♥18.25

Ska träffa Filippa idag snart :) Var ett tag sen så det blir kul!
Idag går jag runt med baseball jackan och jeansleggings och känner ju verkligen inte att jag ser ut som typ exakt alla andra tjejer -.- Aja, just nu orkar jag faktist inte bry mig. PUSS


♥ 31 juli

Hej bloggen! Jag vaknade lite efter två, hehe liiite sent kanske? Aja, skönt var det att få sova ut iallafall! ;)
Idag har jag faktist inte en blekaste aning om vad som händer! Alexsandra ville träffa mig idag igen men ja, vi får väl se hur det blir framöver höhö! :)

Igår vid sex träffade jag iallafall Thilda och Alexsandra sötisarna i tc. Vi träffade Karre också och gick o köpte lite grejor med han, najsnajs. Vi gjorde faktist inte ett skit den kvällen! Var bara i stan typ, haha n00bs. Träffa Amanda, Matilda, Burak och hans kompis typ, Sanna, Mellie, Diana och massa fler. Träffa tre nya jättesnälla tjejer också, skitsöta :) Haha jaja. Åkte hem runt halvtolv iallafall. Kom till Brommaplan och var tvungen att vänta på bussen skitlänge -.-. Träffade Johanna Fisherström, Nellie, Maxine och Johannas syster typ vid busshållplatsen. Haha dom var lite flummiga :p Sen kom jag hem vid halv ett typ. La mig i sängen och kolla på film och drack té och bullar. Haha, DET har blivit en väldigt dålig vana .. Kommer hem sent, gör fika och lägger mig och kollar på film. En jävligt mysigt slut på en dag iallafall, fast tjockt. Höhöh.

Aja ni får ha en fin dag! Puss och kram

 Sitter och drogar denna höhö, man blir så glad.

♥ 15.46

Såklaaaaaaart blev det ändrat. Drar mot fem istället så nu får jag sitta här och göra ingenting ett bra tag.
Sitter och dampchattar lite med Lina, haha :D


En cover på "The climb". Dom där killarna är så grymt bra! Love


♥ i'm so tired of you


Drar snart in mot stan och träffar Alexsandra och Thilda om inga ändringar sker. Puss och kram

♥ goodnigth! :*


♥ Collie Buddz - Moving on


så jävla skön


♥ 22.24

Just nu: Sitter och chattar med Christoffer, lyssnar på musik, har allmänt tråkigt.

Jag har börjat fått sånt dåligt samvete nuförtiden. Tar verkligen inte vara på dagarna längre! Om några månader är det just det här jag kommer skrika av längtan efter. En massa lediga dagar! Sommarlovet börjar ju nå sitt slut (usch vill verkligen inte tänka på det) Och från och med nu. Ska jag leva varje dag som om det vore den sista!
Okej, det kanske är att ta i. Eller? Inga mer "integöraettskitdagar". Fast ibland kan det faktist vara okej .. om det är dåligt väder som idag iallafall! Jaja.

Imorgon ska jag iallafall möta Olli i Karlberg för han kommer hem då. Sen blir det till att vara med den tötisen. Miss him! Aja, ska snart ta och göra något vettigt. Dvs. städa rummet haha. Kanske blir till att ta och lyxa till det med en ansiktsmask osv? Känns som det behövs. Min hy har blivit så dåligt känns det som och det gör mig ledsen :( Haha vad löjlig jag låter. Men så är det. PUSSHEJ
 


♥ Watch



Jag vill ha den lila! Så fin och cool tycker jag hihi :D


♥ Your Heart Is An Empty Room


♥ a rainy day

Usch, nu regnar det som bara den. Vet verkligen inte vad jag ska hitta på. Man blir ju fan deprimerad!
Jag ska iallafall ta och städa upp på rummet och sen kanske jag tar och .. bakar (?) Haha, gör alltid det när jag har tråkigt :) Usch, jag känner mig inte alls på topp just nu .. Vill egentligen bara lägga mig under täcket och gråta .. Nej fy vad hemsk jag är nu. Aja, vi hörs när jag har något intressant att säga ... Bye <3


