♥ have2have.se



Snygga!? Me want!


♥ typ .. sant?


 haha! ..


♥ calling out

 

I'm calling out to you again
Wherever you are
I know you sometimes feel afraid
Wherever you are
Oh oh


♥ girls just wanna have fun & the climb




Haha sitter och lyssnar på dom här låtarna med
Miley Cyrus som sjunger och jag känner mig jättetöntig. Blev skitglad när jag lyssna på dom ju :D Allting känns så himla bra just nu! vet inte varför men det känns bara så!

Jag har pluggat, och jag har skrivit. Jag har varit enormt duktig faktist! Jag och Filippa bestämde att vi skulle vara det ju, annars .. självmord på skoltoaleten eller vad det var vi bestämde. Haha. Jag belönas också med en sovmorgon imorgon! Eller ja.. Lite ialafall, börjar tjugo i tio.
Imorgon efter skolan får jag ju ockå påsklov! Och det är = NICE! Vi skulle egentligen åka till vårat landställe i Dalarna med mamma över påskhelgen, men jag förstog inte hur det blev med det egentligen. Vi kanska stannar hemma istället (tycker jag är mycket bättre hehe!) Nu ska jag bara skriva lite mer på en engelska sak, sen är det sängen för mig. Och i sängen ska jag plugga SO, haha. Lär få stanna uppe hela natten men whatever!
Ha det så bra nu alla pluttar där ute, puss.♥


♥ true love

  If you love something, let it go.

  If it come backs to you, it's your's.

  If it doesn't, it never was.


♥goodnigth

Sovgott alla sötnosar som läser. Det vill säga typ inga, min statestik bara sjunker och sjunker och jag vet precis vad det beror på ..

Hittade den här låten i arkivet och sen dess har jag drogat den. Helt bäst.  Promoe - mammas gata

♥ 30 mars

Hej :) Sitter och försöker plugga lite på sgjklhsjkjkghjskhjklejkljrejyljkhsn dumma SO samhällsekonomi provet som är på torsdag, lyssnar på musik och chattar med Oliwer och Samir. Samhällsekonomi, låter inte det som typ världens tråkigaste? It is! Usch oh fy.
Annars var det väl en ganska vanlig dag idag, hade matteprov. Blä hatar matte med hela mitt hjärta. Efter skolan åkte jag och Louise till brommaplan och köpte en glass och njöt av solen. Lovely. Vi åkte till Vällingby efter det och jag fick med mig en tröja, och ett par strumpbyxor haha. Har inte mycket mer att säga. Ha en bra kväll ♥

♥ ...

Jag vill inte att det ska vara måndag och jag vill verkligen inte ha den där spanska redovisningen idag och jag vill verkligen inte ha utvecklingssamtal idag och jag vill inte bo hos mamma mitt ute i ingenstans.
Det är kul med en ny vecka och se nya händelser. Går bara till skolan tills på torsdag. Påsklov. Jag får bättre tid till att plugga när jag bor hos mamma och kan koncentrera mig. Spanska redovisningen går säkert bra, nej det kommer den inte göra. Utvecklingssamtalet går säkert också bra, det blir gjort idag och jag behöver inte tänka mera på det. Haha, försök att se allting posetivt. Johanna. Nej men seriöst .. måndag? BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

♥ godmorgon!

*gäääsp* nu har jag jättemycket tid på mig för att göra .. ingenting. Skönt egentligen :o Tro det eller ej men jag vaknade klockan fem imorse, helt sjukt och verkligen inte likt mig! Haha. Förlåt också för att jag knappt skrivit någonting sen i .. fredags? Men har knappt varit hemma/tid framför datorn. Kommer inte va det resten av veckan knappt heller, bara så ni vet. Här får ni min helg! haha ..



Fredags .. Var jag ialafall med Oliwer. Åkte till stan och gick till en jättemysig Italiensk resturang på drottninggatan och åt spagetti bologneise, haha. Skitgott, och skitbilligt verkligen. Efter det gick vi runt i stan i ca en timme, kom ända till Odenplan. Gick halvvägs hem från Brommaplan och därefter såg vi en skräckfilm hemma hos honom och sen sov jag över där.


I lördags .. Stressade jag i tvungenhet bort till Ekerö till min mamma för att fira min lillasyster som fyllt sex år med lite släktingar. Var med kusinerna osv. Lite mysigt haha. Hahah mina fina syskon.


