♥ Bye-bye Sweden, Hello Las Palmas!

Resväskan är packad, och allt är klart. Om ca en timme bär det iväg till Arlanda, för att sedan sätta sig på ett plan mot Canarie öarna, till staden Las Palmas. Känns awesome! Har längtat bort från Sverige hur länge som helst!
Kommer hem nästa måndag! Hoppas alla får ett jättebra lov, så hörs vi när jag kommer tillbaka.
Pussar och kramar / Johanna






♥I love you



♥ Min födelsedag :)

Woho, idag fyllde jag sexton! Tillbringades med familjen och pojken min. Firades även i fredags med tjejerna och lite kompisar till hemma hos mig, det var kul :D I present fick jag bla, en kamera, Ipod, en liten väska, pengar, en tröja, och lite smycken!


♥Torsdag

Godkväll bloggen!  Idag har jag varit i skolan och sen åkte jag förbi Vällingby och köpte lite strumbyxor och hårfärg. Sen träffa jag Filippa och vi åkte till mig och pluggade osv. Sen laga jag mat :D Vid åtta drog hon och då satte jag igång med att städa mitt rum, tro mig det b e h ö v d e s . Fanns knappt något golv där, och det såg bara hemskt ut! Nu är det mycket bätttre :D Imorgon är det fredag, skööönt! Dock är det ett hemskt uppsatsprov i skolan menmen.. :( På kvällen har jag en liten tjejmiddag med några tjejkompisar hemma hos mig, dom ville fira mig i förskott hihi. Så det blir nojs som fan :D Men vi hörs imorgon! Ska sova nu, pusspuss.♥


♥ Hatar detta

Har ni varit med om att ni skrivit en fett lång text ang. en grej i skolan, och sen hänger datan upp sig? Och man kan inte göra ett piss! Förutom att stänga av hela skiten. Glömt och spara och skrivit flera sidor, och detta är jätteviktigt. Vad fan gör man då? Allt detta plugg gör mig seriöst sinnesjuk... Nu stängdes det automatiskt ner.. Hejdå.. 3 sidor, 2 timmar .. försvunnen.... AAAAAAAHHHHHHHHHHH


omg

Stör mig inte, jag pluggar faktist! ;)

♥ pic


♥ 21 februari

Tjafan! Haft en bra dag? Min har varit rätt laaazy! Började nio och slutade ca 2. Dagen bestod av att sitta i aulan och lyssna på redovisningar från förra veckans projekt. Vissa var kul, andra mindre! =) Efter skolan fick jag sällskap med Josefin till Brommaplan och på bussen. Sen gick jag hem och träffade min syster. Ska snart ta tag i lite plugg, kan behövas!

Ha det bra! Puss ♥


♥ today i'm wearing this


Topp från Cubus, "Kavaj" från hm


♥ Måndag

Godmorgon! Ska gå till bussen om ca 15 min. Det är lite anurlunda schema idag så det är nice. Hoppas alla får en bra start på veckan och en bra dag! Kramar!


haha fett seriös


WAZZZAAA!


♥ Var jag vill börja i för gymnasium?

Anonym om ♥ Söndag: vilket gymnasium vill du börja i? :)

Kan ju lika gärna ta det nu, är inte helt säker men här får ni lite av mina tankar :)

Några gymnasium jag tycker verkar vara bra och skulle kunna tänka mig att börja i är: 

  Klara Norra, i Odenplan. Jag gick på öppethus där med Louise för några veckor sen och det var fint och så dock ganska litet! Kollade på detta gymnasium redan i höstas. Det skulle kännas mer än ok att börja där! =)

St: eriks Gymnasium, har varit på öppet hus där också och jag tycker det verkar bra, sen är det ett ganska bra läge också.

Jensen västra/norra, verkar bra pga. posetiva rykten, bra scheman osv ?

Det var några som jag kanske är lite inne i, men jag är inte helt säker. Det är dock på torsdag som man ska ha allting klart så jag är verkligen stressad! Tycker det är jättejobbigt att behöva göra val osv, även om det är en bra sak! Jag får se var jag hamnar helt enkelt, egentligen spelar det inte så jättestor roll. Men jag måste verkligen plugga upp mina betyg. Som förövrigt suger -.-. så jag äns hamnar någonstans...

Jag tänkte gå i något så vanligt program som samhälle, och Klara erbjuder Sam-beteende, vilket jag tycker är jätteintressant och det är en andledning till varför jag skulle vilja börja i Klara.