en förfluten vän

En av de dagar jag minns. Det var 2009 och augusti och det var bara du och jag den dagen. Vi hade cyklat ner till en brygga lite ifrån där du bor. Jag satt där bak och du skjusade mig på din cykel. Det var sol och vädret var perfekt, jag såg ditt hår flyga i vinden och detsamma med din vita klänning. Allt kändes så äkta då. Jag var lycklig att ha dig som min vän. Jag mådde så bra. Jag hade aldrig kunna föreställa mig att det skulle vara som det är idag, ett år senare. Det var mera en ett halvår sen du försvann från mitt liv, och min själ fick som kalabalik.
Vi badade och solade hela dagen lång, gick och köpte glass. Vi tog flera hundra bilder, skrattade och hade så mysigt. Jag har kvar alla bilder vi tog med varann, jag kan ibland undra varför men det känns inte värt att ta bort dom..
Jag hade alltid så kul med dig, varje andetag med dig var så underbart.  Jag vill aldrig glömma dig, aldrig någonsin! Hur det har blivit idag, dödar mig. Och det går inte en dag utan att jag tänker på dig, jag lovar.
Skulle kunna skriva en bok om allt jag upplevde med dig, alla tårar och alla skratt. Alla bästa stunder jag har haft med dig. Jag har spillt allt för många tårar för dig, även idag. Mina kinder är helt våta, för jag tänker på oss.
Var det menat att bli såhär? Ville du det här? Jag var berädd att kämpa men du lämnade mig ensam. Du svek mig och hela min värld gick i isär. Jag har fallit i bitar och jag har läkt. Jag klarar mig utan dig, det gör jag. Men i mitt hjärta kommer det alltid att saknas en bit. Det är du. Du var min andra halva, det var precis så. Jag kan inte skilja på om jag saknar dig eller om jag vill ha dig tillbaka. Jag kan inte skilja på om jag vill hata dig och aldrig förlåta.
Jag har kvar allt som är ditt i mitt rum, vågar inte kasta bort. Tänk om du skulle komma tillbaka, jag vågar inte slänga den tanken. Även om det är omöjligt, vill jag aldrig sluta hoppas. Du är en falsk person, i vilket fall. Kan jag inte glömma dig. Är jag död för dig? Jag har frågat mig frågan och jag antar att du inte ser mig längre. Jag finns inte för dig längre. Det var ju du och jag, mot alltihopa. Det är därför jag tycker det är så sjukt hur det kan bli. Jag önskar att jag kunde bry mig midre, ge dig mindre av mina tårar, kunna skrapa bort dig helt. Men det går inte. För såret som du gav mig, det kommer föralltid att blöda. Du betydde för mycket ..

♥ 29 juli

Hej hörrni! Idag är verkligen en sån dag man inte orkar göra någonting på än att ligga och bara mysa. Titta ut på vädret liksom, tråkigare finns antagligen inte. Jag vill ha sol och bra väder nu medsamma! Usch ..

Igår var jag iallafall med Julia på dagen också, mot nio åkte vi och träffade Robban (julias ;);)) och hans kompisar och var med massa vid Skärvik som jag tror det hette! Mysig kväll! Sen satt jag på bussen med Alex en stund och sen åkte jag själv mot Vällingby där .... jag .. råka ta fel tunnelbana -.- Så hamnade i Johannelund och fick damp.
Klockan var ju runt tjugo över tolv så tunnelbanorna går ju inte så ofta då. Så jag ringde i desperat behov till pappa och ovanligt snäll som han var då kom han och hämta mig där! Fast det var rätt läskigt att  stå och vänta där ensam. För mitt på en stor parkering stog en gammal fyllo peddo gubbe och följde mina steg med blicken och vägra sluta stirra. Haha det var läskigt .. Men jag kom hem iallafall! Aja, inte mycket att berätta.
Pusshej

♥ 18.35


Om en halvtimme ungefärgår min buss mot vällingby och sen åker jag mot Hässelby och träffar Julia och sover där, najs.
Vi hörs, kram <3

♥ Charice - Pyramid Featuring Iyaz


Den här låten är så himla bra tycker jag, kan lyssna hur många gånger som hälst!
Love ♥♥♥


♥ godnatt

Så jävla fin låt. Aja, jag går och lägger mig nu. Jag orkar inte vara vaken längre. Ser faktist ingen mening med det. Är bara trött och depp. Besviken. Pallar inte. Puss och godnatt, alla sötnosar därute <3
  / Johanna

♥ Life House - Storm


♥ humörupphöjare (?)