Söndags .. Plugg och sen åkte jag mot Brommaplan .. Träffade Julia, åt på Mcdonalds. Träffade Oliwer, Rasmus, Ken och Kim. Jag och Julia åkte hem till mig för att hämta hennes jacka. Inte mycket mer hände den dagen.
Hoppas att ni hade en fin helg ♥


♥ pusshej


hahah


♥ freeeedaaaaaaaaaaag

SKÖNT med helg! Ska börja fixa iordning mig lite nu, jag och Oliwer ska äta middag i stan idag haha, mys va? Dagen var väl helt okej, lite roligare än vanligt hehe. Har absolut ingenting att säga. Bye.


♥ sitter och snackar med mitt ex

.. omg vi ska träffas i helgen. Kom ialafall hem för en timme sen. Efter skolan drog jag till stan och träffade Sittipong och Thilda! Gick till Apoteket och donken m.m, träffade brudarna + alex! Haha. Vid sju träffade jag Älsklingen i Brommaplan och vi tog bussen och tog sen en låång promenad i typ en timme! Helt underbart. Sen gick vi till han och var där i typ en timme, fast han lät mig aldrig gå hahah...  Nu ska jag sova, PUSS!!!!!!!!!!!!


Jag & Thilda =) och Oliwers fina hjärta hahah

♥ programpoesi


♥ idag har jag disikerat ett koöga!

Hej :)
Jag kom hem för en stund sen. Hur mår ni? Jag mår rätt bra =) Dagen var rätt chill, slutade ju innan två så. Disikerade ett ko öga idag! Fyfan! Sånt där är verkligen en svag punkt för mig. Hade spykänslor under hela NO lektionen .. Men lite ballt var det ju ;) Blev också till att sitta ute i solen med tjejerna och hälsa på Oliwer som var i min skola ett tag, haha. På nått sätt känns det ju lite fel när man står och pussas med en kille när hela skolan kan se på..HAH, lite skummt ..  Om ett tag åker jag in till stan för att göra lite grejer, så vi hörs senare.KANSKE. Puss&kram / Johanna

<3


♥ Breathe


♥ tisdag

Hej! Kom hem för en stund sen. Träffade Filippa och Ezgi vid råcksta, fast dom fick inte komma med bussen. Så det kändes lite taskigt när vi åkte iväg utan dom, ha-ha. Snart ska jag träffa Julia & Lotta och träna. Det kom lite snabbt men jag känner ialafall ork haha. Senare ikväll blir det plugg och städning, typ tråkigaste som finns.
Dagen har annars varit helt OK.. Svenska, Idrott (blä!) och därefter såg vi en film som hette "skruva den som Beckham" tror jag den heter om man översätter till svenska. Haha den var väl bra. Därefter SO där jag nästan somnade, det har blivit en dålig vana ..  Jaja, vi hörs sen antar jag. Puss.

gammal


B.o.B - Nothin' On You



Älskar den här låten! :D


♥ haha :D

Hittade lite fula "gamla" bilder från när vi var i Östertälge, haha :p



♥ 22 mars

Idag: var i skolan, slutade tjugo i tolv - skönt! Hade altså bara mentor och spanska. Åkte till Vällingby, köpte lite grejer. Fick sällskap av Ida på bussen. Kom hem (?)

skitsöt ring!! 99:- från Topshop lite duschsaker för 198:-

I lördags
träffade vi massa folk (Thilda, Tess, Ida, Viktor, Nathalie, Oliwer, Petter,Samir,Kalle + några till.)  Kul kväll med knas början och slut med massa underbara människor.

haha fick seriöst ingen normal bild, eller tog inga precis. Men jag och Tess och Viktor <3

I söndags var jag i stan typ hela dagen med Thilda, Fia, Alex, Madde, Patricia och Ollipolli. Det var kul :)


haha Madde & Patricia och Oliwer på donken
PUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSS

