♥ 29 november


typ två min sen haha

Hej bloggen! =) Är hemma hos pappa just nu.. Ska hämta skolsaker, kläder osv. härifrån hem till mamma, men det blir så att jag sover här ikväll och åker imorgon. Idag har jag varit i skolan. Helt ok måndag..
Den här veckan blir ganska jobbig, har tre prov framför mig.. Borde egentligen plugga!
Har inte mycket jag att säga/har ork till att säga. Så ni får ha det bäst! Pussar ♥


♥ KEEP ON FIGTHING!!

Hej bloggen! ♥ Sitter och pluggar just nu, känner mig duktig,haha! Var hemma idag från skolan, min hals är verligen dålig, gör ont bara jag säger nått -.- Har verkligen inte tid för att vara sjuk :/ Ska plugga typ två timmar till sen ska jag sova, komma bort från verkligheten...

 Men ska till skolan imorgon, ORKAR verkligen inte  vara borta mer från skolan och ha mer frånvaro! Det blir så mycket problem då.. Bättre att försöka va duktig istället. Eller vad sägs som en pappa som varit sur och elak mot en konstant i en längre tid så man mår SKIT, eller vad sägs som en mamma som gråter i telefonen..? Och lärare som skriver långa brev om hur dålig man är typ? Stor risk för att få tre feta äckliga IGn?Inte så kul va. Ne, därför ska jag verkligen kämpa och bli BRA! Ta skolan på allvar verkligen!!

Det är bara att försöka hålla erergin uppe, och försöka behålla orken så gott som möjligt, även om hjärtat svider och själen skriker att den inte orkar mer...

 



Måste dra till mamma imorgon, så kommer inte updatera så mycket mer tror jag. I helgen ska min lillebror döpas! Lilla Erik ♥  Aja ni får ha det så bra och så hörs vi när vi hörs :)

Ps. Älskar min Oliwer!! ♥♥♥



♥ Adele - Hometown Glory


Underbar


♥ hemma från vällingby

Kom ganska precis nys hem från Vällingby med min "kära" far. Letade som in-i-helvete efter en normal, fin, helt okej, varm, gosig vinterjacka. Varje gång jag såg nån helt ok var den antigen "AAALDELES FÖR DYR" enligt pappa, eller så fanns den bara i typ XXL -.- Men det slutade med att vi fick med oss en helt ok, ful, hej jag är en duktig liten tjej som tror jag e söt-jacka, för tvåtusen från "Elvine". Pappa tyckte iallfall om den för att jag såg ordentlig ut och "ser inte ut som en svartrockare", vadå svartrockare? :(. Aja den får väl duga >.<

Elvine Gunnel BlackElvine Gunnel BlackElvine Gunnel Black

HÄR HAR NI MIN JÄVLA TANT GUNNEL JACKA DÅRÅ JA DEN SER FUL UT.
http://shop.elvine.se/system/search/product.asp?id=454&b=36&c=120&page=1&rnum=7


♥ 22 november - måndag

Heeii! =) Kom hem för någon timme sen, ska snart börja plugga..Och senare kanske jag och pappa åker och köper en vinterjacka till mig! Yeey :D Behöver verkligen det, fryser typ ihjäl när jag är ute... Vill ha en varm och mysig ♥ Idag har jag varit i skolan, kom i tid till skolan + till alla lektioner! Duktig jag är va? ^.^
Hade idrottsprov idag också .. gick väl .. sådär :/ Sluta typ halvtre. Menmen, ni får ha det så bra.
Pussar och kramar ♥♥♥



just nu haha xD


♥ I'm lost without you


♥ 21 november

Hela helgen har iprincip bara tillbringats med min pojkvän, knappt en minut utan varandra .. ♥
Imorgon börjar skolan imorgon, känns väl sådär.. Men jag ska försöka vara så duktig som det bara går.
Hela min månadspeng drogs bort denna månad pga av att jag tydligen inte skött mig osv, inte är så bra som pappa förväntar sig typ, men jag försöker fan alltid göra mitt bästa... Fuck vad dålig man ska vara då. Mår bara sämst av allt det här..
Aja, det är väl bara att kämpa på antar jag.. :)