♥ i-don't-have-a-life-girl



Jag sitter och känner mig som en liten fjortis eller bara rent av jävligt random som sitter här och äter glass med massa chockladsås, har på mig ett rosa linne och tar massa ego bilder på mig själv.
Med andra ord - jag har verkligen inget vettigt att göra.



♥ gårdagens kläder ..


Skjorta från Indiska
Jeans från Acne
Väska från Topshop
Rosetthalsband från Ur&Pennn
Armband och ringar osv.

♥ 26 juli - trött

Hej allihopa! Ja, jag suger på att updatera. Vaknade hos Oliwer idag. Han var tyyyydligen tvungen att springa iväg med grabbarna och göra någonting jävligt mycket viktigare än att vara med mig som han tom sa att han skulle vara idag så bajs på han lixom, så jag blev helt ensam man ba tack. Haha nejdå. Jag kom iallafall hem för en stund sen, just nu vill jag bara ta en dusch, äta och sova xD

25 juli.. var jag med Lisa till sju, mötte Oliwer i Brommaplan och åkte in mot stan eftersom vi skulle se på bio!. Gjorde inte mycket alls i ca en och en halvtimme. Han fick damp på alla människor och allt blev jobbigt. Sen gick vi in på sergel och såg filmen Eclipse, som var super bra faktist! Observera att Idol-Sibel satt på raden framför mig ;) Haha! Jag försökte få Oliwer att erkänna att det var coolt, men nej ..
Sen när den var slut tog vi tuben hemåt. Efter det sov jag hos honom. Vi såg klart Harry Potter (haha) och åt popcorn. Runt 3-4 slocknade jag brevid världens mysigaste.

24 juli.. Träffade Lisa i stan och vi drog hem till mig! Har alltid lika kul med bruden ;) Vi åt massa pizza och sen gick vi till Ica, pantade burkar och köpte lite gott. Vid nio ville Oliwer. DAAAAAAAAAAAMP bloggen handlar fan om han -.- .. aja iallafall, att vi skulle göra han sällskap när han var barnvakt. Vi hade inget bättre för oss antar jag så vi gick dit. Vi såg världens hemskaste film (typ) också. Sen gick vi hemåt i regnet, åt chips, såg på tv och somnade vid tre.

♥ då drar man in mot stan snart då!

Ska träffa Lisa i stan och sen sover hon här. Mysigt! Puss hej!
Haha mupp bild #1 aja


♥ Slipknot - Snuff


Aaah, helt beroende av låten, texten, allt.


♥ nybadad


Nu väntar bara sängen .. Godnatt & sov så gott

♥ zp

"Look in my eyes and say you love me, look in my eyes and say you want me.."




♥ 23 juli

Gud, jag är fortfarande heltrött efter att gått runt i affärer hela dagen med Louise .. Man blir verkligen hur trött som hälst av bara det!
Men stannar nog hemma ikväll hursom, kanske blir en liten "hemma spa kväll". Tycker jag låter bra.
Ett långt bad, massa ljus, ta ansiktsbask och färga utväxten eftersom jag även köpte hårfärg idag ;) Dock kommer det nog bli mycket mörkare, eftersom jag just nu har lite solblekt hår.
Vissa stunder har jag faktist gått runt att tänkt, fan vad härligt att ha riktigt ljust hår, eller ja på sommaren iallafall! Och bara njuta av alla ljusa slingor man får i håret .. Fan vad fint egentligen? Kanske nästa sommar?
Ljusbrunt? Får se! :D Har ju varit mörk så länge så jag tillochmed klassats som utlänsk, haha jo men tjena lixom.´
Jaja. Ska gå och fixa lite nu, hörs lite senare! =) Puss och kram

♥ köpte idag!


