag bara ville. Det handlar om sig själv, det finns ju bara en som är som dig, gör vad du själv vill.

När det gäller kropp & vikt -
är det ditt eget val.

tycker/julia

måndag

vad har hänt idag annars då?
i vår skola hade vi så kallat "projekt- aktiviteter", idag. Haha, vi byggde dragar & gick på tipsrunda. Jippi vad kul !?
Det finns nog ingenting som har hänt. Gick hem i regnet själv och kände mig deppig, men jag har också ljusa tankar eftersom man slutar redan på onsdag ! Då ska jag träffa & sova över med Johanna , sen resten av "lovet"  så ska jag spendera mycket tid med syster Kristina. Alltid har vi något att hitta på, kanske nån fest slinker in, vet inte men som sagt, alltid något!
imorrn ska vi stadsvandra, riktigt seeeegt ! men vad ska man göra , njuta av soloen som kommer (?)
inget mer nu, pussar / julia


julias new drog

är det bara jag som knarkar låten?

 

Then it's a new week ..

Monday morning, dark feelings But i will smile..



Nån tröja
Svart linne - indiska 
Jenanstigths - bikbok

 .. Ses om några dagar, drar till Mami så ni slipper mig ett tag!
Puss ! / Johanna <3

160509


Det är inte alls långt kvar till sommarlovet, och fy vad jag längtar!

YEAHRIGTH

Bra ! Nu är jag helt beroende av Norges bidrag i Eurouicion Song Contest... XD


THINKINGABOUT..

..Alkohol
 Det är fan bara en skitgrej. Förstört så jävla många människors liv.Försört relationer, som en gång vart fina.Gör så folk sedan mår sämre. Ger dig bara problem. Visst, det är kul. Men om man tänker efter, det är bara onödigt. Det kan föstöra hela kvällen som kunnat vara bäst. Har du aldrig testat, gör inte det . Iallafall om du inte är gammal nog. Ditt liv kommer bli mycket bättre, dina föräldrars förtroende för dig kommer vara bättre. Tro på mig, jag vet vad jag snackar om. Ta det lungt med alkoholen, annars får du bara problem. Själv har man startat ett nyktert liv, med Mathilda & Julia ! Go new life...


NU ; pastasallad !


 / johanna

Things you never know

.. Jag tog och tänkte på min hårfärg .. Jag insåg att Shampoot för brunetter funkade, som även finns för blondiner! Det känns som färget förstärkts (?) Det känns som det iallafall efter några tvättar :O  Skitbra ! Har också balsamet. En hemlis är att det är köppt på Lidl men whatever. Me love hihi



Kisses / Johanna





 


julias

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: vita/bruna pumps
DAGENS KLÄDSEL: leggins-jeans, vit t-shirt + halsband
DAGENS FRISYR: uppsatt m. fläta i luggen.
DAGENS LÅT: chester see- beautiful
DAGENS PLANER: plugga SO
DAGENS SAKNAD: en ..
DAGENS DUMMASTE: pappa
DAGENS MISSLYCKANDE: åkte till centrum utan pengar
DAGENS DROG: låten !
DAGENS KÖP: ingenting
DAGENS GODIS: höööööh' !
DAGENS HUMÖR: ledsen, oroad, lättad.
DAGENS CITAT: -
DAGENS ROLIGASTE: Shahla, så otroligt korkad ! haha


...

Jag har haft en jobbig förmiddag. det började i natt när jag fick ett sms om en sak som hade hänt, inte en rolig sak. Så jag kunde inte somna om. Jag hade ont i magen och var tvungen att fråga en kompis mer om vad som hade hänt, och han berättade att A låg i koma. Jag mådde så dåligt! Jag förberedde mig för det värsta ;( jag började till och med gråta, det är så jävla jobbigt. Det kändes som om jag visste hur det känns när någon dör. Det var riktigt jobbigt, för det slutade så bra senast vi sågs.. då började tårarna rinna ännu mer. Usch,jag mår dåligt när jag tänker på det.
Men nu mår han bra, han lever och tack som helvete för det, annars hade jag inte heller levt om ett tag.
Det finns en sång för personen som jag lyssnat på sen jag började prata med han.
texten är så sann
,


on the days I can't see your eyes
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well I'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

Plus I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And every other cheesy cliche'.
Yes I'm swept off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful
Yes to me, Ohhh

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we fight,
Oh I studder my words I say never mind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occupied.
'Cause I'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.

