med felicia

Sitter i soffan med Feliciaaaaaa och Gizmo och chillar med musik nu! Har inte hänt mycket idag, varit på Hönö och fick med mig en Christina Augilera Parfym ;) Det är bara typ det som har hänt, är glad över parfymen iaf. Den behövdes, om man säger så ..

/ Julia


Björkö

Tänka sig, efter en lång bilresa som startades halv 8 imorse så är vi framme nu.. Eller tja, för en halvtimma sen. Vi stannade vid Kolmården, gjorde nästan allt man kunde, alltså tillräckligt mycket för att bli uttråkad. Vilket jag blev haha. Men nu är vi iaf på Björkö, en Ö som man förmodligen märker på namnet & som ligger i Göteborg. En mysig Ö som jag varit på kanske 2 gånger max tidigare (?) Vi stannar ju tills på Söndag, och jag kommer ha tillgång till datan, ibland dvs. Men kommer bara kunna uppdatera om vad som hänt under dagarna och vad jag gör och lite så, eftersom vi för det mesta kommer att vara utomhus =)

Juste.. på vägen hit så lyssnade jag på musik i hörlurarna och lutade mig bakåt mot min kudde som jag hade med mig i bilen.. Så märker jag att Jonathan & Johannes flinar lite och försöker ta min mobil (vilket jag känner) Så jag rycker till snabbt som attans och råkar komma emot min piercing som f l y g e r iväg ur näsan! Vilket panik ;o Som tur är så hittade jag den .. Och det var en jädrans tur, för hur lät kan det bara att hitta en liten plupp i en bil fullt med skräp,täcken och
barn i?!  inte lätt.

skitbra låt, loove it!

/ Julia

GODBAJ

Detta blir förmodligen det sista  inlägget tills på Söndagen, eftersom jag åker till Göteborg imorrn ju. vi ska åka halv 8 på morgonen redan, så måste gå upp halv 7 .. hur ska jag ooorka? Jaja, det blir nästan likadant som en vanlig skoldag, vilket är bra att träna upp sig på :)
Så nu säger jag iaf hejdå till bloggen för ett tag.  HEJDÅ !
p&k Julia

Saknar dig min älskling...


du är det finaste jag vet

 
Korta ord blir långa men jag säger att jag älskar dej,
för allting som du är o du tog mej på fötter igen.
Tre ord då ja faller direkt, du och jag de bästa som har hänt.
Se mej i ögonen, ja förstår nu, jag vet att vi båda vi behåller
i en evighet, förlåt mej, om jag tvekar ibland, men jag lovar att
bättra mej precis som jag har sagt.
O känner du dej ensam är du aldrig till besvär, för när du behöver mej,
kommer jag redan vara där, en bra vän som fanns där ifrån början,
du förlät mina fel och tog bort den onda slöjan.
För när alla andra svek, var det du som stod kvar,
berättade för mej, hur värdefull jag var, du var stjärnan som föll,
ifrån himeln ner till jorden, utan dej vore jag bara en av miljoner.

old times - in pictures

HAAHAH!

checka in glipan mellan tänderna! HAHA - förövrigt


jag & halva delen av mina syskon, om man kan säga så x)


akta er.. jag är kaxig! (trodde jag antaglien)

skolavslutning i 4:an

sexy on the beach + typ mer än 10 gupp i magen XD fatsoooooooo

hahahh ... Josefin & jag gör Ramlösa reklam tror jag

äldre bild



Ja, det får räcka. Jag i yngre år alltså. Puss / Julia


kent kent kent

Jag har blivit beroende av 4 låtar av Kent. Åh, jag älskar dom! Man ryser i hela kroppen när man lyssnar på dom ..

/ J.w

trööööööööött

Godmorgon sunshines! Vädret idag är ju faktiskt helt okej. Me like ;d Runt tre tiden ska jag åka till mamma, och imorgon så ska vi till göteborg ett tag, och det är första gången på hela lovet som det ska bli skönt att komma bort från Stockholm. Det händer ju ändå ingenting här, det känns bara deprimerande vad man än gör. Förutom att vara med kompisar, självfallet. Så det ska bli nice iaf.

Jag vaknade vid kvart i 12. Har inte vaknat så tidigt sen 2 veckor tillbaka typ ..heh. Aja, jag har egentligen ingenting att berätta. Jag lever. That's a good thing to know.


var medvetna om att jag b j u d e r på den här bilden. Nu ser ni ju faktiskt piercingen också!

 / juuuuuulia

look what I found ..



Har alltså redan tittat på näspiercingar som ska köpas. Den längst till höger, med vanlig diamant i kommer vara ett måste! / Julia

panikångest!

VAD SKA JAG HA FÖR HÅRFÄRG ?!

 
- MÖRKBRUN/ SVART

- LJUSBRUN

- LJUSBRUN MED SILVER SLINGOR (COLA)

- LJUSBRUN MED BLONDA SLINGOR


/ julia

nu ; middag a la Julia


reklam (?)

vem kan denne vara jag chattar med? .. keppsen säger ju allt fan :)
krillischbre.blogg.se  krillischbre.blogg.se  krillischbre.blogg.se




är besatt / Julia

 

You say you really know me
You're not afraid to show me
What is in your eyes
So tell me about the rumors
Are they only rumors?
Are they only lies?


Falling out of a perfect dream
Coming out of the blue


Is it true? (Is it true?)
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? (Was it you?)
Did you tell me
You would never leave me this way?

If you really knew me
You couldn't do this to me
You would be my friend
If one of us is lying
Theres no use in trying
No need to pretend

Is it real? Did I dream it?
Will I wake from this pain?
Is it true? Is it true?
Is it over?
Baby, did I throw it away?
Ooh is it true?


Idol

Alla har och har haft sina Idoler. När jag var yngre var det bara att ha nån, spelade inte roll vem för mig. Jag bestämmer mig för att erkänna, det var faktiskt Per Gessle haha. Jag klippte ut kartong bitar med namnet "per gessle" på och spikade fast dom i mina väggar när jag var yngre, jag menar, hur fult är inte det?! haha - själv tyckte jag att det såg asgrymt ut! Men nu är min idol ...

...Carolina Gynning - kvinnan som oftast klassas som dum bimbo. Eller? Jag skulle inte se på henne så.. Jag älskar henne, och varför vet jag inte. Hon är otroligt snygg, och har utstrålining som jag vet inte vad. Men hon känns som en person som är svår att lära känna, en som gärna känner alla lite smått. Men jag som är så pass ung har ju ingen aning, säger bara av ren chansning.

Jag gillar henne enormt i alla fall. De gångerna jag har sett henne har jag fått tårar i ögonen, haha & fråga mig inte varför! Det är bara så. Jag vet knappt vad hon är känd för nu, hon var med i Big brothers tror jag? Men det var ju ett tag sen. Nu mera håller hon väl bara i några program då & då.

Hennes alla hårfärger & frisyrer - något jag beundras av ...





(mitten bilden, favorit bild!)

Kan med säkerhet säga att hon är SÅ mycket snyggare i brunare varianter. + att hon sen mognare ut då också.
Man kan säga att Gynning är min idol - hur löjligt det än låter.
/ Julia

...

Nu när jag har piercing , kom jag på, så är efterbehandlingen viktig ju. Men lite roligt samtidigt, med tanke på vad man inte får göra ;O

- jag får inte ha oskyddat sex (?)
- med det får jag typ inte hångla heller innan det läkt ..
- Sen får jag inte  .. tja suga av nån. haha.

visst, inga problem. Gör ju inte allt som står på listan, hehe. Men så är det. Det är bara att stå ut Julia ... !


my hair

Inte nog med förändringar , som jag sa så ska jag ju också fägra håret. Och det vill jag också göra rätt snart, men måste nog vänta tills den 21 augusti då jag fyller år & förhoppningsvis får nytt löshår. Ni vet ju att jag pratade om "cola färgen" , vet inte om det blir den .. utan jag har kollat på tajmahal's löshår, där jag brukar köpa - och hittade en annan färg ;


jag tycker den här färgen är skitfin! Fast lite synd att det ser ut som utväxt .. hade helst vilja ha färgen som är nertill i hela håret. Men vi får ju se i affären, jag måste ju färga först och se hur det blir. Men något i den stilen på bilden vill jag ha iaf ;) .
P&K Julia

hemma från stan

Hey everybody! Käkade precis kebab pizza med pappa , riktigt gott. Idag vid 11 kanske så åkte vi in till stan för att pierca mig. När vi satt & väntade så var jag nervös, på inte tal om när han höll i pistolen mot näsan ;s Usch, hatar att vara nervös, men man kände det knappt eftersom det känns så mycket haha. Men tårarna satt i ögonen.
Nu är jag iaf hemma,och jag har näspiercing.. har fortfarande inte fattat det :) Det är inte så stort, men ändå lixom.

Har ju inte så bra kamera - men den syns ju. Är nöjd! ..

Pussar julia

g o d n a t t

Såg nyss "The Hangover" Den var rolig fast hann inte se klart hela.. Har också målat naglarna med ett lite ljusrosa lack, blev faktist jätte fint :) Nu måste vi sova så vi orkar upp imorgon till tåget! Vet inte häller när jag kommer blogga igen, kan kanske bli om ett tag ... Ni får iallafall ha det så hörs vi .. Pussar / Johanna


boring

Tittade runt lite på internet och hittade denna bild på Madonna .. Titta på armarna.. ser lite läskigt ut..

