♥ 31 januari

Godkväll ♥ Ska snart lägga mig i sängen med en kopp té. Dagen har tillbringats med min vän Emma. Imorgon börjar jag skolan efter lunch, skönt! Sen åker jag till morsan.. 
 
Aja ni får ha det så bra, pusspuss ♥


♥ Komunikationsproblem..?

SMSar även om vi är 5 meter ifrån varandra -.-

Pappa - Vill du ha räkmacka?
Jag - Aa
Pappa - Serveras i köket



♥ Alla dessa bilder med min dåliga webb...

A den har ju hängt med ett tag käns det som, dags för en ny kanske..?
Här har ni mig från Januari 2010 till Januari 2011. Har förändrats - NADA, typ


fett ego xD

♥ Alesana


sjuka


♥ 30 januari

Buhuhu hur beslutsångest om vad jag ska göra imorgon :( Känns som att allt är huller om buller, behöver tänka men mitt huvud bara snurrar typ..

Jag fick träffa min älskling en snabbis idag iallfall, i typ två timmar menmen :) Ska snart äta middag, är jättehungrig. Inte ätit på hela dagen... Kanske tar och pluggar lite också, vem vet... Men vi hörs kanske lite senare, puss & kram!♥



♥ Söndagsångest osv.

Det här suger. Man lurar sig själv att en sak ska hända, som visar sig bara var en falsk förhoppning. Man ser fram emot det så mycket att man gör precis allt för att det ska ske, men så händer det inget. Och så sitter man där helt ensam.. Vad fan ska jag göra idag då? Vill nästan bara krypa ner i sängen igen och bara sova bort hela dagen för att slippa tänka. Det skulle vara skönt. Jag är så arg på allt, och jag är sur på pappa. För att jag inte fått nya skidkläder på typ fyra år vad fan tror han, jävla idiot. Och ska åka till Romme imorgon ju, yeah rigth.. Aja ska inte sitta här och sura som en liten treåring. Får väl hoppas att allt vänder, dra upp mungiporna lite, eller nått. Men ha det så roligt, bye



♥ Café 60

Godkväll på er! Jag kom hem för en stund sen, har haft en awesome kväll! Mötte först upp tjejerna och sen åkte vi mot Rådmansgatan och efter ett tag av letande hittade vi äntligen till Café 60. Antagligen världens mysigaste ställe! Massa trevligt folk. Vi satt där och fikade och snackade i typ två timmar! Lite senare kom Josefins pappa och hämtade oss, sen gick jag hem tillsamans med Cherifa. Måste göras om!

Vad har ni gjort ikväll?  Imorgon är det ju söndag (/idag), mindre kul. På eftermiddagen ska jag, pappa & Emelie till farmor och farfar på middag, trevligt.. Ska ringa min älskling nu och prata med han resten av natten (a) Saknar han så! Så säger väl godnatt nu antar jag, PUSS på er alla ♥♥



Cherifa och Emma sötnosar

Josefin sötis och jag fett ful och muppig xD


♥ 29 januari

Hello guys! Om en tjugo minuter går jag ut och möter Cherifa för att bege oss till stan för en "Nattfika!" Emma och Joss följer också med :) Mysigt va?
Gud vad det känns som att jag flänger runt.. Igår var jag med Kimpa, Leino, Bea osv. på kvällen. Var skitkul!

Ha en bra lördag! puss




♥ The Kooks - I Already Miss You

Babe I already miss you
Sweetheart I already miss you
Sweeteyes I already miss you
And you only just walked out the door


♥ Gymnasium?

En sötnos ville att jag skulle skriva ett inlägg angående gymnasie osv. Jag kan ge dig ett svar..

; Ingen jäkla aning
.. okej det var rätt dåligt, jag vet inte vilket gymnasie jag vill börja i, jag är inte helt säker på vilken inrikning jag vill börja i. Skulle kunna tänka på typ Sam-Beteende. Men jag vill ändå göra någonting roligt, typ stylist.. Nej men jag vet faktist inte, måste verkligen ta tag i det med tanke på att jag har typ .. tre veckor på mig? Gud vad läskigt det känns!!

