♥ just a dream


♥ fuck off



Är så jävla irriterad just nu, så trött på omoget folk som inte har mer liv än att behöva sitta och skriva saker till mig, avundsjuka folk som inte vet vad dom ska göra, vad fan är problemet med att lämna mig i fred? Jag har fan inte gjort nått.

♥ 28 september

Louise gick härifrån för ett tag sen, vårt syfte vara att plugga. Det blev mer till att äta chips och chilla framför tv:n, HE-HE. Jaja. Har varit i skolan idag, drog iväg med Emma sen på äventyr, sen träffa vi Louise och Josefin. Jag har inte mycket att berätta. Är otroligt trött och fryser ihjäl typ.
Puss


♥ smile bitch

Ska lägga mig i sängen nu och prata med min älskling... Hårfärgningen får bli någon annan dag istället.
Vi hörs, puss och kram. Love


 old pic, älskar låten

♥ Measure - Begin Again


"Quit looking backwards, you know where you have been .. "

♥ orkar fan inte änns kolla på henne


♥ måndag 27 sept

Jag är trött som in i tusan! Kan man säga så ..? Aja. Jag har sedan klockan halvfyra idag försökt att sätta mig ner och plugga. Plugga, inte sitta framför tv:n/datan eller somna i två timmar. Men icke, det går inte. Det funkar i fem minuter sen orkar jag inte längre. Jag behöver seriöst hjälp med att LÄRA mig plugga typ, haha ..
Sa jag att jag var trött som fan? A, jag somnade klockan tre inatt, vet inte vad jag gjorde halva natten. Men somna kunde jag iallafall inte göra! Låg och skrev papper efter papper om allt och inget. Sånt kan jag hålla på med timmar, skriva ner hur jag ska bli bättre, hur jag ska klara skolan, vad jag ska göra efter skolan, vad jag ska ha på mig dagen efter. Så lite liv kan jag ha. Haha. Antar att det kan vara för att jag typ vänt på dygnet efter en crazy helg.

Idag har jag iallafall varit i skolan, kom nästan i tid imorse. Hade en lektion, efter det lunch sen bar det åt till kärssön (stavning!?) med hela Vega och Sirius. Så ca 100 små barn sprang runt i skogen som galningar och origenterade. Eller, åtminstonde jag och Filippa. Vi var iallafall otroligt duktiga enligt oss själva, hittade hela 12 kontroller av 25. Riktigt duktigt för att heta Johanna Jonsson faktist. Vid halv tre tog vi bussen hemma med trötta ben. I brommaplan var alla andra och var med dom en stund, sen tog jag och Josefin 177 hemåt!

Nu ska jag plugga en stund till och sedan blir det hårfärgning, woho! Hoppas ni haft en bra dag.
Massa pussar från mig! ♥♥♥



Saknar den här tjejen som bara den ... =( ♥

♥ min kväll i en bild


♥ today i'm wearing this




Skjorta från Indiska, Linne från Indiska, smycken från Indiska och Kappahl, klocka Ur&Penn

Jag ser tydligen jätte anurlunda ut med mer volym i håret + snebena enligt min syster? hmm...

♥ talking 2 myself


Så jävla bra.

♥ 24 september

Godmorgon bloggen! Har halvhemstudiodag idag, det betyder att jag börjar halv ett. Och ååh det är fredag idag också, fan vilken nice dag! Kvällen blir antagligen detsamma.. :3

Gud vad skönt det var att sova ut idag, även fast jag satt och kolla på tv till sent på natten .. -.- Jag gjorde en jättekonstig sak när jag vaknade, satt mig på sängkanten och gnuggade mig i ögonen. Haha, sådär som är typiskt att göra på morgonen som man typ aldrig gör! :D Haha cp att jag skriver det.. Men har inte mycket att säga..
Ska börja fixa iordning mig i tid nu, det är så skönt att få det avklarat! Sen kanske det kommer upp nån stil av dagens outfit sen (: Vad töntigt det där lät. JAjajjajaj hejdå



nån gammal & ful bild typ.


♥ me - want!





- Jag har bestämt mig. Jag gillar boots, det ÄR snyggt. 
Dom här kommer ifrån Din Sko och jag gillar den till vänter mäst, vilken tycker ni är finast?

