♥ Owl City - Fireflies


Den är så bra och jag blir så glad av den.


♥ AMC



texten
..


♥ thanks for existing



Hahah, muy seriöso. Igår

saturday

Dagen planerad, typ. Lite senare ska jag till Mathilda och Andreas skulle också vara där? Haha förstog inte riktigt det där. Jaja, det blir nog bra =) Cya.


big love.


♥ Lil Wayne



♥ köpte idag:

Hårinpackning, ansiktsmask(er), örhängen och halsband. =)

Som sagt, sista gången jag köpte småsaker nu!  Måste lära mig ta hand om mina himla pengar..


♥ fredag

Hej :) Jag har precis ätit lite mat och nu sitter jag och gör .. ingenting. Idag är det fredag, så himla skönt med helg! Idag var jag iaf i skolan som vanligt och efter skolan åkte jag och L, E och J till Blackeberg och dom skulle köpa lite saker. Sen åkte jag och Louise till Vällingby och tittade lite och jag köpte lite små saker =) Har också bestämt att jag inte ska köpa något mera nu .. Haha men vi hade rätt kul där och höll på att skratta ihjäl mig vid vissa .. tillfällen .. HE-HE :p Vid sex träffade vi David också och följde med han och var sällskap när han skulle äta, haha. Sen åkte vi mot mig och sen följde jag henne till hennes buss! That was my day .. hehe.
Ska tydligen träffa henne igen lite senare och så skulle vi träffa Melker också, haha (?) Den här fredagen blev nog inte så misslyckad som jag trott =) Se u later. <3

♥ i tought it be easy

Hajj.
Dagen har varit lite jobbig men inte dålig... Detsamma med hur jag mår och mitt humör .. Orkar inte berätta om vad jag gjort idag, det är bara allmänt ointressant. Det är iaf skönt att det är torsdagkväll, och det är fredag imorgon! Vet inte vad jag ska göra imorgon men det kommer väl något att göra i slutändan. Juste, jag har fått lite cred för bloggen idag också ;) Hahah, jag tror ingen förstår att den verkligen suger .. Menmen :p
Ikväll ska jag ta hand om mig lite extra, för det behöver jag. Har varit jävligt nere på sistonde. Så ikväll blir det bubbelbad + ansiktmask =) Det gör nog varje människa att känna sig lite bättre :)
Puss på alla fina <3

♥ 27 januari

Heej.. Är jättetrött just nu, orkar egentligen inte skriva men gör det ändå.
 Idag var det iaf en ok dag. (Säger så om alla dagar -.-) Haha vi hade iaf No (riktiga läraren kommit tillbaka nu också...), sen Matte och nu har vi börjat med procent .. Sen bild =) Sen lunch. Sen svenska, då prata man mycket om svennar/invandrare och så .. Gillar inte allt allt ska grupperas.. Orka att jag skriver om varje ämne haha xp Sen sluta vi runt två, skönt! Efter skolan åkte jag och lilla Louice till Vällingby! Jag tänkte köpa en speciell halsduk men den hitta jag ej .. Istället köpte jag en ansiktsmask, och hårfärg! Det gjorde Louice också ;) Vi åkte efter det till mig och färgade håret! Hon hade lite ljusare innan så det blev en rätt stor skillnad, och fytusan vad snyggt det blev med mörkbrunt på henne! Mitt blev också en aning mörkare =) Jag kanske är tråkig egentligen, som alltid har mörkbrunt .. Men .. Ja .. :p I några timmar försökte vi också plugga lite, gick dock inte så bra. Så vi gick och köpte en varsin chipspåse, herregud .. x) Vid nio följde jag henne till bussen där vi också träffade Josefin =) Stog och vänta ett tag och sen bar jag mig hemmåt! Nu har jag inte mycket mer att säga. Godnatt!

♥ ligth


palla mig .. haha

♥22:51

Jag är nydushad och luktar cocos! :D Ikväll har jag pluggat lite, eller iaf försökt plugga lite. Har SO prov på torsdag, inte roligt. Förästen hade jag Matteprov idag om Geometri VG/MVG, jag kommer inte få det. In my dreams. Men jag försökte, iallafall! Fick nyss reda på en lite jobbig och sorglig sak, fan asså .. vissa saker får bara inte hända .. :( Vi hörs imorgon I guess. Peace <3

(jag hade mindre roligt)

♥.. im nothing without you



♥ up next

 Äta
 P L U G G A
 Duscha
 Sova

♥ smile and look like everything is fine


Hood utan armar - Bikbok  Örhängen - Hennes & Mauritz
Jag orkar inte sätta på mig något "fint" ! ..