Vet ni som ska börja i gymnasiet i höst var ni vill gå? Svara gärna! :)



♥ 28 januari

Hej bloggen. Sitter hemma just nu och typ fryser ihjäl, ska ta en dusch snart. Idag har jag varit i skolan och sen vart med kompisar. Får se vad som händer ikväll, om det äns händer nått -.-
Men ha en bra fredag och hoppas alla får en härlig helg, pussar!♥


En suddig Johanna höhö

♥ fuck this..


godnatt


♥ 26 januari

Godmorgon bloggen! Jag gick upp fem imorse (!!!) fråga inte varför. Så jag har suttit länge nu utan att haft någonting speciellt att göra. Skönt att inte behöva stressa iallfall :D
Men funderar på att åka till skolan nu snart, varför inte vara fett tidig lixom? Eeh..
Menmen, hoppas alla får en super bra dag iallfall. Puss ♥



just nu -.-


♥ Godnatt!

Jag ska alltid göra något helt annat som jag inte borde när jag egentligen borde göra någonting HELT annat... Jag måste ha något fel, jag hamnar tex alltid framför datan och inte gör ett piss när jag egnentligen bestämt att jag ska plugga, har lyssnat på Iron Man säkert 100 gånger nu också. Helt onödigt. Herregud, men vafan. Så godnatt på er, sov så gott. Nu ska jag .. plugga.. Typ.. Fan vad tråkigt. Men vi hörs imorgon I guess?
 Puss & kram ♥




Bildbrist


♥ words


♥ HAIRCOLOR



Åh, ni skulle bara veta - hur otroligt kär jag är i denna sort av hårfärg. Typ ljusbrunt, med massa slinger i. Så grymt amazing cp snyggt! Har varit taggad på att bara byta hårfärg på momangen hela eftermiddagen idag.
Jag har insett hur S-N-Y-G-G-T det är med ljust hår. Och jag har också insett hur otroligt trött jag är på mörkt hår, jag har varit svarthårig i ca ett år, och jag har varit mörkhårig i hela mitt lilla liv. Egentligen är ju mörkt hår det snyggaste som finns, faktist hehe! (a).Dock kan jag verkligen inte se mig själv som ljushårig, det går typ inte. Men det skulle vara så otroligt kul att bara förändra någonting, annars färgar jag fan en lila slinga i håret eller nått -.- Så trött är jag på mitt utséende överhuvudtaget. MEN.

Tycker ni jag ska våga färga lite, lite ljusare? Typ brunt, lite slingor? Eller iallfall bara brunt?
Eller behålla den hårfärgen jag har? ..

♥ Snyggt från Myhysteria.se


http://www.myhysteria.se

♥ 23 januari

Tja! Kom hem från Oliwer för någon timme sen, nu sitter jag bara och lyssnar på musik.. Söndag idag, känns sådär. Är trött och orkar verkligen inte skolan nästa vecka .. Massa saker händer. Börjar 8.10 imorgon också, det sugeer! Aja,

Vad har ni gjort i helgen då? Jag har iallfall haft en rätt nice helg! I fredags var jag med massa kompisar, hade kul och sov sedan hemma hos Jenny! I lördags mötte jag upp Emelie + Josefin i Brommaplan vid tolv och vi begav oss in mot stan för att möta våra plastkusiner, brorsa + farmor. Vi åt thai buffe på resturangen "Mandarin", otroligt gott. Sen vid fyra så gick vi till biografen Zita på Stureplan! (hahahaha) Såg filmen Trädet.. Jag antar att ingen sett den eller hört talas om den? Men på det där stället visades ju typ bara random b-filmer. Men den var bra, eller typ. Lite sorglig typ. Efter bion drog alla till varsitt håll typ. Jag drog till min pojjke, vi såg på film och åt popcorn sen sov jag där =) Idag var vi fett duktiga! Först vaknade vi fett tidigt, åt frukost och sen gick vi ut på en PROMENAD i det fina vädret xD Det var fett mysigt :) Sen var vi ännu duktigare och ... TVÄTTADE I TVÄTTSTUGAN! hehehehehe, tvättstugan jajaja. Har inte mycket mer att säga.
Men ni får ha det så bra, och godnatt förästen :) Puss och kram
Lite bilder från min och oliwers promenad! XD





♥ 19 januari

Hej bloggen :) Sitter och kollar på Simpsons just nu med min syster haha, har precis spelat lite gitarr också! Min halvbror Ken lärde mig "your call", känner mig lite stolt för att jag kan den nanana. Eller bara början men a.. haha.
Idag har jag varit skolan, duktig som jag är! Imorgon är det torsdag och då är det inte långt kvar av veckan, längtar till helgen! Vill bara få sova ut. Jag är så himla trött nu för tiden.. När jag kommer hem lägger jag mig bara i soffan och somnar efter en sekund typ, det är sjukt. Men sover ju knappt nått på nätterna känns det som.
Jaja, har ni haft en bra dag annars? :) Det har iallafall jag nog haft! Nu ska jag fortsätta kolla på tv haha :D
Puss & kram



♥ 18 januari

Hej bloggen! Tänkte bara säga att jag lever. Updateringen suger, ska jag sluta blogga..?
En ny vecka har börjat, men det är bara att köra på.. Imorgon blir det träning med min syter (om inte hon bangar som vanligt..). Idag blev det sju måndader för mig och Oliwer, visst ÄR vi amazing. Haha. Aja, kan inte skriva mer.
Ni får ha det så jättebra, puss!


nyss, haha jävla lugg.....