Skjorta från Indiska 150:-
 
Massa grejer från H&M hehe, blev väl runt 300

Skitsnygg tröja (hehe tycker jag iallafall!!) 199:- från Gina Tricot

Armband 49:- från JC

Örhängen och två halsband, 80:- tillsamans (billigt huh?) från Ur&Penn


♥ today i'm wearing this



Jacka från H&M
Linne från Indiska
Leggings från New Yorker
Väska från Indiska
Örhängen från Topshop
Halsband (som inte syns xD) från Glitter
Ring från hm & lite armband

♥ svar

  Anonym om ♥ titta vad jag gjorde igår! ;):
fick du det för din päron ??
Svar: ja :)


emma om ♥ titta vad jag gjorde igår! ;):
grymt fint på dig!!! :D

Svar: Tack!!:D

♥ titta vad jag gjorde igår! ;)


- piercade näsan!


♥ godmorgon!

Godmorgon bloggen! Vaknade för någon halvtimme sen typ :) Vid tre ska jag träffa Louise i Vällingby! Har inte träffat henne på huuur länge som hälst typ haha.

Igår åkte jag iallafall till stan typ vid tre. Träffade Thilda. Sen var vi med Sanna, Mellie, Matilda och Amanda. Sen drog jag hem vid sex, träffade på en kille jag träffade för jättelänge sen. Så det blev typ "Jag känner igen dig .." "Jag känner igen dig också.." tio minuter senare .. "Ta hand om dig Johanna, lova!" Haha XD Cp. Sen drog jag direkt hem till älsklingen. Vi satt och lyssnade på musik, tittade på Harry Potter, åt chips och pommesfrittes, och gjorde inte så mycket. På måndag ska jag få se bilder på han när han var emo ^^ Haha. Sen kom jag hem vid halv två på natten och blev medföljd halva vägen.
Kom hem, la mig och sov som en stock.
Pusshej!

♥ världens bästa låt typ o.O


♥ today i'm wearing this



♥ i need you now ..




♥ one





♥ someday



♥ 21 juli - min namnsdag!

Tjoho jag är hemma. Helt plötsligt igår blev jag medtvingad att följa med att segla, buhu. Men det var nojs eller lite iallafall. Blev pyttebrun. Min pappa är verkligen för brun, helt seriös. Om jag också vart på sjön 24 så skulle jag kanske också sätt ut så .. faktist! Eller nej kanske inte ..
Jag får också lite damp för får inte tag på Lisa och vi skulle ses idag .. jävlacpskit. Aja om jag får tag på henne då jävlar ....  Aja, vi hörs lite senare. Pöss

igår kväll haha tråkig bild men


Du vill skrika men får knappt ut ett ord.



♥ så jävla braaa ^^


♥ Juli 19 2010

Hejhej .. Hur mår ni? Med mig är det bra, lite depp bara av någon konstig andledning. 
 Kom hem för ett tag sen från Oliwer. Ja ni- som ni ser, har verkligen blivit sugig på att blogga .. Enligt mig själv iallafall och jag har ju en jävla press på mig själv.

Igår var jag iallafall på picknik med älsklingen typ hela dagen, grymt jävla mysigt. Med vattenmelon, saft, té och massa grejer + ett riktigt bra väder och en jävligt undebar kille blir inte mycket fel!
 
Snart eller om ett tag kommer min pappa och syster hem, inte sett dom på jättelänge! :( Så därför måste jag vara hemma ikväll. Farmor och farfar är antagligen på stranden, för hemma är dom inte..
Imorgon ska jag och ollipolli på bio! Eclipse eller hur det stavas. Har länge velat se den! Någon som vet om den är bra? Sen på onsdag ska jag träffa Lisa, som det var ett jävla bra tag sen sist!
Juste! Vet ni vad jag gjorde igår? Färgade ögonbrynen! Jag har egentligen ganska pytte lite ljusa ögonbryn och använt ögonbrynspenna hela tiden. Så nu behöver jag knappt använda den, även om den ligger varmt om hjärtat! Så nu kan man känna sig lite fin även på morgonen och så, thats great :)

JAAA JAG HAR TRÅKIGT !