Någon annan som är 95:a och som ska göra sitt val..? Vad tänker ni börja? Komentera! :)


♥ 20 februari

Godkväll bloggen! Har inte skrivit på hela helgen, men har varit upptagen med pojken min. Sov hos honom i fredags + lördags. I lördags gick vi upp till ÖB och jag vill nästan inte berätta.. Vi köpte såå mycket onyttigheter. Tex. ett halvt kilo chips, seriöst. Och massa chocklad :( Jag går säkert upp flera kilo för varje gång jag är med han haha.. Aja, men en bra filmkväll blev det ialfall! Såg bla. filmen Inception. Intressant och bra film!

Idag gick vi till Petter och var med han, och åt plättar haha. Dock fick jag en i ansiktet av både Oliwer och Petter... Efter en stund kom Cecilia och Célia. Vi gjorde inte så mycket igentligen, satt mest och lyssnade på musik och spelade haha. Sen åkte Petter till Gränna =( Aja. Jag och Oliwer gick hemåt sen och gick förbi ICA för att vi hade 18 kronor på oss så vi köpte chips i hjärtformat haha, som att vi inte fått nog av sånt? Sen gick vi hem till han och såg på Happy Feet, haha älskar den filmen. Vid åtta drog jag hem.

Måndag imorgon.. mindre roligt. Med massa viktiga saker som måste göras. Jag måste plugga inför en grej i SO:n, sen måste gymnasievalet göras också! Så jag får inte spilla någon tid på något onödigt nu och verkligen fokusera. Shit, har nog inte riktigt insett allvaret i någonting. Men nu jävlar kör vi haha. Sen fyller jag år nästa helg :D Men ska inte sitta här och snacka om ingenting, ska gå och lägga mig snart. Hoppas alla haft en bra helg. Puss och kram!

♥ I'm better of with you then someone else


♥ 8 månader idag


Bild från december/januari. Jag älskar dig..


♥ Kan inte sluta lyssna


♥ 18 februari

Tjo! Är hemma idag också.. Är sjuk :(


Igår så begav jag, pappa och syster oss mot Solna Polisen för att ta pass! Det tog rätt lång tid tid att vänta, så vi hann gå ner till centrum och jag och min syster hann springa runt i typ en kvart för att leta efter toaletten. Att ta pass gick rätt snabbt, bara att det var värsta bitterfittan till personal som vi skulle ta pass med haha. Det hände en jättepinsam sak där också..... Haha, det var en vuxen kvinna som stod och skulle ta en nummerlapp och pappa går fram till henne och tar tag i henne och ba "Men sluta tryck på knapparna!!" Så vänder hon sig om och ba "?" Då trodde pappa att det var min syster som stod och tryckte haha fyfan vad skämmigt det var. Dog av skratt haha. Efter allting gick vi till en grill och jag åt en kebabtallrik JARÅÅ. Påväg hem fick jag världens jävla ont-i-huvudet-anfall, satt ihopkrupen i bilen och kunde knappt prata utan att det gjorde ont som fan!
Direkt när jag kom hem la jag mig i sängen i tårar, gjorde så jävla ont! Hoppas att det går över till ikväll iallfall!

Hoppas att alla får en asbra helg då! Puss och kram!

känner mig typ sådär just nu xD




♥ Weekday



Jag är verkligen i stort behov av nya kläder, här är lite snyggt från Weekday!


♥ Christina Aguilera - Stronger Than Ever


♥17 februari

Godmorgon bloggen =) Ska snart dra till skolan senare blir det antagligen till att ta pass!
Hoppas att alla får en toppen dag! ♥


♥ I love this song!


A Fine Frenzy - Near To You


♥ Hemma från skolan ..

Godmorgon bloggen! Jag stannar hemma från skolan idag, känner mig inge vidare. Så det blir att ta det lugnt idag. Jag antar att jag borde fatta/fattat att det faktist är vinter och då ska man väl för i helvete inte gå runt i tunna strumpbyxor och tunna jackor hela tiden. På med overallen FÖRFAN! Skoja, men ja. Det är ju antagligen därför jag aldrig blir frisk!
Men hoppas alla får en suverän dag idag! Puss och kram / Johanna


jättegammal bild haha


♥ Egotripped





Tråk -.-


♥ Cool


♥ Hon försvinner aldrig

Det är sjukt. Det tar aldrig slut. Det är som ett beroende, det försvinner aldrig. Jag kan aldrig sluta, kan aldrig glömma. Varför är jag så besatt? Varfrör kan jag inte bara glömma? Du sitter som klister i min hjärna, som inte går att få bort. Jag förstår inte. Det har gått för lång tid. Som en avundsjuka som gått över styr.

