♥ freeeeeeeedag :D


♥ ..


♥ fick den här idag! :D

Fick den här väskan av dom som jobbar på Hurry Curry. Blev super glad, så himla gulligt. ♥


♥ 30 april

Tja! Jag har varit lite .. dålig på att updatera, jag vet. Grejer har hänt som inte borde hända har hänt och sen har jag varit hos morsan. Så, förlåt. Idag var det sista dagen på Hurry Curry. Lite sorgligt haha, men har haft jättekul hela veckan :) Så sjukt skönt folk där också, lovely. Kommer sakna alla :)

Ikväll är det ju Valborg! :) Min pappa är heeelt uppspelt inför det och snackade med mig nyss skitlänge om hur viktigt att det var att jag svarade i telefonen och blablabla. Man ba, snälla? hahaha. Aja. I understand.
Jag ska bara vara med några kompisar, inget tjohej. Vi hörs, pusspuss!




såhäääär snygg var jag när jag praoade! *host*

Lunchen idag. Haha Wasim tog allt man kunde äta idag på dagens meny på min tallrik. Jag blev ju typ mätt.

Igår när jag satt ute med Filippa på trappan i Hötorget , så jäkla nice väder.

♥ finally

Ska lägga mig nu. Måste. Annars just nu är jag allmänt trött, trött på människor. På hur fan vissa beter sig. Väx upp. Förfan! Imorgon är det en ny dag, nya tag. Vi hörs antagligen - not. Pusshej .



♥ delade tankar

"Jag vänder nästa blad, möter en annan dag"


♥ köpte idag

; nytt puder 99:  och macara för 69:50 :- på rea!


♥ how low can you go?



♥ första prao-dagen på "Hurry Curry"

Hej! Jag är trött som s a t a n ! Första dagen på prao-platsen - helt sjukt kul! Men jobbigt!
Började med att jag kom dit vid nio, hälsade på alla osv. (Alla killar där är Indier och tjejerna är typ .. vad ska man säga? lite emo tjejer typ, men skitsnälla och så jäkla coola. Haha! ) Fick göra iordning smörgåsar, som jag ska göra varje dag hela veckan nu! Sen fixade jag med värmeljus, stolar osv. Vid tolv började "allvaret" Haha, nej men det kom skit mycket folk för stället är rätt populärt vid lunchtid. Jag var till största delen servitris och fy vad kul det var! Man ba "NUMMER 93!?" och så försökte man se lite proffsig ut också ;) Hahahah, nej men det var skitkul! Alla var så trevliga också. Sen hällde jag upp glass/smoothies i glas och torkade borden också haha.  Men om man blev trött? Jag höll på att somna på tunnelbanan på väg hem!
Så den här veckan blir det fullt igång från 9 till 15. Det är verkligen såååå mycket roligare att "jobba" än att gå i skolan! Resten av dagen nu ska jag bara ta det lugnt - sova! Ha det så bra, puss&kram



öh .. nån läskig bild xD


♥ 2 veckors prao framför mig nu!

Ska snart lägga mig, hur lite klockan än är. Imorgon så börjar min praoperiod! I två veckor framöver ska jag altså praoa! Ska bli grymt kul tror jag! Första veckan är jag på en resturang, andra veckan i en klädaffär. Båda ligger i Hötorget. Vi hörs, puss och kram!


♥ trött som fan

Hej cp blogg. Jag sitter här just nu med musik och té! Är skit-trött just nu! Och ont i huvudet .. Fuck!
Jag ser att jag inte skrivit något på hur längesomhälst.

I fredags
..
Först var jag i stan med Louise Emma och Josefin! Vi köpte lite godsaker och gick runt i stan, shoppade även lite ! :) Lite senare så var jag med världens bästa Thilda och Sanna!
Lite halvvtråkiga bilder från dagen. Tog inge mer. Gillar ni mig i nördglajjorna eller? Hahahah!