♥ trey songz


♥sum41 - pieces


låten, texten, snubben, hela skiten.


♥ charlie bit me

haha älska <3 Jag har tråkigt ..


♥ my words

- Då man trodde att allting var påväg upp, då går allting neråt igen.
Allt det goda försvinner, medans nytt kommer in. 
Massa nya problem, och massa nya hinder.
Man blir så förvirrad i denna stora värld, och det kommer bara mer.
 Först gick det upp sen gick det neråt sedan neråt igen ..


♥ wearing



Idag har jag på mig ett linne från HM Divided, jeansleggings från Bikbok, lite ringar på fingrarna och örhängen från Indiska . Boring..

♥måndagsgodis



Har blivit jävligt onyttig på sistonde! faaaaaaaaaaan .. Efter skolan åkte jag och Louise till Brommaplan och gick och köpte varsin fet godispåse. Vi tyckte vi var värda det och annars skulle man ju inte klara resten av veckan .. typ, haha! Annars var dagen helt ok. Som alla andra. Framför mig väntar pluggggggggggggg (och godispåsen hehe)  SÅ, nu är tråk kvällen planerat. Ha det bra .

♥Fall To Pieces



♥ fläta



Någon dag i förra veckan hade jag en inbakad fläta. Väldigt tigth. Kände mig som en liten flicka men..
 Är det fint med inbakad fläta!? =D

♥ i'm tired





Jag är trött. & jag är duktig.
Har städat mitt rum och pluggat! Tom alla hyllor!:ODet var ett tag sen ..
Haha fail bilder men ändå. Det ser kanske inte såå städat ut men det är stor skillnad från innan!  
Ser ni fotot av mig som pytte lite och lite av min lilla örhängssamling? ^^ Haha.

♥14.57

Sitter och snackar med en sjuk fotfetisch över msn som snackar om hur jävla mycket han gillar att slicka fötter, helt besatt. Euw. Haha jaja.
Har sovit bort halva dagen + inte gjort någonting änsålänge.. Men lovade pappa att hjälpa till att städa och handla när han kommer hem, då är jag duktig. Måste plugga också, så har hela eftermiddagen full med tråkigheter, menmen ;) Igår var inte så tråkig som jag trott. Älskling var inte så glad så han ville att jag skulle komma över och då blev allt bra. Vi åt kladdkaka, titta på tv och annat tråkigt. Sen kom jag hem vid halv ett och pappa låg och sov. Haha, det här inlägget blev allmänt tråkigt. Men skriver bara för att jag inte har något annat för mig .. snaaaaaaaaaaaark. Puss.

Jag hatar att inte ha några nya bilder.


♥ Foo Fighters - Wheels


♥ 23 januari

Hej.Har sjukt tråkigt just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till, typ. Idag vaknade jag hur som hälst lite för sent. Vid tre träffade jag Julia i Vällingby och vi gick och solade för en hundring, var jätte skönt men blev dock ingen jätte skillnad, men ändå. Efter det gick vi runt i Vällingby och jag fick med mig två tröjor + ett läppglans och lite smycken. Kan visa sen. Och hade inte så mycket för oss. Sen åkte vi hem till var och sej, hon fick inte sova över så det blev lite deppigt alltihopa haha. Men men. Så ikväll har jag väl en liten depp kväll .. Plugga, plugga mera.. sen efter det kanske jag tar ett bad + ser på någon film och köper chips. Bara kanske. Usch och fy, hejdå.

♥ efter HEIDI MONTAGS 10 OPERATIONER



♥ friday

Hej :) Jag kom nyss hem. Dagen har varit ganska så bra! Var i skolan som vanligt och sista lektionen hade jag hemkunskap och då bakade vi bullar, haha :) Sen efter skolan åkte jag Filippa, Louice och Emma och Josefine hem till Louice och sen lite senare kom Bella också. Sen vid sex åkte vi mot Brommaplan och åt middag på Mcdonalds, hähä. Och sen tog vi bussen hemmåt och Emma och Louice följde mig hem och sen gick dom vidare haha. Lite konstig beskrivning av dagen men jaja .. Lite senare kommer Eric hit och då blir allt bra , vi hörs någongång <3

mupp

♥ nothing can explain my feelings for you


♥ lev ditt eget liv


Du måste vägra, du får inte förtryckas,
du måste tro på dig själv för att någonsin lyckas.
Jag tror på dig, och jag vet du kommer klara om du bara står rak och alltid dig själv kommer vara.
Alla är lika mycket värda och alla lika vackra
men det försöker få dig att backa och ramla
visa dom att det inte blir idag, visa dom stolt att jag är jag.