 
/ Johanna

överreaktion eller vad haha?

Haha! Jag älskar att skrämma upp Lotta .. Det blir sån jädra dramatik i det hela! Haaha ..i det här sammanhanget lurade jag henne med att färga blont, vet iaf att lotta inte diggar det haha.


piercing

Så, då blir det piercing i näsan imorrn då. Vi åker på förmiddagen till stan och gör det, jag och pappa alltså. Jag kommer ihåg att jag redan i sexan jättegärna ville ha en, men det blev aldrig av. Men det ska bli nice, längtar som fan! Lite pirr bara för hur det kommer kännas, men är annars inte så känslig när det gäller sånt :)

haha, försökte sätta dit en på paint. Tror inte den ska sitta där, men på ett ungefär!

/ Julia

.. Johanna har hittat ny låt ..

Finally - Bart B more vs Oliver Twist


kanske inte jättebra, but hey I can't stop listening! blir partysugen..

.

Ibland kan du bara göra mitt liv så trist, vill bara gå och skära upp mig nu fattar inte hur du kan skrika på mig! jävla idiot,. är så trött på dig

boooooring

Sådana dagar som den här kommer inte ofta, men när dom väl kommer vill man bara bort. Bort från allt det tråkiga. Jag menar vad gör jag? Sitter vid datorn, chattar, lyssnar på musik och är hungrig. Och eftersom jag tänkte gå in i en såkallad matperiod (min egna) så borde jag inte äta just nu. Det bästa skulle vara om jag hade kompisar här hos pappa, men har inte lyckats träffa några på typ 3 år eller något.. Pappa är sur också, för att jag inte städade förut, så han vill jag inte ens prata med för då blir jag själv drabbad av hans surhet.

I min brist på att ha något att göra, så har jag kollat lite på löshår & på vilket färg jag ska färga mitt hår. Jag tänkte ju färga håret svart igen först, men nu har jag ångrat mig och bestämt mig för att satsa på min dröm färg som jag kallar " cola". Lite ljusare brun i botten, med ännu ljusare slingor på ytan. Längtar tills jag ska färga!
sen har jag också kikat på vart jag ska pierca mig, och kollade på Eaststreet. Men såsom jag såg det så var det 15års gräns, men då undrar jag hur Mathilda kunde ta?
Men det är väl ungefär det , så nu ska jag fortsätta tråka mig. Kanske ska kolla vad som går på tv:n? Jajaaa. Hejdå! / Julia

This, har man på sig en slappig dag.

Grå munjacka - något randomställe i Tensta.
Linne - Gina
Mjukisar - från skolan.

It's that simple ..

kan ni fatta vad jag sitter & gör nu?!

Uttråkad kallas det , för er som inte visste.

skriv ditt namn: julia
skriv ditt namn med lillfingret: julia
skriv ditt namn med armbågen: julia
skriv ditt namn med pannan: jiu8uio8
skriv ditt namn med foten:jk uioliosa
skriv ditt namn med näsan: juliq
skriv ditt namn med hälen: jkuijlikas
skriv ditt namn med tänderna:8julia  
skriv ditt namn med örat: lulösfaLÖKSD


Little gordon

Haha, ni vet Gordon Ramsay den elake kocken? Har checkat in såkallade "little Gordan"  som är en liten kille som härmar den vuxna gordon. Så jävla bra för att vara så liten! Älskar när folk gör kopior av andra, så man kan garva .. och tja, det gäller ju också bloggare ;) Men kolla in han för han är så jädrans lik!


/ Jw.

some words

Nyss hände en lite pinsam sak .. och usch jag vil inte änns tänka på det. Fy. Imorgon åker vi iallafall tåg till stockholm, helt ensamma. Moha ska bli kul :) det kommer ta runt 7 timmar också .. Sen är Gabriella hos mig i några dagar, vi tänkte åka till Gröna Lund också. Herregud har inte varit där på hela sommarlovet .. :O Vad har jag gjort egentligen? Absolut inget speciellt! nästan slösat bort stora delar.. Nästan lite ångest faktist .. aja .. Ska klä på mig nu! Ha det bra / Johanna <3

j a g k o m m e r s a k n a d i g s j u k t

Med dig kan jag prata om precis allt . Och trots din ålder så kan jag utan tvekan veta att det går att lita på dig upp till 100! Jag kommer saknar dig och Hilma lika mycket som alla andra gånger. I love you

älsklings mikaela - bara min!


/ Julia

dags för avgång

Kort inlägg nu. Kusinerna ska åka hem efter lunchen .. blä. Så vi ska försöka umgås så mycket som möjligt nu!
Puss Julia

goodbye my lovah' ...



..


/ Johanna <3

I'm tired. Goodnigth.


Ursäktar för de kanske lite onödiga och ointressanta inläggen men det får man väll stå ut med ibland om man läser av mig  ;)
Cya / Johanna


wanted

Tycker sånna här tunna jackor eller vad man ska kalla dom som finns på HM är riktigt snygga och enkla lixom. Tänker nog köpte en!


/ Johanna

one person

 Jag älskar dig så mycket det går inte att beskriva, kan inte leva utan dig, kan inte andas utan dig,kan inte gå utan din luft. Jag måste va med dig, annars mår jag inte bra.

/ Johanna

chockladbollar

Snart tänkte vi gå upp och göra lite chockladbollar! Lite sent kanske? men skit i det :D

bild från Google



/ Johanna


..

Gabriella : "kan vi inte prova den vita också?"
Johanna : "haha, nej men .."
Gabriella : "vi gör det när dom andra gått och lagt sig så ingen hör"
Johanna : "hahahah, okej då!"




:O Johanna & Gabriella goes alkoholister? nono!!



klocka

Har länge tänkt på att jag vill ha en klocka .. drömmen är väll typ en lite större vit modell med massa diamanter .. haha dream on Johanna ..  Skulle nog behöva ha rätt mycket pengar för det .. tittade runt lite på internet och hitta denna!..
Bara runt 55 tusen ju .. -.-  från Rolex också .. Fan.
Tyckte iallafall den här var riktigt fin, me want :(

/ Johanna

lululu

Sitter här och känner mig inte riktigt .. på topp. Jag och Gabriella kände oss törstiga för en stund sen ..  så vi gick in till frysen och tittade om det fanns någon dricka, så såg vi några flaskor där det stog nått om typ vattenmelon på, och dom såg lite frestande ut .. men det såg inte riktigt ut att vara alkoholfritt, men det stog inget på den. Så vi ringde hennes mamma men hon sa att det var alkohol i .. Men .. vi tog en ändå och delade på och helvete vad god den var :$ haha mer behöver inte säga mera. Vi var ju på resturang för någon timme sedan, ett mysigt litet ställe här i Pilgrimstad. Tog en kebabb tallrik, yummi.

hahah, vår lilla dricka ...




/ Johanna

H&M's

Tänker typ aldrig på det, men nu tänkte jag på det. H&Ms smink! jag vet inte vad jag tycker om det faktiskt. Allt ser så bra ut eftersom det är så billigt, och det ser ju inte precis fult ut? För det kan ju inte smink göra :) Men iaf, jag rekommenderar inte H&Ms smink. Det är sjukt dåligt. Och nu pratar jag bara om Foundation & pudret + cons. SÅ dåligt. Använde (missbrukade) det i sexan, men då spelade det inte så stor roll eftersom jag ändå bara kletade in det i hela ansiktet och inte brydde mig om hur mycket jag tog på mig.

Foundationen - fastar inte alls bra i ansiktet, det blir ojämnt oh man kan bara ta mycket om det ska täcka.

Pudret - Det funkar helt okej & jag skulle använda det OM det inte var för att det är riktigt smink. Det är gjort av nån sorts mask eller nåt. Euw ..!

Det andra H&M sminket köper jag endast som nödsituations - smink! För på så sätt så funkar det ju. Och det ända jag ville få ut var att - jag rekommenderar H&Ms smink i nödfall, inget annat ;)



 / Julia


Centrum & Waxholm

Hemma nu efter en ganska så lång dag. Vi har varit i centrum & Waxholm, där vi har kollat på kläder osv. Men i Waxholm var det så jäklans dyrt! Såg en sjal som det var rea på och det kostade 99 :- (och det var rea ..?) Haha, men så som jag har hört så bor det snobbar och kändisar där, satt. Med mig hem fick jag inte något klädesplagg, trots att jag verkligen försökte hitta något. Men ett efterlängtat chock-rosa naglack, och ett par stora örhängen som jag har haft sen tidigare, men dom gick sönder och försvann. Har precis målat naglarna och blev galet nöjd.

Annars så sitter jag bara bredvid Mikaela just nu som målar ögon :) Och till det lyssnar vi på Sway - med Shaft. Såå bra!



/ Julia

söndag

Nu, äntligen har vi gått upp från sängen .. haha ja jag vet riktigt sega .. somnade inte förän runt fyra inatt . och ja .. ingen aning om vad vi gjorde egentligen haha. Nu ska jag snart duscha och sen blir det resturang!
/ Johanna
when johanna was cykliiiiiiiiiiiiiing

c a t e y e s

so beutiful, so speciall ..

