Black's

 bara jag som suktar efter ny bikini ?

/ johanna


Just one thing ..

Kom på att det är jävligt skönt med tre dagars helg ! jag tänker bara .. vet inte riktigt , bara ta det lugnt antar jag . Haha vet inte riktigt varför jag skriver typ ett inlägg i minuten, men det bara ploppar upp saker i mitt huvud som jag känner behov att att skriva eller lägga upp XP  Jag skrev ju förut att det gick rätt så skit för mig i skolan. Det har blivit bättre ! eller lite iallafall ! Proouud ..  Gud jag känner mig jätte konstig , skriver på msn och typ blandar ihop alla ord uäähh. Ska nog sova eller nått ! hähä
kyss / johanna



 

Eminem we made you




MUSICALTELEVISION

haha jag kan säga att den här valborgen blev ja .. ganska misslyckad.  Wasim ville att jag skulle följa med han och typ m tio pers , till hässelby och grilla och hinka. Han ville ju också att vi skulle "hålla på" -.- . Seriöst jag är trött på killar som ändast är ute efter sex.. men nej , det blev ingenting. Dels för att jag faktist har utegångsförbud , orkar inte få det ännu längre bara ! tänkte ju faktist börja få ordning på mig . Och dels för att jag bara somnade .. framför tvn i ja , ca 3 timmar hehe . jag är bäst på att bara skita i allting . Jag & Fanny var i vällingby idag tidigare och satt på en bänk , det kom massa fullgubbar till oss och börja snacka XD lite roligt, men vidrit ..







Seeyah . / johanna

Valborgsmästar afton!

hej bejbbbbbbbbbbs. Är hemma med kusin Idag just nu som sitter bakom mig och plattar håret, hon har värsta krullet annars! I like , verkligen. Senare ska jag ut med Lotta, woho ! Får se vad vi hittar på, självklart ska vi "fira" Valborg, på Riddarn, men efter osv. Det kommer bli super tror jag, hoppas att Lotta kommer så snabbt som helst, jag vill fan skratta haha.
Undrar vad alla andra ska göra bara . aja, vi hörs!
pussar / Julia

Lotta & jag =) <3

I miss



miss this times ..
/Ju

ojojoj

hoppsan truddeluttan, nu har det dröjt för mycket igen ! en blogg som uppdateras av 2 personer ska ju ha bombmycket inlägg, eller? haha , får blir bättre på att sitta vid datan, vilket egentligen inte är bra. anyw, har just klivit ur duschen efter terminens sista övning i dansen, för på lördag är det uppvisning =) vi ska bara ha vita kläder, och utsläppt. Riktigt ballr faktiskt. Vi får se hur det går med det, jag är ju inte direkt ett underbarn på street, så nästa termin ska jag fortsätta med disco som jag dansat för länge sen. Så småningom hade jag och Alice tänkt på tävlingsdans, men det är nog några mil kvar dit.
Denna dag tror jag har varit normal om jag har sett allt rätt, idag hade vi spanska prov, och igår Engelska, inget av dom var särskillt svårt. Och imorrn så är det ju Valborg ! jippi säger jag bara ! Jag ska faktiskt vara med vänne Lotta under kvällen, som jag ser fram emot . Senare på kvällen är det ju allmäna som gäller, folk drar nog dit. Wasim snacka något om att jag skulle komma till Vällingby och träffa Samir (?) han är ju totalt glömd & typ raderad ur mitt liv, så ser ingen speciell anledning att komma. OM dom så gärna vill träffa mig, dra hit killar! ;) 
Nej nu måste jag klä på mig, bestämma kläder till imorr och senare dra mig till sängen, skönt med tidiga kvällar, ´& det är inte töntigt att gå och lägga sig tidigt som vissa säger ! vad fan har man fått det ifrån?
kisses / Julia

gammal bild sen någon tordag, vilket är imorrn haha.

sköning





/ johanna

i don't know

Hej . Idag var det väll en helt okej dag och jag har fortfarande inte pluggat .. seriöst vad är det med mig?  skolan dödar mig . Imorgon är det valborg ! om jag ska vara ärlig så har jag inte planerat nått, eller ja . Jag får inte direkt åka till nån.. mina föräldrar låter mig inte göra någonting nu förtiden -.- och mitt "utegångsförbud" ska tydligen sluta innan sommarlovet , can't whait .. Jaja. Jag har kommit på en sak ! jag behöver kläder ! såfort jag får mitt barbidrag ska jag köpa ..

Pussar / johanna <3


ångest

Jag måste klara skolan bättre, allt jag gör är att skita i allt och bara slarva !
Vi åt middag för en stund sen , det var skitgott ! nu sitter jag och äter glass , maha im a fatie  :D

min vackra sallad som jag gjorde ! XD


I LOVE JOHANNA FOREVER

jag kan inte tänka mig livet utan dig, bästavän.


18:38

Jag undrar seriöst vad det är för liv? Dom ska verka smarta och "veta allt" , dom vet bara ryktet, men grunden till allt då?
www.alltomeraprivatliv.blogg.se . Skriver om allt dom hört i Villastad skolan, min skola. Finner inga ord för dom som skriver , jag vet dock vilka det är ..
ska inte grubbla då, oroar mig bara för vad dom ska skriva om mig? Jag kan nästan försäkra mig om att det kommer.
alla pratade om bloggen i skolan idag,så dt är klart man reagerar.

Tidigare kikade jag in på youtube en snabbis, sökte efter nån suktande video om fester , så hittade jag denna här neranför, jag får seriöst sjukt med rysningar. Kolla & framför allt lyssna på hela videon !

pussar / Julia

- i miss julia - / johanna

Grattis  .. pappa !





270409 - johanna is back .

Hej bloggen ! haha äntligen kan jag skriva igen ! :D
I lördags var jag på bounce. En typ dans konsert , as maffig verkligen!






Imorgon har jag två stycken omprov , hehe .. ;$ seriöst jag måste ta skolan på alvar nu!   