'Cause I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And every other cheesy cliche'.
Ohh I'm swepped off my feet,
My heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me, Ohhh
Your everything, Yeah, thats beautiful
Yes to me, Ohhh
Yes to me, Ohhh

Yeah your beautiful..
Yeah your beautiful..
God damn, your beautiful,
To me,
To me.



I'll be sitting rigth beside you

Så sitter jag här när snart dagen är slut och bara struntat i att göra nått på hela dagen , men det är väll så man kan göra på söndagar? .


            Hörs senare ! / Johanna                                                                                                                                                                                                                           

GRATTISGRATTIS

Norge landet. För Sverige gick det inte så bra .. Tyckte alla bidrag var ganska ja .. konstiga typ. Haha.
Han var faktist nästan söt !



 Godnatt ! / johanna

when I lay back


Oh fy nu är jag så kissnödig så jag vet inte vad jag ska ta mig till ;$ XD
Ska nog sätta mig och titta på Robinsson med pappa nu , haha lite sent nu när det bara är 20 min kvar men man ser väll ialafall vem som åker ut. Sen blir det ju Eurouicion! Hemmakväll idag helt enkelt, ska nog satsa mer på det här framåt. Måste bygga upp förtrondet för föräldrarna ju ..
Nej nu får ni ha det så bra ! Puss / johanna

Balerina

Det vart en hel del knas inatt som jag inte orkar ta upp. Igår träffade iallafall jag  först Mathilda och Steffany, och Sköpte en skinnjacka,skitfin !  Sen träffa vi Amanda och Rebecca och vi var i stan typ. Träffade Ian också , mitt ex hehe .. :S Asså man tänker inte på det men fan vad folket förändras.. Sen titta lite på RIXFM konsert också men det var tråkigt :P , och sen vid tio åkte jag och M hem till mig. Nog om det. "Lugn" och lite lättande dag var det väll idag. OCH ! jag cyklade med pappa idag, fan vad duktig jag är. Men det var väll .. ja..
Vi hörs / johanna


Bara jag som älskar sånna här ? :$

hey people ..!

Tjatja, idag är det lördag! woho. Det ända positiva är att det är lördag, annars hade jag kunnat sova hos Kristina , men min pappa är trotsig som fan så, nej det fick jag inte. Men men, ska jag berätta om igår? känns lite långt att berätta allt i detaljer, men jag kan dra igenom det snabbt.
Efter skolan åkte jag till Vällingby med mamma, mötte pappa där och fick 500:- . Av mamma fick jag också 300. Sen kom Kristina & Rebecka dit , så vi drog till stan direkt som vi skulle. Då gick vi till Thai Mahal & köpte mitt nya löshår! I just love it. Så nu har jag det, det är tjockt och låångt som jag vill ha det.
Senare åkte vi alla var och en hem till sig, fixade sig osv. När jag dushade hamnade jag i "fight" med mamma. Inte bra alls. Jag vet inte om jag har damp, men jag har nog aldrig i mitt liv blivit så sur. Jag skrev och slog på saker, sa otrevliga ord till mamma. Det blev såklart inte heller bättre när jag började gråta, för mitt smink var helt bra, men det rann av. Ooooch jag blev dubbelt så sur, dubbelt upp asså. Men det lugnade ner sig. (Jag berättar inte om vad vi blev osams över. Alldeles för komplicerat & oförklarligt).
Iaf, jag fixade mig klart och åkte hem till Kristina. Dit kom också Rebecka så vi började gå ut och tog bussen till Åkermyntan där Anton & nån till jag inte minns namnet på var. Juste, på vägen mötte vi ju upp Bea och Patrizia också ;)
Vi väntade på en busshållsplats, och då kom bussen med Oliver, Pontus och typ Conny. Vi gick hem till mig och senare kom Blyckert ochtyp 3 pers till så vi blev rätt många i mitt lilla rum.
Men vi hade kul med musik & lite så , umgicks och pratade.
Vid tolvsnåret behövde alla gå enligt mammas order. Så alla var borta vi halv ett.
det var i stort sätt min fredag i en snabb genomgång. Under helgen måste jag egentligen göra klart SO- europa resan. Fyfan, jag glömde ju boken i skolan och det måste vara inlämnat på måndag, annars vet jag inte vad som händer. Hade vi betyg hade jag väl antaligen fått ig. Får komma igång med arbetet redan ikväll tror jag, men så är det när man är så seg som jag är. Just nu har jag ingenting mer att säga. vi ses.
Pusspuss / julia