♥ ...

Helgen - öh wtf. I fredags var jag med Josefin (som fyllde år! :D) och alla andra söta tjejerna :) Det var middag och alla hade gjort tacos förutom jag och Louise som kom precis när vi skulle äta, det var jättegott :) Sen lyssnade vi på musik, tog bilder osv. I lördags (igår) var jag med Oliwer och sen sov jag där. På kvällen hade hans föräldrar gäster och vi fick vara med och spela Band Hero, haha jag fick sjunga fett pinsamt xD Sen kolla jag och oliwer på Hitta Nemo, höhö.
 Idag fyllde min syster fjorton, grattis till henne ♥
Imorgon åker jag hem till min mamma igen, får inte bo hos pappa -.-'. Måndag imorgon iallfall, och nya klasser.
Önskar alla en bra vecka osv, pussar ♥♥♥

♥ Jag vill lära mig spela gitarr och sjunga


hmm.. haha!

♥ så grymt snygg




Nelly Furtado. Alltid älskat denna vackra kvinnas utséende.


♥ Las palmas



Till denna vackra stad åker jag på Sportlovet, hur underbart låter inte det?
Har inte varit utomlands på huur länge som hälst så jag längtar så mycket!

♥ Bebis



Oliwer när han var här en stund tidigare ikväll. Ser ni att han klippt sig? :D Och vet ni att jag gömt hans mössa? :D Hahah.

♥ 13 januari

BABES! Jag har typ .. glömt bort bloggen? Och ni fortsätter och läsa den, vilken förädare jag är.. :(

Skolan har iallfall börjat, allt börjar bli som vanligt igen. "Skol-livet". Och jag försöker kämpa och är duktig som kommer i tid till alla lektioner och är med på alla. Woho. Dock var jag hemma idag, kände mig inte så bra och sov 3 timmar inatt och börjar bli förskyld så var typ död. Menmen.. Ska plugga lite nu, sen ska jag sova tror jag..
Fan! Det får inte bli såhär, att det ända bloggen kommer handla om framöver kommer vara .. skolan! Så vill vi inte ha det. Tråkigt! Ska försöka bli bättre på att skriva om andra saker än min vardag, haha.. Blivit dålig på att blogga. Imorgon är det ju fredag, nojs! Heelg <3 Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för något, kanske blir till att träna med syster imorgon. Får se :) Men ni får ha det så bra, pussar.


♥ Hemma hos Filippa

Hej bloggen! Allt bra? Jag sitter jag i Filippas badrum haha! Hon håller på och färga håret :) Jag mötte upp henne vid halvsex i Brommaplan förut, sen gick vi och köpte gott till ikväll! Men vi får se hur det blir i kväll, vi följer antagligen med Louise och Josefin och solar. Fett nice ju! Sen börjar ju typ alla i skolan imoron medans vi är lediga och börjar på tisdag ;) Aja, ni får ha en superbra kväll, PUSSAR!  ♥



filippa e snygg :$

♥ Fick ett ryck och klippte av luggen...




.. och därmed förstörde mitt hår.. -.-' Satt med saxen och Emelie och Josefine ba "Gör det! Gör det!" Sen ba "aaaaaaaaaaaahhhh" Aja, får väl gå runt och se ut som ett mobboffer nu då..  :(


♥ See-you!


Mössa, halsduk, stickadtröja, gosiga sockor, myyysss!

Drar till Ekerö nu/snart, hörs när vi hörs!

♥ blablabla

Godmorgon! Gick upp för någon timme sen. Nu ska jag duscha och fixa iordning mig sen åker jag till mamma på Ekerö. Där blir det pluggpluggplugg! Skulle egentligen fixat några saker i skolan tidigare på lovet menmen, det är So:n. Ska verkligen fixa det där jäkla G:t!!! Nu tänker ni säkert ba, gud va dålig hon e då.. Men så går det om man håller på och fjanta sig och inte tar tag i skolan. Nästa termin, ska jag verkligen satsa på skolan, hur många gånger jag än sagt så. Hållt på sen år tillbaka att jag ska bli bättre i skolan men det händer ju ingenting. Nu är det den viktigaste terminen jag har iprincip så nu jävlar säger jag bara. Ingen mer frånvaro och ablsolut inga mer IGn, föfan! Ska verkligen försöka kämpa!!! Så jag antar att bloggen kommer att hamna lite åt sidan tiden framöver (men gud?) För asså .. liksom .. hehe .. nånting.