I lördags (igår) .. Var med Thilda i stan och njöt sönder i solen! En fotograf tog bild på mig och jag kommer typ vara med i hans utställning (?) Hahah! Lite senare träffade vi Alexsandra och Ida! :D Vi gick till kultan på en utställning (känns som jag säger utställning hela tiden .. XD) Det var skitkul :D Kände mig som ett litet barn .. Sen var vi med en kille som kallade sig "Shrek" Haha, han var helt cp. Nu påstår han att han är kär i mig .. xD Aja! Sen tog jag tunnelbanan hem. Träffade Louise och Emma vid blackeberg sen! :) Vi hade kul och sen träffade vi massa andra. Det är lite konstigt, för vi träffade bla killarna som är mitt exs kompisar som jag brukade vara med på den tiden. Kim, Pablo, Samir, Cribba, Jonas osv osv var där. Gud vad anurlunda dom är mot mig nu när vi inte är tillsamans längre. Sjukt mycker roligare och bättre .... Aja! Lite senare såg vi film och jag somna. Knas kväll.

Samma här, tog bara tråkiga bilder - på dagen :p världens fulaste tofflor på sista bilden som man var tvungen att ha på utställningen XD


♥ ett stort tomt hål, det är någonting som saknas



♥ dagens lilla lista

Dagens humör: Glad, tror jag.
Dagens mående: Jag mår bra! Fryser otroligt mycket bara -.-
Dagens borde: Städa!
Dagens frisyr: Bad hair day ..
Dagens smink: Puder, rouge, macara och kajal.
Dagens klädsel: Jeans och tröja, haha.
Dagens planer: Inga större planer precis.
Dagens materiella vill ha: Massa nya kläder, aah!
Dagens fundering: När det blir bra väder (?)
Dagens beroende: Mitt lipsyl!
Dagens tråkigaste: V Ä D R E T
Dagens längtan: Jag vet inte riktigt ..
 Dagens superlängtan: Sommar!
Dagens tidning: Ingen haha
Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=TBEWw9WTMu8&feature=player_embedded#!


♥ 21 april

Hej ! Sjukt trött just nu, det är nästan jobbigt att ha ögonen öppna .. hur ska jag orka plugga sen egentligen!? hahah. Sjukt fult, deppigt, onödigt väder också .. Snö/regn är verkligen bara usch..!
Idag gick jag i skolan! Haha, woho första gången på första gången på hur länge som hälst känns det som.
Fick skjuss av Samir på moppen till skolan :D Tack igen för skjussen! Resten av dagen var rätt chill, har nästan bara sköna lektioner på onsdagar + att jag sluta två = nice! Efter skolan var jag med Filippa Ezgi och Louise i typ en timme i skolan, ingen aning om vad vi gjorde men, hah .. Sen gick jag och Louise mot tunnelbanan, stötte på några killkompisar. Sen åkte vi till Vällingby. Louise lämnade tillbaka en sak, vi satt och pluggad/ JAG pluggade. Eller ja, skrev att vad hon skrivit hahah. Och åt godis!
Såg att det kommit massa nya bösökare, welcome. Haha tycker nästan det är lite läskigt, man vet ju fan inte vem det är som läser .. Och jag som skriver värsta damp inläggen ibland -.- Haha aja.
Seeyou ♥♥♥

Några fula papper på vårat udda ställe att plugga på.   Louise som inte ville vara me på bild :(.

Öh.. Ett emo i en provytt med en galje och Louises ben.   Det här har jag på mig idag, haha -.-

♥ everything is great rigth now



♥ finaste


Julia och Rebecca på tunnelbanan idag

Åkte ju till stan och vi köpte löshår till Julia, precis hennes färg så det var helt sjukt ;) Efter det gick vi och åt lite på donken haha. Efter det gick vi och leta efter prao till mig (eller sista veckan) Haha jag vet jag är efter på att hitta .. Men jag hitta! Nu har jag prao båda veckorna! Woho! Första veckan är på .. (vill hälst inte säga ..) i ... en blommaffär i .. öhm åkeshov. Sen på Ohio i hötorget, lite okej är det ju iaf ;) :D  Vi träffade också Romina och två tjejer till i stan :D 
Ha det, puss!


angående mig och oliwer

Måste bara berätta en sak, måste skriva av mig  .. Som några kanske vet nu, så är jag nu .. SINGEL! Yes!

