♥ nu: film!


♥ The All-American Rejects - Dirty Little Secret


♥ 30 oktober

Tjena! Igår kom jag upp hit till Norrland. Idag har min morfar fyllt år och nyss hade jag och Gabriella ett litet hemma spa. Vi har tagit ansiktsmask, bastat, duschat och ska snart måla naglarna =) Imorgon eftermiddag åker jag mot stockholm igen, känns väl sådär! Menmen. På måndagnatt drar jag iväg igen, mot Landskrona! Det blir awesome :D
Men vi hörs någongång pusshej. ♥

♥ ingenrubrik


Bloggen kommer typ gå under under ett bra tag nu. Imorgon åker jag till min morsa och på fredag bär det av till Östersund över helgen och sen åker jag och Sofia till Landskrona från tisdagen och kommer hem torsdag/fredag.
Så det blir inte så mycket updatering, men bloggen suger ju iallafall så det spelar ingen roll >.< Menmen.
Så detta blir antagligen sista inlägget .. Så ni får ha det BÄST. Love  ♥♥♥


gammal

♥ Lissie - Everywhere I Go

 
Såhimlafin

♥ baraenbild


♥ 27 oktober


Jag just nu

Trött och seg och inget speciellt har hänt idag eller jo det är klart men orkar inte skriva.
Sitter och lyssnar på kent och chattar med Filippa och snart ska jag plugga och vara fett duktig.
Puss hej och ha en trevlig kväll eller nått.



en bild från idag när jag och emma låg under bordet och rita XD haha gulle!

♥ tisdag

Hej. Allt bra? Har vart depp hela eftermiddagen men annars äre bra. Hur känns det när mamma börjar prata om att börja gå på bup igen liksom..? Både mamma och pappa är emot mig. Cp skit. Aja. Vid fem träffa jag älskling och vi åkte till Brommablocks haha fråga inte varför men det var asnajs där ju! Sen köpte vi chocklad och cola! Lite senare åkte vi runt överallt typ och hamna tillsist på Brommaplan. Där träffa vi Sammi, Thomas, Kevin, Piero, Ramil och Milan! Efter en stund åkte vi allihopa till Spånga Folkan till en fritidsgård som ligger där. Rätt segt om man är ensam tjej men a :p Vid halv tio kom jag hem typ .. Snart ska jag lägga mig, måste upp till skolan imorgon....Har inte mycket mer att säga så PUSS & KRAM



hoho :o

♥ söndagsångest..

Konstig, cp, kul, helt crazy, lat, tjockis, lite mysig, och massa mer saker helg. Jag orkar inte berätta vad jag gjort i helgen. Och imorgon är det måndag och en ny vecka, nojs typ. Not. Höstlov snart ju, JIPPIE. Har inte mycket att skriva, ska lägga mig snart typ? PUSSHEJ ♥



En snygg bild på min pojkvän från idag typ. :o

♥ you.make.my.heart


♥ kärlek


♥ du är knark.

Jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt
Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns
Jag har tappat greppet, vet inte in å ut
Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
Jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägen
Å jag gör allt för att behålla förståndet
Jag har fastnat I ett beroende som håller mig fången
för du är knark, jag behöver mer fastän du förstör mig helt
Jag trampar vatten i kvicksand medan du drar ner mig
Jag sjunker bara djupare varje minut du ger mig
Jag vägrar släppa taget, jag kan inte hjälpa det
Jag är på väg att träffa botten och jag älskar det
Jag skulle hellre mista livet än att mista dig
trots att du förtrycker mig, fördärvar mig, förgiftar mig
Försök förstå hur jävla starkt jag hatar dig min älskling
Du är min last, min börda, min förbannelse, min frälsning
Du är mitt liv, min luft, min själ, mitt allt, min enda vän
Du är påsen, pulvret, skeden, nålen, tändaren
Du är sanningen och ljuset gör mig troende
Du är mitt gift, mitt knark, min drog och mitt beroende

♥ today i'm wearing this


Jacka från HM
Jeans från Acne
Halsband från Indiska

♥ 20 oktober

Haaaj!  Kom hem för någon halvtimme sen typ.. Hur är det med er? Med mig är det rätt bra =) Har varit en rätt lång och jobbig dag idag.. Orkar inte berätta allt. Men har varit i skolan (kom i tid, varit på alla lektioner) ;) Haha. Slutade runt 20 över tre och åkte till Vällingby med bästa Louise & Josefin! Vi fikade (asmys :D) och kollade i affärer! Jag fick med mig hem lite smink, ny hårfärg (mörkbrunt :D), lite smycken och strumpbyxor! Nice stuffs =)
Lite bilder från idag hihi