*  alltid ha rätt matrial
* skriva ner läxor långt innan det ska vara klart & planera mera
 * PLUGGAAAAAAAAAAAAAAA !



pussar och kramar / johanna  <3

hemma nu

Jag var hos Kristina med bea efter skolan en snabbis , sen åkte jag hem skitsnabbt och dirket till Backlura . Sen träffade jag Victor ett tag, oc efter en stund skjutsade han hem mig. Annars har det varit en helt normal dag, förutom att åttorna kom tillbaka idag .. bryr mig verkligen inte , var skönt utan dom =) Det blev fan kaos när dom kom haha.
Mitt hår idag va ju super, svart ! är så super glad, jag älskar min hårfärg . Sällan jag gör det, så ta det inte som om jag skryter. I love it anyway.
på fredag tror jag, om jag inte ska gå på bio med tjejerna så ska jag sola med johanna. Hon kan typ aldrig annars, så jag har börjat sakna dig johanna! :@ Nu får du fan kunna.
Jag ha absolut inget mer att säga, har faktiskt inget på g just nu .
hörs,/ Julia

Miss u darling !



du är pinsam

jag hatar killar som leker , alla som leker i överhuvudtaget. Men just nu gäller det en kille , på ett sätt behandlade han mig bra, snällt och omtänksamt , men på ett snuskig & illamående sätt . Vidrigt . Jag vill veta, vill man ha sex innan man satsar på seriöst? nej, jag tror inte det. Men det finns en kille som tycker det, förmodligen itee bara han, men den ända jag vet. Han ville seriöst ha sex första gången vi sågs. Sen när vi pratade om det på MSN senare , pratade han om hur mysigt det var. När jag träffade han sa han att han älskade mig, självklart sa jag att jag älskade han med, för det kändes så bra just då. Sen säger han att han dissade mig (som han gjort) "jag kanske inte gillade dig, det var kanske därför jag dissade dig? :)" och den där fucking smilisen eftråt , så jävla vidrigt . Det är så bitchigt . Men okej, fine, jag gillar ju inte han längre . Jag tycker att han är player , för han har tydligen hittat massor av nya tjejer som är sååååååå mycket bättre än mig, är han inte bara lite player då? Jag sa det till han , men han bara skrattar . Jag mår bara illa av att tänka på han & hans uteseende , hans sätt att leka på. Jag har bara tröttnat så grymt på han . vår senaste konversation slutade med att han sa att jag skulle gå tillbaka till mina 95or , haha säger jag bara . DU ÄR ETT FUCKING ÅR ÄLDRE ?
ska sluta skriva nu  innan jag förmodligen slår sönder allt och alla .

/Ju

Black is back

wohoo ! alla jublar åt mitt fantastiskt fina hår ! färgade alltså precis, svart, och jag blev asnöjd faktiskt , helt underbart . Svart känns så fräscht lixom, rent & inget smust . Jag blev som ni kanske märker super nöjd , har alltid velat ha den färgen igen .. :D
pussssssssar , Julia

kristina !

snart kommer min älskling Kristina hit , har saknat henne grymt !

young Julia - in pictures

bidler från mig som ... mindre .











mysigt värre

tjabba, jag jag promenerat hem från Lotta som jag och Felicia sov över hos igår, det blev faktiskt en härlig dag. Vi träffades först och gick till Åkermyntan för att köpa godis och dricka. Sen gick vi till spången, alltså en brygga, och satte oss på en filt precis vid vattnet, det var verkligen skitmysigt. Senare gick vi hem till Felicia och solade , och efter alla hade gått hem & ätit så träffades vi igen och hyrde 2 skräclfilmer , jag ville titta på en som hette "flickan i källaren" som verkade läskig, men nej, den var varken bra eller läskig, haha jag är sämst på att välja filmer. Sen nu är det morgon och jag är hemma från Lotta .. jag skulle träffat johanna igen , men som vanligt bestämmer vi någon annan dag =) .




Juste, jag ska färga håret idag ! mörkare tänkte jag såklart,  men vet inte om jag vågar med svart?
jag måste färga håret, hur lite jag än vill, för annars matchar det inte till mitt  väldigt mörka löshår (som jag känner att  jag måste ha, för jag tycker mitt hår är för kort.) så .. jag känner att jag måste , mitt hår håller på att bli chokolade-brunt .
Egentligen önskar jag bara att jag aldrig börjat hålla på med mitt hår, det skulle vara länge, tjockare och finaste färgen !

pusss / Julia

gomorron'

magnifik , min mobil är sönder ! jag tappade den i handfatet igår , tog upp den direkt och vissa av knapparna verkligen fuckade sig. Jag tog ut batterierna , men sen gick den inte att sätta på för typ en plast sak hade ramlat av från batteriet -.-
haha , jag låg i sängen och grät as länge , jag har fan haft den i mer än 2 år .. hoppas den funkar när vi hittar delen som saknas .
Så , vad ska man göra idag? Jo, jag ska nog sola , hallå? det är as mycket sol ;D Jag skulle träffat johanna , men hon kan inte träffas förren 5 ikväll , så det skiter väl sig , eftersom tanken var att vi skulle sola . Först utomhus jättelänge , sen solarium, alltså¨en ganska så brun dag .

igår hände lite knas med Alice & hennes kompisar , hoppas det löste sig :/
 / Julia

jag & alice älskling , haha sjukt ful på mig.

pinsamt värre

heej , pratar just nu i tele med Sandra , båda har tråkigt . Super varmt idag ! herrregud , jag har typ på mig jeanstrosor :O
aja, pinsama saker i onsdags .. Jag var på väg till dansen , hade på mig mina vita nya mjukisbyxor , som jag tycker ser rätt så konstiga ut på mig , sen när jag närmar mig Åkermyntan så är det såklart att massa killar från dalen ska stå där -.- så jag fortsätter eftersom jag måste , och kommer närmare , sen så kollar dom aaas mycket på mig och körframför så ja inte kommer inte i åkermyntan ! fick värsta panik asså , sen fortsatte jag in för jag lyckades komma in i allafall . När jag var inne i kiosken där jag skulle löpa biljett till bussen så kollar också han som står i kassa mycket på mig , i ansiktet . Jag blir typ fett nervös och går snaaabbt ut från Åkermyntan , så möter jag Alice och hon typ flinar åt mig , jag ba, vad ääääär deeeeet?! för jag undrar ju verkligen vad det är , så visar det sig att jag hade något brunt, alltså köttfärsås åvanför läppen och lite orange i mungiporna , asså `FAN vad jag blev sur på mig själv , jag hade fan kollat mig i spegeln innan ! SEN , när jag kollar bak så har jag också glömt bort att ta bort prislappen som hänger innanför byxorna !! då skrek jag faktiskt "fitta" för jag orkade inte med mig själv -.- aja , det var i allafall det .. sjukt pinsamt !