/ Johanna

daddy cool

Det här är då min pappa. Har inte berättat så mycket om han, men han är med i ett band som heter Denied och spelar trummor i det. Det går bättre och bättre för dom faktiskt, hoppas det blir något stort! (större ...)

/ Julia

Justin Bieber - Where are you now

Någonting har gjort mig helt fast vid denna .. så vacker

 / Johanna <3

piercing

Jag har pratat med mamma nu på sistonde om piercingar. Själv ville jag först ha ovanför läppen, men självklart tyckte inte mamma om det. Sen tänkte jag på något lite enklare, som i näsan. Vilket jag tycker inte gör så mycket eftersom det knappt syns?

Så nu har jag tänkt klart ; jag vill ha i näsan. Och jag är en sådan person som alltid har bråttom och vill göra saker direkt .. Så nu ska jag prata mer med mamma och pappa om det och kanske till och med göra det på Tisdag OM jag har tur och dom säger ja dvs. När jag blir av med korsetten ska jag givetvis fortfarande ta hål i naveln. Det tycker mamma om faktiskt, tänka sig!

/ Julia

film

Sitter med Gabriella nu och tittar på "The eye"  den är rätt scary! haha, hörs!

/ Johanna

GONATT

Gonatt babes :) Kvällen har varit sjukt bra och imorrn blir den bara bättre! Ska gå och lägga mig med kusinerna och farmor sen sova. G O N A T T :D <3 ( förlåt för så överderivet korta inlägg )

 / julia

pictures

vi har haft lite skoj nu under kvällen, så slänger in meningslösa bilder nu. stå ut!







Och till johanna ; jag vet inte riktigt, blir du sur då eller? För jag måste inte uknöw ;P / Julia

24/7

Tjena, sitter här och känner mig riktigt trött .. har faktist varit uppe sen runt nio (!!!!!) Idag blev det lite kalas eller vad man ska säga för mostern och lilla kusinen. Var trevligt, fast även tråkigt. Umgicks bara med massa vuxna häh, Gabriella som är i samma ålder som mig hade inte kommit hem än, så det bidrog ju lite till det tråkiga. Aja, men på söndag åker alla hem förutom jag så ska jag vara kvar här några dagar till sen åkte jag och gabbis tåg till Stockholm! Ska nog bli kul!Helvete vad trött jag är! :O ska nog ta och lägga mig nu, nästan som på skoltiden .. gå och lägga sig tidigt .. usch på tal om skolan .. man kommer bara närmare och närmare och jag VILL inte börja åttan! Har hört att åttan är väldigt svår .. och jag som inte direkt tog sjuan på så stort allvar kommer det säkert inte gå bättre i åttan för det .. wääääh jag vill inte ! och sen är ju niorna borta också så det blir ju ännu sorgligare :( Nej nu får jag sluta .. Puss & Godnatt / Johanna
Juste, Julia du ville lämna bloggen? eller hur var det? hur blir det med mig .. ? tell me!

they are here

Nu är kusinerna här & alla andra! Skitkul juuuuuuu

Jag Mikaela & Hilma!

har jag inte blivit brunare ? =)




min min är ful - men kolla på färgen

hos pappa nu!

Hej igen blir det nu :) Jag har varit hos pappa ett tag nu. Tidigare var vi och köpte mat, överdrivet mycket så det var inte det roligaste precis .. Men det spelar faktiskt ingen roll, för ikväll kommer ju farmor & Bosse , kusinerna och min farbror med Nina. Det ska bli supermysigt! Och imorrn ska vi till Gröna Lund också, har bara varit där en gång de här året. Och jag åkte insane, det gjorde jag. Till alla er som inte vill åka - åk den, vad kan hända?! Jag fattar inte det nojiga .. visst det kan hända en olycka, men hur stor är sannorlikheten ? =) Ska ifs inte säga något själv, jag vågade bara åka frittfall en gång. Men imorrn ska jag åka den, det är bestämt. Är inte rädd för såna saker som karuseller & bergodalbanor.

jaja .. Alla som har mitt nummer, jag kommer inte veta vilka ni är för för tillfället har jag en gammal cpmobil - ska få en ny. Kommer dock ha samma nummer, så det ni behöver göra om ni vill att jag ska ha erat nummer ; smsa mig bara.


Just nu ; gammalt smink och tovigt hår. Euw!

/ julia wittrin

..,

Beviset på att man bara babblar på när man är riktigt kär & tror så mycket.
ett föralltid för oss var iaf 7 dagars smsande och 1 träff. woho ..


friday

Hej ;) Gårkvällen blev rätt okej, jag och Kristina var hemma hos nån Jeppe & typ umgicks. Dock inte med alla, var ju rätt många där. Idag, eller a vid 1 så hämtar pappa mig. Då ska jag till han och senare ikväll kommer kusiner osv dit. Sen måste jag förbi Gina för nycklarna .. gjorde ju aldrig det -.-. Väligt kort om vad som har hänt & ska hända nudå, men måste fortsätta packa. Pusshej , Julia


Julia krökar inte!

mamma, jag krökar inte. Tro mig .. <3

socker

 

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej...

Ingen, ingen, ingen, ingen hör... 

...och gäst ikväll är Jesus
Han har kickat heroin
Han läppjar på sitt glas
Och Ramlösa blir vin
Han berättar om sina vapen
Sin tid i Saint-Tropez
Om att ge sig själv en chans
Om sin nya Z-3
I en värld av Idioter
Står han först i kön
Han berättar framför kameran
Om hur han bytte kön
Eller nåt helt annat
Som också är privat
Om alla dom han älskat
Och dom han bara sög av
Men han sa alltid nej...

/ Jw.


utekväll

Ska strax möta Bea & Kristina, eller dom ska komma hit., men då möter jag ju dom haha. Kan inte lägga ut vad jag har på mig eftersom jag måste ha mobilen tillgänglig nu när dom ska höra av sig. Det kommer säkert bli en kväll som är rätt död. Det blir oftast så när man inte har något planerat. Men den här gången är vi 3 och inte 2 så liiite roligare blir det ju i allafall . Ha en lika underbar kväll som jag hoppas få P&K Julia

nu sa precis Kristina att Bea kanske inte hakar, fuck -.-

haha felicia gumman! Var tvungen att lägga ut den. www.tenheggeler.blogg.se

nu när niorna lämnar skolan ..

Det är helt rubbat hur jag tänker egentligen, men jag vet att jag inte är ensam om känslan. Det pratas ju om hur tråkigt det blir nu när niorna lämnar Villastan nu efter lovet. Haha, och fråga mig inte varför! Antagligen är det för att man inte har så många att "visa upp sig" för, inga att vara nervösa för och man kan inte kolla pådom "heta" killarna. Jag kan nästan börja gråta över det (töntig som jag är) men det är för att det kommer in nya elever, vilket jag inte vill. Och det känns som att skolan får en helt ny look eftersom det mesta man såg av var just niorna. Och herregud, tänk er när vi går i nian, vill inte ens tänka på det. Inte nog med det, nu börjar betygen också. Ingenting som oroar mig, men just tanken .. nu måste man verkligen satsta om det ska gå bra i nian.
Men aldelles nyss iaf, så var jag inne på youtube och hittade en video från skolavslutningen som förmodligen några tjejer i nian gjorde. Det står "nu lämnar vi villastan". + sorglig musik .. aja, jag lägger ut den. Ni som känner som mig kommer få en klump i magen, Just know it. Själv kunde jag bara kolla på den en gång .

/ Jw.

köra på eget?

Jag känner mig lite dum nu! .. men jag har funderat på att starta en ny egen blogg faktiskt. Vet inte hur du tar det Johanna , men antigen så får du fortsätta bloggen själv eller också starta en egen. Men jag kanske borde fråga er. Är det kul när vi delar, eller ska jag köra på eget?

/ Julia

Use Somebody - Kings of Leon

lyssnar sönder denna!

 
Love / Johanna


Keys

Åh vad segt! Dagens "uppgift" är att åka till Vällingby, till Gina tricot för att hämta mina nycklar som jag tappade bort dagen innan skolavskolutningen. Jag som verkligen inte kände  för att göra något idag.. fan vad surt! kände mig bara tvungen att berätta. Sen måste jag fixa pengar till Club också , fanfanfan vad dåligt allt blev nu.,./ Ju. 

suktas av enormt!

        

Och allt är från enkla och billiga H&M. can't belive it . Kisses Julia

L o v e

Jag har tänkt på det lite, och faktiskt drömt om det som jag brukar göra. Och jag tror det är dig jag gillar.. Och detta är en ny kille som inte alla vet om.
/jw

godmorgon

så, nu har Josefin gått. Ganska tidigt ja, men hon skulle till sjukhuset. Igår hade vi mys hemma. David tjatade som vanligt om att vi skulle ses, så vi träffade han en stund då. Men annars var vi bara inne, åt choklad, "bakade", deppade osv. Men vi gick också en promenad, och var vi en park och snackade en del. Det blir ju så när man träffas så jädrans lite som vi gör, det blir nästan 1 gång i månaden. Juste, igår fick jag se Tobas & Gustav hur dom ser ut idag. 2 år sen jag fick se dom som senast. Man får verkligen flashbacks .. Och så pratade jag med Christian i tel igår kväll, vi var inte så fullt seriösa, men det var fan också 2 år sen! Vill ha tillbaka den tiden. ..