♥ 1 månad


Tänk att vi klarade det, igen! Jag visste det! Tillsamans klarar vi allting. Och jag ska göra allt
för att det här ska funka nu. Jag är så ledsen för alla gånger jag gör dig besviken
och ledsen. Men jag gör allting för att du ska må bra, för det är det viktigaste.
Om du mår bra så mår jag bra, om du är glad är jag. Utan dina andetag, vill jag inte finnas
kvar. Älskling du är allt, allt som jag behöver. Har jag dig har jag allt, och mycket mycket mera.
Du är det vackraste jag har, den finaste av själar. Ett så stort hjärta. Jag vill alltid vara din.
Så mycket vi gått igenom, både gott och ont. Men nu ska det bara fortsätta bra vill jag hoppas.
Och det kommer det, klart som fan att det kommer. Allt med dig är bäst, du är så underbar.
Jag saknar dig redan även om vi sågs igår. Jag saknar din närhet och dina ömma kyssar.
Vi två är bäst gubben, du och jag mot allt. Jag älskar dig med hela mitt hjärta.


♥ 17 juli

Farmor har lagt sig och jag sitter uppe och dör av tråk. Vill inte gå och lägga mig haha. Idag har jag haft en heldag med farmor 8D Först åt vi värsta frukosten, farfar hade åkt iväg. Städade hela huset, och mitt rum som är renare än det varit på allt för länge. Just nu har har jag tända ljus osv. Mys!Sen lite senare åkte vi mot Vällingby centrum och tittade på kläder osv. i flera timmar. Åkte hem. Bakade bullar (som förövrigt blev världens godaste.) Jag åt massa bulldeg, hehehe. Ibland är nästan degen godare än själva bakvärket tycker jag, haha. Jag fick lite nagelvård och målade naglar. Åt middag framför tvn och sen satt vi och kollade på tv/film resten av kvällen! Sjukt mys.


♥ today i'm wearing this




Fula och oredigerade bilder, ointressant och blablabla men aja.

Tröjan är från Boomerang
Örhängen från Topshop
Ringar från Gina

♥ köpte idag!

'
Nagellacksborttagning, Ögonbrynsfärg (!!!) Åhlens, något pris



Linne och Halsband, 99:- och 59:- från Indiska


Ny mascara, 99:- (rea) från Kicks


♥ jag suger på att updatera

.. Jag vet! Förlåt, men har varit lite upptagen antar jag ..

Jag har ju varit i Upplands Väsby dom senaste dagarna och därför har jag inte haft så stor tillgång till dator.
Men dagarna har gått ut på en grej, eller två. Ligga på stranden och sola och bada som bara den. Och har varit med Julia till större del också!


Jag och Julias underbart söta halvsyster! Och Kairo-badet där vi varit =D


Igår, fredag:

Vaknade upp hos Julia, fick skjus hem utav farmor och farfar och även Julia fick det. Kom hem, och någon timme senare gick jag ut. Var med Oliwer till åtta ungefär. Vi gick runt, låg i en gunga och lyssnade på lugna favoriter (haha), träffade Olivia, Martina och vad heter han .. Kim i några minuter typ haha. Gick till ica, och ja inget speciellt helt enkelt. Åt middag. Gick ut till en arg Oliwer vid halv etta, emotionalstalk och en massa skit. Någon timme senare blev vi sams och blev skitglada. Aldrig sätt han så. Gick hem till honom och vi låg och titta på "Upp", typ världens bästa film. Tills jag var tvungen att gå hem vid ett på natten. Han följde med halvvägs och vi passade på att leka lite med hans laserpekare som jag tycker är såååå cool hahah. Den lyser hur jävla långt som hälst, skitballt!!! Hehe .. Sen kom jag hem, och sov! Woho vad jag beskriver saker.


♥ i love you



♥ just nu haha



Är hos Julia just nu! Vi har varit på Kairo badet hela dagen som vi även var igår. Massa sol och bad och jag har fått lite färg :D Skitnice. Pusshej


♥ bye-bye!