♥ pete.d


♥ Taio Cruz - Feel Again




♥ onsdag

Godkväll bloggen och läsare! Allt bra? Idag har jag varit i skolan och sista lektionen var vi på muséum. Det var en guidning om kläder/mode, från 1700-talet och framåt typ. Jag och Louise stannade kvar i stan då besöket var slut där vi senare mötte upp dom andra tjejerna! Det blev häng i klädaffärer till hela slanten och jag blev jättetrött hihi! Fick med mig lite saker, smycken och en mysig halsduk! Kom hem vid halvsju. Hängde med älskling en stund lite senare också, fuck vi skulle ju inte träffas idag haha :D Jag har börjat bli förskyld, hatar det! Otroligt jobbigt -.- Jag skulle gärna vilja lägga mig i ett varmt bad just nu, men borde egentligen städa mitt rum.. Buhu. Aja, det får vänta :p 
Puss och hej!  


Älskar denna låt!


♥ 211010

Ensam igen och sängen väntar. Det har varit en lite konstig dag men ändå bra. Jag mår bra. Har varit med min älskling på eftermiddagen, vi har bestämt att inte ses på två dagar bara-för-att. Good luck to us.
Känns som jag bara skiter i allting. Jag glömmer att räcka till, jag glömmer att försöka vara snäll och glad när jag borde, jag glömmer att ta tag i mitt liv, jag glömmer att fixa skolan och läxorna, jag glömmer att städa mitt jävla rum. Jag ska lägga upp en plan för mitt liv, jag måste bli bättre. Känns som jag faller ihop sakta till nån jävla pöl på marken. Åh, måste rycka upp mig. Vilket konstigt inlägg det blev men jag skiter i det. Hejdå.

   Ah psyk låt <3


♥ Broadway - A.W.O.L


grym

♥ roses are red and violets are blue. they bouth look pretty good and so do you


Med den här fina bilden säger jag godnatt, love / Johanna ♥

♥ måndag

Började klockan 10.00 och efter det gick skoldagen snabbt som bara den! Efter skolan drog jag, Louise, Josefin och Emma sötisarna och åt på donken, ni ska bara veeta hur hungrig jag var! Haha, mat är kääärlek.
Sen träffa vi Moltas och Markus, hihihhihihi dom är fett små assåoooeeeewwwwwwwhhhh. Sen kom Pojkvän och var med en stund och sen drog vi hem till han. Nån/några timmar senare gick vi till Björkan! Vårt nya häng ställe typ, HA-HA. Där träffade vi på söta Arantxa och Christian! =) När vi var där gick vi och dansade lite till musik på ett tomt dansgolv, hihi. Sen fick vi för oss att spela pingis, haha så jävla kul och sen köpte vi cocosbollar och cola och spelade Fia med Knuff! ;) Tack för en jättemysig eftermiddag! Gick hem runt nio.
Ska snart gå och lägga mig, men hoppas att ni haft en lika bra dag som jag haft!
Pussar och kramar ♥

eeeegooobooomb




♥ com hem reklam



Åååååååå fyfan vad jag älskar dom! Garvar sönder xD

♥ så.jävla.fucking.helvetes.cp.braaaaa.


♥ From Yesterday





♥ ed hardy hoodies



Meee waant. Så grymt snygga!

www.BrandsInFashion.com

♥ 061810


Finns inga ord för min kärlek till dig. Du är allt och lite till, allt som jag behöver.
Det här bandet vi skapat, vår kärlek. Den är starkare än någonting annat i världen!
Vi klarar allt tillsamans, vi har gått egenom då mycket. Och som du säger är det fan
bevisat att vi inte kan vara utan varandra, jag kan inte leva utan dig. Kan inte
andas utan dig. Varje andetag med dig är så underbart. Sviker dig aldrig någonsin.
Jag älskar dig föralltid ♥

♥ söndag kväll

Hej bloggen! Är otroligt trött efter helgen ..  Kom hem för ca en och en halvtimme sen.
Kan berätta vad jag gjort i helgen, även om det är rätt ointressant haha.