Idag skulle jag egentligen till pappa, men jag ringde och sa att han fick hämta mig imorrn för jag måste alltid packa så mycket när jag ska till han och tänka till haha. Sen måste jag städa mitt rum, det har redan blivit stökigt igen -.- Aja, så är det iaf.


Jag & Josefin babe. fatta att vi har känns varandra sen dagis ;O

gårdagens (förlåt att jag lånar din tröja johanna) ;

/Julia

...

Vi har haft fylla tillsammans, råkade göra pinsamma saker. Vi satt i trappan och du höll mina händer. Jag sov bredvid dig, rörde din rygg samtidigt som du kitlade mig runt midjan. Du har hållt om mig hårt, gjort så jag pussade dig. Jag har legat på ditt knä, och blivit generad när jag såg på dig.

Fuck you :)
/ J.w

gumman ..









Nu har du åkt till en annan familj, hoppas verkligen att du ska få ha det minst lika bra där som jag hade med dig stumpan!
/ din julia .. som jag skrev på hjärtat du fick.<3

update

Åkte norrupp idag för att fira moster & kusinen på fredag, hade ingen aning om att vi men jaja.  Är ensam här med lillasyster Josefine som tittar på film .. själv sitter jag här och har .. tråkigt ..
Hörs ! / Johanna <3

mot vällingby

Hej grabbar, är fixad och helt klar för att träffa Josefin i Vällnigby. Senare ska vi också äta i Bromma. Mysmysmys! Bussen går tjugo över .. dagens klädsel visar jag sen. pussar julia

livskärlek - föräldrarna

älska dina föräldrar, det är dom ända du har kvar när du är lämnad ensam.


me& mami <3 / Julia

chris browns förlåtelse


Jag har inte fölt det som hände mellan Rihanna & Chris brown riktigt, men har sett Videon som Chris Brown spelat in. Vet inte riktigt hur jag ska ta det, hon skadade sig ju ganska rejält av Chris. Varför då? blä jag vill veta! iaf. Man fick rösta på en sida, antingen ; too little, too late - bra gjort chris! - orkar inte ens lyssna.  Jag tog första. Jag menar, vadå? Det han gjorde var riktigt jävla korkat ... & fegt. Men en förlåtelse är alltid bättre än ingenting.
/ Julia

med kusin

hej babes, sitter hemma med kusin Ida och lyssnar på hög & nice musik. Idag vid elva drog vi och hämtade upp Ida och sara, sara är min moster. Sen åkte vi vidare till Ulriksdal för dom skulle kolla på blommor. Som tur är finns det studdsmatta där, så vi kunde ha lite kul i allafall. Nu är vi hemma som sagt, senare ikväll ska jag kanske träffa Kristina. Vad vi ska göra vet jag, det finns ett val men vi vet inte om det går för sig. Det är nämligen krök hemma hos en för att någon fyller år, men vi vet inte om vi blir bjudna. Och Kristina har varit på grönan idag så vi får ju också se hur min älskling mår :)

Nu plattar Ida håret och jag ska nog hjälpa henne med det eftersom hon har sånt otroligt krulligt hår. Love it!
Ikväll vill jag iaf kröka! fan vad länge sen det var, minns knappt senast ...

Me & Ida - förra sommarn.

KISSES julia

you make my day

Haha, tjejer .. Jag saknar er så det gör ont, på riktigt! Utan er under alla dagarna skulle jag inte må så bra som jag gör, och inte vara så jäkla glad som jag är. Ni gör min dag hur underbar och rolig som helst. Kan bara säga att ni ger mig ork. En dag utan er är ingen dag alls. Jag behöver er hela tiden, jag kan prata om allt, vara mig själv och skratta äkta skratt. Ni vet ju själv hur glada vi är när vi ses? Jag har aldrig visat hur mycket ni betyder för mig .. Men nu gör jag det. Vi håller ihop och gör en tråkig glad rolig. Ni ser ju bara bilden från matsalen, kommer ihåg hur mycket vi garvade då! Haha, saknarsaknarsaknar! ... Om jag nu skulle sakna skolan av nån anledning skulle det ändast vara för er.I need you babes.



Lotta Hannah Alice Felicia Malin. Ni är äkta kärlek upp till 100.
Puss, Julia


songs for sadness

I've cried for you. I have been hurted by you. So just leave me alone now.











Julia

Smile - Lilly allen


bye

.. Snart kommer mamma och hämtar mig här, och det blir ingen bloggning från mig på .. ett tag.
Ha det så bra,puss !  / Johanna

jag förstår bara inte hur nåt så bra bara kunde försvinna ..

jag saknar dig gumman :(

/ Fortfarande din Julia


Kristina is coming

Tjaaaaaaaaaaa ;) vad gör man ... Jo jag väntar på att Kristina ska kolla! Har ingen aning om vad vi ska hitta på, jag sitter fortfarande osminkad i pyjamas framför datorn. Men jag måste ändå vara hemma för att passa min Lillebror Jonathan. Well, jag vet! Vi kan ju kolla på film . Smart man är .. Aja, det är i allafall det som händer nu. Skriver senare. P&K / Julia


hahahaha Kristina!


HOW IT FEELs TO BE BORED

what to do what to do .. ?


  bild från igår . 
 
/ johanna ....  


chanel

Fanny har ju varit på Mallorca, sa  jag att hon blivit skitbrun också .. -.- Hon hade iallafall köpt dom här jätte fina och söta örhängerna till mig! tacktacktack! :)

/ johanna


about

Kom nyss in från att ha skjussat Fanny till hennes pappa som väntade en bit ifrån , så nu har jag faktist ingenaning om vad jag ska göra .. Helt ensam och pappa jobbar, kulkul.. Får väll se vad som händer, ska ju åka till mamma på Ekerö sen också .. Kan berätta lite om igår!  
.. Mötte Fanny i Hötorget typ vid fem, åt på donken och lite så och sen stötte vi på Amanda och Rebecca och deras kompis! Sen åkte vi hemmåt mot mig och det var ju faktist rätt varmt, utan sol men vi bestämmde oss för att åka och bada så vi gjorde det och skönt var det i vattnet! På väg hem mötte vi Adrian och Felix, haha . Efter en timme ungefär åkte vi mot islandstorget och hyrde en film, vi tittade nästan runt i hela videobutiken utan att hitta nått som verkade bra men så tog vi bara någon och det blev "Changeling" tror jag den hette. Riktigt bra! och fy vad hemsk den var . Handlade om typ  en mamma och hennes son försvunnit och med det händer massa hemska saker. Trailern :



Kramis / Johanna

/ Julia


efterlängtat

Med tanke på den såkallade "fest- sommaren" så påminde alice mig om Club top notch. Med andra ord så befallde hon mig att följa med, så jag smsade Kristina direkt och frågade om hon kunde haka. Jag vet att det är ett tag kvar innan det är, men väl förberedd är det ju viktigt att vara. Har checkat in videosar tidigre, alltså 1-2 år sen tillbaka kanske och drömt att få stå på ett av deras dansgolv, så nu är det fan på tiden. Jag ska dit. The naked truth - jag har aldrig varit där. Ja, det är faktiskt sant. Men nån gång måste ju vara den första?!
Snackade lite med David om det haha x) fråga mig inte varför? Nej men han hjälpte mig med lite info osv.

Jaja, inte så intressant. förövrigt sitter jag i mitt superstädade rum. Jag gjorde det faktiskt! Creeeeeeeeeed.
Haha, aja nu chattar jag med en albin om pokemonkort, ska fortsätta med det och sen sova. Puss på er! / Julia

video från Klubberiet - verkar minst lika kul. Alla ser likadana ut i mina ögon anyway.


finfinfin!

hilary duff

Wanna look like


är det bara jag som tycker Carmen Electra är hur snygg som helst? Hon har ett speciellt utseende, så jag förstår om man kan ha olika tycken.. Men kolla också på håret! Färgen, längden.. och ja vet inte allt. Gud vad jag älskar henne. Mitt egna hår? Jo det är tunnt, kort och slitet. Skulle göra nästan vad som helst för att få hennes hår. Första gången jag insåg hur snygg Carmen var, var när jag höll på mycket med http://www.stardoll.com/ . Haha, var dock 10 år när jag började och höll på tills jag gick i sexan :$ Men nu är det slut med det. Anyway, Hon var till och med snygg då när hon var tecknad.. åh, I wannabe her! Jag ska se ut som henne i äldre dagar. Bestämt.
Lovelovelove/ Julia

Green Day - 21 Guns

Jag lyssnar aldrig på sån här musik. Men den här låten .. fan vad bra !  
 

/ johanna

städning på g

Hej!  Kom hem för kanske 15 minuter sen, och redan då hade jag bestämt att jag skulle storstäda mitt rum. har redan börjat lite, och det har gått bra. Men jag tycker redan det har blivit lite tråkigt, hur ska jag klara av resten .. aja, kämpa!