Nu ska jag ta bussen och sen pendeltåg till Uplandsväsby! Får hoppas att det går bra då ..
Ska vara hos min farmor och farfar i några dagar framöver. Puss
/Johanna


♥ sommarkurs i matte..?

http://www.matte-intensiven.se/
Fick ett brev hem idag om någonting som kallas matte invensiven.se. Där man kan gå i näst sista veckan innan skolan i fem dagar för en kurs där man lär sig hela nästa års matematik. Där kan man altså få ett stort försprång. Jag skulle gärnna vilja någontnig sånt. Med mina ig varningar i matematik som alltid funnits och världens ointressantaste tycke till just matematik kan det här kanske vara någonting bra (?) Jag vet inte, men kanske.
För tänk vad bra egentligen. Haha får se hur det blir med det. Egentligen är  det här ju det sista jag vill. Men man måste tänka på vad som kan vara bra för en själv också, eller hur? Haha ...



♥ måndagen

Godkväll bloggen. Jag kom hem för någon halvtimme sen och ska snart äta någonting, shita hungrig. Ikväll har jag iallafall varit med Maja, Jenny, Martina Ezgi och två snälla tjejer som bodde på Ekerö. Vi åkte till till ekerö där vi skulle träffa några killar men det blev något knas så vi var med massa fotbollskillar istället, haha tänk er snygga fotbollskillar halvnakna i ett omklädningsrum. Yes! Haha vi fick vara med dom där och tillslut tvingade dom Ezgi och Maja och följa med och duscha, det var så jävla kul, haha! Sen vid tio drog vi mot brommaplan och käkade lite där. Träffade på Atle, riktigt förändrad ... Sen gick vi förbi ängby och träffade Harry och satt och prata med han. Maja och Jenny drog och jag och Ezgi började vandra mot Söderberga, det har blivit som en vana dom senaste dagarna haha =)

Tidigare idag var jag ju och badade vid ängbybadet. Det var riktigt skönt! :) Här kommer lite bilder!









haha :) Men nu ska jag ta och lägga mig, puss och godnatt!


♥ 12 juli

Emelie har tjatat hela morgonen på mig om att jag ska följa med och bada. Så antar att jag inte har så stora val.
Åt iallafall mat nyss, stuvade makaroner och köttbullar! Jag är så trött idag, som alltid? -.- Somnade runt halv fem inatt, låg och pratade i telefon .. Med tanke på telefonen så är jag jävligt äcklad utav en 21 årig kille som kom fram till mig helt random om han kunde få mitt nummer. Dum som jag var gav jag ut det utan att tänka med hjärnan och nu ringer han och när jag inte svarar skriver han "Baby?" OM jag känner mig äcklad? Peddo.se.  Sen idag har jag inte gjort något speciellt alls, har känt mig helt anurlunda och suttit jävligt länge och läst min bok på altanen. "Janis den magnifika" Helt okej med tanke på att det är den första boken jag läst på typ hundra år. Fattar inte riktigt vad den handlar om, eller jo det gör jag men inte exakt, menmen. Hahah jaja .. Nej nu måste jag packa iordning lite annars skriker dom nog på mig ännu mera. Vi hörs lite senare, puss och kram


.

♥ 00.09

Hej älsklingar :D Kom iallafall hem nyss. Ganska tidigt med tanke på att alla andra utekvällar slutar med att pappa ringer och hotar och klockan är över två. Menmen! Mötte iallafall Jenny vid halvtio och var med henne och flummade runt lite grann. Sen träffade vi Ezgi och Martina, sötnosar. Satt och snackade vid en bänk i någon timma kanske.
Sen gick Martina och Jenny och jag och Ezgi började gå hem mot Sööööderberga. Kom hem och snackade med älskling som just nu skickar ett långt sms som han sa för tio minuter sen att han skrev, måste var jävligt långt o.O Han kommer hem på fredag och då hoppas jag på att få träffa honom! Längtar efter honom så =) Vad töntig jag är. Men har jag sagt att jag är trött? Väldigt trött. Och har jävligt mycket kramp i fingrarna och i höger armen. Hahah. Imorgon vid ett ska jag iallafall träffa Jenny och vi ska åka ut på Ekerö och träffa hennes killar haha, små fjortis grabbar. Fjortis vet jag inte men dom var väl runt fjorton. Haha så roligt :p Sen mot kvällen skulle Ezgi och Martina också vara med typ. Kulkul. Ska nog gå och lägga mig nu/snart. Soooova! Så underbart. Hihi.
Men ni får ha det så bra alla fina läsare, viiilka läsare? Haha nej men jaaaja. Hoppas ni haft en bra dag och att morgondagen blir lika bra. Pusspuss!