NU ; friidrot



 CYA / johanna <3

..

..asså shit julia vår blogg ser förjävlig ut ..


SAYINGBYETOWORLD

.. och äntligen var jag klar med alla dessa läxor & pluggande ! -.- Målade också naglarna röda, hehe . Det känns så tommt på nått sätt om jag inte "gjort nått" med naglarna för mig.. Störd bild XP.



Jag har funderat över en sak .. om jag kanske ska färga håret lite ljusare, altså lägga i lite ljusa slingor typ eller nått eller mörkbrunt  typ på gränsen till svart.. Nu känns det som jag har någonting mittemellan. Som jag tycker ser allmänt tråkigt ut på mig. Vad är finast egentligen?!
Nej nu ska jag lägga mig !
Godnatt / johanna

I love love love !

låten ger energi & man blir glad, JAG VILL FESTA !

TODAYSBORINGOUTFIT / jo

Linne - gina
Jeansleggings - gina
Rosa munkjacka - vet ej



GOINGUP..

Ännu än dag utan plattång!  Det är så att jag glömt min plattång hos min mamma.. Jag har den lite lockigare/vågigare håret .. så jag vet inte riktigt hur jag överleft.. (!) ni vet när man har uppsatt, då ramlar det gärna ner små hårtestar, lockiga och jobbiga .. menmen ! Man fick tillbaka massa grejer på svenskan idag.. om jag skulle få betyg skulle jag säker få G högst. För det stog endast "bra" när alla andra fick "jättebra" :'( . Haha nej men jag ska faktist bättra mig ! fan det ska jag!
NU väntar massa plugg.. -.-
* Spanska
* Svenska
* So
* Matte

Jag lovar det är säkert mera grejer men ja ...

Det har hänt en tråkig sak , min mobil är sönder ! eller det går inte att skicka sms, ringa , ta emot samtal/ sms !  störande, och ja det är väll ganska onödigt att ha den då.
Just nu har jag den här :

 Helt störd mobil, men ja man överlever ...



Kiss / Johanna  <3

hej på dig

Hej ni, det har varit ett tag sen jag satt vid datan och hade bloggen uppe, men jag har inte haft tid & lusten. Låter trist att säga, men mitt humör för bloggen är inte fult på topp nu för tiden .. jag vet inte varför. Eller så är det bara för att jag får för mig att jag alltid är upptagen, vilket jag ofta är, men dom andra bloggar, så det är bara inbillning kom jag ´på nu!
aja, under kvällen väntar läxorna på mig. No & engelska. På fredags ska vi ha ett av de mest onödiga proven, ever. No prov om planeter, och det jag anser är onödigt är att vi ska kunna storleken i diameter i dom tex. och antal månar & blablabla ... så sjukt trist! Det finns så mycket onödiga prov som bara sänker humöret, blandar tankar och allt man kan tänka sig. Nognog, sitter här och mår bara allmänt illa annars. Jag köpte ett degestivikex-paket med choklad överdrag och 2 munkar, och åt en choklad boll också! hallå fetto?! jag blir tokig på mig själv, jag bara äter mer och mer onyttigt för varje dag när det egentligen ska vara tvärtom vid den här tiden då det närmar sig sommaren? jag får iaf hoppas på en någorlunda normal formad kropp till sommarn =)
Den här dagen har varit såå chill! precis som vanlig, men något var annorlunda. Kanske vädret , vad vet jag. Men ... en sak förstörde en del av dagen och det är nu kallat ~helvetes-slingan~ . Usch&blä på den! jag mår verkligen dåligt när jag tänker på den, jag hatar att springa. Maybe that's why.
NU, måste jag plugga plugga plugga ! Cya / julia

ps. På lördag ska jag köpa nytt älsklingslöshår! ;D sen ska Katta få mitt gamla!