Lev ditt eget liv och gör vad du vill
Skit i andra, som bara säger till att du är fel
Lev ditt eget liv och gör vad du vill
Skit i andra, som bara säger till att det är fel

Du måste skaffa en bra känsla och få den och stanna
Det är dina val och ditt liv och inte någon annans
Självförtroende mannen, tappa inte tron
Då kan vi klättra upp igen och bygga dig en ny bro
Låt dig aldrig tryckas ner, du är precis som alla andra
Inte mindre värd du måste finnas här, stanna

För du är speciell på speciella sätt
Det betyder inget är fel och ingenting är rätt

Lev ditt eget liv och gör vad du vill
Skit i andra, som bara säger till att du är fel
Lev ditt eget liv och gör vad du vill
Skit i andra, som bara säger till att det är fel

Snälla ge inte upp hoppet, det kommer att bli bra
Du kommer vara stolt över dig själv
Och le varje dag
Tro mig, du, jag vet vad jag sanckar om
Jag var nere en tid, ja jag var fast en gång
Men snälla lyd mina regler så kommer det att ordna sig
Lyssna på Sofijah och allt jag säger till dig
1. Skit i folk som inte gillar dig
2. Du kan säga: jag är iallafall mig själv

Lev ditt eget liv och gör vad du vill
Skit i andra, som bara säger till att du är fel
Lev ditt eget liv och gör vad du vill
Skit i andra, som bara säger till att det är fel


♥ not the way i like it

Sitter och tänker på att jag borde sätta igång och plugga lite även fast jag bara vill lägga mig. Hatar när jag aldrig kan gå ifrån datorn, sån nörd jag är! -.- Sen vill jag lägga mig itid också. Vill gärna klara dagen imorgon. Jaja! .. (känns som jag skriver "jaja" för ofta.. ) En sak som är lite skumm .. Jag skrev lite inlägg idag och bara för det höjdes besökarna --------------- så mycket. Fattar inte hur man vet att jag skrivit något? Aja ingen fattar säkert ändå x) Hejdå! Vi hörs någongång <3
Just nu; ser ut som en liten plutt

♥ coldplay - fix you

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you
...


♥ yesturday


♥ onsdag

Hej. Är hemma hos pappa just nu men ska antagligen till mamma igen om ett tag.
Dagen var rätt ok. Började tjugo i nio med NO, sen Matte då jag och Louice mäst satt och ritade knasiga teckningar som vi satte upp på väggen, HE-HE. Efter det hade vi bild och jag fick berömm! hahah .. Sen lunch och efter det lämnade jag den plågande byggnaden och begav mig mot Vällinby. Till tandläkaren! Tycker faktist det är lite läskigt med tandläkare och allt som har lite sjukhus i sig, kan ha och göra med min födsel som var en "nära döden upplevelse". Haha jaja. Men det gick bra och hon sa flera gånger att jag hade så fina tänder och att det var fantastiskt att jag aldrig haft hål. "WOW". Sen åkte jag hit och då var klockan runt halv två. Så rätt kort dag :p
Imorgon är det torsdag, det vill säga inte långt till helg! Så jävla skönt .. Den här veckan (halva veckan iaf) har gått sjukt segt .. Jaja, jag överlever! Mot kvällen väntar plugg. Mycket matte. Har prov nästa vecka, och jag kan ingenting, verkligen ingenting. Jag fattar inte vad det är för fel på mitt huvud! Jag älskade matte när jag var yngre och var proffs (typ). Jag vill också vara ett snille som andra och också kan allt man ska kunna i skolan. Wäää.
Nu får det vara slutskrivet! Puss&Kram / Johanna