♥ världens bästa hund!


♥ 11 juli

Jag är trött. Är iallafall hemma ifrån Gävle på släktträff. Riktigt trevligt/mysigt. Haha. Fint väder också så det var ju bra annars skulle jag antagligen dött. 
Nu snart ska jag träffa Jenny!! :D Sen imorgon har jag inga planer och på tisdag bär det av till farmor och farfar, haha .. Det som är typ skitbra är att Julia bor i upplandsväsby den veckan så då får jag träffa henne :D:D
Aja, vi hörs. Puss & kram













♥ sista inlägget på ett tag!

Godmorgon bloggen! Aldeles strax åker jag min pappa och syster iväg till Gävle. Är där över hela helgen, och det ska vara "släktträff". Haha, man kan ju säga vad man vill om det, men ..
Sen veckan därpå måste jag vara hos farmor och farfar eftersom att pappa åker iväg med båten och mamma är i Dalarna och dit orkar jag tyvär inte åka. Hah -.- Men det blir nog bra. Måste dock vara utan älskling jättelänge för han åker också bort, blä. Så kommer antagligen inte blogga någonting dom senaste kommande dagarna, bara så ni vet. Men ha det så bra och sköt om er och lalala, PUSSAR!

Igår btw. var jag med Julia, Oliwer, Petter, Piero, Diana, Pablo, Rasmus, Sami, Christian, Fabbe och 2 tjejer till och några till. Haha det var väl en seg/helt ok kväll. Gjorde inget speciellt förutom att flänga omkring och kom hem vid ett på natten.





cp bilder ^^


♥ 16.37

Hej bloggen! Jag kom hem till mig för någon timma sedan. Fortfarande ingen som existerar här bortsätt från min lilla undelat och fiskarna haha. Jag och julia har iprincio varit på kaanan badet hela dagen så stor del gått ut på att ligga på stranden och sola och bada, och killar som försökt få med sig en såklart, haha... Dock var det ju inte soligt men det var väl skönt ändå! Just nu är jag skittrött. Vill bara lägga mig och sova någon timme. Skulle det vara okej? Och sen gå upp och fixa. Haha jag har ingen aning om hur det kommer bli ikväll. Egentligen har jag bara lust med att dega i soffan med godis och en film. Men så tråkig kan jag kanske inte vara. Även om det säkert är det bästa som finns typ. haha jaja.  Pusshej


♥ breake the house down

Musik dunkas för fullt just nu här. Najs som fan.
Jag kom iallafall hit till Hässelby runt halv nio. Vi satt ute en stund, skulle kanske träffa Mattias senare. Får se hur det blir med det. Sen gick vi och köpte godis också, hehe. Sen blev det film, som gick på sexan, " Not another teen movie"

 



Slumpbild. Haha! Jag och Louise.


♥ today i'm wearing this/look like this



♥ fucking true


♥ taylor lautner


♥ darling i will never leave

Det är nog dax att packa iordning grejerna och fixa iordning mig nu. Jag har inte gjort ett skit idag! Men ibland kanske även att inte göra någonting alls kan behövas någon gång .. Fan, jag som skulle storstäda rummet idag. Aja, det får bli någon annan dag. (Eller om typ några veckor.) Jag kanske lägger in en "dagens outfit" senare, haha det där lät jävligt töntingt. Menmen!
Puss



♥ Save Him



She loves him more
He loves her more,
Seems like they won't
ever let each other go,
Laughing and kissing
 it's a match made in heaven


♥ words

Never mind what the haters say, ignore them until they fade away.



♥ pommesfrittes och ketshup


Dagens mat. Haha, vilken jävla tjockis jag är.

