♥Happy


♥ Tuung


♥ Random



♥ Nybadad och fräsh!

Tog nyss ett långt bad! Otroligt avslappnande och skönt. Innan var jag ute med älsklingen, vi satt och pratade och chilla bara. Nu väntar bara sängen!
Imorgon är det måndag vilket innebär skola. Sen senare kanske det blir träning! Denna vecka ska jag verkligen vara duktig! Vara bäst i skolan, träna minst 2 ggr, vara .. snäll. A, men, hehe.. Nej nu ska jag nog gå och lägga mig! Hoppas alla har det bäst, puss och kram!



♥ Börjar tappa blogglusten...

Förlåt för att jag inte skriver så ofta längre. Idag är det söndag och jag är trött och snuvig. Helgen har varit, fredagen var rätt grym med skönt folk, lördags var det kalas för lillasyster, idag gjorde jag typ inget. Var med Oliwer. Jag ska ta en dusch snart, sen blir det myskväll. Kanske kolla på Bachelorette, eller vad det heter som går på tv idag men aja! :)
Hoppas alla haft en bra helg! Puss


♥ 24 mars

Idag var jag i skolan, hade Nationella i Lab tex. Efter skolan åkte jag till stan med E&F, träffade Oliwer av en slump, även Kalle och Michell. Efter ett tag drog vi från stan, åkte hem till Oliwer en stund. Imorgon är det fredag, vilket är asnice. Imorgon fyller min lillasyster år, söta lilla Jossan blir 7. Ska gå och lägga mig nu. Godnatt, ha de gött! ♥


Jag för en minut sen. Ser skittrött och ful ut, skyller på att det är sent och a.. nånting.

♥ Eyes on fire


♥ Never Shout Never




Varför blev jag helt besatt av denna kille..? Så grymt söt och världens bästa låtar. Puss.


♥ .. I can't hardly breathe


♥ ingen rubrik ..

Jag är fortfarande skittrött efter dagens pass på gymmet med Ezgi och Filippa, We ruled!

Nu måste jag gå och lägga mig! Är hungrig som fan, men nej det finns ingen mat -.-' Godnatt, hörs!


♥ Goodnigth, sweet dreams

Ska lägga mig nu, imorgon blir det skola och träning med två sötisar. Godnatt, puss och kram!




♥ Sorry baby


Min lilla modell som älskar att posa haha


♥ New shoes

Hejsan! Vet ni vad? Jag är trött. Har varit i skolan idag, sedan åkte jag direkt till stan och mötte farmor för att gå på stan och leta efer ett par nya skor. Det tog ca 2 timmar.. Dock en fika paus emellan! Ni skulle sett min ångest, panik, tårar (okej kanske inte) men fick värsta beslutsångesten. Det stod mellan ett par gråa, låga converse och några "finare", jag är nästan trött på tygskor eftersom jag travat runt i sånna i typ.. hela mitt liv. Så, ett par lite "mognare", liten klack, och något som jag egentligen aldrig någonsin bär.
Vad tycker ni? Ska jag lämna tillbaka dom eller behålla?


Scorette 799:-


♥ Las week..




Köpte jag detta underbara örhänge(n), grymt snygga! Och gick runt med en färgad lins, haha ser sjukt ut.


♥ Friday Im In Love

Hej bloggen! Ska snart lägga mig i ett bad med ansiktsmask, mys va? Haha! Idag har jag varit i skolan hela dagen,  det gick bra! Ikväll blir det ut och träffa kompisar och pojken. Hoppas alla får en awesome fredag!
Puss & Kram!


Två bilder från igår när jag var i stan med Louise och Linnea! :)


♥14 mars - hos Filippa

zzzZZZzz, Filippa sover typ, och jag är skittrött. Idag har jag varit i skolan, träffade Petter en stund på morgonen innan skolan hehe. Fick reda på att jag fick vg på en so uppsats, Johanna blev fett stolt, Filippa fick också vg, vi blev jetteglada. Slutade runt tre och då åkte jag och F mot stan, träffa Samir på vägen och kollade lite Scrubs på hans dator, haha wtf. Åt på donken, blev tjocka och fick fett ont i magen. Sen åkte vi hem till Filippa . Dog. .

Hoppas att alla haft en bra måndag och får en trevlig vecka! Puss och kram


Here we are!!!!! Förra veckan haha


♥13 mars

Godkväll! Jag sitter med min lillasyster just nu och kikar lite på filmen Pretty Woman! Kom hem vid halvåtta. Var i stan idag med Oliwer, Kalle, Petter, Cissi och Lovisa! Gissa vem vi såg spela? Eric Saade ;) Coolt va? Vid fem skulle Petter egentligen till gränna med bussen men det blev lite panikpanik så han stannade ist hehe. Kan berätta vad jag gjort i helgen? I fredags var jag och typ hela bromma bre, eller nått. Hos Kimpa i söder, det var trevligt! Jag och Oliwer  åkte hem ganska tidigt iallfall. I lördags var jag O, Louise och Filippa hemma hos Kalle, det var också trevligt.

Imorgon är det måndag, vilket innebär skola. Jag längtar redan efter helg.. Denna vecka innebär mycket slit, och jag ska vara jävligt duktig. Ska verkligen det. Måste. Vill. Ska. Lovar. :D

Ha det så bra nu, vi hörs i veckan! Puss



asså.. mupp? hahah




♥ 9 mars

Hej! Känns som att min blogg är.. död... Och jag tycker nästan synd om dom som fortfarande besöker eftersom att jag inte skriver :(

Jag kom hem i måndags till Sverige runt två/tre tiden. Gud vad kallt det kändes haha.
Jag hade det iallfall bra i Las Palmas och veckan var fylld med roliga saker, sol&bad osv. Nu är det tillbaka till the real life. Kan lägga upp bilder senare. 
Juste igår klippte jag mig! I brommaplan. Topparna, lite uppklippt, fixade luggen lite och färgade utväxt. Det blev helt okey.. :)  Men jag hinner inte skriva just nu, men ha det så bra! Pussar och kramar  / Johanna



RSS 2.0