♥ gott nytt år

Jag ska iväg snart. Så GOTT NYTT 2009! Nu tänker jag glömma allt som hänt 2009 och allt ska bli bäst nu har jag bestämt! Pussar

♥onsdag

Är hemma hos Thilda med Thilda och Ida just nu. Träffade dom igår i stan, hade kul, träffade folk osv.
Hörs senare!



Bildtorka



♥ 29 december

Goodmorning. Sitter och dricker té och ska nu försöka göra min hals och röst lite normalare och bättre ..
Annars sitter jag bara och funderar på vad fan jag ska göra idag och sneglar på Americas next top model, haha... See you latero



Just nu; osminkad, trött, blek ..


♥28 december

Tja. Mår inte så jättebra just nu, hostade nyss så jag tappa andan :s Får verkligen inte bli sjuk .. Får inte !
Annars är allting bra, förutom att min älskling är är borta .. Det gör så ont att ha han så långt ifrån mig .. Jaja, blir bara depp om jag tänker mera.
Kan skriva vad jag hunnit göra då jag inte skrivit på bloggen!
* Träffat kusinerna släktingar och familjen
* Firat en mysig jul och fått fina julklappar
* Satt på lösnaglar (xD)
* Sätt Avatar, skitbra och cool film!
* Stannat uppe halva nätterna med kusin XD
* & idag träffa jag Julia Clinton =)


♥ godjul bloggen!

Kommer inte kunna skriva mera nu. SÅ GOD JUL ALLA! hoppas alla får det jätte bra <333333333333

2 tönt bilder från min dåliga webb. Hatar att jag inte har någon kamera!


♥ Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart


texten, kvinnan, allt! <3


♥jag pallar inte vara seriös


♥words

When you cried I'd wipe away all your tears.
When you'd screamed I'd figth away all your fears.
And I held your hand through all of these years.
There's just too mutch that time cannot erase


♥älskar dig gumman =)



haha!


♥Fjärde Världen-För alltid


♥18:37

Hejsanhejsan. Kom hem för en halvtimme sen typ och har precis ätit lite nudlar, hehe (a). Ska fixa lite grejer nu och sen kommer Ericperik. Jag längtar så mycket tills imorgon för då kommer mina kusiner från Norrland, det ska bli så kul :) Nej nu måste jag gå för Eric får damp .. PUSSHEJ

♥pitbullpitbull


♥22 december

Hej bloggen. Jag har blivit så himla sämst på att skriva i dig. Men har varit upptagen/inte orkat/haft lust till att skriva .. sorry. & mina besökare bara drops down .. </3
Julia gick iaf nyss, eller hennes pappa hämta henne. Hon sov här inatt och vi har haft jättemysigt. Love you.
Hörs senare, puss.
Inte imorgon men nästa dag är det julafton! =D

Gammal & intressant bild. Men jag har inga jävla bilder!!

♥22.01

Sitter och webbar med David och pratar i tele med Mohammed och hans brorsa haha sjukt kul XD. Det blev inget för mig ikväll ska bara ta det lugnt. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejda.

♥ underbart


♥ 20 december

Hemma från farmor och farfar. Igår hade vi lite "mini-julafton" ´på pappas sida eftersom att jag och Emelie ska fira jul hos mamma igår. Det var mysigt och fick lite fina saker :) Om 20 mintuer drar jag och syster in mot stan till Lena .. (låtsasfarmor) och ska ha lite minijul med henne också haha, och plastkusinerna kommer också! Och lite mer :p Haha. Konstigt inlägg det här blev xD aja. Ha det så bra ♥♥♥♥

fick blandannat det här nagellacket och har på mig det nu =) älskar färgen


♥ mysiga söndagskläder


♥13.22

Har precis ätit och är påklädd nu äntligen .. Jag ser förjävlig ut idag menmen .. xD Nu går jag till Eric och sen åker vi till mig och sen väntar en myskväll =)
Puss hej.


♥18 december

Hej. Så jävla skönt med jullov, fick det igår. Plus betygen .. kan ju inte precis säga att jag är helnöjd, men vafan .. Ja :p Fick VG i Bild och No, det var väl det högsta. HAHA .. Aja. Idag lite senare blir det Eric (hehe) hemmma hos mig på Ekerö hela dagen. Ska bli mysigt, ska få min julklapp av han också (a) Han får min senare :p Ha det så bra, puss

♥ akon akon akon


Akon - Cry Out Of Joy
så jävla fin


♥ I'm all black

Ingen lust eller ork till att fixa iordning mig så mkt.. Men idag ser jag ut såhär. Boring ..
Jeans från Acne
Tshirt från HM
Pärlörhängen och lite armband på handlederna
.


♥ goodnigth


Godnatt från lilla mej. Puss


♥ min dag

Min dag har varit bra, helt okej! Först hade vi mentor med lite "lucia fika" haha! Sen på spanskan spelade jag och filippa och louice upp en liten "doktor dialog" gick väl sådär XD aja, sen NO då vi laborerade med tandkräm, juice, filmjölk och så (?) sen hade vi håltimme .. Då gick jag och Louice runt i skolan .. skämde ut oss för en kille litegrann, satt hos sjuksystern och läste KP (?) och hade kul. Väntade altså i en timme för ett fucking SO, historia prov, haha! Juste, vår "vänskola" från Leeds är i vår skola hela veckan så dom var med på so´lektionen, det var lite kul :p Seeeen slutade jag, åkte hem lite segt. Sen kom Eric och var hos mig i några timmar. And now im here. Cya!