2009


visst är dom fina ? :O

Cya / johanna


...

Uäääh ! :'(  Jag har förstört hela bloggen ! Jag har ingen aning om vad jag gjort.. Nån som kan hjälpa ..

/ JOHANNA

Jag är hemma nu . Började halv tio och slutade halv elva (!) men gjorde omprov i svenska , kan säga att typ halva sirius gjorde om det men jag tror det gick rätt bra .. När Julia slutat ska vi träffas och sola solarium ! längtar :D
Juste fan .. jag måste göra nån träningsgrej, altså hemstudiouppgift i idrot. Kanske ska plocka fram "pilates övningar" ? haha nej men jag får väll jogga eller nått sånt.
Puss på dig  . <3


Hate it or love it I'm gon' shine

Man kan tycka att livet suger, eller att det är helt okej .. man kan tycka om livet , och man kan älska livet.
Jag tycker om livet just nu ! det känns bara så .. Jag upptäcker att jag är bra som jag är och allt skit med mig , det kan jag faktist ändra på bara jag har lust. Jag har också kommit på att faktist alla människor är "snälla" egentligen . Bara man är bra mot dom! Ska börja ett nytt liv, ett bättre liv, jag ska tänka posetivt på allt, tänka bort allt dåligt och bara leva ..

/ johanna


Complicated .

hej bloggen . Typiskt måndag idag typ .. tråkigt väder, jag har värsta tråkiga kläderna idag och alla verkar lite deppiga . Menmen ! imorgon har jag halvhemstudiodag vilket säger att vi slutar runt 11 ;D Nu är jag helt tom på tankar ..
Cya . / Johanna <3






JÄFLIGTHÄRLIGLÅT.


tänk dig lycka .. allt i din familj är bra , dom är bara snälla mot dig. Dina vänner är bäst mot dig, du älskar dom mäst av allt just nu. Du är kär i en kille, han är kär i dig och han är sötast på jorden, du bara väntar på att ni ska bli tillamans. En dag vaknar du upp på morgonen, du träffa några kompisar, du har väntat på det här länge, de är också förväntansfulla för att träffa dig. Du säger hejdå till din familj och dom ger dig ett leende. Du går mot tunnelbanan och ler mot alla du ser, dom ler till baka. Solen skiner på dig och du lyssnar på din mp3 och är snart framme mot tunnelbanan , sätter dig och ser en snygg kille som tittar mot dig och han småler mot dig. Du går av och ser dina vänner som springer fram mot dig och kramar om dig och ler, ni går mot en badstrand, slänger av kläderna och bara njuter av solen. Gud, jag försvinner jag vill ha sommar och lycka .
konstig text men skrev bara XD

GODNATT ! / johanna

everything i do, is four you

Trött.. ska tänka på att lägga mig snart i guess . Dagen spenderades med underbaringarna Fanny & Louice . Vi hyrde lite film i Brommaplan för att efteråt åka till F i fridhemsplan och titta . Det blev step up 2 , själv tycker jag ettan var betydligt bättre, men den var väll bra ;) Efter åkte jag och L mot Brommish. Nu är jag skithungrig .. har inte ätit nått sen 12 , menmen. Juste , jag har fått en "extra" spansk lärare typ ! ;D jeeeeeeeerson ! :D han är ju från spanien och allt så han ska lära mig mer så jag får mvg mohah XD