Jag sov ju över hos johanna igår , vi hade det kul som alltid. Haha, med samtidigt är det som hon säger .. vad gör vi egentligen? Vi har kul iaf. Vi badade i kyrksjön. Och fan vad varmt det var för att vara vatten man badar i lixom. Det var jummet (stavning?) Jätte skönt att bara faktiskt. Vi fortsatte med mys hemma, sov och ipå förmiddagen hämtade mami mig. Så nu sitter jag här och ska fortsätta städa nu! Cya / Julia.

DET GÅR ALDRIG ATT FÖRA ÖVER BILDER FÖR MIG. FUCK!

hur man pratar om .. ingenting

Förlåt gumman, men du ser ju själv. det mesta du pratar om är "mm" . Så pinsamt  roligt att kolla på haha!

 LÖV / Julia

.

All that time I wasted for you, make me so sick. We do a lots of mistakes, my misstake was you. blä

söndag

Nu åkte Julia nyss .. Vi har haft jättemysigt, fast har inte riktigt någon aning om vad vi egentligen gjort haha.  Aja, om några timmar ska jag träffa Fanny . Fan hon kommer säkert vara jätte brun nu, hon har ju varit på Mallorca .. Fuck her . Sen sover hon över här :D
Hörs senare / Johanna <3


haha :$

rigth now

Haha nu sitter vi och chattar med denna "fina" .. sak :) ja vi är jättesnälla som lägger ut denna bild uttan tillåtelse :D




Klockan är inte jätte mycktet men vi är ändå trötta! Julia håller på att somna typ .. så vi går väl och lägger oss tidigt idag! cred till oss. Imorgon ska det ju bli regn, t r i s t !  kanske blir lite film.  Godnatt ! <3


Johannapanna!

Jag ska ta bussen osminkad, den går 14:49 mot vällingby, sen ska jag fortsätta mot Johanna! Vi ska dra & sola & bada sen sova över. Cia!
(funkar inte att föra över bilder) / Julia


4 in the morning

Jag kommer ihåg tidigare i sjuan .. Hade vissa jobbiga tider då & mådde inte bäst. Hittade en låt som jag drogade då, den är depreimerande att lyssna på - men det är som att man ser ett ljus framför sig ändå.

/ J.w

...


.. en vecka kvar tills lilla Mathilda kommer hem från Florida. Fan vad jag är avundsjuk! Och vill inte äns veta hur brun hon borde blivit efter nästan en månad på det där jävla stället, fuck her. saknarsaknarsaknar ..
 / johanna


morsning

Godmorgon allihopa. Vaknade 12 av att mamma kom in och sa hur mycket klockan var (?) Jo jag är jätteintresserad och vill hellre få reda på det än att sova.. yeah right. Sjukt irriterande att bli väckt när man sover så gött. Idag hade jag inte tänkt göra så mycket, såg ingen sol förut men nu kikade den fram. Hade annars tänkt kolla på film, det var ett tag sen nu! är jättesugen, så vi får se. Undrar vad alla andra gör ... Hah.

Well, igår var vi ju på den där stranden i Ekerö. Blå Lageuanen eller nåt sånt hette platsen. Det var riktigt  kul där, första doppet med hela kroppen gjordes där :$ . Det är som det står, jag hade faktiskt inte doppat hela kroppen innan. Ett steg ut från strandkanten så var vattnet redan vid knäet. Så långgrunt var det ju inte precis.. Men det var kul i alla fall. rekomenderar stället :)



Så såg det ut där, lite speciellt va? Man fick åka lååångt in i skogen .
/ Julia

sunny

Blä, känns som alla man känner är borta just nu . Altså inga planer för idag än så länge .. Har faktist varit vaken sen typ klockan nio idag! Av att jag vaknade i soffan?! men jag kommer ju ihåg att jag somnade i sängen ..? Så hade hade tydligen gått i sömnen, haha scary.. Nu ska jag gå ut i underbara solen!
 



Hörs ! / Johanna
Brandy - Have you ever,
gud så fin!


goodnigth

Uäh, är jättetrött om jag tänker efter! Imorgon ska det ju bli bra väder så det blir nog sol & bad!
Puss & Godnatt


/ johanna

På tal om ingenting så vet jag inte hur många gånger jag lyssnat på den här nu .. sjukt fin


about ..

hejhej, åh vad skönt att vara hemma .. Vart på "Gustavsviks" camping i två dagar .. blä hatar att campa .. Just den här campingplatsen var 5 stjärning (?) och en av Sveriges mest besökta turistanläggningar med 700 000 besökare per år , haha det låter väll rätt bra.. Det var faktist skit nice där! Fanns tilloch med klädaffärer, tvrum, skitcool minigolfbana, utomhuspooler och även ett jätteroligt innomhusbad, hehe. Skitbra ställe faktist.
bilder från hemsidan..

 Man ser typ en ruchkana på bilden nedanför som var inne i  badhuset. Den var hemsk haha! Det kom massa killar bakom mig när jag åkte och det slutade inte bra ..

/ johanna

Shakira - she wolf / Julia

gryyymt bra!
 

I remember - Harry Potter är inte löjligt!

När jag var liten, då var Harry Potter en riktigt läskig film. Den fanns alltid som val då lixom när man skulle kolla på film.
Sen idag såg jag reklam om harry potter, och garvade lite först eftersom det är så grymt länge sen man kollade på dom. Men dom verkar bli bättre nu , mer seriösare. Dels såklart för att alla i filmen blir äldre. Så jag måste "fråga" , är Harry Potter barnsligt ? Det tycker verkligen inte jag, i alla fall inte den nyaste. Erkänn att den verkar bra!

Melodin är läskig, och filmen verkar detsamma. Vill faktiskt se den. Och se bara hur gammal Potter har blivit ;) .



 
/ Julia

kristina har skaffat blogg!

universum, jorden, europa, sverige, stockholm och Hässelby .. min syster har skaffat blogg! www.krizzmes.blogg.se
Checka nu people ! <3 / Julia


på landet

Så, har då 2 bilder på hur farmors landställe ser ut som jag åker till ibland. Lovade ju att visa ;)

vet att det är brunt vatten, .ite synd eftersom man inte kan bada då.


Alldeles strax ska vi tydligen åka till en "helt underbar & fantastisk" strand i Ekerö. Nås på phonen / Julia

Min syster

Jag älskar min Kristina kovalenko. Hon är helt underbar på alla sätt så man kan inte förklara ..Genom alla dina svåra tider kommer du kunna kolla åt sidan och se mig. Jag kommer finnas för dig.Jag vill hjälpa dig med alla dina problem. & jag vet att vi båda blir glada av varandra, så låt oss hålla oss till det? Du betyder så himla mycket för mig, mer behöver jag inte säga.

Du är för underbar

Love / Julia

Today

Hej! Har precis kollat på Kvarteret skatan.. haha. Så sjukt onödigt program egentligen, men jag kan inte låta bli att skratta lite. Meningslöst men kul. Jaja, jag sitter iaf i mitt rum och lyssnar på "My Humps" med hög bas. I like it!

Jag och kristina gick till allmäna idag med ju, men lite för sent faktiskt. Solen gick ner direkt när vi kom dit, och sen började det regna, men vi gjorde en liten "koja" under träden och sen kom solen fram och solade tills det blev för kallt. Sen gick vi hem till mig, och runt kvart i åtta knallade hon hemmåt. Kortfattat om min dag.
Det blir för det mesta bilder nudå, ska försöka skriva nåt vettigt sen ;) .

Jag älskar dig syster! <3






Dagen outfit ( innan jag bytte om på allmäna )

/ Julia

I'm out!

Nu ska jag alldeles strax gå ut och möta Kristineling vid gulan. Förmodligen ska vi till Allämana och mysa & prata som vi brukar göra. Med mig har jag kakor haha. Aja, kanske ses. / Julia



godmorgon sweeties!

Jag har precis ätit en toastmacka till frukost. Och jag är ensam hemma, jippi.. Fan det är ju jättefint vädet men Kristina vill bara chilla hemma, så vad ska jag göra (?) höm .. igen så vet jag inte vad jag ska göra. Det är sommarlov och jag utnyttjar inte dagarna ju, illa. Nejmen juste! Haha jocke ville ses, men ärligt talat så vet jag inte om jag pallar. Om dagen blir allt för seg så fine.

Eftersom jag verkar ha så hysteriskt tråkigt nu så ska jag gå och göra nåt. Vad vet jag inte, förmodligen datorn & kanske lite mer bloggande! Puss på er / Julia

älskar låten! .. speciellt i refrängen.

Torrt

Du la mig ner
Du kom in i mig
Det gjorde ont
Det blödde lite grann
det var första gången ..
.. jag drog ut en tand


Killar killar & återigen killar ...

Ni är lätt att hata till och börja med. Ni är också lätt att gilla. Ni kan ju iaf njuta av det. Jag ska inte dra alla över en kant, verkligen inte. Men dom killar jag känner, ja .. ungefär alla har jag lust att be att dra åt helvete. Varför? Jo , nu ska jag berätta varför jag hatar somliga killar. De som förändras när dom är med andra - både tjejer & killar. I hate it. Det är så sjukt töntigt hörni, och äckligt. Att inte stå för nånting, det sänker en bara. Och till slut vet alla om det. Sen ... hatar jag killar som tror att dom är så jädrans balla när dom sänker en tjej. Haha! säger jag bara. Ge bara upp? Okej jag menar, wow  ni kanske får höra en och annan kommentar av era killpolare, "haha, fyfan vad bra asså" . Det kanske är ert ända sett att få känna sig lite bra för en gångs skull. Ni får sympati helt enkelt. Jag förstår inte hur ni inte fattar er själva ..