Ska lägga mig i tid ikväll, så om nån timme blir det bums i säng för min del! Aja, har inte så mycket att säga..
Hoppas ni mår bra, puss och kram ♥





♥ saturday






Jag, Oliwer, Josefin och Emma hade tråkigt och gick ut igår typ. MUPPBILDER x'd

♥ heartsounds until we surrender


♥ 16 november

Hej bloggen =) Vad tråkigt det har blivit nu på vardagarna, att jag bara berättar om vad jag gör på dagarna typ haha men har typ inte ork/tid/lust till annat. Tråkigt nog. Idag har jag (HAHA) varit i skolan, och efter det drog jag och Louise och Filippa hem till F! Vi gjorde inte så mycket xD Det slutade med att Louise låg och sov och jag och Filippa sjöng karaoke för fulla halsar, haha så jävla kul! xD Vid halvsex tog vi bussen mot Sundbyberg till Emma som fyller år!!!!!! Josefin va också me! Grattis igen =)  Vi åt där, och sen fick vi kladdkaka! Några av hennes släktingar var där också :) Det var mysmys där. Vid typ kvart över nio kom Jossans pappa och hämta oss!

Nu ska jag snart lägga mig, är dötrött! Men borde plugga.. Fast det är så sent, orkar inte. Blä. Vill ha helg =(
AAAAJAAA, puss godnatt




Birthdaykid.

♥ godnatt alla fina därute! =)

Ska faktist gå och lägga mig nu, daahh! =D Oliwer kom och hälsa på mig typ vid sju och gick vid tio, vi kollade mäst på tv och åt chips hihi. Aja vi hörs någongång, puss o kram <3


♥ äckliga måndag

Hej:) Hur har eran dag varit? Min har typ suuugit. Började dåligt slutade dåligt -.-' Sista lektionen var idrott och eftersom jag är så jävla cp dålig var jag tvungen att ha "Rest orgientering". Ville verkligen inte. Men kunde inte komma undan förän Bengt såg mig och ba "Nu går vi till skogen!!" Haha. Tänk er. Orgientering i regn och äckel väder. Fyyy. HATAR DET!  Och jag hade strumpbyxor, och om jag frös ihjäl? Ja. Jag var typ helt blå. Bläbläblä
Jaja. Sitter i morgonrock just nu haha har duschat och blivit varm xD Ska plugga nu. Puss



♥ Silverstein - My Heroine



♥ trött...

Hej på er! Är jättetrött, trots att jag typ sovit hela dagen... Gårkvällen blev ganska lyckad :) Efter jag varit med Julia så träffa jag Oliwer och Danielle i Brommaplan. Typ direkt åkte vi till Stuvsta och träffa Kalle och sen åkte vi till bromma igen. Träffa massa mer folk där. Vi chillade mäst med musik osv och flängde runt lite överallt.
Vid tolv tiden kom jag och Oliwer hem till mig, åt mackor med té och kolla på tv haha!
 Idag gjorde vi absolut ingenting, men vid fem gick han hem. Aja, helt oitressant! Nu ska jag iallafall städa lite på mitt rum och sen plugga. Får se om jag kanske åker till mamma på Ekerö imorgon, men i veckan ska jag det iaf.
Juste idag var det ju fars dag haha! Jag och Emelie gick till Ica och köpte chocklad och slog in det och gav det till pappa sen, snällt va? (a) xD Aja, ha det så bra.
Puss och kram / Johanna ♥


♥Set Me Free


♥13 november - med julia!

Sitter här med Julia Wittriin :D Har inte träffat henne sen typ sommarlovet! Vi har pratat och ätit chockladbollar. Snart ska vi iväg. Hejdå .


SÅ JÄVLA SNYGGA OCH SÅ JÄVLA BRA KVALITÉ :d


♥ FREDAG!





Jag idag xD Skit glad??