I fredags .. Var jag med Oliwer, Danielle, Aidin, Hanna, Felicia och Malin. Vi var först i Spånga, och där var vi i typ en timme haha fett tråkigt men Oliwer var fett speedad haha. Sen var vi tvungna att åka till Vällingby och vänta dääär i ytterligare en timme på en viss person. Sen drog Danielle och jag Oliwer och Aidin åkte mot Brommaplan där träffa jag Josefin och Lollo! Jag och O drog med dom till söderberga, vi hade fett kul haha ^^ ... Sen sov älsklingen hos moi!

Lördags .. Först åkte jag och Oliwer in mot stan där vi träffade Elin, Ezgi, Cherifa och Felicia! As grymma tjejer :D Tanken var att vi skulle "in mot söder och träffa massa killar". Det blev rääätt faail.. Skit löjliga var killarna iallafall, hehe... Så jag Felicia, Cherifa och Oliwer drog ^^ Vi åkte mot Solna där det var tänkt att vi skulle på en fest hos en kille som hette Max typ, med Karim, Jojje och några till. Dit gick vi och var där i några timmar typ. Hände inge särskillt. Satt mäst i soffan och höll på med Chat Roulette haha, sjukt folk. Sen drog vi hem vid halv ett typ. Sov hos Oliwer sen.

Idag .. Inte gjort ett skit typ! Kollat på Idol repriser och på Mio min mio (haha) typ hela dagen. Och så har vi spelat Skateboard tv-spel haha :D Slappt!

Ska gå och lägga mig om ca en timme, behöver sömn .... Pussar ♥

♥ story of the year - until the day i die


♥ 16 september

Godkväll bloggen! Ska aldeles strax gå och lägga mig. Imorgon är det fredag, otroligt skönt! Får se hur det blir imorgon och vad jag gör :) Idag har jag iallfall varit i skolan, nästa vecka ska jag verkligen gå på alla lektioner! Måste bli skärpning med allt slarv. Sista lektionen hade jag idrott, otroligt duktigt av mig att dra mig dit även fast det regnade. Och det kunde antagligen inte bli sämre. Spöregn, i converse, och aktiviteten var orgentering (spring i lera osv, om mina skor blev typ förstörda efter en dag?) Hmm .. Jag hatar orgentering! Fast av min lärare fick jag beröm, även fast det inte preciiiis var jag som hittade kontrollerna xD Jag kan ju knappt läsa av en karta.. -.-
När vi slutade ville jag inget häldre än att komma hem och byta kläder. Så satte mig på tunnelbanan med blött hår, fyfan asså. Lite senare kom Oliwer och vi hade världens mysiga perfekta eftermiddag, love u ♥
Han var här till typ tio! Nej men nu får jag ta och sluta skriva om heelt ointressanta saker.
Ska ta och lägga mig i sängen nu och sova, är så trött. Vi hörs kanske imorgon. Beror på om jag är hemma!
Pussar och kramar / Johanna ♥


Här är jag för ca ett år sedan, haha ........


♥ Trey Songz - Can't Be Friends


♥ Secondhand Serenade- Take Me With You




♥ smycken från chique.se



Snygga silvriga smycken ifrån http://www.chique.se/! Fastnat för smycken med små texter på, grymt fint.

♥ köpte idag!



Vita efterlängtade Converse! Stadium 700:-


Ny svart enkel skinnjacka, Bikbok 499:- (!!)


Mobbad bild haha. Ny piercing, som man inte ser så tydligt på den mobbade bilden men den är formad som en stjärna/blomma och diamant i mitten :) Punktshop 19:-

♥ 15 september

Hej bloggen :) Är otroligt trött just nu efter en lång dag! Började skolan 8.10! Efter skolan åkte jag, Filippa, Ida, Elin, Ezgi, Micha, Hanna och Sofia in mot stan. Var kvar där till ca 18.00! Nu väntar lite plugg samt ett otroligt stökigt rum som väntar på att bli städat .. Usch mår så dåligt när mitt rum ser ut som det gör just nu, haha.

Ni får ha det så bra, pusshej!