vid halv sju ska jag möta Sophie och Patrizia i Åkermyntan, för det blev inget med josefin ikväll typ :S Vi ska antagligen vara ute , jag får nog gå och fixa mig lite nu =) skriver kanske ikväll, förmodligen imorrn :)
/Julia



jag & josefin , gammal . saknar dig bästavän ..

västermalmsgalerian

står i en dataaffär just nu ! haha . Jag hade en redovisning med min grupp om Nordamerika, jag tror det gick ganska bra xP 
hörs ! / johanna 

snabbis

hej, kort inlägg nu. om en halv timma ska jag vara i skolan och möta Alice, för jag ska hjälpa henne med några tal i matten. Vi börjar egentligen 09.10 . Nästa tillgång till data måste jag berätta hur sjukt pinsamt det blev igår när jag skulle till bussen haha. Men nu måste jag skynda mig med att packa ihop Idrottskläder & skit .
/ Julia


tonight

tjingeling. Jag var i Vällingby men Emma och kom hem för en halv timma sen kanske. Där köpte jag ett par vita mjukis byxor till dansen ikväll & till avslutingen . Dom ser skitbra ut , är nöjd. Ikväll sover jag hos mamma i Hässelby (skönt) för jag har en del att göra i matten, ligger efter som fan. Om en timma ganska så precis så går bussen, så det blir väl att jag mötter upp Lotta om ett tag =)Kanske träffar kompisar efter dansen vad vet jag, annars har jag  Ingenting mer att säga faktiskt,  skriver väl kanske ikväll . Juste , johanna har inte tillgång till datan för hon är hos sin mamma .... där det alltså inte finns nån data . tjaodå ./Julia



sen förra veckan, Love u girls.

music

(gamla som fan) men  tänk på fester på sommarn, man blir fan full av längtan i hela kroppen  !


 / Ju

rostig kärlek

talking about love .. jag ska säga , att i sexan då var det första gången jag blev kär , på riktigt . Det var sjukt jobbigt, kärlek är jobbigt . jag kan lika gärna säga att det var simon mellberg , han gick i min då nya skola i 7:an. Varenda gång jag såg honom fick jag en klump i magen som gjorde så ont! jag kunde knappt stå upp normalt .Det började med jag hade sett honom vid sitt skåp med sina kompisar, och gick mot mig och gjorde något på driv och gjorde en min, töntig som jag var sa jag bara ; sluta! (haha) sen nån kväll efter drömde jag att jag satt mitt emot han på en stol och vi hade benen på varandra, skumt, jag vet.Det var nog då jag började må som sämst, men varför mår man dåligt? jag undrar verkligen. Till slut hittade jag hans pa-namn, frågade vem han var, och det var simon , jag kunde inte sluta skratta av lycka om jag minns rätt , jag satt och garvade för jag var så överlycklig .. vi började chatta, och chatten blev mer , jag vet inte om vi någonsin var på g, för vi träffades aldrig, det kom aldrig på tal, sa bara hej i skola knappt . Men jag brydde mig inte , för han var helt klart andledningen till att se fram emot en ny dag. men vi träffades aldrig, jag träffade aldrig en kille själv i sexan, för då svek jag Simon kände jag. Det var hemskt, jag mådde inte alls bra. jag började vakna på nätterna för jag mådde så dålgit över vissa saker när det gällde Simon, jag kunde inte sluta tänka på honom, men jag vet inte vad jag tänkte på, alla dessa gånger . Jag började också gå upp extra tidigt efter detta för att fixa mig mer & kunna se ännu bättre ut inför honom.  Varje rast, när det var mat, och efter & innan skolan blev jag skitnervös för att se honom, så jag behöve alltid kolla mig i spegeln extra noga innan jag gick ut från klass rummet. Jag visste till och med alla tider han slutade varje dag, jag visste när han kom in i matsalen och vilka dagar, och jag försökte vi varje tillfälle vara där just då. Alltså, jag var oroad över mitt beteende, var jag kär eller var jag besatt? frågan är kvar. Emellanåt var jag såklart glad, det är ju härlgit att vara kär.
Det var en av dom jobbigaste tiderna jag varit med om i hela mitt liv , låter överdrivet, men jag var överförsäkrad om att han var mitt allt, han var min, och det gjorde allt så himla mycket jobbigare!  Hans låt är & förblir "sunshine- jadde" .
Nu har jag kommit över han, som tur är. Jag har gått vidare. Och varför jag skriver just det här är för att jag mår bra av det, min första kärlek tog mig någonstans, det visade mig att det fanns en sån plats som jag aldrig trodde fanns .. tack Simon.

/Julia


16:51

sitter i pappas skola, nu igen. Kom just hit & jag är superhungrig ! Han ska på något möte som börjar om en kvart, och håller nog på sisodär 4-5 år kanske . Jaja, pratar just nu med johanna i telefon som tjatar på att jag ska fixa en ny header och försöker berätta hur man gör, haha . glöm & dröm säger jag bara . Ikväll åker jag till pappa ju, inget jag ser fram emot direkt , tyvär. Jag hade ett långt samtal med både mamma och pappa efter skolan , så här lät mammas :

jag : men jag förstår inte vad du och pappa håller på med?
mamma : men jag gör så att det ska bli bättre och funka som förr .
jag : vad gör du egentligen?
mamma : tänk på det innan du säger nåt. (besviken röst)
sen la hon på.