♥ 11 november

Hejhej bloggisen :) Allt bra? Var i skolan idag! Hade halvhemstudiodag så slutade halvtolv, skönt! Efter skolan drog jag, Naomi, Louise och Maja in till stan och var där till ca 3. Vi sprang runt i affärer osv. Fick med mig lite smink och lite smycken! Var tvungen att dra hem tidigt för farmor och farfar skulle komma hem till oss haha :) Alltid lika mysigt ;D Vi åt tårta sen hihihi :3 ajajaa wtf orkar inte skriva ska lägga mig snart.
IMORGON ÄR DET FREDAG, HELT FUCKING AWESOME! Aja puss på er.



Just nu haha helt uttråkad..

♥ until the day i die, i spill my heart for you..


♥ ?:( ...



Jo men jag har ju lagat middag till alla och dukat och tänt ljus, SKÄRT GRÖNSAKER och varit skitsnäll och duktig.
Meeen, var fan är alla dårå? MMMMMMMMM TACK SÅ JÄVLA MYCKET FÖR ATT NI BRYR ER OM MIG DÅ!!!!


Haha ursäkta mig .....

♥ 10 november

Nu ska jag plugga sen äta lite och sen träffa Älsklingen och se film hos han ♥
Ha en bra kväll, pusspuss!


♥ me - want!




Hittade dessa på den här tjejens blogg.
 Blev helt kär i både strumpbyxorna och knästrumporna. Så jävla snyggaaaa

♥ det snöar..

 

Och det har det ju gjort sen igår .. Vad tycker ni om det? Min första tanke var liksom "NOOOOOOO!!!!!" Jag tycker bara det är blött och jobbigt och snön kunde väl väntat liiite längre innan den kom? :( Men tror faktist det försvinner inom kort ;)
 Här kommer lite bra och dåliga saker om snön enligt mig, haha !

Mysigt och vackert typ :D

Julkänsla?


.. kommer inte på mer ..


Det blir blött och sliskigt :(

Man måste ha jobbiga kläder...

 Man fryser hela tiden!

Man får ingen lust att gå ut ..



♥ risig tjej


Ursäkta den fula och osminkade bilden haha ;/

Helloo, hur är det med er? Med mig skulle det kunna vara bättre. Dricker té, min tionde kopp typ (?). Haha. Ska ta en dusch sen ska jag inbilla mig själv att det är 0 fel med mig. Puss ♥

♥ miss


♥ converse ..




Kommer ihåg när mina converse var helt nya då tänkte jag ba hehe oj vad rena och fina dom är. Och typ ville att dom skulle vara lite slitnare? VAD tänkte jag med då..?

 För nu två månader senare ba hallåååå vad hände med den vita färgen och varför e dom så smutsiga !? buhbuhubu vill att dom ska vara helt rena igen! :C . Hemskt ..
Hahhah -.-


♥ Längesen






Your love made me blind and nothing ended good
But you learned from your misstakes.
Somewhat unsuccessful past turned into something beautiful


♥9 november

Jag var hemma från skolan idag. Min kropp mår/mådde inte jättebra idag.
Jag är sur på pappa för att han köpte äcklig lakrits glass och inte min favorit .. Han e dum. Emelie är också dum.
Haha.. Har varit duktig och pluggat ganska mycket, även om det inte ger resultat, at all. Saknar redan min pojke även om han gick härifrån för två timmar sen typ. Snyft. Synd om mig. Går nog till skolan imorgon, jag lever ju trots allt. Får se. Orkar inte blogga, fett ointressant.
Hejdå.


lilla johanna för 2 sekunder sen, MUPP

♥ Saknar sommaren!










Ja, jag saknar verkligen sommaren! Den var verkligen helt underbar.
Jag vill kunna gå runt barfota på stranden i bikini, köpa glass varenda dag, jag vill ha varma underbara, roliga utekvällar med härligt folk, jag vill gå runt barbent, jag vill njuta av solen som smeker ens kropp, jag vill ha sommar igen.

♥ Inte lust för att göra något vettigt alls just nu



Jag har plugg att göra, men skiter i det. Jag har saker att fixa, men skiter i det.
Jag behöver ta hand om mig själv, men skiter i det. Vill ha närhet och kärlek...
Känner mig så ensam och liten.