Jag idag haha, ser helt död ut -.-

♥ godnatt alla fina därute! =)


Ska sova nu, är jättetrött! Vi hörs imorgon, puss & godnatt <3

♥ dagens

Dagens låt: Gyptian - I Can Feel Your Pain
Dagens dusch: Imorse
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Mascara, foundation, solpuder 
Dagens händelse: Skola och varit med pojkvän
Dagens planer: Härnäst väntar sängen..
Dagens vill ha: En ny mobil!!!!!!
Dagens saknad: Några nära vänner!
 
Dagens drog: Läppglans höhö xD
Dagens tråkigaste: Antagligen mattelektionen
Dagens finaste: Många :)
Dagens måste: Sova
Dagens dricka: Cola!
 Dagens köp: Mat och godis haha, tjockispower!
Dagens mat: Pastasallad, hamburgare
Dagens sjuka: Ingen alls!
Dagens kärlek: Älsklingen & musik
Dagens mående: Bara bra, men trött!

♥ tisdagkväll

Sitter hemma och lyssnar på musik och äter lite godis ^^ shh! Idag har jag varit i skolan och det har gått bra! :D  När jag slutade åkte jag till Jakobsberg och mötte upp Ollipolli som jobbar där! Vi gick runt lite i centrumet där, och åt på Burger King och han köpte nya hörlurar! Sen åkte vi hem mot Söderberga och gick till han. Satt och lyssnade på musik till mästa delen av tiden. Lite senare gick vi ut och träffade Alex, det var tänkt att vi skulle till björkan. Det regnade och vädret sög, så jag orkade inte och gick hem -.- Aja. Sen åt jag middag med min familj. Och nu sitter jag här och har inte mycket alls för mig.. Tråk.
Men ni får ha en bra kväll då, pussar!

Frankie J. - Is This What You Call Love ♥

♥ piercingar jag skulle vilja ha!

 

Tungpiercing och navelpiercing! Har velat ha båda dom hur länge som hälst nu!  
Det är så himla fint tycker jag! :D

Jag tänker knappt på min näspiercing längre, den är ju så odiskret så! Fast det är rätt bra tycker jag! Skulle känna mig obekväm och inte alls som mig själv om jag skulle gå omkring med tio piercingar lite överallt i ansiktet, det blir inte snyggt, inte enligt mig iallafall! Men ifall jag väl skulle ha någon som verkligen skulle synas i ansiktet så skulle det vara i underläppen! Det är grymt snyggt :D


♥ 14 september


♥ Ron Pope - Fireflies


♥ 13 september





Hej bloggen! Idag har jag varit i skolan, helt ok dag. Hade g-test i So, som jag satt och övade på till jättesent igår. Det gick väl rätt okej... Är jättetrött just nu, vill bara lägga mig och sova resten av eftermiddagen!
Ni får ha det så bra, puss och kram!


♥ today


♥ sleep tigth!

Godnatt allihopa, hörs imorgon! Puss och kram ♥


♥ Gyptian - Hold You


Kärlek ♥

♥ om.du.var.här



♥ Celine Dion - Think Twice


Den här låten är bara för fin...!!!

♥ 12 september

Kom precis hem! Är jättetrött, men måste plugga och det kommer jag antagligen tillbringa resten utav kvällen till. Segt, jag vet! Har inget vettigt att säga. Så vi hörs senare. Love

Pato Pooh & Ricky - Imperfectly Perfect

♥ letting my heart do the thinking

Hej ♥ Åt nyss middag med min familj och Hanna =) Kom hem vid sju. Igår sov jag hemma hos pojkvän och idag har vi bara kollat på film och tjockat oss hihi. Vi såg Fredag den trettonde, en film jag inte kommer ihåg vad den heter (skräckis, skit äckliga! typ larver som tar över en hel stad haha cp) och Ice Age 3! :D Ska snart träffa han igen, lovade honom det.  Detta blev altså en mer lugn helg än väntat hihi... Vi hörs när jag har något mer vettigt att säga .. :)
 Pussar ♥



♥ you'r hair was long when we first met

 Jag blir otroligt förvirrad och vet knappast ut eller in. Förstår mig inte på någon eller någonting nu förtiden. Vill ingenting, vill bara pausa alltihopa för en stund..