♥ bye

Kommer inte skriva på ett tag nu, så det här blir sista inlägget på ett tag.
Igår var vi hos Blyckert och tittade på två filmer med några andra under kvällen och kom hem runt halvtolv och sov. Nu ska vi bara klä på oss och sen ska vi åka till Vällingby och se på bio =D Haha. Känns rätt segt att det är söndag också .. Nästa vecka ska jag verkligen lägga tid på skolan, och ta tag i mitt liv. Verkligen. Även om jag sagt det en miljon gånger. Aja, hejdå. Hörs, någongång


♥ mot hässelby

.. Ska snart ta bussen och sen träffa Julia. Hörs senare <3


♥ 16 januari

Jag vaknade för en stund sen. Usch jag tycker inte om att vakna sent .. även om det är det skönaste som finns :/
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, antagligen åka till mamma ..
Igår med banvakten med Eric gick bra =) Två söta killar på sex och åtta och vi laga middag till dom osv. När dom lagt sig la vi oss och tittade på King Kong. Den är så bra och så .. läskig, eller nått. Höll han i armen så det nästan gjorde ont på han iprincip hela filmen, men man var ju tvungen haha ..
Shit jag har verkligen inte vaknat än .. Drömde massor av konstiga drömmar inatt också ..
Tex. Att det var en liten kille med afro som kastade ner min mobil i en sjö helt regelbundet och jag var tvungen att gå ut flera meter i djupt vatten för att hämta den. Hahah, sen när jag fick upp den tillslut var batteriet helt "mjukt" Så jag kastade iväg den .. Kanske beskriver mitt hat till min mobiltelefon .. Aja XD
Kyss

♥ bye-bye!

Nu ska jag vara barnvakt med Eric, CYA


♥ så jävla fin

Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.


♥ J.W


Jag älskar dig och saknar dig. Tillsamans är vi oslagbara ♥

somras

♥.. omg


♥ dagens låt

Young Forever - Jay-Z  så himla nice låt ! ♥♥♥


♥ 15 januari

Jag är död idag igen. Lite ångest för skolan också, vill inte missa någonting.. Ska se till att plugga så mycket jag kan idag, eller typ läsa i boken och så .. Jag fortsätter med Ipremen och så ska nog smärtan försvinna från mig =) Asså jag är fan inte normal. Vaknar med smärta i bröstet och som går ut i hela kroppen och har gjort det ett tag nu, när jag andas in gör det ont i mitt hjärta också (?) om jag tittar på sms på mobilen ser jag ibland hur bokstäverna "faller" (?), jag är fan helt .. -.- Jaja. Se u later

♥ freakingbeautiful


♥ nu; film


♥ bodyshop

Nu ska jag smörja in mig med någon av dom här underbaringarna jag fått från Eric. Jag lovar att man bara vill äta upp sig själv efteråt, typ.


♥ torsdag kväll

..Jag och syster bestämde oss för en film&spa kväll! Så här sitter jag helt nybadad och fräsh =D Lovely!


♥ 18:29

Har precis ätit mig mätt på lövbiff och klyftpotatis Ala farmor, hon gör godaste maten!  Syrran har också hunnit fått en klocka :( shit känns som det bara är jag som har en klocklös handled! :@  Jag ska också önska mig en klocka i födelsedagspresent! Fyller år om typ .. en månad ungefär :D Ska sluta snacka om ointressanta saker nu.
Se u later <3

inget smink och inget fin bild men ändå


Ne-Yo - Go On Girl


♥ torsdag och hemma

Vaknade imorse av en förjävlig smärta, hade ont i hela kroppen och fick stanna hemma. Sen dess har jag käkat Iprem och ja det blev bättre utan det! Igårkväll var Eric här och vi låg och pratade massa och avslutade med en tupplur i en timma och efter det gick han hem. Och jag gick och la mig direkt efter, så jag fick bra med sömn kan man säga. Lite senare idag så kommer farmor och farfar hit och vi ska fira min syster lite som fyller år om två dagar! Nu har jag inte mycket mer att säga, ska gå och vila lite nu. Kram

♥ 13 januari


 "Nice to meet you, sir. I guess I'll go. I best be on my way out."


♥äntigen hemma

Hemma nu och är trött och frusen! Idag var jag i skolan och jag överlevde. Efter skolan följde jag med Louice till en buss nära henne för sällskap. Första gången jag tog den bussen därifrån så var inte så säker på var jag skulle av osv. haha det sluta helt fel, allt gick helt fel. Höll tom på att glömma busskortet på bussen, klant! Aja, jag kom iaf hem :p Efter typ en timma, hah. Nu ska jag göra iordning lite och sen ska jag träffa Eric. Pöss.