Nu ser resten av kvällen ut såhär:

 Städa mitt rum!!!
 Plugga
 Färga håret + duscha

♥ Gyptian - Beautiful Lady


♥ 19 oktober


♥ SwedishHouseMafia


♥ helloooo

Tjatja. Sitter och lyssnar på musik och ska snart dra till skolan. Efter skolan ska jag träffa Sofia ;D
Gårdagen var iallafall bra! Var i skolan tills Oliwer kom och kidnappade mig därifrån, därefter var vi med varandra resten av dagen. Såg på film och bakade muffins :D (Som blev helt supergoda!) Sen vid tio gick han från mig! Det var ju våran 4 månaders dag, love yööö.  Har inte så mycket att säga, men ha en jättebra dag iallafall!
Pussar 

Lite "fina" bilder från igår xD


♥ söndagkväll

Nej jag har inte fått en flaska i huvudet..? :D haha det är bara texten!

Min blogg håller på att gå under! Oh no oh no! Hur kan btw statestiken gå upp om man inte bloggar..? Aja.
Kan berätta lite om helgen .. I fredags var jag med Sofia. Vi åkte till Lidingö där hon bor. Vi var mäst på gården där med massa trevliga människor. Sen vid åtta drog vi hem till henne. Lagade mat, snacka med hennes brorsa, la oss och kolla på film och somnade. På lördagen åkte vi in till stan, lite senare träffa vi Oliwer...... Sen drog hon hem och jag och O gjorde detsamma. Efter typ tio minuter fick vi besked av Dani att hon ville ses och det gjorde vi också! Vi åkte mot Brommaplan och träffade på Sami, Max, Kevin, Pablo, Rasmus och sen har jag säkert glömt bort någon.. Vi gjorde .. INGENTING, typ. Men vi hade väl lite roligare lite senare på kvällen iaf hihi. Vid tolv kom vi hem ungefär och jag sov hemma hos Oliwer. Idag har vi inte gjort någonting alls. Juste imorgon firar vi 4 månader woho :D Aja nu måste jag avsluta.
Vi hörs och jag ska försöka bli bättre på att blogga! Pussar!




hahahah en ful bild från i fredags hemma hos sofia.

♥ Fått en flaska i huvudet Legat sövd på akuten


♥ 11 oktober

Lyssnar på musik och är hemma hos pappa i Söderberga. Gud jag har saknat söderberga, fråga inte varför. Men imorgon blir det ut med mig härifrån igen! Haha .. När man ändå pratar om morgondagen, imorgon har jag utvecklingssamtal! En av de saker här i världen jag hatar mäst, HA-HA. Nej men det är inte så roligt .. Ta upp allt man suger på och sitta där med tårar i ögonen och ja "joo men .. jag skaaa bli bättre ..." Typ. Nej men det går väl bra..

Dagen har iallfall varit rätt ok! Eller, måndagar är väl ändå alltid rätt sega >.< Började dagen med att komma en kvart sen (AS-BRA!), har ju varit i tid i typ en vecka i rad ju :/ Aja! "Det var bara idag". Vi satt och lyssnade på gamla elever som gått ut vår skola som berätta om gymnasieval och allt om gymnasier iprincip. Tex. min lilla pojke var där och berätta xD Kul att se han där :O öhöhöhöh..... Slutade vid två och var med Oliwer, Kim, Emma och Naomi! Naomi är ny i skolan det e fett najs :) Blablabla vet inte vad jag ska skriva. Jag och olli åkte till han och såg en film tillsamans med Lowe den hette "Trick or treat" En skräckis som var rätt läskig :o man ba hoppa till i soffan ibland typ.. Ajajajaj. Sen gick jag hem typ halv sju och åt middag med min fader. Höhö. Hejdå