                                                        
Igår gjorde jag typ ingenting på dagen förutom vid sju tiden så var jag med oliwer i några timmar. Vi gjorde inte mycket alls, förutom att jag kom hem helt .. nerklottrad. Hela min mage var/är nerklottrad med massa saker. Och sen ritade jag ett streck på hans kind och då fick jag mitt ansikte med säkert tio streck på. Buhuhu, hämden är ljuv säger jag bara..... Tur att jag inte mötte någon på vägen hem iallfall hahaha...

                                 

 

 

 


♥ ZZZzzzzZZzzz


så tråkig =( men ska dra nu, pussss


♥ Band of Horses


♥ Spinn på söndag!


Jag har inte tränat på jag vet inte hur länge. Men på söndag tänkte jag och Emelie köra lite spinn.
Vi fick ett träningskort i julklapp (haha), så nu jävlar!!

♥ The tourist




Ska kanske se denna film idag, velat se den länge!
Båda är så grymt snygga bara så att alla vet :D

♥ 7 januari

Hej bloggen :)
Igår var jag med Filippa, Ezgi, Emma och Erika hemma hos Ezgi. Vi chilla bara med musik, och kyckling, haha. Och blev dampade på av en gubbe :$ Lite senare på kvällen träffa jag Oliwer en stund.. Sen gick jag hem och somna direkt.  Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se.. :/ Well, ni får ha en bra dag då! 
Pussar & kramar / Johanna  

♥ hur lycklig?

[x] Du har en pojkvän/flickvän.
[x] Du har ett eget rum. - två faktiskt!
[x] Du har en mobil.
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare. - brooken.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool på din gård.
T 0 T A L: 3

[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[ ] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[?] Människor använder dig inte för den du är.
[ ] Du har varit på konserter.
T 0 T A L: 5

[x] Du har över 50 kompisar på Facebook.
[x] Du har bilder på Facebook.
[x] Dina föräldrar låter dig ha bilder på Facebook.
[x] Du får tillåtelser.
[x] Du samlar på något normalt.
[x] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
T 0 T A L: 7

[ ] Du äger en bil.
[/] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[/] Du har inget självförtroende alls.
[x ] Du har aldrig fått IG i något ämne.
[x] Du har vänner.
T 0 T A L: 3,5

[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett nick.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela texten från 5 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.
T O T A L: 8

ABSOLUT TOTAL: 26,5
Multiplicera antalet med 3.
3*26,5= 79,5% lycklig.

♥ 01:40

Är hemma ensam just nu. Var tvungen att åka till pappa, men han är inte hemma. Fett rädd haha.
Idag var jag ju först med farmor i stan, vi gick runt i massa skoaffärer och provade massa! Vi hittade tillslut ett par inne på Jerns. Ett par höga stövlar :) Sen gick vi och åt tacos! Hihi. När vi skiljdes åt drog jag till brommaplan, träffa emma och lollo och petter, danni och fille. En stund senare drog jag Danielle, Filip och Petter hem till petter. Haha påvägen dit spela vi in en film på petter när han hoppar i snön xD Vi var iallafall där i typ två timmar, gjorde inte så mkt. Sen drog vi till brommaplan och träffade massa. Sen åkte jag till stan med Josefin, Emma och Louise och träffade Josefins killkompis vid sergel :) Vi kollade på bio, Devil!! Den va fett läskig, satt och höll i Emma som fan hela filmen typ haha xD Men den var bra! Och läskig! Efter det drog alla hem typ.  Men aja, ska lägga mig snart.. Känner mig så ensam just nu, saknar min pojke :( Puss på er ♥


Trailern på Devil

♥ Secrets


♥ answer

Svar till Elly; Har bara vanligt vaselin på läpparna där hihi :) Tack föresten!

♥ BYE


igåår


Nu ska jag in till stan och möta min kära farmor, vi ska kolla efter skor!.. :) Sen åker jag nog till mamma.
Hörs när vi hörs, puss & kram♥


♥ Yesturday




Igår var jag med den här sötnosen! Lisa, som jag känt sen jag var liten och bodde granne med i Skarpnäck :D
Vi gick runt i affärer, jag fick med mig ett flertal underkläder från rean (haha) och en god kroppskräm och parfym :)  Vi var med Milan en stund också :D Efter några timmar åkte vi åt skilda håll!