♥ akon - sunny day


Människan och låten får mig bli glad. Love.

♥ today

Har jag på mig en tröja från Secondhand och örhängen som inte syns ifrån Ur & Penn idag. Mitt hår fick bli naturligt och vågigt idag också. Fuck you plattongen, you förstörde my hair </3 

♥12 januari

Hej blogg. Lite ledsen just nu för min mormors fina katt har dött, han var med hela mitt liv och funnits sen jag föddes så kissen var lixom en liten del av mitt liv =( Annars mår jag rätt ok.
Idag var jag annars först i skolan, var rätt kul .. Vi har börjat med religion på SOn och tro det eller ej, men jag tycker det är intressant. Haha .. Efter skolan drog jag in mot stan och träffade fina Thilda och Alexandra vi var i stan och träffade några fler och hade kul, köpte muffins och tittade lite i affärer osv i några timmar. Visst mår man bra med personer man verkligen tycker om som gillar en tillbaka? Med sånna ska man umgås med. Sen kom jag hem vid åtta och åt lite middag, och städade och flyttade runt lite på möbler.  & JA städade! Mitt rum såg hemskt ut innan. Usch. Nu ser det lite bättre ut iaf haha.
Imorgon så är det rätt nice för slutar typ tio i två, det är bra. Efter skolan så ska jag träffa Älskling. Jag har planerat in roliga saker jag ska göra efter skolan så blir allt mycket enklare! Tex idag planerade jag ju medk kompisar i stan, imorgon älskling, tordag filmkväll med syster och sen fredag & kväll! Lovar att det blir mycket enklare att komma upp inför skolan på morgonen om man har något roligt som väntar efter =) Eller a, för mig hjälper det :p Jaja, ska snart lägga mig. Mitt mål är att somna innan 12 varje kväll, det funka igår iaf!
Pusspuss <3

T & A.
HAHA, dom ville inte visa sig :O

♥monday



jag ger livet en sista chans

♥ words

Where everything's nothing, without you.
I'll wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true, I am nothing without yo
u.

Through it all, I made my mistakes.
I stumble and fall,
But I mean these words.


I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, that I won't let go.

..

♥söndag

Hej. Sitter och försöka tänka bort att det är söndagkväll (fyfan!!!!) och lyssnar på musik osv. 
Idag var annars en rätt konstig dag, egentligen inte inte kanske men jo .. Mötte Eric vid tre och vi åkte till Vällingby. Följde med han och tittade på lite kläder han tänkte köpa. Shit han har så fin stil.. (heh)
Sen gick vi mot Waynes Coffe eller hur det stavas. Köpte en macka och en cola för NITTIOTRE KRONOR!! lite dyrt .. ganska mycket dyrt, lite ångest :p Jaja. Sen kom Rasmus och vi var med han några timmar. Var rätt kul haha. Gick runt som tusan för att hitta någon himla eneridricka haha. Sen lite senare var tydligen Mohammed och en till kille i Välligby och vi träffa dom med. Har känt Mohammed i två år, utan att träffas. Så det var lite .. speciellt XD Vi gick typ runt och leta efter några hörlurar hela tiden .. Sen träffa vi på några från Erics skola, Amy som hon hette och hennes kille och var med dom en stund. Sen tog vi bussen hem!
 Haha, där hade ni min dag XD Cya


tönten idag

♥ 23:42

Sitter och snackar med Sitti som jag gjort ett bra tag nu, hela kvällen. He saved my fucking nigth. Är ensam hemma, tråk som fan. Men jag överlever, nästan iaf. Börjar bli trött. Kanske ska lägga mig, men det är fan bara deprimerande att lägga sig! Vill inte att det ska bli nästa dag. Inte söndag, snälla? Aja.

Nice låt som Sitti skicka. Älskar sån musik. Love

♥ beroende -.-


Medina - You and I


♥ "5 skäl till att klippa lugg"

Ögonfokus
Luggen ramar in ditt ansikte. Den framhäver dina ansiktsdrag och får dina ögon att se sexigare ut.

Ny look
Tänk att ett sådant enkelt klipp förändrar din look. Du ändrar frisyr, samtidigt som du kan behålla längden.