Oliwer
som nämts mycket här på senaste tiden är nu ute ur hela bilden. Vad fan ska man säga om han egentligen? Inte mycket att ha precis.  En självisk omogen kines. Han röker, dricker, snusar, går knappt i skolan, slåss osv osv. Skyldig mig 250 kronor (!!!)  Man ska nog inte kalla honom en bra kille, och verkligen ingen bra pojkvän. Vi kom från ingentstans och blev värsta paret.  Jag hade aldrig föreställt mig något konstigare. För det här var egentligen bara en stor slump. Det tog en sekund och han stog utanför min dörr och mitt liv förändrades. Två dagar senare var jag hans, och det kan ju verkligen inte vara seriöst. Jag kände han ju knappt haha.  Jag vet verkligen inte vad jag tänkte på. Jag och någon som han, det fanns inte i mina tankar. Det var ialafall någonting som gick snett på sistonde, ingenting var som det skulle. Han var en skit på sistonde. Jag ville försöka och ge det en chans, för att jag är som jag är. För att jag ville tro på kärleken. Men det sket ju sig direkt, jag har ju insett från första början att det snabbt skulle ta slut och att vi egentligen inte skulle funka. Jag vet  faktist inte hur många gånger jag velat göra slut. Jag tvekade egentligen som fan på oss, även så stannade jag kvar för att jag behövde den där kärleken så jävla mycket.  Sen kom det fram att han varit otrogen också, i helgen. Och nu är han tillsamans med sitt fucking ex. Hahahah! Det är äckligt, riktigt äckligt. Har insett med tiden, att shit jag är värd mycket bättre och det säger fler också. Haha, man kan nästan skratta åt vårat förhållande. Eller ja, jag skrattar som fan åt han nu i efterhand. Patetiska lilla skit. Jag är inte ledsen eller sårad nu efter. Han betedde sig som en skit större delen av det där lilla 1 månad och 3 veckors förhållandet. Så varför ska jag bry mig? När han själv säger att jag är bättre. Det är faktist skönt att bli av med en sån tung börda, haha. 
Skulle ni vilja ha en pojkvän som blir svartsjuk över exakt vad man än gör? Kunde knappt vara med mina killkompisar, han blev heelt pissedoff. Skulle ni vilja ha en pojkvän som är såhär nära på att slå livet ur mitt ex,  bara för att vi var kompisar? Han var helt sjuk efter att fått reda på det.  Sen finns det hundra fler saker han gjorde. Sen ska man inte snacka om alla gånger som vi bråkade.
När jag ser tillbaka på våran lilla relation, så ser jag faktist inte så mycket, jag ser det inte änns som något som var jätte seriöst. I början var det faktist lite fint, fast ne. Han var som två personer. Ena stunden var han jordens gulligaste prick. Jag hade rummet fullt av små pappers lappar där han skrivit hur mycket han älskade mig, hur mycket han fans där för mig osv osv. Säkert tio stycken haha. Han skrev långa sms med dikter och han kunde ligga brevid mig och förklara hur mycket han älskade mig jättelänge och blablabla. Sen andra sekunden blev han den aggresiva typen. Vi bråkade en gång och han skrek efter mig och slog sönder saker, usch. Men nej, jag kommer verkligen inte att sakna honom. Visst, det var kul så länge som det varade. Alla utekvällar med hans och mina kompisar, alla filmkvällar osv. Men livet går vidare. Och sånna killar som honom ska man verkligen inte låta förstöra för en. För det är dom verkligen inte värda. Han är inte änns värld att jag tar min tid att skriva det här. Haha fyfan!
 Nu jävlar är jag singel och nu jävlar .. Har längtat efter det här.


Jag ser ingenting när jag ser på honom längre, ingenting.
Blä


♥ rikta ljuset


♥ my saturday sucks!

Hej alla! Jag har varit otroligt tråkig med updateringen idag märker jag. Haha, har inte pallat. Just nu sitter jag och myser med ett täcke runt mig och lyssnar på en jävla massa musik ;D

.. Annars har dagen varit heeelt .. fail. Haha skulle träffat Lisa egentligen, men det blev fel och vi bestämde att ses en annan dag ist av andledningar. Surt -.-. Sen har jag varit på G med att träffa massa andra men det sluta med att det inte blev nått. Så satt hemma och var deppig hela dagen istället och tråkat sönder. Gud så kul. Aja, jag är ju ändå fortfarande lite sjuk så det kanske var lika bra att stanna hemma.

