Blogg

Jag är så finurlig ibland tycker jag! 
Jag har tänkt på en ganska så ointressant sak egentligen , det handlar om bloggar. Alltså den sorts blogg som jag skriver i just nu. Varför bloggar man? Det är nog det jag går runt och tänker på nästan hela tiden. Samma svar kommer fram hela tiden ; "för att dela med sig av sin vardag". Det kanske är så, inte vet jag. Men det är så jag ser det. Jag är ingen specialist på att blogga, men jag har kommit fram till att jag gillar det. Jag älskar att skriva om vad jag gör om dagarna och berätta om vad jag har i huvudet och tänker på. Som jag då gör nu tillexempel.
När jag läser andras bloggar letar jag oftast efter såna som är lika mig, och som jag känner igen mig med. Har hittat fåtal sånna, men när jag väl hittar nån som skriver om något den har vart med om eller vad som helst som jag själv finner mig i , så blir jag glad. Sen är det ju inte mycket mer än så. Men det räcker. Såklart man kan få tips om kläder, prylar och saker också, vilket är supersmart. Jag tycker att alla borde blogga, så man kan se vad dom har gjort på dagarna tex. Det är jätte smart ju, så man kanske slipper ringa & fråga och sånt. Istället kan man bara gå in på en sida där det står om vad personen gör och tänker. Tänk om det var så .. att alla tävlade mot varandra. Alla vill ha kändaste bloggen och tjäna pengar på den. Det skulle bli en ny del av livet, kanske? ¨
Blogg är iaf väldigt smart , man delar med sig av sig själv. Hela personen som skriver, om man skriver på rätt sätt dvs.
Ganska så självklart undrar jag , varför bloggar man?
puss /julia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0