En lugg– flera varianter

Luggen ger dig karaktär och du kan ha den på flera sätt; rufsig, slät eller sned. Låt morgonens utgångsläge bestämmer stylingen för dagen.

Trimma stråna

Klipp luggen var sjätte vecka för att hålla den i trim. Det behöver inte vara mycket, det är mest för att den inte ska bli frissig.

Göm luggen
Luggen är allsidig, tröttnar du eller vill ha bort den kan du lätt trolla med hjälp av en hårnål.

Är du osäker?
Då är ett tips att ta en hårslinga och vika in den som en låtsas lugg så ser du på ett ungefär hur det kan ser ut. Och om du bestämmer dig – börja med en lång snelugg som är lätt att dölja med hårnålar.




GAH! Nej .. Jo .. Nej ..

♥ .

Jag ursäktar, och ursäktar för mig deppiga blogg.

♥ osynlig närhet ..



♥ 18:17

Middag till en hungrig sak som inte ätit idag fixar jag just nu. Annars är allting lugnt, för lugn. Ikväll väntar film/let's dance. Får se. NU måste jag fortsätta.. ;) Se u 
VOILA! Spagetti & köttbullar ; det ända jag kan tillaga förutom nudlar, HA HA -.-

♥ någonting saknas


...


♥ don't know what to do


Fifän. Pojkväns tröja haha.
se u later


♥ talking with my sister

Haha, sitter och pratar med min lillasyster, hon är så .. vet inte vad. "Hej Johanna, gott nytt år! Vad gör du? och när kommer du hem? Kan inte du komma hem åtminstonde idag eller imorgon?" Sen när jag frågar vad hon gör "Sitter bara i mitt rum och pratar med dej!". Haha, hon är så lillgammal .. eller hon är ju trots allt fem år. Det gulliga är att hon ringer såhär helt själv från morsans mobil nån gång i veckan bara för att få prata med mig, sötis

♥ last nigth

"God please make me better. I wish i was'nt who I'm"


♥ all about you


♥ köpte today


sötnos från Mango

skön bh från
Kappahl

trosor från
Topshop

trosor från Gina

örhängen från
Ur&Penn

massa armband från
Gina

arband från
Ur&Penn

macara som jag hoppas är bra =D

Jag är fattig igen .. </3


♥8 januari

Tjo. Kom hem för ett tag sen från bussen med Klara. Haha på bussen kom en vad man nu ska kalla det, "fullgubbe" fram till oss och börja prata och sjunga med oss och dom breve, haha sjukt rolig XD.
Vakna vid 9 hos Thilda, fixade mig och sa hejdå när då hon fortfarande halvsov, haha. Tog tunnelbanan och begav mig mot K. Vi typ tog lite bilder och sen lagade mat. Pasta med köttbullar ;) Sen lite senare åkte vi till Vällingby och tittade i massa affärer och jag fick med mig lite. Sen gick vi och delade på en chockladboll + ett glas vatten. Sen åkte vi hem! Så det blev en lyckad dag =)
Nu ska jag iaf bara ta det lugnt, vid sex drar jag till Eric. Han hade laddat ner någon film som kommer ut i slutet av januari så det blir väl nice. Haha dock hette den "det regnar köttbullar" hahaha, aja det blir väl kul :p
Uah! Jag är rätt trött just nu, eller a ganska mkt :p Somnade runt fyra inatt -.- Haha, blir alltid så när jag sova hos Thilda, stannar alltid uppe i hennes rum på nätterna och gör iprincip ingenting. P.O.K
Just nu; jag och mitt jädrans té. Det här börjar bli ett stort beroende av nått slag .. </3 hahah


♥ godkväll

Jag och Mathilda har precis tittat på en film. Stenhuggaren hette den, haha. Eller vi såg inte hela, orkade inte se hela :p Vi åt också glass med chocklad och colasås, mjam!
Annars mötte jag henne vid Hötorget vid sex, gick och tittade efter någonstans att äta. Stannade vid ett ställe vid centralen. Skitfint ställe med värsta servicen haha. Vi tog en pizza var och satt där och hade kul i ca 2 timmar. Sen gick vi runt lite på stan och sen vid tio åkte vi hem till henne, var där ett tag och tittade på gamla videos. Sen gick vi ut och Träffa Micke, Joel och Billy. Vi gick till en ungdomsgård och titta på film och snackade med trevliga människor, ja det var faktist bara trevliga .. Haha. Det var en som sa att jag såg ut som en "fin italiensk" haha, fattade inte .. Men aja. Sen runt tolv gick vi därifrån med Micke (han har en skitcool tungpiercing btw!! :o) och var med dom ytterligare lite mer och sen gick vi hem!
Jag vill sova nu för är rätt trött .. Så, goodnigth! =)


♥ .. ytligt

Linne - New Yorker Kort kofta (?) - vero moda Armband med nitar, guld - Lindex Örhängen - Indiska




♥ tänk om jag hade sån här "frisyr" ..?