pappas har jag inget vidare minne av, han har ju alltid rätt så våra samtal blir ändå sjukt onödiga ..
Allt är bara jobbigt, om man ska beskriva det med ett ord. Mamma och pappa är osams när det gäller mig och pengar, så jag kan inte vara hos vem jag vill , utan måste följa  "domstolen" (mamma & pappa) . Men jag orkar inte bry mig , har redan haft alla mina samtal med soc. Så för mig är det ändå lungt nu , lev vidare liksom =)

skriver senare ! / Ju



damn things happend's

hej .. jag vaknade för ca en timma sen, altså väldigt försent -.-  jag orkade inte komma försent till spanskan så jag kommer till nästa lektion istället hehe , som börjar om mer om en timme xP  Kalla mig inte skolkare eller nått , för det är jag inte .
puss&kram / johanna




superseg uppdatering

hellu, dagen har rusat förbi, skolan, hem , Backlura, hem. därimellan plugg . Jag har faktiskt gjort tusentals sidor i engelska workboken .. känns det som. Idag fick vi ett till jour"barn" som är 92a, kommer inte ihåg namnet, har inte heller pratat med han haha , men han ser rätt okej ut , Haloo bor fortfarnde kvar (vårt tidigare jourbarn) men jag vet inte hur länge han stannar "/ . Dåligt uppdatering igen , men har i af. dagen outfit .
linne - H&M
kofta - gina tricot
jeansleggings - gina tricot.


/The Julia , <3

21.12

Jag kommer ingen vart med mitt pluggande .. det kan gå en timme och jag har bara skrivit en rad -.- men jaja har iaf skrivit ner allt jag hittat om nordamerikas historia . det är ju verkligen jätte kul det här med historia tycker jag ! *HOSTHOSTHOST* hehe.  imorgon börjar jag iaf halvtio, LYX .  Nu väntar en dusch,
pussar / johanna <3
 


somthing simple .. / johanna

       
Tröja
mango
Linne ginatricot
Jeansleggings bikbok
Armband glitter


söndagskväll ..

hej ! jag fixade en header ! hah :D den var inte direkt roligast eller finast då men jaja , någonting iaf XD det är lite knasigt för man måste typ ha bakrunden "fashion" för att det ska funka .. men får väll fortsätta med det där nånannan gång . Åh, imorgon börjar skolan igen, inget jag ser fram emot.
pussar / johanna <3    
 
  x$


ont i magen

det är inte speciellt roligt nu, Lotta år sjukt sur på mig och Alice . VI har dissat malin och tydligen dom andra också när vi lyssnade på musik i slöjden. jag verkligen hatar att vara osams, och med vissa mer, för det känns som vissahar en större "makt" . Inte kul alls .. Vi får väl se hur det blir, jag vill i alla fall inte vara osams med henne , och dom andra.
och ja , jag har ont i magen .
/Ju

julia & johanna bakar

haha , nu har vi nyss "bakat" . En blandning av choklad bollar och kladdkaka , just nu är den i ugnen så vi visar hur den blev sen haha , johanna vill du tillägga nåt?
-  jo men den blev fin xP
haha , hörs hörni .. btw-  header på g, så stå ut med hemsk design.
/ J & J

drop it's like it's hot

Hej blogg . nu har julia nyss dushat och vi ska snart fixa oss. Det ser soligt ut om man tittar ut , så får väll hoppas att det är lite gvarmt ute ! hih.
Just nu sitter vi och lyssnar på den här låten , fett bra.




Pussar / johanna och julia

skräckfilm

hejsan , jag mötte ju upp Johanhna i Vällingby för ca en halv timma sen, när vi träffades så sa jag ba, shit jag glömde mina pengar, och Johanna stog typ som ett frågetecken , jag ba, hallåå`?! hon & jag fattade iaf. ingenting, men det var så att hon trodde att vi skulle sova hos henne , jag trodde vi skulle sova hos mig, haha ! korkade som vi är . Nu är vi iallfall hemma och har hyrt en skräckfilm som heter "hotel", inget märkvärdigt namn faktiskt , men den låter scary ;S inget mer att säga nu , hoppas ni hare gött .
många pussar från JOHANNA OCH JULIA :D

hahahaha , "the bloggers" XD


vällingby

ska åka till vällingby och möta johanna. hörs ikväll , puss / ju

hate this shit .

hej .. jag kan säga en sak , det här är den tråkigaste helgen jag uppleft på mycket mycket länge .. jag har iprincip bara vart hemma och .. inte gjorde ett skit . skulle träffat Wasim egentligen klockan ELVA, men jag antar att jag "svek" han .. men ska kanske träffa julia och sola senare . 
 Hörs / johanna

jag har tråkigt !

vad ska man göra när man har tråkigt och ingen vill träffa en ?!  / ju

fredags kväll

Hej, kan säga att jag vaknade precis efter en härlig kväll igår . ungeför vid nio på kvällen mötte jag upp Kajsa, Alice och Maja vid skolan. Sen började vi gå ner mot gula krogen, det var grupper av ungdomar överallt typ, i klena Hässelby .. mycket märkligt. Innan vi hann dit såg vi Andre, Simon, Dennis och Benke med Sophie och Klaralee , så vi stog & pratade med dom ett tag, senare drog vi oss neråt mot Allmäna .. fast vi hann inte längre än till en bit från Gulan där annat folk från skolan stog som vi typ hängde med. Men till slut gick vi till Allmäna  , fast när vi väl var där så gick vi direkt därifrån för tydilgen så ville vi inte sitta med skolans nior, haha jobbigt värre så fortsatte vi upp mot vägen och då var klockan 23.00 och jag skulle vara hemma vid 23.30 så jag följde inte med längre när dom skulle till riddersvik . Så ensam i mörkret fortsatte jag hem , victor ringde och jag skulle möta han vid gulan, så gulligt asså, han hade åkt dit för att vi egentligen skulle ses vid 5 knop . Hans kompisar var i för sig med, men vi gick en bit framför dom , han följde mig en kort bit , sen åkte dom tillbaka till Backlura där dom kom ifrån tror jag . Victor har jag smsat med mycket, verkar skitsnäll & allt, så vi får väl se hur det blir , han är ju dock en 9a, man vet aldrig om dom driver med en ;S . Det var i allafall gårkvällen det, jag har ju inte så mycket att berätta än att jag kanske ska till pappa idag, fast jag vill inte det , orkar inte idag bara, jag ska ju också få lite nya möbler till mamma nu och en ny 1.20 säng :D ! haha *överlycklig* . vad gör alla andra på fredag kvällar? jag vill veta !
kiss! / Julia