Imorgon blir allt bra ialafall, då ska jag träffa min underbara vän Calle :D Var jättelängesen så det kommer bli grymt! Seen börjar skolan igen, tråååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååk!!!!!!
HÖöööööööööööööööööööööööööööööööööööööörrrrrrrrrrrrrrrrrrrsssssssssss seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.
ps. det här har varit den tråkigaste lördagen i hela mitt liv!!!!


♥ this may just be a waste of time ...


♥ 23:55

Hey peoples! Ska krypa ner i sängen snart, är sheta trött. Tittat och tittar på en film, som handla om typ en pojke som blivit kidnappad. Fett spännande, hähä (a) Men den är slut typ .. nu.

 Juste det hände en fett läskig sak för typ två timmar sen när jag var ute och var påväg hem! Tänkt dig att du går helt ensam och en grupp med ca 16 stycken typ artonåriga killar går förbi dig och du har ingen annan väg att ta än just den vägen du måste gå ca 1 meter ifrån dom .. Det kändes seriöst som att jag skulle bli typ våldtagen eller nått för dom ba "tjena gumman..." " och en annan ba "hey sötnos vart ska dudå, kom med oss?" osv.  sen busvissla dom och allt, snacka om panik .... Usch och fy! :( Synd om mig asså ..

 Kul fredagskväll jag haft, asså verkligen! :D Haha -.- Nej men vafan, nu går jag och lägger mig så jag blir frisk.
Imorgon tänker jag ialafall försöka leva lite mer som en normal människa. Detvillsäga, röra på mig mer, vara ute någonting, äta n å g o n t i n g på dagarna som innehåller något och inte bara vatten, och typ .. ja typ nått sånt haha. Nej nu måste jag sova. Blääää
 Sovgott, puss!



♥ i don't know

Hejhej .. Jag sitter här med min klubba just nu och lyssnar på musik, haha xD Annars börjar väl allting gå lite ifrån det sämre till det bättre .. Hela dagen har iprincip varit helt fel, massa saker har hänt och det är jag som står emellan allting .. så jäkla jobbigt.

Fredag idag, känns rätt segt faktist. Med tanke på att jag är sjuk haha, vill vara frisk frisk frisk :( Ni skulle höra min röst just nu, låter som .. jag vet inte vad haha. Så ikväll blir det väl antagligen till att ta det lugnt och bara mysa ... Vi hörs .. Puss



♥ hahahaha jag dör


.. och ja, jag har tråkigt xD

♥ sjukling

Hej, här sitter jag och mår skit. Har feber, ont i hela kroppen m.m. Usch, hatar det! Måste äta något, har inte gjort det på hela dagen. Usch och fy och blä. Vi hörs senare, kraaaaaaam.

Btw: Stort grattis till Mathilda älskling som fyller 15 idag, love you!


jag just nu typ, hahah


♥ onsdag

Hejsan :) Sitter här och fryser jättemycket, och dricker vatten (?) Känner mig inte riktigt på topp haha ..
Idag har jag varit i skolan, som vanligt. Rätt segt haha. Efter skolan träffa jag Oliwer och vi gick hem till Petter med Pablo. Där satt vi ute i solen och blablabla och sen skjussa hans pappa oss till Brommaplan och sen hände inte så mycket.

 Idag lagade jag faktist middag! Fast då gick brandalarmet .. och det var rök i hela lägenheten och min undelat typ hostade? Fick värsta paniken! XD Undrar varför sånt alltid händer när jag försöker laga mat ... o.O

Nu ska jag nog gå och lägga mig, fy mår inte bra alls .. Aja! Pussar

mohaha Oliwer idag som .. gör nått xD

♥ 19:25

Hej! :) Snart kommer pappa hem med pizza, gott! Tjockisfamilj #1.
Vid fem träffade jag Julia, köpte en sak på Apoteket och sen gick vi till JC där Lotta har prao! När hon slutat gick vi till Mcdonalds och satt där ett tag och tjockade oss lite. Det var kul :D Sen vid halv sju åkte jag hem.
 Kommer inte kunna skriva mer ikväll, så ..... PUSS & KRAM!


haha sötnosar ^^


♥ Usher - Papers


 
Aaaah, underbar!


♥ tisdag

Hade No prov, gick .. lite bra. Nu har jag håltimme, fast den är snart slut. Satt ute en stund i solen med Petter, Dennis och Oskar lite först, haha mysigt. Efter det här har jag typ halva dagen kvar.