Jag kommer inte ihåg alla dessa killar jag har tyckt om, gillat och varit kär i. It's to much. Jag har ju redan en gång berättat om "första gången jag var kär - på riktigt" . Det var i sexan , i simon. Aja, sen har det kommit flera. Jag börjar från sexan. ( i ordning) ; Simon, Dennis, Anton, Fabian, Krille, Viktor, Anton, Jocke, Simon .. ja, och simon var den sista & den första.  Men jag har fått haft min lilla romans med honom. Men nu är det slut, jag är helt fri, singel och snygg. Vilket betyder att jag är med dom killar som jag gillar & som gillar mig. Men nu har jag tröttnat.. Jag vill bara skita i alla killar. Alla är uppkäftiga, töntiga och dryga jävlar. Vad fan är det med er? Haha, jag får ett utbrott inombords. Jag är ingen som får damp live, gillar bara att skriva det jag aldrig visar :)  Men här har ni det, Jag hatar killar. Inte alla, men om ni läser det så vet ni säkert.

HAHA - Se & lär. Det är så här jag ser er framför mig.


/ Julia

med kristina nu

God eftermiddag. Jag är i mitt rum med Kristina nu , igen ;) Hon sminkar sig och så, och jag sitter bara vid datan. Så vad ska vi göra då? ingen jävla aning . Vi ska iaf gå ut och njuta av värmen ett tag, (om den ens är uppe nu?) Aja, det får bli ett kort inlägg.

Tidigare idag var vi på Allmäna och chillade i solen, nice! Det var ett tag sen solen visade sig på riktigt och faktiskt värmde. Vi pratade också om våran planerade fest sommar.. Well, vi har lyckats hålla oss helt clean hittills. Oooooch det är ju bra, men såå jäkla tråkigt! Fest ska det bli snart, det är nånting jag har bestämt .





 KISSES / Julia

You make me sick

Jag är trött på folk som inte står för vem dom är.
Som låter sig förändras på grund av andra.
Dom som leker balla, medans alla undrar vad det är för fel på människan.
Jag är trött på såna som är falska.
Ni vinner inte på att vara otrevliga - ni förlorar inte på att vara normala människor.
så, valet är väl ganska uppenbart? Bitches.


stan - / Julia

Juste fan, tidigare idag var jag och Johanna i Stan en snabbis. Med mig hem fick jag ett par solglasögon.
  Vi åt natchos och kikade i affärer. M y s , med andra ord.

Inte den "sexigaste" bilden då. Men bara för att.


Fittblogg! Varför i helvete kan man inte föra över bilder? - alltid!?
Det går alltså inte att visa solglasögonen.

ä n t l i g e n h e m m a

Nu har jag äntligen kommit hem från min och Kristinas "ute" kväll, som det blev. Vi träffade inte aporna som vi kanske skulle gjort, utan istället tog vi en lång promenad till Kim & Conny. Vi var dock med dom i max en halv timma, knappt. Och det för att jag och Kristina har mongos till föräldrar så vi behövde vara hemma vid 11 tiden. Jag gick snabbt som en galning ända från Hässelby gård på 25 minuter. Duktigt Julia! host .. Men iaf, kvällen blev inte som tänkt, men med Kristina blir den alltid på nåt sätt till den bästa ;)

Hittills har jag bara pratat med Krille i tele , han ringer nog snart igen den random ungen. `Tur att det finns några schyssta killar i allafall.




ursäkta min dåliga kamera. / Julia

22:54

Ska börja packa lite nu, lite sent men ändå. Imorgon ska farmor och farfar komma hit och senare ska vi åka iväg och campa . Yeeey .... inte så jätteroligt direkt men det kanske blir mysigt .. ? Sen om några dagar kommer jag hem igen och har ingen aning vad jag hittar på då! Men ha det så bra och godnatt !
k r a m / Johanna

jag saknar dig, mycket !

 
/ johanna

jeans från secondhand ..


Jeans från secondhand. Armani. Bekväma.
/
Johanna

/ johanna

"avundsjuka folk som inte vet vad ni ska göra, lämna mig ifred och försök inte störa "


fan det skulle varit du

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
 Fanfanfan det skulle varit du

Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

/ Julia

spyrpåsånnasomdu


13:19

Heeeeejsan folk! Jag och Johanna har idag hunnit med att äta pannkakor till frukost, Yummi or what? Hah, Vi ska ta och duscha och börja hålla på alldeles strax för senare ska vi ju till stan. Eller aa, runt 3 eftersom jag måste passa min ena lillebror medans min andra brorsa ska dra ut tänder ;S Låter inte så nice. Efter vi har varit i stan så ska jag träffa Kristina, och sen ska vi väl ut. Vet inte vad vi ska göra, kanske träffa Anton & Sean typ, men som sagt.. ingen jävla aning ;) Men det har inte hänt något ute nu på mer en än vecka känns det som typ. Riktigt segt verkligen, så det är på tiden att vi träffar några.

Medans vi drogar "children of the sun" så packar Johanna upp lite av sina kläder som i stort sätt ligger över hela mitt golv. Mina kläder bidrar lite också, kan jag erkänna. Men nu är det duschen som väntar. Dushcen here we come ...



Children of the sun - R.I.O
Dagen drog, med andra ord.

Kristina & Jag . Tidigare i sjuan

/ Julia

kvartiettpånatten

Vi ska antagligen gå och sova nu/snart. Igår blev det inte föränns klockan fyra vi la oss .. hehe. Imorgon ska vi ju åka till stan iaf, vi känner oss inte riktigt "taggade" inför allsång så det är bara kanske vi ska dit. Jaja.
Kan berätta lite om idag eftersom jag inte har så mycket att göra..
Vi vaknade vid två, och åt lite frukost . Sen fixade vi oss i någon timma och gick iväg till "allmäna", en badplats i närheten. Där träffade vi Kristina och Rebecca. Vi var där och solade lite och så .. Sen gick vi hem till Julia och åt mat. Sen var vi ute i deras trädgård lite och jag hade lite roligt med Julias småsyskon hähä. Sen kom Rebecca och Kristina och var här i någon timme eller 2. Sen gjorde vi inget särskillt .. och nu sitter vi här och Julia och pratar massa saker med Krille. Där kom dagen fram iaf hähä.
hahahahah en gammal bild på mig, ser helt mörbultad ut ! eftersom det blir lite roligare med bilder? blä

/ johanna

:(

HELVETE VI HAR VI HAR INGEN HEADER FÖR VÅR "FINA" "FÖRSVANN"
help

It's gone


I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along


/ Julia

natt

Hej du, här sitter vi mitt inatten och ja, vet inte riktigt vad vi gör ..haha vi kom väll hem för typ två timmar sedan iaf ..
Imorgon tänkte vi gå till allmäna och kanske bada, hihi :) och på tiiiiiiiiiiisdag ska vi gå på allsång på skansen med david haha. Ska nog bli roligt. Och sen på onsdag ska jag åka iväg med farmor och farmar, blä för den .. berättade visst om massa dagar framöver men jaja.
Har inga bilder att  lägga upp så kan passa på att rekomendera denhä
r.! Har fått betydligt bättre hy sen jag började använda denna!

ursäka för ett konstigt inlägg men jaja. Godnaaaaaaaaaaaaaaatt / Johanna, och julia som pillar på med en borste (?)xD

shulululu

Hej alla, det har blivit skitdålig uppdatering nu, förlåt! Mina bilder från landet är i Johannas dator så jag kan inte lägga ut dom nu (:

Det vi har hunnit med idag är att vi vaknade runt 1 hos Johanna, fixade oss typ i 3 timmar och gick till Vällingby faktiskt. Där satt vi och drack cola och åt choklad. Sen så hade vi ju "lovat" att träffa David så det gjorde vi, och gick till Backlura och satt typ på en bänk och snacka. Sen tog vi bussen hem. Vet inte vad som händer ikväll, vi kanske får ett ryck och drar ut med David igen .. har ingen aning, men vi får se ;)

Har inga bilder, så kan bjuda från gamla goda tider!





Vet inte om jag ska kalla det "fjortis-tiden"
/ Julia

can't stand it out

Haha, okej jag kan inte hålla mig längre, jag måste skriva! Min överföringssladd är borta för tillfället så jag tänkte att jag skulle vänta med att blogga tills imorrn då jag förmodligen kommer ha bilderna, men nej. Nu sitter jag här ;) Jag kom ju hem idag, mamma hämtade mig vid Stockholm central där bussarna stannar, och efter det åkte vi direkt om S:t Görans sjukhus för att hämta Bianca som hälsade på sin mamma. Vi åkte hem, och åt middag, har myst och pratat del med mamma. Har ju faktiskt vart ifrån henne i 2 veckor.
Imorgon, lördag blir det Johanna-dagar ett tag! Ska träffa henne imorrn då, och vara med henne tills måndag om inte mer, vi får ju se. Jag vill åka till Grönan fan, måste bara ha cash, vilket jag inte har.  Det blir som det blir, annars ska vi ju bara chilla. Vi han ju precis ha som roligast senast vi sågs & jag behövde åka hem!

