♥ Valborg idag!

Hej bloggen :) Ska snart klä på mig och fixa klart mig. Sen blir det till att fira valborg med vänner och pojken. Igår var jag hos Kalle med några, vi åt tårta för att kalle snart fyller år och umgicks, lyssna på musik och hade trevligt.
Hoppas att alla tar det lugnt och får en asbra kväll! Pussar



hahaha palla mig


♥ Have-a-good-day!


♥ Lite shopping!


Jacka från Jc 599:-

Linne Jc 100:-

Tygskor från Dinsko 200:-

Tigths Hm 69:-

Brallor hm 250:-

Örhängen Glitter 59:-


♥Sleep Tigth

Godkväll, sitter och lyssnar på beautiful people (så jävla bra!!!) och bara chillar just nu. Jag har pluggat någurlunda mycket nu och känner mig lite duktig ialafall. Nu väntar bara sängen!
Godnatt och sovgott, pussss ♥



♥ Beautiful People


♥ Nu kör vi!


Nu blir det plugg resten av kvällen då.. Wisch med luck -.-'


♥ Min prinsessa



I måndags i vackra Kungsträdgården


♥ Gråa


Sånna här ska jag köpa, bara så alla vet.


♥ 27 april

Har precis tryckt i mig en bulle, snart blir det plugg. ZzzzzZzZzz, ett matteprov väntar imorgon och ett i so på fredag. Jag hatar prov. Bajs. Wellwell, skolan har börjat nu igen efter lovet. Det har gått bra. Orkar inte babbla om vad jag gjort idag, det är väl ändå rätt ... k. Vafan har inget att skriva ju. Okej, idag var jag i skolan, hade hemkunskap, gjorde värsta middagen med josefin och emma. Slutade typ tre, sen åkte jag och Josefin till Brommaplan och gick till polisen, jaaa.... Hon skulle prata med Kristin sådeså. Sen träffa jag Kalle, Dennis, Fille, Michell och Kicki och sen tog vi bussen hemåt igen.
Eftersom jag inte har några bilder från idag kan ni få lite från igår =)
Puss





♥ 20 april

Hej bloggen! Just nu sitter jag hemma hos Oliwer helt ensam, hans familj och han är på begravning.. Så får väl se vad jag hittar på här nu då ^^ Har verkligen sugit på att skriva på bloggen på senaste tiden, förlåt! Men kan berätta vad som hänt dom .. senaste två dagarna, haha!

Måndags: Åkte tåg från klockan 10.37 till 16.07. Rätt segt att sitta ensam utan något speciellt att göra, men resan gick bra. När jag kom fram mötte min älskling mig vid centralen och vi begav oss hem till honom. Till kvällen gick vi ut och träffade kompisar och hade en kul kväll med grillning, musik och trevliga människor.


En bild från dagen, jag är muppen till vänster -.-
Tisdags (igår): Vaknade tidigt, gick upp och åt frukost och fixade iordning oss. Vet ni hur vi tillbringade det fina vädret? Vi tog ut två skateboardar (?) och gick iväg och åkta och "proffset" lärde mig ett och annat och det var jätteroligt. Sen hände inte så mycket mer, hans mormor kom på besök eftersom hon fyllde år så vi åt middag med henne. Vid nio gick jag och Oliwer till ica och köpte lite gott till kvällen! Där träffade vi även Maja och Jenny :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska till farmor sedan och äta middag osv. Men vi hörs sen!
Puss & kram <3

♥ godnatt!

Godkväll bloggen! Just nu ligger jag i sängen med Gabbis dator :) Idag vakna vi upp hos mormor och morfar och sen vid elva var det dop! Det var trevligt. Sen åkte ja lite moppe och var med kusinerna! Lite senare så åkte jag Gabriella och Linn till dom. Vi har hunnit kolla på 2 skräckfilmer och sen torkel i knipa hahaha. Nu ska vi kolla på Bert.. Töntar xD Imorgon åker jag hem till Stockholm... Runt tio tar jag tåget helt ensam! Undra hur det kommer gå... Men vi hörs!! PÖÖÖÖZZZZ ♥




När vi kusiner var små. Hahaha


!!!!!!!!!!!


♥ Är i Norrland!

Goddagens :D Just nu är jag hemma hos min kusin i norrland. Åkte hit igår med min syster med tåg och kom runt åtta tiden. Syftet med att vi åkte hit är dopet imorgon för lilla Elias och träffa släktingar såklart. Är alltså bara här under helgen, kommer hem på måndag :) Men ha det så bra! Puss & Kram



miss him!

♥13 april

Hey bloggen! Allt bra? Med mig är det väl sådär, klump i halsen har jag haft ett bra tag. Det har hänt en jävligt jobbig sak, orkar inte ta upp det just nu.

Annars var det väl en rätt normal dag. Eller, började tidigt för att jag hade nationellt prov i engenska. Sen drog jag och Louise till Odenplan till vår prao. Det gick bra! Linnea och Cassie kom förbi så vi åt med dom =)

Men ha det så bra hörs imorgon, puss <3



Saknar Gran Canaria :(


♥ Goodnigth!

Godkväll på er. Ska snart ta och dejta sängen, rätt trött faktiskt.. Det gick jättebra idag på praoen, jag och Louise var duktiga =D Till lunch blev det en kebab tallrik och cola, mohaha. Tjockt ;) Man slipper betala för lunch iaf så det är najs. Riktigt trevliga och sköna är killarna där också. Så imorgon kör vi igen!
Nu ska jag sova, godnatt. Pusspuss ♥


haha muppar


♥ Wait For Me - Ron Pope



Så fin ♥


♥ Prao vecka!

Den här veckan kommer tillbringas på "Kebab Kungen" i Odenplan tillsamans med Louise! Haha kul va? Så snart bär jag mig iväg. Wich Me Luck! Ha en bra dag, puss



♥ Min helg

I fredags var jag bara med Oliwer, gjorde verkligen ingenting alls, han ville inte hitta på nått ha-ha. I lördags var vi för det mesta med Kalle, Dennis och Fille och hade en grymt chill kväll! Igår drog alla till stan, träffade Lovisa, Petter och Skalman också. Det var så fint väder och vi gick runt i Gamla stan och hade det allmänt najs! Sen drog jag och Oliwer hem och vi lagade mat tillsamans och sen köpte vi lite gottigott och kollade på Tv :)
Hur var eran helg?

Lite bilder från i Söndags förmiddag, vi åt frukost i solen med musik och det kändes precis som sommar =)






hahah


♥ Ken Ring Prinsessa


♥ Fredag!

Hey! Det är fredag! - as nice! (Juste min svenska lärare bad mig skriva mindre utropstecken så ska minska på det...!) haha -.- Ska snart lägga mig ett bad sen blire ut.
Idag har jag varit i skolan, hade 2 nationella prov i Engelska, gick helt ok. Sen slutade jag vid tjugo över tre.

Wellwell, ska dra från datan nu. Hörs sen! Pussss


nyss xd


RSS 2.0