kiss / johanna

godagens

Hej människor. Igår somnade jag galet sent, 5 tror jag. Och det är sent med tanke på att jag var tvungen att gå upp tre timmar senare, klockan 8 alltså. Gårkvällen spenderades med samma folk som i fredags, Anton fyllde ju år så han och gaaanska så många fler var i Backlura när vi kom. Men det var fritt hemma hos Victor så några drog dig, insklusive jag, Rebecka, Bea och Kristina. Tja, så vi var alltså där, hade kul & lite så. Orkar (igen) inte dra upp allt som hände under kvällen, vet inte om jag borde ens.
Idag är jag skit trött, för närjag precis kom hem från Rebecka så skulle vi åka till Djurgården och spela Boule med hela släkten. Vi åt där & umgicks, och jag som knappt kunde stå upp av tröttheten fick frågor av alla varför jag var så blek .. mm, men aja, nu är klockan halvsex, och jag ska faktiskt gå och lägga mig! Jag håller nästan på att somna nu, så varför inte lixom. Gud vad tråkig jag är, men jag pallar inte nu. Gonatt alla , pussar/ julia

ingenting med saken att göra, men detta är min älskade pappa. Nån bild jag hittade på deras hemsida
deniedworld.com

fredagskväll

Hej, igår var det ju fredag, vilket betyder att jag gick ut, med Kristina. Efter skolan drog vi hem till mig, chillade och fixade oss lite, sen messade Patrizia och hon kom också över. Senare ringde Anton, han var tydligen med  Oliver & Pontus och några till som jag inte minns namnet på. Vi bad dom komma hit för vi kunde inte dra ut en, så dom kom hem hit. Victor ringde efter ett tag, så en stund senare kom han. Men vi stannade inte länge, så vi åkte till moppe till Allmäna i 3 olika turer haha. På Allmäna var det en massa folk från skolan, så vi var där ett tag, sprang runt och pratade lite osv.. men då är det såklart att det ska börja regna. Istället åkte vi hem till Victor hela gänget . Sen var vi där tills halv tolv, fick skjuts hem och när vi var hemma så umgicks vi med Salem och hans kompis.  En kortfattad kväll, men det hände så mycket så orkar inte dra upp allting =) aja, det var våran kväll, sjukt rolig & härlig.

haha, jag & kristina älskling från 6:an.
/julia


@ school

Hej, just nu sitter jag i Fritiden i skolan med Alice och Malin =) vi ska strax gå och äta om inte annat , själv jag skiiithungrig!
haha , pusshej/julia

nytt inköp

den här tröjan köptes idag av mig, Julia.

imorrn ska jag köpa vita jeans-leggings . (som inte fanns i min storlek i vällingby).


070509

hej bloggeeeeeeeeen ! :D
S
enare väntar friidrot, ska bli kuli.
Är hos F nu innan ! Hon har fått en data, lyxo..

johanna o fanny





puss /  johanna <3

River flows in you

Så, hade tänkt koppla i cynten, kolla youtube och lära mig "rivers flows in you" . testa du också mend hjälp av denna:


super smart av mig , pussar / julia

17:00

Det här har varit en sån dag jag verkligen inte har gjort någonting på. Jag har haft extremt tråkigt! Jag brukar känna att det känns skönt att bara kunna vara hemma, göra vad man vill osv. men det finns ju fan ingenting att göra.. sen klockan 6 imorse, då jag vaknade, tills nu har jag i princip suttit vid datan, med tunna avbrott. Jag har alltså suttit vid datan tills mina ögon gjorde ont, vilket dom fortfarande gör ;s . Idag började idrotten utomhus som jag inte var med på. Och imorrn ska vi göra den mest sämsta, onödigt och otroligt jobbigaste saken man kan göra på idrotten .... ~slingan~ . Det är det värsta jag vet för då ska man springa en planerad slinga, oftast på tid. Och det är det som jag hatar, för jag har sämst kondition. Alltid sist. Och så tycker jag att det är så grymt onödigt att det ska gå på tid, precis som att det ska sättas i betygen, vilket det gör? eller? OM det gör det är det patetiskt, alla är olika snabba, och vad påverkar det våran framtid? Jag tror att våra skolor bryr sig för mycket om oss, vår hälsa osv. Det gör en bara mer ofokuserad på de andra ämnerna (som vi faktiskt kommer ha nytta av). Våran hälsa- våran ensak. Det är i allafall något jag tycker är frustrerande , haha jag låter som en surkärring, men jag tycker verkligen så.
aja, nu ska jag väl.. ja.. jag vet seriöst inte -.- ingenting.Jag kan ju passa på att lägga ut beatbox videosar som jag kollade på tidigare, så häftigt!  här är min favorit , från 0.40 är det bästa när han "dunkar" .



 kissesssssssss / julia

tummen upp/ner?