jag och Alice som var med igår , saknar dig (:


ingen rubrik

Tja . det är fredag idag.. kommer antagligen vara ensam idag, tråk =/ 
Jag ska snart få pengar på mobilen ! Kristoffer vill att jag skickar en bild på mej för han skicka på sig, så ja ..
När jag skulle hem idag , så satte jag mig som vanligt på tunnelbanan och satte mig .. det fanns verkligen massor av lediga platser .. men det sätter sig minst tio blattekillar på sätena breve mig .. jag försökte undvika dom så mycket som möjligt, för vet ni hur dom stirrade på mig ? vad skulle jag göra lixom..   jag trodde seriöst dom skulle dra ut mig bort och typ våldta mig eller nått ! sen kom stationen där jag skulle gå av. En av dom såg att jag ställde mig upp så han ställde sig upp och ba varför ska du byta vagn? och såg ledsen ut.. och jag sa att jag skulle gå av? jag gick av och kände verkligen deras blickar efter mig .. usch haha hatar jobbiga killar
Ja .. nu vet jag inte direkt vad jag ska säga .. seriös, jag har skittråkigt .
jaja. Juste ! ikväll är det talang , visst ? har faktist aldrig sätt det iår hehe .
CYA ! / johanna <3


160409

Köpte en skitsnygg tröja idag på Lindex.. brukar aldrig handla där i vanliga fall , men ja .. !
Vid sju hade jag friidrot, det var shitakul .
Pussar / johanna.. <3

     



 


I feel awful

shit , jag har inte bloggat på ett tag nu, smisk blir det haha .Men faktiskt så ska jag erkänna att jag glömde..
Idag var vi på operan med vår spanska grupp & vår Ubersnygga spanska lärare, som faktiskt är med i "Filip & Fredrik - reklamen" ! ni vet säkert , ni kan lixom inte missa (: efter det så var det ju ´bäst i väst i vällingby i Kfem där en eller flera elever sjöng och uppträdde till vilken låt som helst. den som vann sjöng låten "If I were a boy" .. och hur tråkig är inte den?! den är helt enkelt för uttjatad , och jag tror ni håller med (?) hon vann i allafall , kul för henne . 
sen åkte jag hem, med lotta & några till som hade varit där .

en sak som jag har tänkt på väldigt mycket på senaste tiden , är mitt ansikte . När jag slappnar av så ser jag ju ut som jag ska göra, men jag tycker mitt utseende blir finare när jag ler, alltså, så är det ju för alla , men jag vill ha den formen som jag har då, hur jag än gör med ansiktet, avslappnat & vanligt.  Men det skulle ju se lite roligt ut om jag gick runt och log, HELA tiden, så för att få det att se likadant ut utan att le , så höjjer jag ögonen och kisar lite smått med ögonen. Det låter ju sjukt!, men jag har blivit besatt av det och går runt iprincip hela tiden nu. Jag tycker det finns två olika sätt att ha ansiktet , brett eller avlång, jag har avlångt men satsar på brett , för det passar mer mig.
 jag har ju i överhuvudtaget inget bra själförtroende när det gäller utseende och kropp, inget duger.
mina ben är för långa.
mina ben är för tjocka.
min överkropp är överdrivigt kurvig (men smal).
mitt hår är tuuunt!
mitt hår är för kort.
min näsa är för stor.
mina ögonbryn är tunna & tråkiga.
mina ögon ändrar storlek hela tiden, grymt irriterande.
mina fötter är för långa & breda.
mina tår är stora och äckliga.
jag slutar aldrig få finnar.
jag har skolios, bär alltså korsett.
jag har mycket svart hår på armarna.
"the naked true" eller vad? vissa saker är små och kanske töntigt att ta upp, men jag vill att andra som tycker jag ser bra ut ska förstå och kanske till och med trösta sig med att jag har mina egna tusen små beskymmer. jag mår dåligt så fort jag ser nån som ser bättre ut än jag , och gör mig så lik den personen som möjligt, men då är det ju inte jag och min stil. jag är säker på att flera flera håller med och förstår mig!

(bild där jag som sagt ler, och höjer ögonbrynen. (brett)

jätteful och trist bild från min del, men här slappnar jag nästan av och det är så här jag inte vill se ut ! (avlångt)
mina känslor, till er. SER NI SKILLNADEN ?

 / Julia

GRATTIS ..

Bästa Mathilda som blir 14 idag :)) . Nu börjar jag om ca 3 timmar ! shit jag borde inte sitta här egentligen ..
Pussar ! / johanna :D <3


everything means nothing if i got you baby !

Hej bloggen ! Första skoldagen, avklarad ! haha . Efter skolan träffa jag Juuuuulia ! :D vi var i vällingby och jag köpte en foundation och så köpte vi mjukglass ! och låg på en bänk eller nått och njöt av sol och musik . Sen åkte vi till henne, och runt åtta var jag hemma igen . Imorgon har jag halvhemstudiodag som betyder att jag börjar klockan ett, call it LYX . även fast en del hemarbeten väntar, menmen.. Jaag har upptäckt en ny "musik" kartellen ! uuber bra ! in på youtube och lyssna ! för dom som tycker om att lyssna på rap...
Sleep tigth . / johanna <3


hjälp mig !

JA , hjälp mig! hah , asså jag måste läsa en engelska bok tills imorrn , hur tråkigt är inte det ?! snälla ge mig råd om hur man kan göra det tråkiga roligare =)
/ Ju.

helgen, bilder & inköp !

tjo hej allihopa , idag är det måndag , alltså så är det skola imorrn -.- , riktigt synd! men jag ska inte låta mig tryckas ner för det =) så vad har hänt då? jo, ni vet att jag var på landet  och kom hem i torsdags, sen när jag kom hem har jag vart hos min mamma och spenderat den mesta tiden nu med Kristina . I fredags var vi vid Allmäna för att träffa några, men det kom bara Bea och Maja , men vi hade kul iaf. sen igår kom Kristina över igen så gick vi återigen till Allmäna för det hade tydligen ryktats öm att "alla" skulle dit . så på vägen dit mötte vi upp Sofia och Patrizia , sen när vi kom dit vare några okända nior där, men Kristinas pojkvän Diako sa att det skulle hända något i Riddersvik , SÅ vi gick dit istället , typ en mil asså ! men såklart var inga där -.- och då gick vi tillbaka , men vi var lost , lite senare efter ett långt sökande kom vi dit , några var där , kan ha vart runt 8 max , två tjejer av dom snacka vi lite med sen gick dom och vi va ensama där (igen) . Så man ska väl inte kalla kvällen lyckad haha . Det blir alltid så , man planerar saker med andra, är typ fett uppspelt och fixar sig osv . sen säger några att man ska till ett annat place, vilket man går till, inga är där och kvällen blir inte av . oftats händer det och jag tycker det är skit jobbigt! eller vad tycker ni?