♥ idontknowanymore


♥ 15:34

Åker och träffar Thilda nu, får se vad vi hittar på! Ha det bra, puss&kram ♥



♥ 20/3

Hej lilla bloggen. Jag har inte skrivit någonting på allt för länge! Jag har precis ätit frukost och ska väl fixa iordning mig lite snart. Oliwer gick för ett tag sen också, han sov över här. Jag kan skriva vad jag gjort dom senaste dagarna eftersom att det är såhär jättekul att lyssna på hah..
I torsdags var jag i skolan som vanligt och sen efter skolan så åkte jag hem till mamma. Mormor och morfar var där och även min lilla lillebror som jag fick träffa för första gången! Har var så fin, och så liten så man ville bara krama sönder honom. Erik heter han, haha -.-
I fredags
var jag också i skolan. Vid fem träffade jag Oliwer och Hampus som skulle följa med till fridhemsplan och sen fortsatte jag och O in mot stan! Vi gick till sergels bio eftersom vi hade bokat platser där men eftersom vi kom lite försent hade någon tagit över platserna .. Så vi fick se bion i 3D effekt längst fram i hörnet .. Det var lite sisådär x).. (Vi såg Alice i underlandet som var rätt så bra btw haha) Sen hade vi typ en timme kvar tills bion började. Vi stötte på Rasmus och hans flickvän och en till tjej som vi var med i ett tag. Seeen gick vi och åt på Mcdonalds där vi träffade Ezgi och Filippa som vi var med ett tag ocksååå =) Efter det gick vi och såg filmen. Idag ska jag ialafall bara ta det lugnt på dagen antar jag. Sen snackade Oliwer om någon fest med honom och Kalle och blablabla jag fattade inte riktigt men han säger att vi ska ses sen ialafall,får se hur det blir. FÖRLÅT för att jag skriver så jävla otydligt! Pusshej!♥


i'm just thinking ..


Sitter och tänker på hur lite man har kvar, och hur mycket själen egentligen svider,
efter att personer som verkligen betydde allt för en bara försvinner och lämnar en
helt ensam. Tänker tillbaks på tiden soom var förut, när allt jag behövde fanns där.
Jag saknar den känslan, och jag saknar den lyckan. Det har gått en sån förändring.
Ingenting är som förut, ingenting är som det andra likt och det gör nästan ont n
är jag tänker tillbaka på tiden förut. Jag har tappat bort mig själv, vet nästan inte vem jag
 är längre. Vet inte vart jag ska gå, vet inte vad jag vill. För mitt psyke vill bara ge upp.
Man måste vara stark om man ska orka kämpa ensam i denna iskalla värld.
Jag är så glad att jag har vissa personer, sånna som gjort så att man annars
för längesedan bara gett upp hoppet. Sånna personer, som verkligen behövs på jorden.♥


♥ misery business





♥ step up

Är helt slut i kroppen! Åt precis middag (pizza heheh) och innan det var jag och tränade! Hur dåligt det än är med tanke på att jag inte är fullt frisk, men vafan! Step up tränade vi ialafall. Det var rätt jobbigt, fast kul! "Ledaren"  var spansk så hon snacka engelska och hon var grym haha. Nu behöver jag bara sömn och sen är jag "nöjd". Jag ska börja träna oftare nu! Har inte gjort det regelbundet på hur längesen som hälst känns det som. Behöver verkligen det, för mig själv och min kondition och hur jag mår. Sen att man vill ha en någurlunda snygg kropp till i sommar är ju en till sak! ;) Haha .. Ska sluta upp med allt detta sötsug också! Nästan varje dag åker det ner någonting onyttigt .. Nästan varje dag lägger jag ner pengar på godis osv! Så himla onödigt och jag måste sluta upp med det! För ifall jag lägger ner ca 10:- på godis, varje dag. Blir det ju ungefär 300:- i månaden! Fatta vad onödigt! Blir nästan arg på mig själv, haha. Aja vi hörs!

♥ takeitof



♥ Eclipse trailern!


♥ jag har bakat! =D


(Det skulle bli chockladmuffins) Jag suger egentligen på allting som handlar om matlagning/bakning. Dom här blev helt fail. Vi hade förlite socker hemma och inget normalt mjöl. Så jag hällde i lite andra saker (vet inte vad jag hällde i ..) så dom smakar väl lite konstigt .. HEH

♥ Forever Ain't Enough




♥ i'm staying home ..

Stannar hemma idag. Min hals gör ont som fan och detsamma med huvudet och hela kroppen.. Så idag blir det till att ta lugnt, plugga och så. Kul? - Nja .. Vi hörs, puss


♥ goooodnigth!

Ska snart lägga mig (oh shit) Men är tröttare än vanligt, både fysiskt och psysiskt. Så puss och godnatt allihopa.


