♥ Bye blogg!

Hej då bloggen! Nu börjar jag blogga på Devote. Andledning? För att jag fick damp för att ingen design funkade och allt fuckade haha! Peace

♥ You're Still The One


Nu har jag tappat räkningen på hur många gånger jag lyssnat på denna underbara låt.

♥ Tankar

Är ni på något sätt stressade inför sommaren? Altså, det så kallade "beach 2011", som man alltid hör folk i panik om att de måste banta, träna sig en snyggare kropp osv. just för att behöva tex. gå lättklädd på stranden?

Jag fick nyss en sådan känsla. Liksom, vad fan håller jag på med? Trycker i mig hur mycket som helst, och kom på att då går man ju ändå upp i vikt om man äter för mycket onyttigt osv. Det var en som sa det. Då fick jag världens ångest över mig själv. Kände mig fet och äcklig. Jag har aldrig ansett mig själv som "tjock", men jag fick minsann ett ryck och sökte på "hur man går ner i vikt" på google. Sen stängde jag ner det direkt.  Jag blir så extremt påverkad utav vad folk säger till mig, så jag börjar förstöra mig själv med tankar och tar bara sönder mig själv. Det är så hemskt, men jag tror ingen kan bara putta bort den tanken av att en person säger att man tex. gått upp i vikt. När jag tänker efter har jag ju faktist det. Jag som typ strävad efter att gå upp lite. Känner inte längre det som något posetivt. Jag vet inte vad jag vill. Jag tycker det är fint att vara superskinny, jag tycker det är fint att vara kurvig också. Förstår inte vad det är med mig. Man ska inte behöver gråta av sin kropp eller må dåligt av det på något sätt. Det är bara sjukt. Man är ju faktist som man är Men, jag ska börja träna. Har 10 gånger på mig. Det ska jag göra, bara för att det ska kännas bra.





♥ Saturday

Hej! Ska snart gå upp till Vällingby med O. Igår var vi med Filippa, Emma, Josefin, Maja, Louise, Russlan och Tommy. Vi grillade med musik och hade det trevligt. Sen sov jag hos Oliwer, som vanligt? Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer! Det är rätt så fint väder ute idag, hoppas att det håller i sig/blir varmare! Wellwell.

Ha en fin dag allihopa! Puss & kram



old


♥ Torsdag


just nu >.<

Hey bloggen! Just nu sitter jag hemma med Oliwer och gör inte mycket alls.. Hade halvhemstudiodag i dag så slutade halv tolv, riktigt najs! Hade Nationellt prov i matte idag också, gick väl bra :)
Imorgon är det fredag vilket känns riktigt skönt! Aja, har fan ingenting att säga !
Så ha det så bra, puss & kram ♥


♥ Ge mig!



Snygga smycken från http://www.stylebytyra.se/.
När jag väl har pengar, då jävlar! Haha


♥ Vila i frid Fina fågel

När jag kom hem idag så såg jag han ligga död på golvet, helt stel bara.. Igårkväll/natt satt jag bara och tittade på han när han låg och andades tungt, ville inte gå ifrån ifall han skulle somna. Ville ta upp han men ville inte förstöra han så han gjorde illa sig på nått sätt. Allt slutade bara i tårar. Det är sjukt att jag kan bli så ledsen. Han var med i tio år, så det är klart att jag bryr mig. Söta älskade bästa finaste lilla underlaten. Brukade sitta och prata med han varje dag på senaste tiden. Jag älskade när han kvittrade tillbaka. Världens bästa fågel, kommer sakna han så mycket.
Han var så rolig, brukade äta på jättekonstiga sätt, ligga och sova i maten typ. Hoppa runt i badkaret i buren, rulla runt och vara helknäpp ^^ Men men, jag antar att inte underlater lever så länge, tio år är väl ändå rätt mycket.
Bilden är från i förrgår, då kunde han minsann flyga jättelångt!
Jag hoppas att han får det bra i himelen <3

♥ Drömkropp..


♥ Snälla bli min




Världens bästa låt just nu enligt mina öron..


♥ I love you!


♥ Varm chocklad & bulle



Just nu; Muuummmss!


♥ Lite bilder från igår!







Mysig dag med älskling :)


♥ Denna låt har spelats runt mig hela helgen


 Home - Edwars Sharpe & The Magnetic Zeros


♥ 2 maj 2011





Hey! Dagen började med Polis förhör ang. en sak, mindre kul. Men det gick bra. Sedan var det vidare mot skolan.Med nya klasser till sommarlovet, med folk som smörar lite överdrivet mycket. Grymt störande. Resten av dagen kommer innehålla lite plugg, städning och annat "kul". Hoppas ni får en skön eftermiddag.
Puss & Kram ♥


RSS 2.0