Värdens dyraste bil
Detta ska vara världens dyraste bil, för 14,5 miljoner.
helt amazing, ska jag köpa den? ..
/julia

insperation

Hej, idag mår jag inte så bra faktiskt . Jag har huvudvärk och jag tror också mensen är på väg nu, för det gör väldigt ont.
Min syster var också sjuk, så jag är inte ensam ;D
igår kollade jag efter bikinisar. På många ställen är det så himlans dyrt, så jag kikade på H&M. Och dom har faktikst schyssta bikinisar ! Jag vill ha väldigt många av dom. VIsar här nedanför vilka som jag fastnade för mest, så kanske till och med andra kan sucktas ;).


haha , och vem kunde tro att Åhlens ens hade nån snygg/sexig bikini? well, jag hittade två.


överdelen .. I'm in love bara. Dock lite för vågad för min ålder kanske , haha.  Det fanns iiiiiingaaaa snygga underdelar! dom förlorar verkligen på det , för kolla bara på överdelen!
ceep looking! / julia


stor saknad

har ni nånsin känt att det saknas nåt i din närhet?
har ni känt er lämnad av någon?
har ni känt att ni saknar någon så det gör ont? man får en klump i magen.
det har jag, och jag gör det än.
min storebror har raderats ur mitt liv, han är inte död , men han har lämnat oss.
Jag tror vi svek han, på samma sätt som han svikit andra.
Även fast han inte alltid var vid mig, så var han alltid här. I närheten.
Och ja, det känns tomt. otroligt tomt utan honom hemma.
8 år att ha dig som storebror glömmer jag aldrig.
jag saknar dig.. och för mig kommer du alltid vara en underbar person.

Den ända bilden som finns kvar
/julia

-.-

:@ det går inte att ladda över bilder , surt !

08:44


på musiken lyssnade vi på changes med 2pac, riktigt bra.
måste dra nu, ska möta emma om sex min. och toan väntar innan.
vi hörs / julia

gomorron


 love/julia

GODNATT BIATCHES


kyss / johanna

Do you know

Min mamma är konstig .. hon skickade nyss ett sms och skrev : "jag älskar dig ! pusspuss från mamma" helt plötsligt bara .. Seriöst, antingen hatar hon mig typ och pratar inte med mig alls , eller så är hon versta gullig mot mig .. Hon är skumm .. Jaja , snart ska jag sätta på lösnaglarna ! kan lägga in en bild när dom är på ^^

/ johanna

4 maj

Tjabba tjena hallå !
ska dra igenom min dag snabbt då. Skoladagen har känts ovanligt lång idag, väldigt seg och inte alls speciell intressant.
Min och Malins bil på NO:n idag blev klar, jippi haha. Sen efter skolan gick jag hem, det var bara jag och Salem hemma och vi pratade i mer än 1 timma, märkligt länge. Då var det ju piano efter det .. så jag åkte till Backlura och senare hem till pappa. Så nu sitter jag här, med musik och skriver . Har en förbannad Spanska läxa att göra också =) sen har jag inga mer läxor den här veckan, herregud , mycket märkligt .. mycket märkligt ..
 Malins & min bil:



Sen har vi dagens klädsel, jag ser så jäklans stel ut på bilden. men jag skulle tydligen röra mig precis då när den tog xP

kofta- Gina
linne- H&M
jeansleggings- Gina
halsband- no idea ..