annars är jag faktiskt skyldig er lite bilder som jag pratat om .
Veckan i karlskoga skulle vara nyttigt, men det höll vad ska man säga .. första dan, och det kallar jag LYCKAT ! -.-
mina nya inköp komemr med också, enjoy :

första dans måltiden, kände mig riktisgt stolt efter den!   / min nya skinnjacka. och snälla, undvik allt över den.

2 nya väskor, den här från farmor .                                        / och denna från mamma.

och ett par uuuubersöta skor från Dinsko

Ja, och senaste dom här två dagarna innan har jag schteekt i solen! ni har ju ännt hur sjukt varmt det har varit asså! jag har fått riktig färg i ansiktet och till och med rand. så stor det av helgen spenderades på denna terrass,


                                                                                                                                    FAAAATZZZOOOO :|
lots of love ! / Julia .

13 april 2009

Tjo . Sitter här nu i ny hårfärg, nu i en lite mörkare verision. Och ja, jag måste nog säga att jag blev nöjd. Kan lägga in nån bild senaere. Jag håller på med en grej .. jag försöker hitta mig själv, och vara mig själv ! det känns som jag hela tiden styrs av andra lixom.. men det är lite svårt , att bara gå sin egen väg lixom .. men det är mitt lilla projekt just nu ! det låter lite knas jag vet , menmen XD
Imorgon börjar skolan, usch ! inte alls nått jag ser fram imot direkt . jag vill ha flera lata dagar hemma , kunna träffa kompisar oftare och slippa läxooooooooor ... blä
Puss&kram / johanna <3

söndag ..

Hej ! idag har jag varit asduktig . jag krattade i tre timman haha . jag blev faktist solbränd ! och så fick man ju lite träning , träningstips ! kratta. haha inte det roligaste prevcis, menmen .. Jag är ensam hemma just nu, vet inte riktigt vad jag ska göra , kanske ta ett litet bad?
Ha det så bra ! / johanna <3


långfredag

Hej blogg . Sitter och lyssnar lite musik just nu och åt nyss mat . Igår var jag med Julia och Mathilda, det var jättekul! sen idag så skulle Julia träffa Kristina så gick vi runt lite i Vällingby.. sen åkte jag och Mathilda hem .. eller nej det gjode vi inte .. hon ville göra nått, ja det ville jag me för det kändes tråkigt att bara åka hem när klockan var ett ... och mamma hade inte ringt ändå . SÅ vi åkte till stan , eller nej det gjorde vi inte XD vi åkte till henne för hon skulle byta kläder och hämta lite pengar haha . När hon bytte om fick hon som en helt ny stil :O jaja , seen åkte vi till stan .. Mathilda behövde en tändare så vi gick in i en "sverigeaffär" och köppte en sverigetändare . Sen gick vi runt lite och letade efter ett café. Men vi köppte en mjukglass ist . Dom var jätte stora så det tog typ en halvtimme att äta upp dom haha .. seeen åkte jag hem .
/ johanna <3


idag & igår

hej , ska möta kristina snart och gå till Allmäna och sitta med picknick tror jag och kolla på solnegången haha XD men det är mysigt ..
igår var jag men älsklingarna  Johanna och Mathilda och sov över , då klädde vi ut oss till fjortisar också , så hemskt ! ska visa er pinsamma bilder snart :')
love , Julia



blev inte speciellt bra på nån, men kan man det när man är sminkad sådär ? nej ..

nu bär det av!

hej bloggen, snart sticker jag till Stockholm  , eller ja, bussen går 13:10 & jag är framme 16:50 . vi hörs och så i Stockholm . hejdå ! =) / julia

här sitter jag snart alldeles själv!

förlåt bosse, och läs ALLT för att förstå!

shit, asså jag har gjort världens hemskaste sak just nu.. eller det hände egentligen i förrgår tror jag. jag skulle göra ett eget konto på den här datan hos farmor, vilket jag gjorde & döpte till "hej" , rätt enkelt ju, tänkte jag. så jag gick in på hamsterpaj,  spelade ett spel och datan började hacka upp sig, jag klickade överallt och fick typ damp! sen började datan ansluta sig till massa snusksidor , asså porr då, vilket gjorde att jag blev typ fett skrajj och ville stänga av datan direkt . så jag tror jag loggade in på kontot som var innan, klickade på stäng av och så kom det ju då upp en sån där ruta där det står : "andra personer är inloggade på den här datan , om du stänger av datan så kan de förlor data"... blablabla osv. men jag gjorde som jag brukar i såna tillfällen, ta risken!  så jag stängde av datan och pustade ut ett tag , lutade mig bakåt på stolen och andades ut , tills ... jag satte på datan igen -.- det visade sig att det bara var mitt konto, asså "hej" kontot som var kvar! och jag vet inte hur myckett panik jag fick, jag kollade på kontrollpanelen där alla konton finns , och nej, det var som bortblåst . det värsta är ju att det först av allt inte var min dator, alla bilder har försvunnit :( , ínte mina bilder!  så jag bestämde mig för att återigen stänga av datan och inte vista mig där förren nån annan gång jag är hos farmor . men ja, som ni märker så sitter jag ju nu här i med husets ända data och ändå skriver . ännu en risk jag tar, bara för mina kusiners skull för dom ville sitta vid datan . det var den historian det, och om du, Bosse, läser detta, så ska du veta att det var därför jag hade så jäkla ont i magen när vi åt, och kunde inte äta! , det kan du hälsa farmor också. förlåt!