Visst känns det bra att det är så fint väder ute? 8D Soligt! Blir så himla glad :)
Dock börjar jag bli cp nu när det är vår haha.. är pollenalergiker, usch det är hemskt.


den här låten + sol = lovely :D:D <3



haha me today


♥ .

fan vad dålig jag är just nu

♥ måndag

Hejhej :) Idag .. (fan vad tråkigt det här "idag har jag .." börjar bli -.-) Haha XD Idag blrjade dagen med att jag vaknade 55 minuter innan jag började, så fick lite panik typ. Men hann nästan  i tid. Var i skolan som vanligt, fast första dagen är ju alltid lite seg efter ett lov .. Hade gärna haft lov ett tag till. Hade håltimme på spanskan så då åkte jag och Louise till Vällingby, åt och prova skor ;D Sen slutade jag runt 4. Jag och Maja åkte till Brommaplan, träffade Russlan och tog hans pommesfrittes och sen åkte vi mot Ekerö, hon skulle till stallet och jag skulle till morsan och hämta lite grejor. Sen kom jag hem för ca en timme sen :)
Snart kommer älskling hit, även om jag måste plugga men det får jag göra senare! Har NO prov imorgon, skolan går inte före personer som man älskar, viiiiiiiiist!? Haha, eller så kanske jag till stor det säger bara för att jag hatar att plugga.
Pusshej


FAN JAG RÅKADE TA BORT ALLA BILDER JAG TOG IDAG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@

♥ 20.29

Tja!  Tack för komentarer, blir så glad:) Jag ska lägga mig snart, så jääkla trött.. Fast först ska jag lägga ansiktsmasken.Imorgon börjar skolan också .. ser inte precis fram emot det haha :p Aja, man ska ta tagen som den kommer även om det är jobbigt i skolan. Blä. Säger godnatt nu så hörs vi imorgon, puss!
Den här gamla godningen håller mitt humör uppe just nu. California - phantom planet


♥ ...

Jag trodde aldrig jag skulle känna saknaden, jag trodde aldrig jag skulle hitta kärleken.
 Du fick mig att se, du får mig att le. Du får mig tänka framåt och du får mig att inse.
Jag bad till gud att hitta dig en dag, du kommer in i mitt liv när jag är som mäst svag.
Jag är din vägg, och du är min sköld, så länge som du finns vid min sida så är jag nöjd.
Känslor och själ ja jag ger dig mitt allt, till min allra sista dag.
Och när du är svag, så finns jag vid din sida till mitt sista andetag.



"hjärtat ta mig härifrån - shorty"


♥ tuffing


Louise idag i Vällingby, mohaha ;D


♥ det här fick jag med mig hem

Kom hem för ett tag sen. Jag är trött. Här får ni bild på det lilla jag köpte idag =) . Inte så roliga saker men x)



1:
Örhängen från Indiska 69:50 :-
2: Ansiktsmask från Åhlens 20 :-
3: Kajalpenna och ögonbrynspenna båda 29:50 :- , Rouge för 49:50 :- och typ hårspännen för 29:50 :- (fråga inte varför jag köpte dom för det vet jag inte haha. ) Från HM!


♥ Nu; Louise + vällingby :D


+ två fula bilder ..

♥ scary

Alaa

hahah vilken land kommer du från?

13:01Johanna

100 % svensk vettu xD . vadårå?

13:01Alaa

hahahah jag visste inte heheh

 13:01Johanna

haha vad trodde du ?

13:02Alaa

arab


OJ vad jag ser arabisk ut -.-


♥ se ljuset

Godmorgon! :)
Eller jag vaknade för typ tre timmar sen men ändå .. Visst är det rätt fint väder just nu? Ialafall utanför mitt fönster :D Nice! Pappa gick nyss och nu sitter jag ensam hemma och har ingen som hälst aning om vad jag ska göra idag.. Får se, måste göra lite saker ialafall som jag egentligen inte orkar.
Igår var jag ialafall hos Oliwer hela kvällen, hade myskväll! Drack té, åt popcorn och såg någon kärleks drog komedi slagsmål cp film också, haha ... Sen kom jag hem vid tolv.
Jag har inte mycket att säga, eller jo jag har mycket att säga. Aja, vi hööööörs!

haha ful & osminkad bild. nyss
 


"fortsätt vandra framåt och vägra att falla!"