Well, när jag har fixat bilderna (imorgon) så skriver jag vad jag har gjort måndag-torsdag.
ha det bra gott folk, nu ska vi fixa hem Blomstertid ;D KISSES Julia

2 s t u f f

Hann också köpa en ögonbrynspenna och ett par billiga örhängen jag var tvungen att köpa hähä.

/ johanna

trött

Nu kom jag precis hem från stan med Lisa. Och är väldigt trött, och ont i fötterna! Först åt vi lite på Mcdonalds sen åkte vi mot tc och tittade runt lite, sen gick vi mot kungsan och myste lite. Rätt så fint väder var det ju också! Och sen vid halvåtta åkte jag hem.. På tunnelbanan satt det två killar brevid mig .. en av dom tittade skit mycket på mig .. När jag gick av där jag skulle gå av så kom den ena killen efter mig och sa först typ hey! jag försökte liksom gå iväg för orkade inte prata .. men sen när han lyckades få min uppmärksamhet sa han typ " i saw you on the train.. and i think that you look very beautiful" och så började han babbla om massa saker på engelska .. det kändes som han skulle typ dra tag i mig och typ våldta mig för han prata om att han bodde nära här .. och han ville lära känna mig .. Sen tog jag hans nummer, men noway att jag tänker ringa :) haha var tvungen att berätta.  Innan vi åkte hem gick vi över plattan och såg en liten Michael Jackson "minnes" stolpe typ.. så vi skrev med ögonbryns pennan jag köppte på ett kvitto och satte upp en liten fin text ..(a)


vår lilla lapp till vänster.. Det står ungefär "Lisa & Johanna miss you, we want you back"



& några bilder från tidigare :


haha visst är dom lika ? XD


hihi

söta Lisa på ett lejon ^^


Det blev lite mycket bilder men aja.  Puss!

/ Johanna <3

"ögonsmink"

Sminkade mig lite annurlunda på ögonen än vanligt idag. Tog lite kajal.
Tycer det blir fint när man tar ända från ögonvrån ända ut i kanten och sen på övre fransraden! 
syns kanske inte så bra här men ändå

/ johanna

dagens

 halva min lilla suddiga "outfit" ..

vanligt vit tshirt från hm .. till det mörka jeansleggings från bikbok

he he he
 

& ett guldigt litet armband från Gudlfynd :)



 Nu ska jag träffa Lisa i stan, kramis / Johanna


some ..

Hjälpte nyss min syster med att hitta en jacka,  hon hittade ingen så hon fick låna min skinnjacka jag använde i våras.. " Jag ser ut som en gaaangster! " klagar hon på haha så kämpade med att få bort det "gangstriga"? , nu är hon nöjd iallafall.
Idag ska jag träffa efterlängtade Lisa! Månader sen sist! :(  Och imorgon blir det Julia! Wasim vill träffas också då med oss.. ska bli roligt.
Ha det bra / Johanna

the game - better on the other side

lyssar sönder denna .. LOVE / Johanna



torsdag kväll

Sitter här med en kopp varm choklad efter en tid ute med Eric. Läste på mjölkpacketet där det stog typ : " det finns ingen starkare kärlek än kärleken till mat" hahah, min torra humor kom fram där lite menmen ...
Jaja! Är äntligen hemma från farmor och farfar iallafall! haha. Var i väsby centrum idag, köpte lite skor och ett par örhängen.

haha det ser ut som tråksaker .. de till vänster tvingade pappa med mig till några "rejälare" skor från Reebok .. och sen vanliga vita tygskor från Dinsko .. och ett par vita örhängen .


/ johanna

detta visste du inte om j o h a n n a..?

.. Jag har bara varit kär på riktigt en gång 
.. Skolan jag gick i till 4an hette Mullekojan, hehe
.. Jag kan göra moonwalk
.. Jag är väldigt känslig inombords
.. Exakt alla i min släkt har blåa ögon
.. Jag har skrivit massvis av svenska rapptexter
.. Till hösten ska jag och Fanny ta navelpicercing (!)
 
.. Jag är en persons ända vän ..  
.. Jag har blivit hemskussad i en polisbil av dåliga skäl
.. Min halvbror är från Thailand
.. Jag har ett jättedåligt självförtroende


we can skip the bad stuff

But i  hate  mye world today

6 juli

Idag begravdes Michael Jackson ..   Rest in peace, we miss you! 
/ johanna

"i know you want me"


haha, älskar låten ..!
går och lägger mig nu, sov gåååått <3
/ johanna

johanna hade tråkigt

Hade tråkigt så satt och rotade i lådor i mitt rum och hittade massa dagböcker från ca 3-2 år sen och förra året. Gud vad mycket jag kunde skriva .. vad mycket tankar .. Skrev om Nelly Furtado på nästan varje sida, hon var min högsta idol.. Hittade "snällastepersonerna" listor (?) kärleksdikter och alltmöjligt och vad annurlunda jag verkade..Underhållande om man har tråkigt!


/ johanna

between all this ..

Idag var jag iallafall i stan med Fanny! Vi var i stan och tittade i affärer och sånt mysigt. Egentligen skulle jag sova hos henne, men det blev så att farmor sa att vi skulle tälta imorgon tidigt så då fick jag inte .. men nu säger pappa att hon ringt och avbokat det pga det dåliga vädret. Gud vad arg jag blir, vill ju vara med henne .. inte här.
Jag provade fannys underbara "jacka". Tycker den är jätte fin! haha själva jag ser lite konstig ut men det kan man ignorera
 
/ johanna

..

vill inte vara här hemma, vill bort härifrån till en mycket bättre värld, snälla.

i think i ..

ska nog lägga mig nu! Vill inte vara så trött imorgon.
kiss & good nigth babes

/ johanna


p e a c e


mitt älskade halsband från guldfynd!
/ johanna

söndag kväll ..

Nu kom lilla Johanna nyss hem, till en glad pappa även ifall jag kom tio minuter försent hem! Älskar sånna dagar när man känner att ingen är "sur" eller nått på en. Känner att jag faktist mår bra nu, jag är nöjd med mitt liv, även fast allting är lite cp, jag har det bra helt enkelt! och en av mina högsta önskningar är att alla i hela världen ska vara nöjda och glada..
/ Johanna

haha en mycket gammal bild på Fanny och mig XD


Hejdå inlägg

Hörni! Tomorrow I'm off. Jag drar till min farmors landställe i Karlskoga och kommer vara där med mina kusiner tills på fredag. Då tar jag bussen hem till älskade Stockholm igen. Och jag kommer inte kunna blogga, satans asså.. Men får väl fixa hem bilder på hur det ser ut där osv =) Riktigt mysigt kommer det bli iaf. Och jag ska försöka vara duktig - inte använda något smink eller löshår på hela veckan. Mm, det blir en liten utmaning för mig, men jag är rätt så säker på att jag klarar det haha.

Jag packade precis det jag skulle ha med mig, och kom fram till att det faktiskt behövdes jättelite. Har aldrig nånsin kommit ihåg nån gång då jag har packat så här lite, men det är också skönt det. Man latar ju sig för det mesta ändå och behöver aldrig klä upp sig,. kolla så lite!

Nu måste jag nog gå och lägga mig, jag ska ju åka åtta imorrn på morgonen. Ska smsa lite med älskling bara =)
Puss och hejdå sötnosar! / julia

/ Julia

Jag vet inte hur jag känner, men när jag hör nåt från dig blir jag glad. Jag lät dig göra det som jag inte ville nån som jag inte gillade skulle få göra. Och jag vill känna din närhet när jag är ensam, jag vill vara med dig hela tiden. Så varför vet jag inte vad jag känner? Det kanske tar tid, vad vet jag. Men jag tror jag gillar dig, och då menar jag på riktigt. Du får hjälpa mig så jag vet vad allt det här går ut på. Vart ska vi komma med det här? Jag vill mycket men backar i slutändan, så jag är rädd för att såra dig. Men den här gången ska jag våga & ta steget till något något nytt med den jag gillar. Dig. Du måste bara hjälpa mig, det är allt jag vill just nu. Ta reda på vad jag ska göra.


varmt bad

Klev ganska precis ur ett varmt bad! Känner mig jätte ren&fräsch, plus att jag doftar looooovely. Idag ska jag låta mitt hår självtorka med tanke på att jag ska vårda mitt hår, har ju inte gått nå vidare med det. Är det inte helt underbart med ett varmt bad, tända ljus och lugn musik?
It clear your minds baby.


Puss Julia.


bilder från idag - julia & johanna i vällingby och råcksta


hahahahahah
have a good evening / johanna och julia !

g o n a t t

nu säger en super trött Julia gonatt. Puss darlings!
Och imorrn åkter jag till älsklingen! skiiiitkul!

earth song - michael jackson


lyssna på hela låten.
can't still belive it .. RIP

/ johanna

frääääsh mama

Kom nyss ut från duschen och innan det bytte jag lakan i sängen och städade hela skit rummet och möblerade om lite (!) omg att jag orkar .. Så när jag kommer in i mitt rum när jag ska sova kommer det kännas jätte skönt. Känner ni igen den känslan? Nya sängkläder, nyduschad, städat, sova . hahahaha
Aja. Imorgon kommer ju Julia hit! Längtar! :D
CYA /
Johanna


gamla godingar

är det inte helt sanslöst att man ens lyckas vara så här bra på att härma? Och skratta på en gång! Detta är min humor, garvar lika mycket varenda gång. Riktigt synd att Hey baberiba har slutat bara!