♥ 08

Haha! Hittade lite bilder från mig i början av sjuan + ett år sen Kan inte förneka att jag var lite fjortis. & såg cp ut -.-


.. och där skämde jag ut mig för världen! -.- Haha cool jag är som träffat Darin va? ser skit spänd ut haha.
Ser depp ut på varje bild -.- . Jag var rätt depp.

♥ dagen planerad!

.. Eller a, eftermidagen :p
Klockan är för i h*lvete halv tre, och jag har inte gjort någonting! *ångest*.
Vid 6 ska jag träffa min Thilda. Vi ska äta på resturang i stan! Haha ;) Efter det åker vi till henne och har myskväll. Låter inte det typ jättebra? Tycker jag iaf! Sen åker jag tidigt imorgon. För imorgon ska jag träffa Klara! =) Det var jättelängesen .. Ska bli kul :D
Nu ska jag fixa mig! Vet inte vad jag ska sätta på mig men ..
Puss & kram ♥



♥ time for my own


Bild från nån gång då jag tyckte om bubblor väldigt mycket. Jag ska hoppa ner i ett varmt bad. Behöver det. Nu ska jag gå och tända lite ljus i badrummet, cya =)

♥ M

Sitter och camar med självaste Mohammed Ali. Haha. Inget vettigt för mig att göra just nu. Eller på hela dagen? Inga planer. Se u latero


♥ it's all the same

EXAKT samma besöksantal i mer runt en vecka nu. Asså exakt samma siffra! :o Helt rakt streck på statestiken.
(det där var helt ointressant men iaf.) Kul att ni följer med i min skitroliga jätteintessanta underhållande fina blogg, trogna läsare! Eller a det är snarare helt motsatsen, en fet motsats. Puss

♥ to do list

 Lämna datan !
 Sätta på myskläder
 Göra varm chocklad med grädde (y)
 Försöka sätta på en film utan att pappa ska få damp
 SOVA !
Bara satt ni vet ;) haha jag brukar faktist skriva ner såhär på papper, dock ännu mer detaljerat om exakt vad jag ska göra på dagarna/kvällar XD nörd -.- .


.

- Jag tänker iallafall aldrig släppa dig


♥ onsdag

Hej .. <3 Sitter och smsar lite med Klara och lyssnar på musik. Det suger hemma hos mig! Pappa är helt .. stel och känns som han typ hatar mig. Det vet jag att han inte gör men det känns så när inte syrran är hemma. Då läggs all fokus på henne. Kanske är ego, men det är ju här hemma man har mäst trygghet (?) okej vet nt vad jag snackar om. Idag har jag inte gjort mycket alls. Eller Eric var hemma hos mig lite på förmiddagen, myste, spela wii :p haha! Det är seriöst deprimerande det här. Bara sitta hemma. Ingen jävel kan träffas..
Aja, ha det så bra. Puss

 Lyssnar på just nu. Det må vara en av de vackraste och .. sorgligaste låtarna som har skapats. <3

♥ bäst på jorden



korta ord bli långa när jag säger att jag älskar dig
för allting som du är o du tog mig på fötter igen
tre ord o jag faller direkt, du o jag det bästa som har hänt
se mig i ögonen, de jag förstår nu
jag vet att vi båda vi behåller i en evighet
förlåt mig, om jag tvekar ibland
men jag lovar att bättra mig precis som jag har sagt
och känner du dig ensam, är du aldrig till besvär
för när du behöver mig kommer jag redan vara där
en bra vän som fanns där ifrån början
du förlät mina fel o tog bort den onda slöjan
för när alla andra svek, var det du som stog kvar
berättade för mig hur värdefull jag var
du är stjärnan som föll, ifrån himlen ner till jorden
utan dig vore jag bara en av miljoner

håll hårt i min hand när änglarna faller
säg ingenting bara håll mig i handen
duu är det finaste jag vet, det finaste jag vet.