♥ "kämpa vidare, så kommer det att gå .."


♥ filmerna från igår!

Vi fick ju se tre stycken förhandsgranskningar som kommer ut senare iår/nästa år ;) Här är trailerna:


Up in the air. Helt OK film! Dock sätt bättre men den var väl bra :p Handlade typ om en kille som åkte flygplan hela tiden ..

Old dogs . Helt klart bästa filmen, iaf roligaste. Man skrattade verkligen som fan ibland :p

Snabba cash. Den är typ baserad på en bok. Filmen är hundra gånger värre än trailern, fick verkligen klumpar i magen i vissa delar . Massa blod, knark, pengar. Tyckte det var en jobbig film men annars väldigt bra och "lärorik"  ..

Rekomenderar alla tre!

♥ nobody said it was easy



♥ sean paul!


Jag är ganska ensam bland mina vänner att gilla sån här musik,hehe .. Men när jag lyssnar på den här och går ensam någonstans känner jag en sån jävla "makt" och sjävlförtoende! hm .. jag är konstig :p


♥ Lucia Movie Nigth

Nu ska jag duscha (borde egentligen gjort förlängesen) Sen ska jag börja fixa mig lite. Ikväll/Inatt blir det ju Lucia Movie Nigth. Haha ingen aning om jag kommer orka med allt menmen :p

haha från idag .. (vi hann åka till Lidigö också XD). Jag blir fan rädd för mig själv när jag ser den här. Ser ut som en .. fullgubbe?
SEEEE YOUUU  <3

♥ DAGENS KÖP (+ 5 JULKLAPPAR)


Strupbyxor (haha använder typ hela tiden) och rött läppglans/läppglans (haha vet inte vad det är för nått) visst är jag modig som köper rött!?

Hennes & Mauriz


♥ fanny petterson + STAN hela dagen

Hej! Idag har jag varit med Fanny hela dagen i stan. (Detta gjorde mig skittrött!). Flängde runt som fan måste jag säga :p och sprang runt som fan i den nytillkomna snön! Så underbart :D Puss & kram



VISST VAR DET HÄRLIGT MED SNÖ!?


♥ random


Jag är såååå trött just nu!


♥ ERIK GRÖNWALL


♥ HOMENIGTH

Syster och jag har köpt chips och cola nu och ljus är tända så nu ska jag farmor och emelie mysa framför Idol.
Gosigt va? Puss



köper alltid dom här, hehe (a)


♥ 17:55


"keep you'r mouth closed and let you'r eyes litesen"


♥ friday

Farmor och syster är på affären och köper dricka till bullarna dom bakat. Haha! Jag måste vara hemma iväll. Men ändå jävligt mysigt! Ska ju vara borta hela natten imorgon. Annars har dagen väl varit rätt OK. På eftermiddagen hade vi hemkunskap för första gången i åttan och vi bakade paj =) Efter det fick jag sällskap på tunnelbanan av Klara Cissi och Lovisa. Imorgon ville ju Eric att jag skulle följa med på "Lucia Movie Nigth" nått sånt hette det och se tre stycken filmer. & Allting börjar klockan 24.00 så det lär ju bli räätt länge :P Och allt är i vällingby så det blir nog kul hoppas jag. Åh! Det här var också den sista fredagen i skolan iår! Nice. Sen bara 4 dagar i skolan till, kan inte vänta! Aja nu ska jag äta bullar!(hahah)
PUSSS


♥ streetdance


Sådär vill jag kunna dansa! Fyfan vad ballt.


Var inte rädd för motstånd , kom ihåg -de är i motvind en drake flyger.


♥You are my last, my first ..




1 år gammal bild


Paradise Hotel

"Stefan har börjat bli lite tjock om magen. Lite tjocka bröst har han fått också. Han har inga rutor kvar nästan. Stackarn!" HAHAHAHA! XD (ja jag har torr humor). Hörde nyss på Paradise Hotel. Gulligt.


now i'm alone

Eric gick nyss och nu är jag helt ensam. Pappa/Emelie kommer inte hem på ett tag .. rätt skönt ändå.
Dagen var bättre än väntat faktist .. nästan, eller a min dag har varit bra! xD I kväll har jag 0 planer .. Eller a det är ju kväll. Ska kanske satsa på att lägga mig om .. en timme? Woow .. that woad be good for me.
Min familj har blivit värsta problem familjen på morgorna! Igårkväll sa pappa ungefär  "om nån vaknar runt 7 så måste den personen väcka alla andra! Det får inte bli mer försovningar! (som det iprincip varje morgon är).
Haha och det är min egen pappa som säger det, och det är han som har runt 5 stycken olika alarm för att kunna gå upp (som han inte gör efter en timme). Ni ska fatta hur besvärligt det är på morgonen när alla alarmen sätts igång .. och han har nån cp alarm blandannat som låter som fåglar som låter skiiiit högt. Shit asså, ett helvete XD Aja nog om det. Nu .. har jag inget mer att berätta eller säga eller nått jag har på hjärtat bortsätt från att jag iprincip inte får mer betyg än Godkänt den här terminen .............. Sad.
Kyss

♥ vi är alla idioter


♥ words

"Sometimes I'ts feel like the whole thing Isn't real"
det gör så ont i mig just nu bara ..