hörni, när man talar om bränna och brunt vill jag gärna vara med och disskutera. Jag är inte alls speciellt brun i ansiktet, ochjag vågar inte sminka mig med mitt mörkaste puder, det blir alltid fläckigt och alldeles för mörkt. Så hittade jag en brun-utan-sol här hemma, så .. why not lixom? jag satte på mig det igår , och sov med det (klantig som jag är) och vaknade som en blandning av en morot och en choklad boll! jag såg hemsk ut, men jag kunde inte hålla skrattet inne, så visst, jag stog och kollade på mig och skrattade, fattade inte hur misslyckad jag kan va haha! Men jag tvättade mig ändå med myyyycket tvål och vatten noga, och då gick det bort. En del av det iaf. jag var inte alls lika brun som jag skulle varit om jag inte tog bort det. Idag var jag fläckig och BRUN. usch. jag hade inget smink heller, endast mascara. Så , jag vet inte hur jag ska göra. Jag får nog knarka solarium eller nåt -.-

 
pusssssssssss / julia

040509

Ganska så skön dag idag, började halv tio, slutade runt 3 . Vi såg " Herkules " som var i ca 3 timmar, det var inte riktigt så kul, jag menar den var inte sådär jätte rolig . Juste. jag köppte lösnaglar idag ! maha .
Puss / johanna <3



NYAKLÄDERFRÅNGINATRICOT



Det kanske inte passade bäst tillsamans men iallafall var det det jag köpte . + lite smink och lite underkläder.
Jag träffade Mathilda, och vi hade det lite mysigt i stan. Riktigt deprimerande att det är söndag ..

Kisses / johanna <3

Nu väntar en dusch!

Nu ska jag fräscha till mig:
- tvätta öronen
- duscha
- raka mig
- noppa ögonbrynen
- klippa tånaglarna
- måla fingernaglarna
- kanske ta"brun utan sol"
- blogga
- sova !

 ingenting med saken att göra . Men jag och Lottisen på valborg. Love u !

/julia

No life ..

Typ hela dagen har jag inte gjort ett skit,. jag har suttit vid datan, ätit kakor och kollat på TV. Sen är jag till och med så rastlös (utan rörelser) att jag till och med har översatt Hannah Montana boken till engelskan , dock inte hela boken, men 2 sidor typ. herremingud ... jag har inget liv idag helt enkelt. Vad gör alla andra egentligen? själv har jag i för sig knarkat en låt som heter "secret kingdom" med Newsboys. Grymt bra. Wow lixom, jag tror jag kan den utantill nu .. -.- hade också så tråkigt att jag sökte på "being boring"  , då fick jag fram en ganska så lungt och TRÅKIG låt
(lyssna till refrängen minst)



aja, min "no-life"  dag får fortsätta utan bloggen/ julia.

sunday

hej! Nu är jag hemma, från en kompis. Vi hade kul igår, hyrde Hostel 2 och myste i soffan. Igår hade jag ju dansuppvisning i Hässelby gårdskolan, och jag tror det gick bra, det är i allafall vad mamma sa, men hon kan ju bara säga positiva saker .. så jag vet inte , det kändes rätt okej. När vi precis började dansen fattade jag inte vad som hände, då blev jag skitnervös och visste typ inte vad jag gjorde. Men sen flöt det på =) efter det åkte jag och mamma till Vällingby & köpte presenter till Mattias som fyllde år (mammas man). Jag köpte ett par jättesköna vita mjukis byxor och ett långt tajt linne på H&M. 
(Jag har inte den bästa kameran då...)

/julia

HA HA

  


Jadu .. Idag blir det nog bara en vanlig chilldag . Har inte kommit på något speciellt att göra iaf . Nästa vecka börjar iallafall en projektvecka, med ett ganska bra schema + minimalt med läxor skulle jag tro, ganska skönt .
Pussar / johanna <3

IM SO CLEVER / johanna

.. jag har städat mitt rum !






soliglördag

Hej bloggen .. ! Jag var nyss ute på altanen och solade lite , hihi. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på ..  Jag har bestämt en sak .. Jag ska sluta umgås med killar , eller om jag är bara vän med dom kan jag ju, men om dom tror det är nått mer  ..Då blir ju bara knas.. jaja .
Fanny har köppt lösnaglar ! ja vill ocksåå ha ! :(
vi ses / johanna



jag är deprimerad

Jag är sur ! kväll är det folk på Allmäna & jag är inte där. Stört att jag är deppig för det, men det känns verkligen som jag missar nåt . är det nån som vet om det blir någonting nånstans imorrn kväll? hör av er till mig, ni som har mitt nummer =)
aja, får väl sitta & kolla på "karlson på taket" med syskonen, för datan har jag redan gett all min energi på .. denna , superduderdunderUberunderbara kväll  -.-
/julia