JAAA JAG VET ATT JAG ÄR SKITSNYGG -.- lol

♥10 oktober

Godkväll! Det är söndagkväll och jag är trött och nyduschad.. Hur har eran helg varit? Min har varit toppen.
I fredags tillbringades eftermiddagen + kvällen med min pojkvän hemma hos mig ute på Ekerö. Det blev mys med godis och idol! På lördagen vaknade jag i älsklings famn och vi låg i sängen antagligen halva dagen haha! På lördags kvällen åkte vi in mot stan. Lite senare träffade vi Sofia! Fast hon var tvungen att gå sen :( Jag och Oliwer åkte mot Ängbyplan där vi träffade och var med typ alla från Söderberga haha :o Det var kul och chill. Sen åkte jag och Oliwer hem till honom och sov där! Idag sov vi typ hela dagen och gjorde inte ett dugg typ förutom att kolla på Bolt och Svampbob fyrkant, hahah! Vid sex kom jag hem igen :) Gud palla att jag berättar typ allt jag gjort men .. har tråkigt.
Imorgon blir dedt skola, och i veckan blir det ett projekt med inriktning på gymnasieval osv. Kul? Njao..
Måste bo här ute på Ekerö resten av veckan och antagligen veckan efter också .. Så bloggen kommer inte precis vara bra updaterad haha.. Men ni får ha det så jättebra, pussar och kramar! / Johanna



♥ 7 oktober




Godkväll bloggen! Ursäka för dålig update men kan inte precis vara inne på datan så mycket här tyvär! Idag har jag varit i skolan och sen träffa jag Sofia älsklingen i stan! Vi hade kul :) Sen vid sju kom jag hem igen! Imorgon är det fredag, wohoo! Det har varit en helt ok vecka med projekt! Som kallades "snyggare siruis" det betyder att vi gör våran korridor lite snyggare typ haha :) Jag och min lilla grupp har gjort en bänk haha. Jaja har inte mycket att säga.
Hoppas det är bra med er och att ni får en trevlig helg! Pussar <3<3<3<3

♥ byebye!


Nu åker jag härifrån och flyttar till mamma. Vi hörs när vi hörs, kärlek

♥ always look at the bright side


♥ 14.06

Nu ska jag bara plugga lite till sen ska jag börja fixa mig! Skulle egnentligen träffat Louise idag, men hon hann  inte.. Aja sånt får man väl ta haha!...Så åker in mot Brommaplan istället och träffar älskling en snabbis och sen åker jag till Ekerö.. En rätt seg och deppig dag blev det här alltså..

 Hatar att känna sig nere.. När man vet att hela ens familj är så grymt besviken på en och man inte vet vad man ska göra av saken. Vad gör man då?


♥ 4 oktober

Hej bloggen <3 Hur mår ni? Med mig är det väl inte så jättebra precis.. Tänkte sätta mig och plugga lite nu, det
behövs!! Ska till mamma också sen. Fast hon vill att jag ska dit nu, men orkar inte ... Får inte bo hos pappa på ett tag nu. Allt är helt cp .. Och allt är mitt fel, det är alltid mitt fel allting! Allt blir bara fel vad jag än gör...
Jaja..... Hoppas allt blir bättre sen.....
Puss och kram alla fina därute...

 


♥ Don’t let the darkness eat you up

 Jag vill spola tillbaka tiden, och ändra hela skiten .. Göra allt det dåliga till bra.
Jag vill ta tillbaks allt det som gjort att jag sårat. Förlåt förlåt förlåt för att jag är så dålig. 
  

♥ 2 oktober

Hej bloggen! Kom precis hem och ska snart ta en dusch ..

Gårdagen blev skitbra :) Jag och Oliwer vandrade runt i stan överallt typ och gick och pratade och så. Jag gjorde verkligen ett misstag när jag glömde kameran hemma -.- Vi skulle egentligen fika på nått mysigt café också (hihi) men allt stängde typ eller kostade 50 spänn för en liten kaffe typ. Nej. Det går inte. Sen åkte vi mot Brommaplan och där köpte vi lite chips till kvällen + träffa på några. Sen gick vi till Åkeshov där vi skulle bowla, hahah. Vid nio började vi! Disco bowling :D Det var kul fast jag .. SÖG SOM FAN. Det var hur många år sen som hälst sen jag bowlade! Vid tio var vi klara och då åkte vi mot han och kollade på Nalle Puh (shhhhh inga komentarer..) Och sen somna vi!

♥ 1 oktober - FREDAG!

Fredag idag! Skönt va? Ska iväg till skolan snart. Eftermiddagen är redan planerad. Den kommer tillbringas med min älskling, först blir det en tur till stan och mot kvällen blir det bowling om ingen ändring sker! Kul va? ;) Haha.
Hoppas att ni får en bra fredag/helg! Vi hörs när vi hörs. Puss & Kram




♥ today i'm wearing this



RSS 2.0