"Men jag blev lämnad här, som tack för hjälpen"



Va kvar på samma plats, men jag har kämpat och slitit

Jag vet att det blir bättre men det känns inte hittills

Jag fastnar I tankar och försöker ta mig loss

När jag tänker på dagen, någonting hände mellan oss

Men nu vet jag vart du står och jag behöver dig inte

Vi bröt av våran band och dom gick av på mitten

Jag har kastat våra bilder, jag har saknat och glömt

Att det var du och jag mot världen som kämpa till dötts

Du högg mig I ryggen, vad va det som hände?

Jag menar du och jag, vi skulle jämt va bästa vänner

Du har förändrats så mycket, jag vet knappt vem du är

Vart tog den personen vägen som alltid fanns där?

Jag tror du vet vem du är, behöver inte säga namnet

Du förlorade min tillit när du släppte min hand

Och jag vet mycket väl att jag en dag kommer le

Men när jag sitter här skriver rinner tårarna ner



När livet sviker är det bra att vara två

Men ena halvan av mig slutade förstå

Att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar

Och jag glömmer dig mer för varje dag



Men jag blev lämnad här, som tack för hjälpen

Vi gick skilda vägar, greppade tag I andras händer

Jag försökte göra allt, men det va du som gjorde fel

Löften om att bry sig som inte längre finns mer

Va ärlig mot dig själv, va det såhär det skulle bli?

I så fall trodde jag fel om hela dig och ditt liv

Du var en ängel för mig så varför hände det här?

Ett misstag som förändra allt, hela min värld

Så klart jag vill va vänner, men du ser att det inte går

För varje gång jag ser dig river du upp gamla sår

Du har inte sagt förlåt, så jag kan inte ta emot det

Och all skit som jag fick ta, du är fan inte värd det

Vill du ha mig vid min sida får du börja med en sak

Ge tillbaka mitt liv, för det var det som du stal

Alla minnen stannar kvar och alla stunder som vi skrattat

Det var du och jag till döden, ville aldrig ha någon annan



När livet sviker är det bra att vara två

Men ena halvan av mig slutade förstå

Att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar

Och jag glömmer dig mer för varje dag



När livet sviker är det bra att vara två

Men ena halvan av mig slutade förstå

Att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar

Och jag glömmer dig mer för varje dag


♥ min lillebror kom till världen idag!

Är lite glad, mamma ringde nyss och hon berätta att allt gått bra och hon mår bra, bebisen kom idag! Haha ni fattar säkert ingenting. Men har fått en lillebror! =)
Annars sitter jag bara här och gör .. ingenting. Borde plugga, ska plugga. Dagen var annars rätt bra antar jag. Eller a, måndagar är ju alltid rätt sega. Dagarna i skolan är rätt sega. Har mått helt ok, hoppas ni mår bra ♥  Vi hörsss?

ser ni att jag färgat håret ? i fredags =)


♥ Secondhand Serenade - Fall For You


♥ sunday nigth

Godkväll alla. Sitter och pratar med Sitti och lyssnar på musik ♥ Ska snart lägga mig, är skittrött..
Igår var jag med Oliwer på kvällen och sov över där. Vi tittade film och åt chips, tittade på hans gamla emokläder (haha), musik, garva och blablabla. Mysig kväll ialafall. Att vakna brevid den man älskar, är inte det bland det bästa som finns .. ? Sen gjorde vi toasts  vid elva och sen gick vi och sov till 18.00, sjukt. Haha ..
Vid åtta gick jag hem, kom hem till en ganska glad pappa. Åt lite middag. "Städade" rummet, och satte mig här xD Borde egentligen plugga lite. Vill faktist. Nej det är klart att jag inte vill men behöver, för en gångs skull. Särskillt engelska .. visste ni en sak .. ? (nu kommer jag verka skit korkad) Men jag har fått IG varning i engelska :( Så jävla dålig jag är asså, wää. Det är alltid någonting!! Men nu ska jag iaf ta tag i det. På riktigt.
Skola imorgon, känns rätt så segt. Vad är meningen med söndagkvällar egentligen, helt seriöst? Man kan inte göra någonting lixom. Bara vänta in skolan .. Haha fyfan! Aja, ha det så bra. Puss ♥
cp bild från igår haha


♥ nyaörhängen


♥ 13 mars

Hej! Jag kom för ett tag sen för att ha varit väldigt duktig! (y) Hjälpte faktist pappa bära in och ut och ditt och datt med våran nya tv! :D
Tidigare gick jag och Julia ju till Vällingby. Vi hade inte mycket pengar alls, och i brist på att göra något gick vi och köpte en multivitamindryck och lite chocklad, haha! Vi blev också stalkade av två trettioåriga och väldigt äckliga och läskiga män. Vi stötte också på Amanda och vi följde med henne och åt lite på Mcdonalds och lite så. Efter det blev Julia hämtad så jag och Amanda gick vidare och tittade i affärer och provade skor. Köpte ett sött diadem och ett par örhängen, nice. Sen vid fem åkte jag hemmåt. Haha ointressant att jag skrev typ exakt vad jag gjort, haha menmen -.- Pusshej och här kommer lite ointressanta bilder från dagen, hehe.