Ipod knep

hej alla, har nu fixat en sån där musiksak på sidan , tänkte att det kanske skulle vara lite kul? förut blev det så att två låtar av listan spelades samtidigt och om man stoppade en låt så fortsatte den andra som man inte kunde stoppa . Sen insåg jag att jag hade lagt till två ipodar i kodmallen så nu tog jag bort en , och allt blev bra igen =) Annars chattar jag bara med bästisen Sandra, det va ett tag sen jag pratade med henne på riktigt .
Runt klockan tre idag eftermiddag så ska jag och farmor åka och träffa kusinerna som är hos sin mormor och morfar ,inget mer nu . godmorgon föresten =)
/
julia

now the summer has come, finally a place where I belong

ah precis , sommaren har väl snart kommit? solen bränns ju i allafall om jag känner rätt . idag har jag köpt lite mera, det blev en svart skinnjacka och en brun inte så jätte liten axelväska, med typ ett flätat snörre som band. jag är väldigt nöjd med köpet ! haha , men det är nog som farmor sa att jag har nog handlat klart eftersom det är hennes plånbok som försvinner . något som suger är ju bara att jag inte har någon överföringssladd med mig så jag kan föra över bilder på kläder som jag köpt,  och hur det ser ut här , kanske inte det intressantaste men det är alltid något (: resten av veckan tills på torsdag ¨händer det inget speciellt tror jag, jag ska bara softa och försöka bli av med de finnar som finns kvar haha ^^ men på tordag, då ska jag åka direkt hem med bussen till stockholm, eller om pappa hämtar mig , och möta upp johanna vi tänkte träffs då och sova över . jag har längtat efter dig gumman ! :D

det blir en solig vecka tror jag , ska nog gå ut och sola lite nu medans solen är uppe . dålig uppdatering , men sån är jag .  hörs / Julia
 lyssnar på just nu :
 

shawty your mye angel, you'r mye darling baby


   




Inte vackraste bilderna precis,  JAJA . men fantastiskt väder !
/ johanna

sun is shining

Hej bloggen  . nu ska jag ringa mamma och säga att jag sover hos henne inatt .. blir´en ganska ospeciell dag i dag tror jag .
Kyssar . / johanna <3


Allmänt test 2

Vilken svordom använder du mest? fan !
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 05:30
Var köper du dina matvaror ifrån? oftast ica, om det är jag som handlar dvs.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? nej, vara på bilden!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en skinn jacka, därefter massvis av kläder.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? hm, nej tror inte
När var senast någon stötte på dig? i fredags, barndoms pojkvännnen Edvin haha
Vad åt du till middag senast? rostade mackor
Kan du vissla? underbarn på det !
Tittade du på tecknat när du var liten? minns inte, men det är ganska uppenbart (?)
Äger du några popband t-shirts? nja ..
När flög du senast? flyger fan aldrig, typ 4 år sen ;s
Pratar du några andra språk? det är väl engelska, och lite spanska
Har du gråtit offentligt? självklart när jag var yngre , numera inombords
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? jag vill ha ett hjärta på höften , och piercing i naveln !
Vad har du med dig in på bion? popcorn, coola, choklad och mina kläder ?
Vad har du för väder? tveksam sol på väg upp (:
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? ?
När sov du senast på golvet? pinsamt tillfälle för nån månad sen kanske
Vilken är din favorit drink? egen ALKOHOL fri .
Gillar du din boendesituation? nej , hopplöst att flytta runt hela tiden
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 5 minst typ
Är dina dagar fullbokade och stressiga? nerå bara ibland på vissa vardagar
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? inte i trubbel, men prata gör jag gärna
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14 ;S
Tror du på liv på andra planeter? faktiskt !
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? lugn, du kan ju ta livet av dig . (tyvär)
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? jaaaaa :D så fort jag kunde iaf ..
Tycker du om att krama folk? I love it
Äger du en digitalkamera? förvånande , ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? nån i gossip girl ;O
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? mmmmm
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej, bara när jag tittar på rått.
Är du mörkrädd? som fan !!
Tre saker du alltid har med dig? mobilen, kompis och sminkväskan.

(lilla julia) / Julia .


sköning


segt

Hej bloggen . sitter här och degar hemma nu  .. farmor och farfar är här och vi gick ut och tittade på alla nya" husen i beckomberga nyss.. inte mitt beslut menmen (: OCH en sak ! jag har inte haft smink på hela dan, ovanligt faktist ! men jag orkar verkligen inte bry mig hur jag ser ut just idag.. mjukisbyxor, vanlig vit tröja, en slarvig uppsättnig , ja det är väll så jag ser ut idag XD Igår träffa jag Mathilda i stan, gud så soligt och fint väder det var altså! och tuusentals människor kändes det som . sen åkte vi hem .. på tunnelbanan såg vi en lång ljushårig kille . jag sa till mathilda typ : det där ser ut som han eric.. hon tyckte inte det ! så vi tänkte typ inte på det mer .. tills han smsade , och då insåg vi att det var han xP såå han följde med oss, och vi var hemma hos mig ett tag, och jag och mathila fick ett blåmärke av han på armen :S  ..... och fick reda på at han bode typ 5 minutrer från mig ! :O sen gick vi hem och sov (typ) . I fredags var ju jag på tjejmiddag. det var mysmys . haha lite bilder..

Ha det bäst / johanna







kusinerna

hej! just nuu sitter jag med mikaela och hilma, mina kusiner från karlskoga. jag träffade dom inte förns idag .

igår var jag ju ute och handlade lite med farmor , men jag kan inte föra över bilder så jag får helt enkelt ta bilder från H&M och gina tricot där jag köpte kläderna ;

solglasögon från H&M

rosa & vitt linne , också från H&M , inget märkvärdigt


(köpte beiga)

pussar / julia <3.

dag 1

jag vaknade vid halv elva tror jag , och jag har aldrig sovit bättre! jag är ju just nu nästan på mitt landställe, för vi ska dit lite senare i veckan tror jag, men just nu är jag i allafall i farmors hus . hon har ju såna där hästensängar, och vad dom är roliga ;D haha, jag vet inte hur många gånger jag tryckte på knappen så att sängen åkte upp och ner. jag och farmor får dela säng underveckan. ehm, ja jag har ju inte så mycekt att säga mer än att jag ska shoppa i veckan med farmor, vi ska åka till örebro och karlstad, för det är väl bara där dom har riktiga affärer , har i karlskoga har dom i deras "centrum" några kafeer och H&M , sen har dom inget mer, och det är ju väldigt sorgligt .. dom borde satsa lite mer eftersom dom ändå har rivit ner dom fina husen som var där innan . men idag ska jag väl inte göra annat än att kanske sola lite, häsla på kusinerna och inget mer . vi hörs snart , pussar / julia

PÅSKLOV FAN !