♥ nybadad =)

Tog nyss ett långt och varmt bad. Hade tänt tio ljus och sen släckt lampan och sen satte på lugn musik, åh det blir så mysigt då! Tog hårinpackning och gjorde mig fräch på alla sätt och vis. Nu är jag verkligen jättemjuk haha ..


♥ just lay down

Jag stannade hemma idag ... Har inte mått så bra sen i gårkväll. Helt yr í huvudet och mått illa och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska lägga mig nu, Bye.

Tiger Lou - You Can't Say No To Me. så jävla bra.


♥ godnatt min älskling jag måste gå

Haha skit i rubriken var bara tvungen att skriva så XD
Jag måste iaf gå och lägga mig nu. Jag har så himla svårt att vakna på morgonen så det är väl lika bra att försöka lägga sig lite i tid för en gångs skull!! Min bästis Mathilda har faktist skaffat en blogg nu! Haha :P www.mylifebym.blogg.se heter den! Hihi. ´
Godnatt!

Haha mupp bilder. Ruffsigt hår och DIF tröja, yääh XD


♥ I´ve found some words

"Lev för det du har. Ge inte upp för det du saknar"
so rigth ..
 


♥ detta håller mitt humör uppe



♥♥♥


♥ köpte igår :



En muy bien macara på Åhlens city och en svart mössa från Indiska.


♥ trötter

Hemma nu och är trött som satan. Fick bara pyttenuttelitepite färg efter solningen haha men whatever.
Sitter och lyssnar på en massa skön musik och ska snart ta en dusch + hårinpackning, åh. Efter det ska jag nog lägga mig .. & Imorgon är det måndag! :D iiiih vad kul! Nej. Godnatt och Hejdå så skriver jag mera imorgon.
Puss och kram!

HAHA.
Fråga inte varför jag tar kort på mina strumpor men visst är dom lite söta?? ^^ det är ju 2a advent haha

♥ vällingby

Nu ska jag åka och möta Julia. Sen ska vi sola, hehe. Jag har inte fått någon som hälst sol på mig på typ .. 4 månadr. CYA


♥weekend is over

Kom hem för en stund sen och har nyss ätit och lite så. Min helg har mest bestått av Eric och Lisa<3 och massa mys! I fredags var jag ju hos Eric hela dagen/kvällen! Och i lördags träffa jag Lisa i stan och var där ett tag sen åkte vi hem till henne i Dalen. Gick på pizzeria och hann se tre stycken filmer haha. Åkte hem vid fem idag sen. Träffade Mattias och Philip i Skärmarbrink på vägen också .. Vi stog mäst bara på perrången och pratade lite och dom töntade sig med att försöka dra loss "dörren" till en sån här godis automat .. Ja, dom är lite jobbiga av sig .. Nu har jag inge mer att säga. PÖSS


♥ lyssnar gång på gång .. så jävla fin


♥ fredag

Åh, fan vad nice med helg. Sitter hos pappa just nu för var tvungen att lämna lite grejor och snart ska jag hem till Eric och ska vara där hela kvällen. Skönt. Skoldagen var helt ok, eller typ, men ja. Vi var på en teater som hette "Henrik är en tönt", som han spela i ca 90 minuter helt själv. Skulle jag nog aldrig kunna, sjukt duktig. Nu ska jag inte spendera mera tid här. Pusshej

haha!


♥ ..



Jag väntar på att vinden ska vända men det finns ingen vind..


♥ pleasure


I <3 him


♥ 1 december 21:19

Pluggar för fullt samt chattar, smsar och min hjärna är på 100! om man nu kan säga så? haha.
Nej jag tror faktist jag lägger mig nu, helt seriöst. Jag behöver ta det lugnt. Puss.

♥ my answer

Anonym om .:
det var bara en fråga, jag menade inte att du inte var det, jag undrade vad du tyckte själv. Det var inte menat att du skulle ta illa upp:(


Lilla älskling det är okej! Nej, jag tycker inte jag är speciellt snygg. Har aldrig ansett mig själv som det. Har kämpat i år med att tyckt jag var ful osv. För några sen kunde jag inte änns se mig själv i spegeln, det kunde leda till tårar. Det kallas dåligt självförtroende.




♥ you ain't gotta go



Haha Ne-Yo hänger tom på min vägg om ni ser. JA jag tycker om han ...


♥ words


♥ - ointessant

Så här ser jag ut idag:
spetsstrumpbyxorna från hm
kofta från Zara
stickad kjol från Vila
linne från New Yorker
& örhängen från Indiska och armband frår Guldfynd.


sär ljus


RSS 2.0