♥13.00

Godmorgon. Jag och Julia har precis ätit frukost och nu måste jag klä på mig osv.
Inatt kom vi iaf hem vid två, haha. Vid tio åkte vi och träffade Oliver, Andreas, Samir, Alexander, Louise och tre tjejer till. Det var kul. Har inte mycket mer att säga, förlåt för att jag nästan inte skriver längre. Har så himla lite tid, allt går för fort! .. Senare ska vi till Vällingby! =) Hörs sen, pöss


♥ Pitbull - Pearly Gates


♥ 10 mars

Hej. Sitter hos mamma, och allt blev precis lugnt mellan mig och henne också. Har varit så mycket på sistonde, bråk hemma hela tiden. När jag väl kommer hit till mamma bara för att jag blev utkastad hemifrån pappa .. JA, min farsa slängde ut mig och jag fick inte bo där. Haha sjukt .. Men det är lugnt nu alltihopa.
Idag var jag annars i skolan, as usual. Slutade två, skönt! Efter det fick Louise följa med mig till Vällingby.
Jag hann köpa : ett linne, en tröja och lite nytt smink! Alltid bra att ha :D Sen klockan tre åkte jag till Brommaplan och klippte mig. Det är skönt, men ändå har jag typ .. varit gråtfärdig, bokstavligt talat ändå sen jag var påväg därifrån. Mitt långa fina, slitna hår.. :( Det är kortare nu. Ganska mycket kortare. Känns inte alls bra. Fan :(
Åh .. Måste gå nu, pusshej

♥ världens bästa vän


♥ måndag

Oliver gick nyss. Han var här sen sju, så det blev visst lite sent haha. Annars idag har jag ju börjat skolan efter ett lov, segt som vanligt! Förs mentor, sjukt segt. Filippa räddar mig från att inte typ .. dö där .. xD Aja. Sen språk. Inte mycket alls blev gjort -.- Sen lunch och sen svenska där det inte var något seriöst alls, vi gjorde en lek typ haha det var lite kul. Sen SO där vi fortsatte med en redovisning som vi ska ha imorgon och det känns inte alls bra :( Sen NO där vi bytte platser. Haha, halvbra. och så snacka vi om typ .. ögon och öron. Sen sluta jag! Efter skolan åkte jag och Louise hem till mig för att fortsätta på redovisningen som vi ligger värsta efter i känns det som och det blev inte alls mycket gjort. Vi åt bara chips. Haha, tråkigt inlägg om en rätt vanlig dag.
Cya!

Den här låten har varit i mitt huvud heela dagen!  Jason Derulo - In My Head

♥ BABYGIRL



♥ hejdå för ett tag nu sötnosar


Nu måste jag sova. Jag kommer hem på söndag igen. Ha det bäst, pussar!


♥ i swear i love you


♥ 2 mars

Hej! Sitter här skittrött och har precis packat klart inför imorgon då jag ska åka iväg mot duved och träffa släkt och åka massa skidor, hmm .. De senaste dagarna har jag ...
Söndag: Träffade Julia, Mathilda och Alexandra och Andreas som var med en lite stund hos Mathilda. Träffade några fler och åkte mot Östertälge och hade "chillkväll". Man kan beskriva den kvällen som "Toarulle,roarulle, toaruuuulle" Haha knas ..
Måndag: Jag och Julia åkte hemåt och jag åkte mot Ekerö till mamma. Dom firade mig lite där jag fick massa mer presenter! :D (BLANDANNAT EN FUCKING NY MOBIL, THANK GOD!!!! :D) 
Idag: Tog bussen med syster och träffade senare Oliwer i Brommaplan och åkte senare till honom. Såg två filmer, lagade skitgod mat till oss, köpte godis och inte mycket mer.
Imorgon: Åka bil ...

RSS 2.0