♥ 15 februari

Hey! Ska alldeles strax gå och städa mitt rum och plugga.. KUL VA. Idag har jag varit i skolan, lyssnat,lyssnat, haft hk, lyssnat lite mer. Slutat. Det är så nice med projekt, för man slutar klockan nio och slutar två varje dag, awesome! Efter skolan träffa jag Älsklingen, vi drog hem till mig och gjorde inget särskillt. Kolla tv och åt kladdkaka haha.

Igår var det ju Alla <3 Dag, då var jag med oliwer ^^) Vi bakade, lagade mat, och pussades. Haha, men seriöst, alla hjärtans dag är väl ändå rätt överskattat med det är ju lite mysigt och gulligt ändå.
Fick denna söta nallen av honom ! :D Söt va?


♥ Ytlighet

Jag satt fan och grinade idag för att jag tyckte jag var så ful. Mitt hår är så slitet och jag har utväxt. Min lugg är FUCKED UP och jag ångrar den som fan. Jag vill färga håret ljusare/brunt hår och ha jämnlångt och LÅNGT hår som är välvårdat och självplatt.. Jag vill färga håret skitsvart och klippa kortare + uppklippt. Jag vill vara brun och jag vill ha bättre hy. Jag måste börja träna också. Ibland vill jag bara skita i precis allt och sjunka ner i en "jävligtfulperiod" och bara skita i hur jag ser ut och må skit.. bra.. Jag skulle vilja gå in i en makeover maskin och bara förändra alltihopa. Nej fyfan asså. Måste göra någonting.


April 2010, sån hårfärg skulle jag vilja ha igen..


Men jag vill ändå ha möööörkt hår! :'(



Fast hälst av allt skulle jag vilja se ut på nått av dom här sätten.. Ohmygosh.




 
Vackra, fint långt hår, brun, perfekta ansikten osv..


Men ändå typ .. så.



Jag sätter så stor press på mig själv pga vissa saker och personer att jag tappar bort mig själv, vem är jag igentligen liksom? Tex. Hur vill han att jag ska se ut? Hur ska jag se ut för att han ska bli mest attraherad av mig och säga att jag är söt? Vad för slagts tjejer gillar han egentligen och hur ska jag göra för att efterlikna dem? Hur ska jag se ut för att passa in i tex. mitt umgänge? Borde jag egetligen vara någon annan stans, se ut på något annat sätt? Hur vill jag egentligen se ut? Hur skulle jag se ut om ingen annan än jag själv påverkat det? Och hur i helvete skulle jag sätt ut om jag inte gjort ett piss med mitt utseende (färga håret, ögonbryn osv.)
Det kan vara otroligt jobbigt. Och alla är så otrloligt utseende fixarade också, ifall man är mer eller mindre fixad en dag käns det som att vissa personer kanske tom. kollar snett på en? Jag vet inte. Orkar inte skriva mer om detta. Alla har rätt att vara precis som dom är, se ut precis exakt som dom vill. Jag har ingen aning om hur jag egentligen vill se ut. Jag kan sitta och kolla på ideal och snygga personer hur länge som hälst. Det är sjukt. Och att må dåligt över hur man ser ut pga. av andra är något utav det värsta. Jag kan sitta och skriva hur länge som hälst och det här för jag har så otrloligt många komplex och brist på självförtroende osv. Nej nu ska jag fan sova.
Skönhetsömn eller nått -.-

PEACE


♥ Söndag

Hej ♥ Söndagkvällar är alltid lika roliga eller hur.. Helgen har iallfall tillbringats med vänner,familj och pojkvännen. Nästa vecka är det projekt, typ 50,60,70,80,90 talet osv. Jag har 70 talet.. Hmm får se hur kul detta blir..? Börjar iallfall runt tio imorgon vilket är jätteskönt! Nästa vecka måste jag även göra klart för mig vilket gymnasie jag ska börja i, jag har helt seriöst panik så att jag svettas om händerna. Ska också fixa nytt pass inför sportlovet...
Hoppas ni haft en bra helg och får en bra kommande vecka! Puss & kram ♥

 
En låt jag lyssna mycket på för typ.. ett år sen? Men fortfarande så jävla fin


Haha tog en vinterbild idag när jag följde med farmor till kolonilotten med tantskor, ful mössa (som farmor tyckte jag var skitsnygg i) osv haha. Mata fåglarna YEY!



♥ Håkan förfan!