Du är det finaste jag vet, det finaste jag vet.

det är svårt att förklara när ord inte räcker till
kan inte ge dig allt du önskar men du vet att jag vill
när jag är ledsen tänker jag tillbaks på tolfte i första
dagen det blev vi och jag fick allt som jag önska
jag tror ingen förstår, det vi delar tillsammans
när vi är med varandra, känns som tiden stannar
du hjälpte mig upp och tog tillbaka min glädje
trodde aldrig att kärlek kunde kännas såhär rätt
filip du är allt som jag nånsin velat ha
varje andetag med dig känns så underbart
jag säger så mycket men, detta är sant
du kan vara den rätta så håll hårt i min hand
första ögonkastet, det var kärlek redan då
du har gett mig ett nytt liv och någonting att tro på
vi ska vara dom som klarar allting tillsammans
och har jag dig vid sidan skiter jag i allt annat

 
håll hårt i min hand när änglarna faller
säg ingenting bara håll mig i handen
duu är det finaste jag vet, det finaste jag vet.

du är det finaste jag vet
du är det finaste jag vet, det finaste jag vet


♥ oh i wanna dance


♥ give me summer

Jag liiiider just nu! Hitta massa bilder från när jag var i Norrland lite i somras + från lite annat. (Älskar somrarna där btw ..)  Shit, jag vill ha värme ..

Allmänt tråkiga bilder men ändå :p

♥ texten ..


♥ 19:50

Blir nog bara att ta det lugnt ikväll. Som alla andra kvällar. Jag har varit jävligt lugn på sistonde faktist. Great.
Har nyss målat på nagellack, rött ;) Hade typ svarta naglar förut, kändes inte bra haha ...
Vet ni en sak .. Jag känner seriöst att jag blir fulare och fulare för varje jävla dag! Fattar inte varför. Blekare för varje dag. Klär mig tråkigare. Får dålig hy av nån anledning. Dåliga hårdagar varje dag!!! Aja, får väl vara ful då! Det är väl ändå vinter?  Ha en bra kväll så får jag väl också ha det! Puss & kram


haha helt unken ..


♥ not this time

Sitter och dricker te och försöker rensa tankarna. Jag mår inge bra när jag är ensam nuförtiden har jag märkt, jag är för svag. That's it. Jag har också märkt att man inte ska umgås och ha konstakt med sånna som far en illa, jo speciellt killar. Varför kan inte allting bara vara som det borde just nu .. ?  Pallar inte, vill bort från Sverige och bort från allting bara. & jag får bara ännu mer ångest när jag tänker på när skolan börjar..
Visst får rock en att må bättre ibland? Haha ..

♥ älskar dig fina vän!


1 timme sen


♥dagens mysiga


ignorera att linnet åkt upp lite och mina typ svarta naglar .. Kofta - GT  Tublinne - Indiska

♥Lloyd - Take you home



♥not in me but in you


♥3 januari

Hej fina blogg! Usch hatar verkligen den här just nu .. Åt iaf middag nyss och innan var Eric här, hade inte träffat han på superlänge så det var bra <3 Fan, ska inte göra någonting ikväll! tråkigt .. PUSSSSSSSSSSHEJ!


♥LÄGGDAGS

Jag är hos Julia just nu, ska sova här. Vi såg just vår tredje  film för ikväll! haha ;) Annars ikväll har vi typ åkt pulka, haha tro det eller ej :p xD Tidigare idag shoppade vi lite och jag köpte 2 tröjor, lite underkläder, lite smink och lite smycken =) GODNATT!

♥feelings



♥ 1 januari 2010

Hej! Vet ni vad? Nu är mitt hår mörkt igen :) Färgade idag. Annars är jag jättetrött efter gårdagen .. haha.. Ska antagligen bara vara hemma idag, imorgon också om jag ej hittar på nått! Fan asså, jag har inget att skriva nu för tiden! Det känns lite konstigt att det är 2010 faktist :p haha vet inte riktigt varför men xD
Jag kom på några nyårslöften igår, bara för att!
1. Börja träna och äta bättre !
2. Bli bättre flickvän och kompis
3. SATSA PÅ SKOLAN !!!!
4. Få bättre hy & hår
5. Aldrig ta åt mig av vad någon säger
6. Typ ..  bli en bättre människa :p

RSS 2.0