HAHAH! min och kirstinas favorit!




"ett gott skratt förlänger livet"
/ Julia

soon ..

Snart ska jag ut och träffa lilla Eric, kulkul :)

bild från förra veckan .. / johanna

johanna har hittat ..

medans jag packade upp packningen från skärgården hittade jag en röd kjol längst in i garderoben. Tycker rött är fint på sommaren av någon anledning. Vet inte om jag kommer använda den mycket men ändå.

/ jo

Friday

Hej, jag har verkligen längtat efter att få börja skriva igen!
Helgen har börjat både vart jättebra, men samtidigt lite småjobbig. Igår var jag med Kristina hela dagen,vi träffade hennes då pojkvän & Kim och senare två andra av deras polare. Det var riktigt chill, satt ju för det mesta ute i värmen. sen träffade jag Simon ganska sent, och vaknade hos han idag. Sen sprang jag hem till mamma för att ladda upp mig döda telefon och ringde Bea (som det var tanken att jag skulle sova hos idag) Men det har blivit något missförstånd satt det blev inte så, utan pappa fick hämta mig hos mamma en stund därefter. Så under eftermiddagen har jag bara vart hemma med pappa, försökt äta pizza men min mage är fortfarande konstig sen jag åt mindre en dag. Är iaf inte sugen på mat och har druckigt mig mätt.
På tal om att inte äta så är ju jag en sån person som alltid önskat att min lust för mat skulle minska. Och nu när jag äntligen inte vill ha mat utan snarare mår illa när jag kollar på det så för jag ångest? Mycket konstigt men jag har faktiskt ätit lite nu :)

Imorrn ska jag åka till min älskade Johanna klockan tio på morgonen och vara där under kvällen, för jag måste vara hemma och packa på söndagen eftersom jag ska till landet under veckan. Har saknat den människan enormt mycket!

kristina & conny hemma hos han.


haha fula jag strax utanför Conny



och min älskling Kristina som ville se hur hon såg ut i mina brillor!


Kisses / Ju

The 3 Of July

Nu är jag hemma, från några dagars segling i skärgården. Kan erkänna att det var ganska mysigt att bara vara och bara komma bort från allting och njuta av det bra vädret. Dessa dagar bjöd också på en hel del snygga solbrända killar med bar överkropp. Hihi. Åh fan vad skönt att vara hemma! trots allt i "underbara" söderberga ..

/ Johanna

Jag gillar dig inte länge, så det är väl nu du är glad?

 

Att jag är speciell var det bara nåt du sa
jag undrar varför det blev som det blev
jag tänker varje dag om jag gjorde något fel
vad kunde det ha varit?
jag gjorde allt mitt bästa men det blev ändå som vanligt
samma sak igen, ramlar ner och blir besviken
det kanske är bestämt att jag ska va ensam och liten
men du var en sån person som jag verkligen trodde på
men det sluta inte bra för du hade någon annan
så nu sitter jag här ledsen och sårad som fan
varför släppte du mig när du vet att du kan
Vi kan klara allt tillsammans vi kan prata om allt
har inte känt så här förut och du vet att det är sant
vill höra dom orden att du känner samma sak det kanske inte händer
men jag hoppas varje dag det sägs att hopper är det sista
som lämnar människan så jag har kvar hoppet om att vi hittar varan
tänk om livet har en mening men jag tvivlar på de nu
för jag trodde nästan på att min mening var du
men jag trodde väll fel ja det visar väll sig kanske
kommer det en dag då du kommer tillbaks till mig

En vacker dag kanske du kommer till mig och säger att du har ångrat dig
jag ska stå på samma plats och vänta föralltid
för jag tror du och jag vi har en framtid

Jag kanske trodde för mkt jag kanske tog och överdrev
men det kändes så rätt hur kan det då vara fel
jag förstår ingenting nu men försöker för din skull
du ville inte såra nån men du har gjort det nu
var det något fel på det sättet som jag var
vill kunna kalla dig min iallafall för en dag
jag fick inte ens en chans att visa känslorna jag har
men du ska veta en sak jag skulle alltid stannat kvar
aldrig göra dig besviken aldrig tänka på att såra dig
du är så underbar och betyder mycket för mig
men nu är det som det är och det är inte som jag vill
men bara du e lycklig ska jag inte säga till
för mina känslor för dig nu de är inte lika riktiga
för bara du mår bra är jag glad, det är det viktiga
jag hoppades på oss men det blev inte så
men en enda sak måste jag få dig att förstå
att allt som jag sa till dig det var så äkta
och ingenting på jorden få det att ändras
kanske är jag dum som tror jag duger för dig
men ärlighet varar längst du är det finaste som hänt mig

En vacker dag kanske du kommer till mig
och säger att du har ångrat dig
jag ska stå på samma plats och vänta föralltid
för jag tror du och jag vi har en framtid

Det e så konstigt att man alltid tror fel om en person
att man aldrig ska bli lämnad men det händer ändå
vissa betyder mer än andra jag var inte en av dem
men jag får ändra riktning och försöka börja om
men jag har försökt så många gånger
så jag orkar inte mer hela jag faller i bitar
och det händer steg för steg
det började med skolan, sen familjen, sedan vännerna
sen kom du in i bilden, och nu hände detta
nu är ingenting bra men jag försöker ändå kämpa
jag vill tro på att det finns nåt, jag vill tro på det rätta
men jag somnar och vaknar med tårar inom mig
mitt hjärta och min själ skriker jag behöver dig!
för du fick mig att må bra, iallafall för stunden
kommer aldrig ske igen, så jag raderar den sekunden
jag vill inte förstöra, men det är redan försent
fler än ett hjärta har krossats, kanske inte lyckas bli helt
men jag vill förklara för dig att du fick mig att falla
men när det gäller ditt leende, så slår du alla andras


hetta ...

Såhär får man inte säga till det underbara vädret. Men just nu kan det fan bara dra, jag kan inte gå ut & solen är på mig som fan, Jag överhettas seriöst. Nu smälter mina ögon ihop ....... byebye good world xO
 / Julia

.. när man inte har något att göra.

1. Fullständigt namn? -  Julia Elisabeth Wittrin
2. Ålder? -  alledels snart 14
3. Smeknamn? - Wittrin, Jullan
4. Ögonfärg? - blåa!
5. Hårfärg? -  mörkbrun
6. Hus eller lägenhet? -  både och
7. När är du född? - 1995, 21 augusti
8. Klass? - 8:an efter lovet
9. Vilket år tar du studenten? - hehe ..
10. Något jobb? - faktiskt inte.
11. När gick du upp i morse? - halv tio, pga av min underbara farmor .. (:
12. När ska du sova? - hah, när jag blir trött
13. Duschat idag? -  Nej, men ska
14. Kramat någon idag? - Farmor
15. Pussat någon idag? - noepp
16. Vad har du ätit idag? -  en fralla
17. Dagens klädsel? - Pyjamas än så länge
18. Dagens smink? - Skippar idag
19. Dagens sötnos? -  han vet.
20. Dagens roligaste? -  ingen!

SOCIALT:
21. Har du många vänner? -
tror jag, klarar mig iaf.
22. Vem kramade du senast? - Farmor fortfarande ...
23. Hur många har varit otrogen mot dig? - Ingen har haft chansen.
24. Har du pojk-/flickvän? - Nej,
25. Vem pratade du i telefon med senast? ähm .. mamma
26. Vem fick du senast sms ifrån? - Simon.

FAVORIT:
(JUST NU)
31. Film? -
min stora kärlek
32. Låt? - break my stride - blue lagoon
33. Mat? - Lasange - alltid.
34. Dryck? - cooooola
35. Färg? - Ljusrosa
37. Stad? - Stockholm
38. Land? - Sweden ofc.
39. Ämne i skolan? - haha. Engelska
40. Människa? - Johanna

SENASTE:
41. Personen du tänkte på?
älskling :)
42. Personen du kysste? - shit.. ingen aning
43. Gången du spydde? - typ .. i höstas
44. Gången du grät? - inget minne.
45. Pizzan du åt? - disco pizza haha
46. Gången du var i Göteborg? - ca 3 år sen
47. Gången du var i Stockholm? - alltid här?
48. Gången du var full? - strax innan sommarlovet.
49. Gången du var hög? - har aldrig, kommer aldrig.

VEM:
80. Vill du kyssa nu? -
men, en.
81. Ska du träffa imorgon? - Bea & simon.
82. Sjöng du senast för? - mig själv
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Robert x)
84. Spelade du tvspel med senast? - Dennis
85. Vill du ta med på resa nu? - Josefin
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - om jag är tvungen att välja, den som döda therese.
87. Förtjänar att dö? - många
88. Är söt? - Me
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Nån.


l ö v





Cp internet

Mitt internet har fuckat sig hela förmiddagen! Så jag har alttså inte kunnat skriva så mycket som ni märkt. Precis när jag vaknade idag så åkte vi direkt till Centrum, och då hittade jag  ett par snygga shorts från New yorker. Den affären är underbar! Puss / Wittrin

RSS 2.0