♥ Ballt


♥ 10 februari

Tjena. Jag gick hem från skolan efter Nationella provet. Har ont i hela kroppen och känner mig inge vidare...
Provet gick iallfall ganska bra, jag skrev om "Flammande Kärlek" Som typ alla gjorde tydligen haha.. Fyra sidor, två timmar. Tjoho! Nu ska jag fortsätta vara sjuk och lyssna på Jason Derulo som jag gjort dom närmaste .. två timmarna haha. Pusshej


♥ 9 februari

Hej bloggen ♥ Allt braa? Med mig är det sådär, har ont i kroppen och fryser .. :/ Dagen började med en vurpa rakt på rumpan på väg till skolan och fick jag fick skämmas lite! Kan det sluta vara så jäkla halt överallt? Halkar ju var jag än går! Skoldagen var helt ok, som vanligt! Slutade 20 över 3 och jag, Louise, Josefin, Emma och Emil åkte in mot stan. Var där ett tag, och vid kvart i sex åkte vi mot Odenplan för att gå på öppet hus på Påhlmans Gymnasie, hmm. Tror inte jag ska börja där fast a.. När jag var påväg hem satt det två tjejer i 14 års åldern och komenterade mitt utseende och hur fina mina örhängen var osv, haha! Egoboost, eller nått. XD Sen när jag gick dom ba Heeejdååå (aaa). Aja whatever. Ska gå och lägga mig snart/nu. Är trööött.... Imorgon har jag nationellt prov i svenska, igen. Man ska skriva i typ 3 timmar, kult. Fyfan vad jobbigt.... Buhuuhuh.
Men ni får ha det såbra alla som läser detta xD Puss och kram ♥




♥ We are teenage girls

We are teenage girls.
When we go home...
Our straightened hair goes up into messy buns.
Our makeup has faded or smudged so we take it off.
The fake smile vanishes into how we really feel.
Our brand new shirt changes into our favorite old sweater.
Our skinny jeans are traded for sweat pants or pajamas.
And our Uggs are taken off to reveal our fuzzy socks.
When we go home...
You wouldn't recognize us.

♥ Trött som vanligt..

Godkväll på er, ska gå och lägga mig efter detta inlägg. Idag har jag varit i skolan och det har varit helt okey! Hade två prov .. Varav ett nationellt i Svenska, gick helt okej tror jag, dock hann jag inte riktigt med allt. Man borde fått mer tid på sig tycker jag! Sista lektionen såg vi på film "The pianist" eller nått tror jag den hette, det vi såg var typ .. tragiskt. Natzi film. När fan-i-helvete ska vi sluta hålla på med allt detta 1 - 2 a världskrigen? Det börjar trötta ut mig liiiitegrann faktist.. Tyvär. Slutade runt tre och var med kompisar en stund efter skolan sen träffa jag Oliwer och jag kom hem för typ en och en halvtimme sen. Det var bara jag, han och hans bror där så det var fett nojs och vi lagade pommesfrittes med kötbullar haha :) Aja, måste lägga mig nu. Vi hörs imorgon :)
Ha det gött! / Johanna ♥


♥ godnatt!



Jag borde lagt mig förlängesen. Är för trött för att vara vaken. För många andledningar till att gå och lägga mig.
Nationella prov imorgon osv. Jobbigt. Behöver sömn. Nattinatti, zzzzzzzZZZZZZZzzz....


♥ snark...


Just nu -.-

Jag är så trött och mina ögon är verkligen döda..
Sitter och pratar med en barndomsvän just nu på facebook, inte träffats eller någonting sen fyra/fem år tillbaka.
Jag ska plugga lite mer nu sen ska jag gå och lägga mig.. KRAAM <3


♥ Words


♥ Castle Walls

 


♥ Tell me that you need me

Hej bloggen, haft en bra måndag..? Min har vart helt okey :) Jobbigt med ny vecka men det är bara att köra på antar jag. Massa prov osv i veckan.. Blä på det. Är så otroligt trött på allt som har med skolan att göra, även om jag inbillar mig själv att det är kul, och att jag ska vara duktig. Men jag lever inte ut till mina inbillningar och fantasier vilket jag kanske borde göra om jag ska fixa skolan..? Jaja!  Asså aaahh damp har haft nått i ögat hela dagen så har sett helt fuckad ut fett irriterande -.-

Helgen tillbringades iallfall med min pojkvän. Mysigt! ♥ Längtar redan efter nästa. Nått mer jag längtar efter är sportlovet! Då jag ska åka utomlands, såå nice!! Men ni får ha det så bra pusspuss :D



♥ It never ends

I've said it once. I've said it twice.
I’ve said it a thousand fucking times.
That I'm ok, that I'm fine.
That it’s all just in my mind.
Butthis has got the best of me.
And I can’t seem to sleep.
It’s notbecause you’re not with me.
It’s because you never leave.


♥ 1 februari

Hej bloggen! Har halvhemstudiodag, så just nu sitter jag och "studerar" typ.. lite iallfall. Vaknade runt nio, skönt :D Skriver sen! Puss


RSS 2.0