♥ I'll follow you into the dark

Bland det vackraste jag hört. Helt underbar. Rysningar rakt igenom ♥


♥ jagvillhaettparsolglasögon



Hittade några rätt så snygga solglasögon från http://www.bridgevillage.se/Me - want !


♥ jag tror jag saknar mitt hår ..


♥ update

Igår: Såg filmen "Farsan" på bio med Farfar och Emelie, haha. Den var bra och rolig :) Efter det, tog tuben till Välligby, mötte upp Filippa, Louise, Emma och Josefin till stan och hjälpte dom med en grej. Åkte hem, Julia kom hem till mig. Åt middag, chillade. Gick ut. Träffade Oliwer, Kalle, Samir, Petter och Dennis. Var med dom och lite mer folk typ hela kvällen och sen gick vi till Josefin. Kom hem, sov.
Lite bilder från tunnelbanan, hahah. (klicka för att göra större)

Bild 1: Petter, och Dennis och Kalle , sen sitter Samir bakom. Haha titta Dennis min XD
Bild 2 : Min lilla älskling xD 
Bild 3,4,5: Lite F U L A bilder på mig och Julia hahaha. Fyfan. 

 




♥ åttondeapril

Idag har jag .. städat! Iprincip hela dagen har gått ut på det. Kul? Njae .. Haha. Ett fint rum fick jag ialafall! =)
Kom hem vid ett idag. Sov hos Filippa inatt, myspys :D Igår träffade jag ju Jenny och vi gick runt i Bromma och pratade om allt och hoppa runt. Sen gick vi till henne och lite senare kom Filippa. Vi blev bjudna hem till Petter där massa folk var, chillade med musik osv. Sen kom Lina & Johanna också :) Vi var där till tio ungefär och ja, det var väl kul! Sen gick vi till Jenny igen, tittade lite på tv. Har ej mycket att säga, vi hörs senare i guess.
Kyss.

♥ answer

Anonym om I love you:
JAG ÄLSKAR DIN BLOGG!!!!!!! :$ :D

Svar: TACK :D:D:D:D

♥ I love you



Lyssnar och lyssnar, och jag får rysningar och får massa känslor så att det blir nästan blött i ögonen ..


♥ today I ..


Jag tror ni skiter fullständigt i vad jag har på mig eller ser ut idag. Men jag har typ skit tråkigt! LOL

♥ 16.42

Jag är lite glad. Dom senaste timmarna har jag: Träffat mitt ex och fikat och pratat, tjaffsat med Oliwer igen, pratat igenom allting, blev sams igen. Allt är bra nu, det går bra nu. Snart ska jag träffa Jenny :o
Vi hörs senare, pusspuss


haha tönt.


"vi klarar det tillsamans, du måste bara lita på mig"


♥ 7 april

Hej! Känns som jag varit borta i åratals. Har inte mycket att säga men kan skriva som vanligt vad jag gjort. HA-HA gud vad roligt att höra -.-

Torsdags: Var med Louise, Sandra och Jenny =) Gick runt och sen hamnade vi hemma hos Nelly :D Där kom sen Petter, Oliwer och typ tre till. Sen hände lite saker och sen gick vi ut i skogen och Nelly och Jenny badade, som jag har film på, hah! Sen åkte jag hem.





Fredag: Var med Oliwer hela dagen.

Lördag: Träffade Thilda och Alexsandra och var med dom i på dagen och sen mot kvällen var vi hos Pablo med massa. Blev lite .. knas sen.


Söndag: inspärrad hos mamma på ekerö utan mobil, dator eller kompisar

Måndag: inspärrad hos mamma på ekerö utan mobil, dator eller kompisar

Tisdag: FRIIII! Träffade Oliwer, Kallesson och Samir i Brommaplan. Sen kom Josefin, Dennis, Cribba, Petter, Felicia och sen åkte vi till Josefin med vattenpipa och musik. Lite senare åkte vi till ängbybadet och där var det kallt och sen blev det jobbigt och sen blev allt bra och sen somna jag.


♥ bye-bye!

Kommer inte att kunna skriva på ett tag nu, antagligen. Så ha det så bra, kyyyyyyyyyyyss

gammaal


RSS 2.0