Kom nyss hem , åkte till ekerö centrum lite för å träffa mamma hon skulle ge över mig lite grejer och så köpte jag en liten söt blomma till Fanny , haha :P ska fixa mig nu ! jag tror jag ska sätta på mig en tunika , nån kofta över och leggings.. får se . Idag hade jag matteprov, Bdel på alegbra och ekvationer eftersom jag var sjuki när det va .. det gick väll .. inte så jäte bra tror jag , det var rätt svårt ;S sen gjorde vi nått "mattespel" som heter tiotusen , jag kom sist . hehe.  sen var det väll inge konstigheter .. på ´gympan spelade jag vollyboll, jag är inte  direkt bra på det om jag ska vara ärlig , Jakob tog tummen upp mot mig varje gång jag missade -.- . Nej nu får alla ha värdens bästa påsklov m.m.
Pussar ! / johanna <3


Ledig

hej alla, idag är man sjuk, eller jag har mer rätt sagt huvudvärk så det snurrar, men just nu känner jag mig helt okej .vaknade av att sandra ringde och frågade vart jag var och märkte att jag också hade en hel del olästa sms (:
imorrn kan mnan ju säga att påsklovet börjar, riktigt härligt asså, jag som verkligen har lääängtat efter nästa lov och nu är den här :D men det komemr inte bli mycket bloggande för mig tror jag, eftersom jag åker till landet vid fyra idag .
dagen ser annars ljus ut fortfarande, som tur är !  gud vad underbaaaaaaart, jag solade precis och åt mackor på altanen och bara väntar på att få bort liket i mitt ansikte, det är ju förfan helt vitt ;O och så känns det ju bara för skönt när man känner hur det bränns lite i ansiktet . anyway .. just nu sitter jag som vanligt i mitt rum och funderar på att börja fixa mig lite, skulle egentligen behöva ta en dusch, men jag gör nog det när jag är i värmland. kommer sakna johanna framförallt, som jag SKULLE ha träffat en hel del underlovet, men jag ska ju vara borta i en hel vecka . men men, jag måste gå nu trorjag , vi hörs o´& så får nu ha det härligt i stockholm / Julia


sola ..

underbart väder, inte sant? vädret är ju bara för härligt, satt precis på altanen och solade lite, jag älskar bara solen som börjar stiga fram !
dagen har sett .. helt great ut faktiskt speciellt med tanke på vädret haha . på idrotten hade vi sammarbetsövning och man skulle lyfta upp varandra i luften och snurra runt när dom andra står på sidorna och sånt . skit kul faktiskt, + att vi tog en paus mitt i och dansade lite, då pasasde ju såklart jag, lotta och alice på att visa våran streetdance ;D senare vare hemkunskap, veckans roliagste lektionen om man bortser arbetet man ska göra. det är bara så grymt kul lixom , jag och elin jobbar tillsammans och mitt emot oss står nog klassens roligaste killar ´haha , sebbe och jacke ! sebbe skämtar om allt , och jakob ska alltid säga till sebbe att för en gång skullgöra det han ska, hahahah asså det är så jävla kul, men förstår om ni sitter där som ett ? .  imorrn då ... nej inget mer bloggande än detta under halva lovet skulle jag tro , för imorrn så sticker jag till landet i karlskoga och ska nog vara där tiss onsdan.

HAHA ! och juste, johanna skickade precis väääärsta sjuka videon, så jävla rolig ! xP 
bildern från HK:n kommer också ;)



the funny part of hemkunskapen (: sebbe, jag och alice !



lotta alice och jag innan dansen, (påväg)




igår så hade vi ju också dans, och då la vi äntligen på dom sista stegen och OM dom va snygga ?! jag älskar det, för på en del ska man puta ut med rumpan och händerna ihop fram, skitsexigt skule jag kalla det !
hare bäst ! / underbaraste Julia

alá frecha

Har precis tagit ett  lånht bad och gjort hårinpackning + ansiktsmask ! det var skööönt !
Och har precis tagit på mig värdens skönaste "mjukiskläder"  ! whata feeling.. / johanna <3
                                                                                          

                                                                                                  dålig bild !

återigen ..

en sjukdag .. =/ Fanny frågar mig varannan sekund om jag mår bättre XD men det går ju uppåt iaf .. åh, imorgon är det fredag ! ooch nästa vecka det är påsklov ! fan vad skönt. Imorgon blir det också tjejmiddag hos fanny, det är därför hon frågar mig om jag blir bättre så jag ska vara frisk på tjejmiddagen hih . sen på lördag så vill mathida ses (:
/ johanna <3


 in mye head ..! 
  

nu ..

ska jag se på Twilligth ! vi hade den tydligen på datan , ska bli spännande ! :)
Cya ! / johanna <3

m is four music ..

åh . sitter och lyssnar på Run - Leona Lewis !  så vacker .. har lyssnat på den flera gånger om nu haha .
jag mår faktist lite bättre nu ! :) 
Pussar / johanna <3



nu .. nudlar !


haha

blööh

 jag är hemma idag .. med den här jvla sjukan ! ska nog göra lite nudlar nu ..  hungriiiiiiig ...
Igår pluggade jag till matten och spanska provet den här veckan.. asså jag kan inte plugga utan att bli helt konstig ! jag satt och smsade med några och sa typ tio gånger att jag vill ha en isglass.. jag är sjuk ... det kanske beror på att jag inte är så van vid att sida ensam vid ett skrivbord med endast musik som håller en på humör . nu känns det jätte konstigt i min arm .. den är helt kall ! och den andra är typ normal ! iiiiiiiii , gud vad händer med mig !!!
Puss ! / johanna

RSS 2.0