♥ Courtney Kuchta

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥ 8 november

Jag är förskyld. Kan knappt andas. Jag har fryst ihjäl hela dagen. Det är synd om mig.
Haha, bortsätt från det - det har varit en rätt ok måndag. Kom i tid till skolan, var duktig i skolan (haha), dog på idrotten med Naomi xD, slutade 14.40! Då gick jag och Filippa hem till henne tillsamans med Elins sällskap. Vi gjorde inte så mycket, myste mäst och som vanligt råkar jag alltid somna i hennes jävla sköna soffa -.-
Lite senare drog vi in till Vällingby och träffade lilla Ezgi, vi gick mäst runt och kolla i affärer och så :)
Sen drog jag hem, för typ en timme sen. Aja har inte så mycket mer att säga, hoppas ni får en trevlig kväll x3
Puss & Kram ♥




bild från i somras i dalarna, saknar :(


♥ godmorgon bloggen!

 
jävla dåliga webbcam asså hahaha

Sitter och gör inte mycket alls, för första gången på riktigt länge behöver jag inte stressa på en skoldag på morgonen, känns jättebra! =) Ska snart gå ut till bussen och åka till skolan.. Det är typ -10 grader ute.. Blä, det suger! Och jag måste verkligen skaffa varmare kläder.. Jaja, hoppas ni får en bra måndag idag ! Första dagen efter höstlovet, är alltid lika seg xD Puss och kram! / Johanna ♥♥♥


♥ so true


♥ Du har sönder mig, fast du gör mig hel



♥ 7 november

Jo, men först vill jag bara säga - jag vet att jag sugit som inihelvete på att blogga. Menmen, here Iam och ska bli bättre. Det är söndagkväll och just nu finns väl inte så jättemycket posetivt att tänka på PRECIS. Skolan börjar imorgon, det blir antagligen ett rent jävla helvete för mig. Från och med imorgon ska jag också börja på nån fucking minnesträning på skoltid som jag måste gå ifrån en lektion/dag för .. Detta ska tydligen göra mig bättre i skolan . HA-HA. Nej men fy. Jag måste plugga som fan ikväll också, och städa. Hmm finns det något roligare? Näe.

Kom ju till stockholm i torsdagskväll. Min pojkvän kom och hämtade mig på stationen ♥ Hehe x3 Jag tror vi åkte hem till mig sen. På fredagen så var vi först hemma hos petter. Han gjorde en faaail Henna-tattoo, där det stog Oliwer. SKITFUL blev den hahah. Han har en liten finare och det fick Oliwer också .. + ett kors under ögat :p medans jag står där med min fuckade arm och ba Hej.. Ne skoja den blev faktist bara såhär ful fast där höll den på att torka..

Aja sen lite senare gick vi ut med musik i högtalarna och drog och träffade massa folk vi Söderberga och grillade och sånt mys det var kulkul :) Efter det sov jag och Oliwer hos han! På lördagen gjorde vi typ inget på dagen, men lite senare träffade vi Petter, Sami, Rasmus och Kevin. Det blev lite fail över det hela men vi överlevde typ xD Aja sen var jag och Oliwer och träffade Jim, Erika, Emilia, Sebbe, Emma och Josefin. Vi gick runt och hade inget liv. Efter det gick vi till mig, tittade på Mia & Klara med Emelie och åt godis och sen sov vi.
Idag har vi inte gjort mycket eller jo lite. Vi gjorde varm chocklad och la i en termos, gick till Ica och köpte chockladbollar och sen gick vi högst upp i ett berg på en bänk i solen och hade mys ^^

Tjohoooo orkar inte skriva mer men ha det så bra pusshej

♥ Landskrona





Jag och Sofia var i Landskrona Tisdag-Torsdag. Vi bodde i en egen etta där. Det var supermysigt och superkul :D
& vi var lika ledsna som vi ser ut på sista bilden när vi skulle åka hem igen =(

RSS 2.0