Jag fick träffa Oliwer lite senare också, har ju knappt sett/hört han på tre dagar. Haha kanske inte låter så mycket men det käns. Vi var barnvakter till hans brorsor, dvs tittade på tecknad film, åt chips och lagade mat.

Hörs sen! ♥♥


♥ In mot stan


bähääää

Drar in till stan nu, puss.

♥ today i'm wearing this


♥ 4 januari

Godmorgon bloggen :) Just nu pratar jag med Petter och lyssnar på en fin låt (nedan). Nu ska jag duscha och fixa mig sen drar jag in till stan och träffar Lisa! Inte träffat henne på länge så det blir kul hihi =) Det är lite sol ute, fint!! Meningslöst inlägg. Menmen. Ha en bra dag!





♥ My love

 Det här är bara sjukt. Det gör så ont. Jag saknar dig.


♥ 3 januari

Jag pratade i telefon med Oliwer för en timme sen, det var otroligt skönt att få höra hans röst.. Kunde inte fatta att det var han när det ringde och han sa "Hej älskling". Det har hänt lite saker, och jag har inte fått möjligheten att få prata med han på något sätt alls, kommer inte få träffa han på jag vet inte hur länge.. Det gör så ont :/ ♥







Aja, igår såg jag och jenny INTE på filmen vi tänkte se, den var fullplatsad och vi hade glömt att boka -.- Så vi såg filmen Due Date istället. Kul och bra film! Rekomenderas :) 


 

♥ BYEBYE



♥ Bio ikväll

Hej bloggen! Åt precis pizza med min pappa. Snart ska jag duscha och fixa mig, för ikväll blir det bio i sergel med Jenny! Vi ska se "Devil" :p
Ridningen gick btw jättebra :D Det var skitkul! Fick rida i skogen och så, asmysigt. Vill göra om det! Dock är jag tydligen rääätt allergisk mot hästar, fick utslag över halsen och blev helt död när vi var inne i själva stallet, blä på det :( Menmen, hoppas att ni får en bra kväll. Pussar ♥


Filmen vi ska se!


♥ Idag ska jag rida!

Godmorgon på er! Eller, goddag kanske? Ni ska se mig just nu, jag SKAKAR och mitt hjärta går i 180, är skiträdd. Men det kan vi ta någon annan gång.
Nu ska jag iallfall klä på mig osv, sen blir det STALLET MED JENNY! Nej, jag rider inte. Men hon ville att jag skulle följa med och kanske blir det en tur på hennes ponny? Kul! ^^ Så idag blir jag upptagen hela dagen :D
Vi hörs senare, pussar och kramar♥



♥ Bikbok Accessories




Jag börjar nästan bli lite trött på mitt beroende av smycken typ. Men nu blev jag lite kär. Dessa är från BikBok.
Vill ha lite mer guld i mitt smyckesskrin, känns som det blivit allt för mycket silver på sistonde. Whatever.
Jag ♥ Smycken
Ni hittar dessa här.

♥ Tiger Lou - You Can't Say No To Me



Jag har aldrig och kommer aldrig kunna tröttna på denna underbara låt.
Så jävla fin.♥


♥ words

A word's just a word
Till you mean what you say
And love isn't love
Till you give it away


♥ Tatuerings-sugen.....

Jag blev av någon andledning jätte sugen på att typ tatuera mig. Nu får jag nog inte tillåtelse för det men när jag fyller 18 så. Skulle vilja ha nån fin liten text, det är så himla fint tycker jag. 
Här är några fina citat:

"you can only be free when you got nothing to loose

"She flies with her own wings"
 
"if Love is delusion, fuck realety"

Jag skulle vilja ha det andra citatet isf på handledsen kanske. Det var så coolt/fint.


dör

♥ Jag blev kär..



♥ Första inlägget 2011!

Tja på er! Bra nyårsafton igår eller? Min var sådär.. Men det var kul, härligt folk.
Idag har jag iprincip inte gjort någonting, kommer inte göra någonting häller. Har ingen ork i kroppen känns det som..

Har inte så mycket att säga, allt känns så depp just nu.. Men kan iallfall se fram emot dom kommande dagarna, har lite sötnosar jag ska träffa! Men ni får ha det så bra, och hoppas att erat år blir awesome, pussar ♥


RSS 2.0