♥ 8 september

Hej! Sitter ensam hemma just nu, pappa svarar inte på mobilen och är inte hemma. Ska man vara orolig? Haha .. Kom in för någon halvtimme sen ungefär. Var med Filippa Oliwer Ezgi, Adam och Markus. Vi typ satt och gjorde ingenting men jag och Filippa hade skitkul och gungade och gjorde massa saker i lekparken xD
Idag fyllde btw oliwer 17 år så var med han typ hela dagen! Vi åkte till stan också han köpte nya skor och piercing och sen gick vi till kungsträdgården det var så fint väder så vi köpte mjukglass och satt och åt i trappan ^^ Men orkade inte halva xD Lite senare när vi åkte mot bromma igen gick vi till björkan för han skulle åka skatebord och jag fick testa och han lärde mig lite haha var fett bra :D Not.  Aja. Sen åkte vi till han och såg en läskig film. Sen mötte vi dom andra. Känner att jag skriver rätt otydligt men orkar inte. Men ska fortsätta få tag i pappa nu och sen gå och sova! Men ha det så bra, puss och godnatt.


gammal bild

♥ 7 september

Hej bloggen! Sitter på Ekerö hos mamma just nu och pluggar, trååk -.- Idag var jag i skolan som vanligt, slutade vid tre.. Vi hade halvhemstudiodag så började halv ett det var grymt nice :D Efter skolan var jag med tjejerna och så var Oliwer vid min skola så var med han också höhö. Han fick bära min tunga påse xD Mamma hade beställt två väskor åt mig som hade kommit på posten! Den ena var den andra som jag hade visat här på bloggen! Den var fin men lite mindre än vad jag trott :D Ska börja använda den, den är fin :) Men nu ska jag fortsätta plugga.. Hörs :) Pusshej




en sån här ska jag bli! :D

♥ 6 september

Hei bebisar ♥ Det här blir antagligen sista inlägget på ett tag nu, ska bo hos mamma resten av veckan.
Idag har jag varit i skolan, och sen åkt till stan med Filippa och Ezgi sen åkte vi till Brommaplan och träffa Elin och Linnea och sen Michelle, Hanna och Bella. Lite senare träffa jag oliwer, dennis, rasmus. Efter en stund drog alla sig hemåt och Oliwer följde med mig! :D Vid åtta gick vi och köpte pizza på söderberga pizzerian till oss och pappa och åt middag tillsamans =) Och han gick härifrån för nån halvtimme sedan. Saknar han redan!
Men nu ska jag gå och lägga mig... Sov så gott och så hörs vi när vi hörs! Pusspuss ♥


haha suddiga ceeepe bilder från nyss, snark

♥ 5 september


♥ up to the mountains


Går ut nu, puss hej <3

♥ ny design!

Hade allmänt tråkigt så satt och trixade lite med gratisdesigner från en superbra hemsida. Nämligen denna: http://tescho.se/ blev inte så jättebra men, min förra design var så trist och har tröttnat på den. Headern är bara tillfällig, det ser ut som en 3 åring gjort den. Plus att den är helt suddig haha! Men nu får ni och jag stå ut med att bloggen ser ut så här ett tag innan jag ändrar den om ett tag igen! Eller finns det någon därute som är duktig på att göra fina designer....? Hör av er isf!
Men frågan är, ska jag behålla denna eller byta tillbaka till min förra design? 




Min förra header..


♥ smycken

Joyce Bangle SEK 49, Nelly Accessories - NELLY.COM321332D Earrings SEK 59, Nelly Accessories - NELLY.COMBangle 7 Pc SEK 79, Nelly Accessories - NELLY.COM
126550N 4pcs Bracelet SEK 149, Nelly Accessories - NELLY.COMRebirth Ring SEK 1789, J Dauphin - NELLY.COMHanne Bracelet SEK 299, Baglady - NELLY.COM


Smycken kan man nog inte få för mycket av. Hittade lite snygga på http://nelly.com/! Blandannat dom ovan. Vill ha allihopa! Speciellt armbanden med nitar på. Grymt snyggt!


♥ sommar & skärgården - saknar!




♥ the kooks






OM dom gör mig på bättre humör just nu?.. Javisst! :)
 Första och sista låtarna gillar jag bäst!