♥ Ooh Aah Sounds


♥ summerfeeling



♥ 7 juli 13.31

Sitter och pratar i telefonen med Jenny just nu, killproblem hit och dit. Haha sötnos! :)
Jag låg nyss ute och solade, men gick in för man dör ju seriöst dör ute! Men ska nog gå ut .. nu.
Pappa och Emelie gick nyss, dom ska ut och segla och sova ute på båten också. Så jag sover hemma hos Julia inatt! Åker mot hässelby runt 5-6 (Inte för att någon skulle bry sig men.)
Det är trots allt rätt skönt att inte vara med familjen. Det första dom sa när dom träffade mig imorse var i stil med "Fy vad du luktar rök" Och nu anser min far mig som en tjej som röker, knarkar och super. Jo men tjena! Jag vill inte ha ett sånt omtycke av min familj. Vad fan asså, jag är ju en bra tjej. Typ. Haha shit asså. 
Aja vi hörs lite senare antagligen! Puss





Filippa & Johanna


♥ mer bilder från utö





♥ jag <3 dig

"Här är den ultimata låten till DIG johanna bara till dig. läs texten och lyssa på låten den är åt dig ! <3333333"


♥ 6 juli 18.47

Hej bebisar. Jag kom hem för en timme sen och just nu är jag verkligen trött! Vi fyra sov hemma hos Petter inatt, låg och kollade på film, skrattade, nån blev sur, alla låg och trängdes, och allt slutade med att vi somnade runt sex på morgonen och Petter låg på en madrass på golvet. Haha ...

Nu ska jag iallafall:


Duscha
Fixa iordning mig lite
Städa upp på rummet
Möta upp Oliwer för filmmys hos mig!

Han är btw cp och skickar fett fina låtar just nu =)




♥ at julias place

Jag är hemma hos Julia i Hässelby just nu! Vi har varit och solat och badat i Lövsta iprincip hela dagen. Så jävla nice :D Vi åkte ut skitlångt med en gummibåt också, haha skitkul :) Sen gick vi hit och dog på vägen.

Nu ska vi iallafall duscha, sen fixa iordning oss, och sen åker vi mot Bromma. Vi ska träffa Älskling och Petter och jag vettefan vad vi ska göra men! Vi hörs lite senare. Pussar och kramar!

♥ nästa rålis

Om ett tag ska jag dra och träffa Thilda och Alexsandara och jag hoppas på en toppenkväll!
 Vi hörs när vi hörs! Pussar och kramar



♥ Comebacks - patetiskt

Fan vad mogen man kan vara då, och fyfan vilket liiiv du måste ha.
HAHAHAHAAHAHAHAHAHA
Haha anonyma snorunge jag vet var du bor -.-


♥ hemma från skärgården!



Mer bilder kommer
Jag är iallafall hema ifrån Utö. Med dom här brudarna! Sjukt mys.

♥ svarta naglar?


Jag känner mig otroligt löjlig såhär och nej. Jag gillar inte att ha svarta naglar. Blä
Visst, det kan vara lite coolt/snyggt. Men inte på mig! Haha


♥ yesturday ..


♥ dålig uptade

Ursäkta mig! Har inte varit hemma så mycket .. Men idag ska jag nog mäst ta det lugnt. Imorgon åker jag och seglar med Filippa om jag uppfattat det rätt ;) Nojs! Skulle träffat Julia idag men det blev massa cp, saknar henne såå mycket =/ Aja, i ...

Tisdags; Skulle jag träffa Josefin - men så blev det ej. Så gick ut med David, gick runt och lyssna på hans techno låtar. Fjortispower. Sen drog han och jag träffade en arg Oliwer som blev glad sen. Petter fyllde sexton så vi var med han och massa andra också. Lite galen kväll sådär menmen!

Onsdags (igår); Träffade Filippa och var med henne i Vällingby, hon köpte lite grejer och vet ni vad vi gjorde?
Tog ett till hål i örat (som jag alltid velat göra!) Ska göra fler sen ^^ Han som tog var säkert världens snyggaste kille jag sätt,  lalala. Sen lite senare träffade vi Bella, och sen Lina, Josefin, Jenny, Johanna och Maxine, Sebastian och var med dom i Ängby. Haha =) Sen gick jag hem vid tolv!



Nu måste jag gå ut och lämna ett busskort!!!!


RSS 2.0