supersugen is julia

Nu fan blev jag skit sugen på fest igen. Är det kanske för att jag inte är på dom ofta? jag vet inte ,men jag känner alltid ett sug. Haha, och snacka om att jag är desperat .. jag lyssnar på massor av disco/hosue/dance låtar och typ drömmer mig bort i en annan värld, där det är fest! Det är den där känslan när man står på dansgolvet, bara rör sig. Man fattar vad man gör men kan inte hantera dancemovesen, det är nog det som är dans, känslan lixom. Sen är det också innan festen .. herregud, att fixa sig är det bästa som finns! tar en Dusch, har god tid på sig, sätter på plattången, fram med löshåret, fönar håret och plockar fram sminket , Sen är det bara att köra igång . Jag själv måste ha musik, alltså dansmusik när jag fixar mig, då får man så jäklans mycket mer lust. Ååååh gud I can't stand it out ! Jag måste iväg nu nu nu . Fest är en del av livet, eller känslan är en del av livet. Så, då är det klart att alla måste festa nån gång , försöka vara festens höjdpunkt & röja hela jävla skiten !


JAGHARROSALÄPPAR


Inget annat för mig , wasim och jag ska gå runt och snacka lite i söderberga nu. Nu måste jag sticka !
/ johanna

13:40 finally at home

haha det har blivit jädrans mycket engelska Rubriker , och så har Johanna skrivit en hel del. Idag har jag vaknat upp hos Lotta som jag spenderade gårkvällen med . Skitkul var det verkligen, vi var ju på Allmäna , och det var riktigt chill .Sen nu senare idag alltså så tog jag bussen från Åkermyntan till Upplandsväsby.
Jag & Lotta har märkt att det inte går att kommentera våran blogg , det händer typ ingenting osv.. bara så ni vet :)
Hade tänkt fråga vad som händer ikväll? själv ska jag bara sitta hemma och tare lugnt . Patrizia ringde för en stund sen om jag ville följa med ut ivkäll, synd att jag inte kan bara !
har hört/märkt att johanna har fått till det med Jerson ;) fan vad kul, lite besviken lät hon bara efter hon träffat han, när jag pratade med henne i tele. När det gäller killar blev jag dissad för två dagar sen. Jag & V var tydligen aldrig på g , men I don't give a shit . Jag gillar han inte längre i allafall, så vad ni än tror så kan alla bara glömma att det någonsin var nåt. Nej men juste, det fanns aldrig något.
Nu ska jag sluta tänka på det, och lägga ut dagens (och förmodligen resten av livets) bästa låt. Dock gammal, men det spelar absolut ingen roll .

Lot's of love / julia

Baby let me upgrate

Skit fint väder var det idag ! satt på bryggan eller vad man ska kalla det med Jerson , i  gamla stan . Verkligen smockfullt! Men det var mysigt idag . Ikväll händer inget särskillt  .
Cya ! / Johanna <3

.. Now i got yah / Johanna

.. Pappa kom nyss in med två 500 lappar, haha jag vet inte vad det är med mig men jag ba .. det där kändes konstigt .. XD jaja , jag tror egentligen att jag inte är tillräkligt mogen för att hantera mitt barnbidrag men det säger jag inte till han mahah .
Planer för invisteringar ..
* underkläder
* linnen , tshirts, tröjor
* vita jeansleggings/ andra
* nya vita sneakers
* nya balerinaskor

 
ingen aning om jag får råd med allt , men ska väll försöka vara lite mer "mogen" med mina pengar nu . Har mäst använt dom för skit , men nu ska jag fan ändra mig !


Then i say wow




/ johanna

FUCKINGNATURAL

Shena . Nu har jag duschat & klätt på mig och ska åka iväg om nån timma . Ska träffa Jerson i stan ! ska bli superkul .
Ha det så bra . Puss hej / Johanna <3
obs ! jag använder endast macara idag ! tänkte satsa på att få lite färg i ansiktet ju .. Fast får se hur länge jag orkar vara utan idag .. xP



 

RSS 2.0