♥ nuknuk.se


Jag behöver verkligen en ny väska! Och så fort jag får pengar får jag ta och köpa en ..
Jag vill ha någon i den stil som dom väskorna ovan, jättesnygga tycker jag! Ni kan hitta dom på www.nuknuk.se =)

♥ marabou polka


Pappa och jag delade nyss på en sån här. Tjockispower xD. Tycker att den är så jävla god och uppmuntrar mig definetivt på denna lördag! Haha.

♥ me - want!


Dessa halsdukar tycker jag är grymt snygga och skulle gärna vilja ha någon utav dom. Nu när det är så kallt utomhus är halsduk nästan ett måste, iallafall för mig.
 Dom här kommer ifrån Gina Tricot!

♥ du är en av dom finaste som finns


Johanna ♥ Sofia


♥ uttråkad tjej ..


♥ man får inte kalla detta dagens outfit


Såhär har jag gått runt idag. Jag går aldrig runt med mjukisbyxor, fyfan.

♥ and you just keeps walkling

Kom hem för någon timme sen! Har snackat och ätit middag tillsamans med pappa. Fick inte gå ut ikväll, kom ju inte hem igår menmen .. Gårdagen var iallafall: kall. Haha, frös ihjäl! Men vi var massa folk och var vid en park typ. Mysss. Är irriterad just nu och väldigt besviken, vissa personer visar verkligen att man inte kan lita på dom ...

Lite fula bilder från igår på bussen på vägen mot Brommaplan hahah :D









♥ today i'm wearing this


 emo -.- -.- -.-

Tröja - JC
Jeans - Weekday
Örhängen - Ur&Penn
osv

♥ kan inte sluta lyssna


HURTS - Wonderful Life

♥ 3 september




♥ kvinna slänger valpar i floden

http://video.se.msn.com/watch/video/har-slanger-hon-valpar-i-floden/ahormyig
Det här är ju helt sjukt! Hur kan man göra något sådant? Mår så dåligt när jag tittar på videon :(
Stackars valpar liksom....


♥ du betyder allt.


♥ 2 september

Hej bloggen! Jag är sjukt trött just nu, Filippa gick hem för ett tag sen. Vi var hemma hos mig en stund, myste framför tv:n och åt glass! Idag har jag varit i skolan, fast det var ingen vanlig skoldag. På förmiddagen fick vi lyssna på information om gymnasieval osv. I ca en timme, segt! Pojkvän kom till min skola och var där i någon timme, satt mäst i skolan och flumma och gjorde inget speciellt. Vid halvtolv åkte vi iväg till Moderna museét, där var det mest segt. Fast killen som berättade om konsten var riktigt skön! När musée-besöket var slut gick alla iväg förutom jag, Filippa, Emma och Joss. Det spöregnade så vi tog bussen hähä. Vi hade tänkt fika inne i stan, men så blev det icke. Kul hade vi iallafall. Vi satt på uteserveringen utan att äta något istället hihi. Efter några timmar träffade vi Elin och Ezgi. Sen drog vi till Vällingby och träffa lite personer och Ezgi shoppade lite. Själv har man bara en jävla krona haha -.- Vid halv sju åkte jag och Filippa hem till mig.
Juste, jag har köpt hårfärg idag! Så kommer antagligen ta tag i det snart, även om det är lite sent! Äsch. Det kommer att bli riktigt mörkt, så bli inte rädda om ni ser mig med svart hår mohah. Men tycker det är snyggt.


♥ make it allrigth ..

 ...

♥ hemma från gåseborg

Jag är hemma ifrån Gåseborg där jag övernattat med skolan en natt. Det har varit väldigt mysigt och kul! Vi kom dit ganska tidigt igår och alla satte upp tälten. Jag tältade med bästa Emma och Josefin! :) Man gjorde inget speciellt där förutom att umgås, sitta vid bryggan, lyssna på hög musik, grilla, laga mat, gå runt och vara uppe i skogen, klättrat i träd xD och haft allmänt mysigt bara! :D Är jättetrött och seg i hela kroppen och ska ta och lägga mig i ett bad nu för det behöver jag!
Ha det så bra, pussar.



haha mupp!

RSS 2.0