pinsamt värre

heej , pratar just nu i tele med Sandra , båda har tråkigt . Super varmt idag ! herrregud , jag har typ på mig jeanstrosor :O
aja, pinsama saker i onsdags .. Jag var på väg till dansen , hade på mig mina vita nya mjukisbyxor , som jag tycker ser rätt så konstiga ut på mig , sen när jag närmar mig Åkermyntan så är det såklart att massa killar från dalen ska stå där -.- så jag fortsätter eftersom jag måste , och kommer närmare , sen så kollar dom aaas mycket på mig och körframför så ja inte kommer inte i åkermyntan ! fick värsta panik asså , sen fortsatte jag in för jag lyckades komma in i allafall . När jag var inne i kiosken där jag skulle löpa biljett till bussen så kollar också han som står i kassa mycket på mig , i ansiktet . Jag blir typ fett nervös och går snaaabbt ut från Åkermyntan , så möter jag Alice och hon typ flinar åt mig , jag ba, vad ääääär deeeeet?! för jag undrar ju verkligen vad det är , så visar det sig att jag hade något brunt, alltså köttfärsås åvanför läppen och lite orange i mungiporna , asså `FAN vad jag blev sur på mig själv , jag hade fan kollat mig i spegeln innan ! SEN , när jag kollar bak så har jag också glömt bort att ta bort prislappen som hänger innanför byxorna !! då skrek jag faktiskt "fitta" för jag orkade inte med mig själv -.- aja , det var i allafall det .. sjukt pinsamt !

vid halv sju ska jag möta Sophie och Patrizia i Åkermyntan, för det blev inget med josefin ikväll typ :S Vi ska antagligen vara ute , jag får nog gå och fixa mig lite nu =) skriver kanske ikväll, förmodligen imorrn :)
/Julia



jag & josefin , gammal . saknar dig bästavän ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0